Opeles90 Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Részvétem. :huh: Viszont ha állandóan rájuk figyelsz akkor tovább tart a munka, akkor viszont több időd lesz őket nézni, és a végén egész nap "dolgozol" az autóra meg nem marad idő :lol: 1ig kell maradnom, utánna vmit csinálnak a szerverrel, és nincs hálózat. :lol: szal 1kor ígyis úgyis lépek haza :D
zozor Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Hy! Mi ez a dodoz itt az aktívszenes tartály mellet balra? http://kepfeltoltes.hu/view/091128/F_nyk_p...ltoltes.hu_.jpg Ez meg minek a csatlakozója lenne? http://kepfeltoltes.hu/091128/F_nyk_p_0018...ltoltes.hu_.jpg Eddig le volt szigetelőszalagozva, de már kezdett lejönni. Javítottam :huh:
daykiller Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Hy! Mi ez a dodoz itt az aktívszenes tartály mellet balra? http://kepfeltoltes.hu/view/091128/F_nyk_p...ltoltes.hu_.jpg Ez meg minek a csatlakozója lenne? http://kepfeltoltes.hu/091128/F_nyk_p_0018...ltoltes.hu_.jpg Eddig le volt szigetelőszalagozva, de már kezdett lejönni. Javítottam :huh: MAP szenzor. Oldalindex szerintem. Nálam is ott van, de nem foglalkoztam vele, hogy az mi lehet. :lol: Az az UFÓszerűség meg nem a szenes tartály. :lol:
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 ebbe az 1.6-osban aztán van KM 326.300 km :huh: az lufi...:lol: Nekem van 1 régebbi képem még a generál előttről :lol:
Dáwid Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 az lufi...:huh: Nekem van 1 régebbi képem még a generál előttről :lol: http://kep.ivpicture.hu/239301.jpg Éljenek a dízelek :D :lol:
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Éljenek a dízelek :( :) Szívemből szóltál :blink: :angry: :huh: mosni akartam ma délután a kocsit egy kicsit....De hát ömlik az eső. Inkább besüvítettem vele a garázsba, aztán had pihenjen :) Hú még nyáron bakonyba csináltunk EHEZ hasonlót. Csak mi 3masban nyomtuk neki :lol: szal max 80 volt utánna már lassítani is kellett Haláli a kis golf :lol: :D ;)
zozor Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 MAP szenzor. Oldalindex szerintem. Nálam is ott van, de nem foglalkoztam vele, hogy az mi lehet. :huh: Az az UFÓszerűség meg nem a szenes tartály. :lol: Pedig amit egyik nap belinkeltetek képpel, még rá is volt írva a piros nyilakkal, hogy melyik vákumcső hova megy. Meg Gábor is így mondta, legalábbis így emlékszem és nem értettem félre. De nem vagyok tévedhetetlen :lol:
Dáwid Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Szívemből szóltál :) :blink: :huh: mosni akartam ma délután a kocsit egy kicsit....De hát ömlik az eső. Inkább besüvítettem vele a garázsba, aztán had pihenjen :) Hú még nyáron bakonyba csináltunk EHEZ hasonlót. Csak mi 3masban nyomtuk neki :lol: szal max 80 volt utánna már lassítani is kellett Haláli a kis golf :D ;) :angry: és ti is nyomtátok a "rimbimbimbim-pám-ám, pim-pim-pimpilim-pim-pim-pim-piim-piiiipiliiimpilimpimpiiiiim."-et? :( Ma észrevettem egy valamit amit nemtom hogy csak magamnak beszélek be, vagy télleg így van: Létezik hogy reggel, kisebb hangerőn kezd el torzítani a zene, mint egész napos használat, után? :lol: Vagy teljesen meghülyültem?:P
Laleekirály Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Szívemből szóltál :) :) :huh: mosni akartam ma délután a kocsit egy kicsit....De hát ömlik az eső. Inkább besüvítettem vele a garázsba, aztán had pihenjen :( Hú még nyáron bakonyba csináltunk EHEZ hasonlót. Csak mi 3masban nyomtuk neki :lol: szal max 80 volt utánna már lassítani is kellett Haláli a kis golf :lol: :D ;) :angry: a golf hogy büntet már! :blink:
Novy Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 és ti is nyomtátok a "rimbimbimbim-pám-ám, pim-pim-pimpilim-pim-pim-pim-piim-piiiipiliiimpilimpimpiiiiim."-et? :lol: Ma észrevettem egy valamit amit nemtom hogy csak magamnak beszélek be, vagy télleg így van: Létezik hogy reggel, kisebb hangerőn kezd el torzítani a zene, mint egész napos használat, után? :huh: Vagy teljesen meghülyültem?:lol: miért ne? napvégére bemelegszenek a dogok... hangszóró is :D
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 :lol: a golf hogy büntet már! :lol: Naon betyár :D ;) és ti is nyomtátok a "rimbimbimbim-pám-ám, pim-pim-pimpilim-pim-pim-pim-piim-piiiipiliiimpilimpimpiiiiim."-et? :angry: Ma észrevettem egy valamit amit nemtom hogy csak magamnak beszélek be, vagy télleg így van: Létezik hogy reggel, kisebb hangerőn kezd el torzítani a zene, mint egész napos használat, után? :huh: Vagy teljesen meghülyültem?:blink: Mi hallgattuk hogy zenél a dizel :)
spzoli Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Naon betyár :lol: :lol: Mi hallgattuk hogy zenél a dizel :D taktaktak, nem jó azt hallgatni :huh:
Dáwid Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 taktaktak, nem jó azt hallgatni :lol: Mindenki más zenét hallgat :huh: Valakinek Gyózike, meg Pákó is tetszik :D Lehet szépnek hallani egy dízelt is. Reggelente hidegindításnál még mindig meglepődök milyen szépen indul. Ezt nem fogom tudni megszokni ;) :lol:
Dáwid Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Tengeralattjáró vagy terepjáró? :D Ezt egy Nivával is láttam már :huh: :lol: Nesze neked 'lezártmargithíd' :lol:
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 taktaktak, nem jó azt hallgatni :lol: Próbáltad már? :D Nem úgy tűnik :lol: Amikor 3masban pörgeted nem csak "taktaktak"... :huh:
spzoli Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Próbáltad már? ;) Nem úgy tűnik :D Amikor 3masban pörgeted nem csak "taktaktak"... :huh: mikor melózom dízelt vezetek...1.9d rühellem, 1.7 cdti már jobb, ott megvan a 100ps :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 mikor melózom dízelt vezetek...1.9d rühellem, 1.7 cdti már jobb, ott megvan a 100ps :huh: :lol: 1.7DR-t még akkor nem próbáltál.. :lol: a többit nem ismerem nem mondok véleményt. De ennek szép a hangja ha pörög :D
spzoli Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 1.7DR-t még akkor nem próbáltál.. :lol: a többit nem ismerem nem mondok véleményt. De ennek szép a hangja ha pörög :lol: volt sima D-nk, igaz azt nem vezettem. pályanapon a 8kerekű astra lehet h DR volt, de tuti h nem csigás :huh:
zotya975 Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 zolika.... az a helyzet, hogy egy olyan melegítőben van keringető.... a pumpánál meg elforog a víz :) Ha erre gondoltál ennél nem keringtet a csávó írja is egy válaszban. Különben most azonnal vennék egyet.Katt ide! Annak a bódénak egy gumigarnitúrájából, és egy tankolásából veszek 5 astrát. :huh: egy 5 ajtósat, egy GSI-t, egy sedant, egy 2lityis caravant, meg 1 donort a Ribinek :) Valami takony a parkolóban nekivert valamit az autómnak :blink: :lol: :lol: a bal hátsó ajtónál behorpadt a sárvédő, úgy hogy még a csukott hátsó ajtó éléről is leverte a festéket, és nemtom hogy akkor, vagy nem akkor, de a bal hátsó dísztárcsám is elköszönt :angry: nagyon gyilkolhatnékom lett :D ;) Egy csomószor mondtam már, hogy én alapból a parkoló legtávolabbi pontján parkolok, és egyik oldallal fal, vagy bokor vagy akármi mellé állok, és inkább gyalogolok 200métert.
Dáwid Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Ha erre gondoltál ennél nem keringtet a csávó írja is egy válaszban. Különben most azonnal vennék egyet.Katt ide! Egy csomószor mondtam már, hogy én alapból a parkoló legtávolabbi pontján parkolok, és egyik oldallal fal, vagy bokor vagy akármi mellé állok, és inkább gyalogolok 200métert. Ezt add elő éjszaka egy panel-erdő parkolójában :huh:
zotya975 Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 Ezt add elő éjszaka egy panel-erdő parkolójában :huh: Jó persze, most én a tecsós -egyéb áruházas parkolóra gondoltam.
invictus Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 No. Szépen lemostam a kocsit. Ezen kívül beállítottam a ködlámpákat, így végre nem felfele, hanem előre kicsit lefele világítanak, plusz megtisztogattam féktisztítóval a motoros antenna pálcáját. :huh: Mára ennyi, kis tanulás, pihenés a továbbiakban. :lol:
zotya975 Elküldve November28, 2009 Elküldve November28, 2009 No. Szépen lemostam a kocsit. Ezen kívül beállítottam a ködlámpákat, így végre nem felfele, hanem előre kicsit lefele világítanak, plusz megtisztogattam féktisztítóval a motoros antenna pálcáját. :huh: Mára ennyi, kis tanulás, pihenés a továbbiakban. :lol: Nekem is le kéne mosni, lehet rászánok holnap pár százast, nincs kedvem 5 fokban kézzel mosogatni. Csak nem tudom ilyen trutyi időben érdemes-e?
Recommended Posts