Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 De én arról pofáztam! :huh: de miét, ha a kérdés nem arról szólt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 de miét, ha a kérdés nem arról szólt? :huh: Te kérdezted hogy az mi lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Te kérdezted hogy az mi lehet! :lol: de te az elejéről, a teknőről beszélsz :lol: én meg dekniről, és a vezérlés alatt :D na de csak jönnek az okosabbak... de ez abuzi szrvíz is, kétszer szereltünk astrát... egyikhez nem engedtek oda direkt... másikban meg futómű... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 de te az elejéről, a teknőről beszélsz :D én meg dekniről, és a vezérlés alatt ;) na de csak jönnek az okosabbak... de ez abuzi szrvíz is, kétszer szereltünk astrát... egyikhez nem engedtek oda direkt... másikban meg futómű... :lol: Akkor még nem mondtad hogy hol pontosan, csak azt hogy az oldalán. :huh: Egyébként meg tessék bújni a könyvet és talán saját magad is rájössz hogy oda mi való. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Akkor még nem mondtad hogy hol pontosan, csak azt hogy az oldalán. :huh: Egyébként meg tessék bújni a könyvet és talán saját magad is rájössz hogy oda mi való. :lol: nincs meg nekem az a könyv Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 pámen et circem :huh: ha jol emlékszem... legjobb elsőrésze a bohócnak ( der clown) nak volt panem et circenses Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 panem et circenses nah majdnem jó volt... 8-10 éve hallottam :huh: és az olajnyomásosdira mit mondasz nagymester? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 nah majdnem jó volt... 8-10 éve hallottam :huh: és az olajnyomásosdira mit mondasz nagymester? Mi van vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 panem et circenses Initium sapientiae est timor Domini :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Mi van vele? hát hogy hol lehetne mérni mi az a csonk a vezérés alatt ilyesmik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 nincs meg nekem az a könyv Google. :lol: Én is itt találtam rá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Google. :lol: Én is itt találtam rá. :huh: de ez tiltott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Initium sapientiae est timor Domini :huh: Macte, puer, macte, sic itur ad astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Macte, puer, macte, sic itur ad astra. Én ezt így ismertem: ad astra per aspera :huh: Tövises az út a csillagokig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 hát hogy hol lehetne mérni mi az a csonk a vezérés alatt ilyesmik :huh: Egy elosztóval kell megoldani. Nekem a régi ezerkettesemben volt ezeröcsi műszerfal, és azon is úgy volt megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Én ezt így ismertem: ad astra per aspera :huh: Tövises az út a csillagokig. Lehet, de én nem azt írtam. Wiki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Egy elosztóval kell megoldani. Nekem a régi ezerkettesemben volt ezeröcsi műszerfal, és azon is úgy volt megoldva. és mi az a csonk, a vezérlés alatt, ami egy csavarral van lezárva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Lehet, de én nem azt írtam. Wiki. Igaz, bár a jelentése hasonló. :huh: Kedvencem: Odium humanitas generis! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Igaz, bár a jelentése hasonló. :lol: Kedvencem: Odium humanitas generis! :lol: :D Sapienti sat. :huh: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 még mi offolunk???? legalább az magyar :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Hűűű srácok!!! Micsoda kúltúrális okfejtés: Odium humanitas generis, ad astra per aspera, Macte, puer, macte, sic itur ad astra, Initium sapientiae est timor Domini, panem et circenses...kár hogy egy büdös szót se értek belőle :lol: :lol: Hiába, én ilyen egyszerű vagyok mint a 100-as szög :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Sapienti sat. :huh: :angry: ;) :lol: Holnap kiszedem az ülésed, nem koptatom tovább. Valszeg másodikán megyek fel győrbe délelőtt, muteromat viszem korházba és ha jó neked valamikor, akkor vissza is adom az ülésed, valamint addigra a rútereddel is kezdek valamit (mindig lent felejtem a kocsiban :D). Ha még lesz időnk és kedvünk, idő is kedvez, akkor a riasztódra is ránézek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 :D :huh: Holnap kiszedem az ülésed, nem koptatom tovább. Valszeg másodikán megyek fel győrbe délelőtt, muteromat viszem korházba és ha jó neked valamikor, akkor vissza is adom az ülésed, valamint addigra a rútereddel is kezdek valamit (mindig lent felejtem a kocsiban :lol:). Ha még lesz időnk és kedvünk, idő is kedvez, akkor a riasztódra is ránézek. :lol: Megdumáltuk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Hűűű srácok!!! Micsoda kúltúrális okfejtés: Odium humanitas generis, ad astra per aspera, Macte, puer, macte, sic itur ad astra, Initium sapientiae est timor Domini, panem et circenses...kár hogy egy büdös szót se értek belőle :lol: :D Hiába, én ilyen egyszerű vagyok mint a 100-as szög :lol: sztem egy lócát össze tudnánk szögelni, ha megszámoljuk, kik azok, akik a felét se értik ennek az offtömegnek ;) :angry: :blink: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 sztem egy lócát össze tudnánk szögelni, ha megszámoljuk, kik azok, akik a felét se értik ennek az offtömegnek :lol: :D ;) :huh: Mondjuk az offolás engem nem zavar...évente kétszer ők offolhatnak :blink: Ismerek olyat aki jóval többet offol :angry: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts