Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Ja. Nekem tanították jogsin, hogy bringával only áttolás, de nekik ki mondja meg? :huh: ez az hogy senki... óó, nekem megijedt a mammer...épp siettem valahová városon belül, már jól be volt melegedve a renCer,aztán lámpánál nyomtam pár gázfröccsöt, hátha hamarabb haladunk...a mammer meg eldobta azt a húzós kocsiját, mert megijedt :lol: :lol: :D de erős mami volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 de akedvencem: telezöldnél egyenesen akarok átmenni, robogós szembe velem ballra már mikor pirosat kap, látom,hogy tépi a gázt, állítom két gázkar is kevés lenne annyi mozgáshoz, amennyit húzgál, mikor túráztatja, és szemezik velem, és a lámpával, hogy most ő lesz a villám. sárga füstöl mint az ökör, persze menni nem megy, elindul nagynehezen, jó hogy el nem esik, kiröhögöm magam, és indulok :lol: Nah ez nálunk úgy történik hogy megkapja a pirosat-lemegy az út jobb oldalára elcsorog a zebráig (ahol azért van piros) áttép a zebrán-leugrik a járdáról és már be is kanyarodott :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 te meg dagadt és szőrös, mégse szólok be :lol: De gyönyörű! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 ez az hogy senki... de erős mami volt :lol: Igen, de én nem bringára akarok jogsit, hanem autóra. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 De gyönyörű! :lol: :huh: téged átvertek, még a tükör is hazudott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 beszélgetek most egy régi lányismerősömmel... eccercsak, na ő megy aludni, mert mindjárt kelni kell, mondom de fáradt vagy, erre hadovál időeltolódásról :huh: megkérdem miről beszél erre: pistikém csak arról, hogy angliában kicsit máshogy jár az óra és?? mit és angliában vagyok mikor mentél utazni? 2éve itt élek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 beszélgetek most egy régi lányismerősömmel... eccercsak, na ő megy aludni, mert mindjárt kelni kell, mondom de fáradt vagy, erre hadovál időeltolódásról :huh: megkérdem miről beszél erre: pistikém csak arról, hogy angliában kicsit máshogy jár az óra és?? mit és angliában vagyok mikor mentél utazni? 2éve itt élek :lol: Pedig csak 1 óra eltérés van! :lol: :D Bár ha nyáron ment ki, akkor kettő óra volt és azért ilyen nehéz neki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 beszélgetek most egy régi lányismerősömmel... eccercsak, na ő megy aludni, mert mindjárt kelni kell, mondom de fáradt vagy, erre hadovál időeltolódásról :huh: megkérdem miről beszél erre: pistikém csak arról, hogy angliában kicsit máshogy jár az óra és?? mit és angliában vagyok mikor mentél utazni? 2éve itt élek :lol: Sűrűn beszéltek, vagy nagyon odafigyelsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Pedig csak 1 óra eltérés van! :huh: :lol: Bár ha nyáron ment ki, akkor kettő óra volt és azért ilyen nehéz neki. :lol: meg lehet ő nem alszik délután 1 ig mint én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nah jóvan, eloffolódunk azt még miattam lesz :huh: Kikapcs. :lol: jócckát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nah jóvan, eloffolódunk azt még miattam lesz :huh: Kikapcs. :lol: jócckát csőőcsőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 téged átvertek, még a tükör is hazudott :huh: Én 6 sör nélkül is képes vagyok belenézni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Zárásképpen: A csecsemő miért nem hal meg a sivatagban? - Mert oáz is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Zárásképpen: A csecsemő miért nem hal meg a sivatagban? - Mert oáz is! :huh: beteg vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Én 6 sör nélkül is képes vagyok belenézni! :lol: nekem sixpack, neked hordó...miről beszélünk? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 megkímélt astrat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 mindenki alszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 mindenki alszik? Jelentem, én nem. Viszont egy zuhanyzás befigyel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Jelentem, én nem. Viszont egy zuhanyzás befigyel. :huh: ide érzem h büdös vagy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 megkímélt astrat? ingyé elvinném :lol: olyan 40 ezer kiárulható lenne velőle. szép erős napsütés lehetett, lehámlott az ajtórol a lemez :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Ööö... szőrén-szálán eltűnt :D Gondolom beesett a tankba vagy fennakadt azon a gumiszerűn. Ha nem jelent gondot nem szedem le a tankot miatta :blink: Pumpa??? Nálam??? ;) Köszi a válaszokat...Alexnek is :huh: Ja persze bocs, a tiedből kefelejtették. úgyleszaroma biciklist piroslámpánál, hogy nem is fogok vele foglalkozni, hogy ott van majd a biciklis miatt nem fognak az autók átérni a piroson, csak egy évig? eddig is megvoltak, vagy nem voltak Na szegény biciklisek, azzal jártam 20 évig tudnák messélni mennyire kaptam meg az elsőbbséget, 2Xütöttek el. Amúgy ha megállok az utolsó kocsi mellett a következő tuti, hogy mellémáll, utánna meg azt mondják én mentem előre. :lol: Amúgy ők legalább védekezhetnek azzal, hogy nem tanultak kreszt azért nem tudják, de ha az autósok tanultak akkor minek mennek folyton össze??? Hmmm? :lol: :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Ja persze bocs, a tiedből kefelejtették. Na szegény biciklisek, azzal jártam 20 évig tudnák messélni mennyire kaptam meg az elsőbbséget, 2Xütöttek el. Amúgy ha megállok az utolsó kocsi mellett a következő tuti, hogy mellémáll, utánna meg azt mondják én mentem előre. :lol: Amúgy ők legalább védekezhetnek azzal, hogy nem tanultak kreszt azért nem tudják, de ha az autósok tanultak akkor minek mennek folyton össze??? Hmmm? :huh: :lol: avagy tudnék mesélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Ja persze bocs, a tiedből kefelejtették. Na szegény biciklisek, azzal jártam 20 évig tudnák messélni mennyire kaptam meg az elsőbbséget, 2Xütöttek el. Amúgy ha megállok az utolsó kocsi mellett a következő tuti, hogy mellémáll, utánna meg azt mondják én mentem előre. :lol: Amúgy ők legalább védekezhetnek azzal, hogy nem tanultak kreszt azért nem tudják, de ha az autósok tanultak akkor minek mennek folyton össze??? Hmmm? :huh: :lol: Ezért kell bicajjal határozottan menni. Én mindig előregurulok a kocsik mellett, ha kanyarodósávban állok akkor középre állok, nehogy kanyarban elb@sszanak..stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 avagy tudnék mesélni... Valaki reggel bal lábbal kelt fel. :huh: De ha rosszul értelmezem és nem kötekedni akarsz, legalább egy ilyet :lol: rakjál mellé légyszi, mert enélkül eléggé bántó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Ezért kell bicajjal határozottan menni. Én mindig előregurulok a kocsik mellett, ha kanyarodósávban állok akkor középre állok, nehogy kanyarban elb@sszanak..stb. Jaj, :lol: ettől akkor hullik a hajam, amikor egy 2-2 sávos úton, délutáni sűrű forgalomban sikerül kikerülnöm egy biciklist, a következő piros lámpánál elgurul mellettem, a sor elé áll és újra majd újra ki kell kerülnöm. :huh: A buszosok és a kamionosok meg kísérgetik hosszú-hosszú Km-eken keresztül. Ha innen nézzük, ehhez képest még szerencsés is vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts