Alex0403 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 :D Nekem amikor még megvolt az előző...akkor volt hogy mentünk ótóval a városban...és ott nézegettem a Hűhákat... aztán lebuktam, és a csajszi felvette a ventit maxra ;) "ha kap egy kis meleget a szemed biztos ki is folyik :lol: " és le lettem tolva :angry: Néztem a fehér villámról a vidit. Érdekelne hogy mi is az a zene a videó alatt(előadó, cím)! A hátsó ajtó mikor festve lett, a feliratokat igazán lekapkodhatátok volna.... :huh: így nem olyan szép :blink: Hogyne. Ilyen van az enyémben is. :lol: Okés! Akkor rendelem...köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Ööö... szőrén-szálán eltűnt :lol: Gondolom beesett a tankba vagy fennakadt azon a gumiszerűn. Ha nem jelent gondot nem szedem le a tankot miatta :angry: Pumpa??? Nálam??? :lol: Köszi a válaszokat...Alexnek is :huh: Nézd el neki, hogy benzines. ;) Amúgy a fosvágenben már van AC pumpa. Természetesen dízel. Hallani ahogy szipákolja fel a gázolajat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nézd el neki, hogy benzines. :lol: Amúgy a fosvágenben már van AC pumpa. Természetesen dízel. Hallani ahogy szipákolja fel a gázolajat. :lol: De a traktorosok biztos nem AC-nak nevezik....vagy igen? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Néztem a fehér villámról a vidit. Érdekelne hogy mi is az a zene a videó alatt(előadó, cím)! A hátsó ajtó mikor festve lett, a feliratokat igazán lekapkodhatátok volna.... :huh: így nem olyan szép :D Okés! Akkor rendelem...köszi! Azokat a feliratokat azért nem szedtem le, mert az előzőnél megnéztem hogy mi van ha leszedem...és ilyen fekete vastag, levakarhatatlan szurokszerű ragacs van alatta....így nem bántottam. :lol: nekem így fehéren is tetszik. Egyedi ;) Amúgy az a zene: Lordtól a Vándor címő zene. :lol: Amúgy az egy teljesen másik hátsóajtó. Jobb volt inkább nem bántani. Volt rajta egy pici rozsdafolt, azt kijavítottuk, letakartuk, kértünk 1 festékboltban egy színkeverést a kocsi színére, megvettük, lefújtuk (előtte bordó volt) , összeraktuk, csatikat összdugdostuk, és már kész is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Azokat a feliratokat azért nem szedtem le, mert az előzőnél megnéztem hogy mi van ha leszedem...és ilyen fekete vastag, levakarhatatlan szurokszerű ragacs van alatta....így nem bántottam. :lol: nekem így fehéren is tetszik. Egyedi :D Amúgy az a zene: Lordtól a Vándor címő zene. :lol: Amúgy az egy teljesen másik hátsóajtó. Jobb volt inkább nem bántani. Volt rajta egy pici rozsdafolt, azt kijavítottuk, letakartuk, kértünk 1 festékboltban egy színkeverést a kocsi színére, megvettük, lefújtuk (előtte bordó volt) , összeraktuk, csatikat összdugdostuk, és már kész is. Az a szurok szerű ragacs a kétoldali ragasztó....sima fólia radírt befogsz pisztolyfúróba és úgy leviszi mint a pinty...de ha neked tetszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Az a szurok szerű ragacs a kétoldali ragasztó....sima fólia radírt befogsz pisztolyfúróba és úgy leviszi mint a pinty...de ha neked tetszik :huh: Gondolkodtam hogy veszek krómfestéket és a feliratokat krómmal lefestem...de nézegettem így fehéren és nekem nagyon bejön így. Szóval inkább hagyom így :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nézd el neki, hogy benzines. :lol: Amúgy a fosvágenben már van AC pumpa. Természetesen dízel. Hallani ahogy szipákolja fel a gázolajat. :huh: Nincs , mit elnézni, én örülök neki a legjobban, hogy egy hibaforrással kevesebb :lol: Amúgy nincs meg máshol az a kép a mikrofonról? Még mindíg karbantartanak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Gondolkodtam hogy veszek krómfestéket és a feliratokat krómmal lefestem...de nézegettem így fehéren és nekem nagyon bejön így. Szóval inkább hagyom így :lol: Olyan, mintha dombornyomással lenne a csomiajtóban a felirat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Gondolkodtam hogy veszek krómfestéket és a feliratokat krómmal lefestem...de nézegettem így fehéren és nekem nagyon bejön így. Szóval inkább hagyom így :huh: Persze a legfontosabb hogy a gazdinak megfeleljen...amúgy rengetegen keresnek fel optikai tuning kapcsán, hogy tüntesem el a felíratokat, úgy hogy a fényezés ne sérüljön...pár perc az egész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nincs , mit elnézni, én örülök neki a legjobban, hogy egy hibaforrással kevesebb :lol: Amúgy nincs meg máshol az a kép a mikrofonról? Még mindíg karbantartanak... Tessék: Minőség sajnos ilyen, nem volt nálam a digigép. :huh: Ja és nálam bejön a kép, frissíts rá, hátha már bejön nálad is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Persze a legfontosabb hogy a gazdinak megfeleljen...amúgy rengetegen keresnek fel optikai tuning kapcsán, hogy tüntesem el a felíratokat, úgy hogy a fényezés ne sérüljön...pár perc az egész ;) óóó pedig sztem a feliratok olyan jók hátul. :lol: CSak az 1.7D felirat hiányzik. :lol: de ez már ígymarad :angry: Olyan, mintha dombornyomással lenne a csomiajtóban a felirat. :D Egy haverom is ezt mondta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Tessék: Minőség sajnos ilyen, nem volt nálam a digigép. :huh: Ja és nálam bejön a kép, frissíts rá, hátha már bejön nálad is. Érdekes... Nekem ezt már egyszerűbben megoldották, hogy beépítették az előlap mögé. Spóroltak nekem egy madzagolást :lol: Egyébként beszélgettem vele már tankolás közben is, úgy hogy le volt húzva a jobb első ablak. Nem panaszkodott a másik fél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Érdekes... Nekem ezt már egyszerűbben megoldották, hogy beépítették az előlap mögé. Spóroltak nekem egy madzagolást :huh: Egyébként beszélgettem vele már tankolás közben is, úgy hogy le volt húzva a jobb első ablak. Nem panaszkodott a másik fél... Én eddig csak kétszer használtam ezt a fícsört a sonynak, inkább CD-t hallgatok a kocsiban és tudják, hogy ha én vagyok a sofőr, akkor engem ne hívjanak. Na meg azt se tudják, hogy ez a Sony tud ilyen blútútos megoldást is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Én eddig csak kétszer használtam ezt a fícsört a sonynak, inkább CD-t hallgatok a kocsiban és tudják, hogy ha én vagyok a sofőr, akkor engem ne hívjanak. Na meg azt se tudják, hogy ez a Sony tud ilyen blútútos megoldást is. :huh: Én direkt a kihang miatt vettem meg. Az akkori tesztek (kb. másfél év) szerint a kategóriájában nagyon megállta a helyét :lol: Persze azóta sokat fejlődött a technika... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Én direkt a kihang miatt vettem meg. Az akkori tesztek (kb. másfél év) szerint a kategóriájában nagyon megállta a helyét :lol: Persze azóta sokat fejlődött a technika... Ez meg szériafelszereltség, ha nem kérsz navigációt és automata klímát a fosvágen T5-be. :huh: Mert amúgy 2 DIN hely van a közpéső konzolon, de így felül van egy kis polc valamint manuál klíma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 http://hvg.hu/cegauto/20091125_kresz_modositas.aspx Remek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 http://hvg.hu/cegauto/20091125_kresz_modositas.aspx Remek. :huh: de jó hogy ezeket annyira tudák pontosítani, bezzeg aluxusadó csak hozzákötika lóerőhöz, az örökösdés utáni adót meg köbcentihez. fizethetsz 100ezreket egy 40éves 3.0ás valami miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Csak tudnám, ki volt az az ökör, aki kitalálta, hogy a biciklisek előremehetnek a piros lámpánál. Mikor zöldet kap, akkor meg csak annyival tudod elhagyni a kereszteződést, amennyire a bicajos teker. Átfér mondjuk 3 autó, mert a bicajost ott nem előzheted meg. Remek. Biztos nem lesznek anyázások a kereszteződésben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Csak tudnám, ki volt az az ökör, aki kitalálta, hogy a biciklisek előremehetnek a piros lámpánál. Mikor zöldet kap, akkor meg csak annyival tudod elhagyni a kereszteződést, amennyire a bicajos teker. Átfér mondjuk 3 autó, mert a bicajost ott nem előzheted meg. Remek. Biztos nem lesznek anyázások a kereszteződésben :huh: úgyleszaroma biciklist piroslámpánál, hogy nem is fogok vele foglalkozni, hogy ott van majd a biciklis miatt nem fognak az autók átérni a piroson, csak egy évig? eddig is megvoltak, vagy nem voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Csak tudnám, ki volt az az ökör, aki kitalálta, hogy a biciklisek előremehetnek a piros lámpánál. Mikor zöldet kap, akkor meg csak annyival tudod elhagyni a kereszteződést, amennyire a bicajos teker. Átfér mondjuk 3 autó, mert a bicajost ott nem előzheted meg. Remek. Biztos nem lesznek anyázások a kereszteződésben :lol: Ja és akkor tudnám mi értelme volt a sok bicikliút kiépítésnek országszerte. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Csak tudnám, ki volt az az ökör, aki kitalálta, hogy a biciklisek előremehetnek a piros lámpánál. Mikor zöldet kap, akkor meg csak annyival tudod elhagyni a kereszteződést, amennyire a bicajos teker. Átfér mondjuk 3 autó, mert a bicajost ott nem előzheted meg. Remek. Biztos nem lesznek anyázások a kereszteződésben :) Nem fogják megvárni hanem eltépnek mellette és letolják az útról, vagy a terminatorok majd örülnek hogy most jogaik vannak és csak hobbiból szivatják majd a népet. Meg amikor kihasználják hogy nincs jobbra tartási kötelezettségük és a Hungárián a belső és a középső sávon fognak szaggatni. Qrva nagy vasalások lesznek ezekbből :lol: :blink: szerintem át lehett volna gondolni egy kicsit józanabbul ezt a valamit :D :huh: Ja és akkor tudnám mi értelme volt a sok bicikliút kiépítésnek országszerte. :lol: Egyszer majd csinálok fényképet egy remek bringaútról ;) Vácon a 2-es becsorgó részén ahol az autókereskedők vannak, az új tescónál épített körforgalomtól építettek egy felfestett kétsávos bicikliutat kitáblázva, pöpecül megcsinálva. A körforgalomtól (ahová nem vezet bringaút) elvezet egészen 25 méter hosszon keresztül egy autókereskedő kerítésébe. (A kereskedő kerítése volt ott hamarabb :) ) építettek egy 25 méteres bringautat a sehonnan a sehova :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nem fogják megvárni hanem eltépnek mellette és letolják az útról, vagy a terminatorok majd örülnek hogy most jogaik vannak és csak hobbiból szivatják majd a népet. Meg amikor kihasználják hogy nincs jobbra tartási kötelezettségük és a Hungárián a belső és a középső sávon fognak szaggatni. Qrva nagy vasalások lesznek ezekbből :lol: ;) szerintem át lehett volna gondolni egy kicsit józanabbul ezt a valamit :lol: :huh: Nem vagyok nagy összeesküvés elmélet gyártó (végülis az influenzát is mindig úgy fejlesztik ki, hogy nehogymáne' szerintem), de ez is arra megy ki, hogy járjá be vonattal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nem vagyok nagy összeesküvés elmélet gyártó (végülis az influenzát is mindig úgy fejlesztik ki, hogy nehogymáne' szerintem), de ez is arra megy ki, hogy járjá be vonattal. :huh: Nagyon szívesen, de a másolópapírt meg az ipari nyomtatót majd a kedves fejes bácsi teszi fel nekem a vonatra, és ő viszi le a metróba is :lol: (a 4-es metróra lehetőleg :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 mint mikor szóltam a bicikli út mellett, az úttesten közlekedő bringásnak, h tök ######a 2méter széles aszfaltcsík van csak nektek, anyádért nem ott biciklizel...és ő kikérte magának h ő nem biciklis, ő kerékpáros, és azért sem megy ott...monnyuk kanyarban majdnem nekipajszeroltam a konténeres kocsinak... :huh: merthogy amikor 2sáv kanyarodik szűken, akkor neki a 2sor között kell kanyarodni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 mint mikor szóltam a bicikli út mellett, az úttesten közlekedő bringásnak, h tök ######a 2méter széles aszfaltcsík van csak nektek, anyádért nem ott biciklizel...és ő kikérte magának h ő nem biciklis, ő kerékpáros, és azért sem megy ott...monnyuk kanyarban majdnem nekipajszeroltam a konténeres kocsinak... :huh: merthogy amikor 2sáv kanyarodik szűken, akkor neki a 2sor között kell kanyarodni És mindegy milyen hülye, akkor sem nyomhatod le mert nem behorpad hanem megputtul. Nem fogják fel mekkora feladat időnként vigyázni rájuk... :lol: Apámmal jött szembe valahol 2x2-3 sávos úton egy mester a sávok között :D kamikazék ezek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts