Reeckatee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 :huh: jaja. Nekem már az új felniket centirozni kéne....ma nincs rá idő mert estig vagyok a laborban, na de holnap vagy holnapután :D alig várom hogy felkerüljenek ;) jó nem aszondom hogy nagycucc felnik...de multkor amikor feldobtuk nagyon illett alá. Nézzétek! De szép :lol: http://www.sa-transport.co.za/police_and_r...ce_car_cd04.JPG S még Géjesí is :lol: Hát ez? hihi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 S még Géjesí is :D Hát ez? hihi Tiszta sakktábla ;) és rossz oldalon van benne a kormány. Bittos gyári hibás :angry: :lol: De az a fényhíd deqrvajól néz ki :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Rossz oldalon van benne a kormány. Bittos gyári hibás ;) :lol: De az a fényhíd deqrvajól néz ki :lol: :huh: az autó mellett az fogott meg engem is a legjobban! :D Amúgy Dáw kuvajó képek vannak a kocsidról a debreceniopelesen :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 az autó mellett az fogott meg engem is a legjobban! :D Amúgy Dáw kuvajó képek vannak a kocsidról a debreceniopelesen :angry: me' vizes :lol: sajnos a car fóliázást nem takarja el a víz :lol: :huh: de a képek nekem is tetszenek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 me' vizes :lol: sajnos a car fóliázást nem takarja el a víz ;) :huh: de a képek nekem is tetszenek :blink: olyan kár hogy nem voltam ott...:angry: és nem volt ott az én "kamillám"... :lol: régi osztályból a csajok hívták így mert fehér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 olyan kár hogy nem voltam ott...:blink: és nem volt ott az én "kamillám"... :lol: régi osztályból a csajok hívták így mert fehér :D Még jó hogy nem nevezte el senki Piroskának a Ribit... Tuti besértődött volna rá ha azt a nevet kapja :) ;) Rájöttem hogy előferdülhet hogy kula a termosztátom :huh: Egyre tovább tart bemelegedni, csak még nem sikerült eldönteni hogy azért mert egyre hidegebb van reggelente, vagy azért mert baja van :lol: Nah megyek azt ledezek valamit :) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 S még Géjesí is :huh: ez nem gsi :lol: kadett 180is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 olyan kár hogy nem voltam ott...;) és nem volt ott az én "kamillám"... :huh: régi osztályból a csajok hívták így mert fehér :lol: Kamilla hahaha még jó, hogy nem Margit :lol: Csak épp ne használd borogatásra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Kamilla hahaha még jó, hogy nem Margit :huh: Csak épp ne használd borogatásra :lol: Beugrok vele 1 porcelán boltba.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 ez nem gsi :lol: kadett 180is :huh: Ez ilyen dél-afrikai cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Ez ilyen dél-afrikai cucc? ühüm :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Édes jó Istenem !!! http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro/Anunt...64686.html#poze :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Édes jó Istenem !!! http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro/Anunt...64686.html#poze :huh: :lol: :lol: Na de mi a bajod ezzel? Nem a belvárosban van, hanem a természet lágy ölén. A dekorácio szerint is oda való:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 az a baj, hogy ha eddig nem jött elő semmi,akkor már később se fog... 10évesen meg gondolom nem fogjátok szervizeltetni vagy igen??? Ha rajtam múlna nem is ez az autó lenne az asszony alatt de akkoriban nem rajtam múlt :huh: "más sz#ra" nem kellett neki, igaz ami igaz annak az autónak ha törik ha szakad de mennie kell, nem olyan mint az enyém, hog y a garázsban tölti az élete javát... :P szép Hűha lánya van neki Télleg :( olyan régen volt már Hűűhaaa, nem rossz bringa :D de a bringa se rossz.. ;) ;) :angry: Nah megyek azt ledezek valamit ;) :blink: Kezdheted a középkonzolommal :) :) úgyis el van sötétedve a hőszabályzónál lévő rész.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Ha rajtam múlna nem is ez az autó lenne az asszony alatt de akkoriban nem rajtam múlt :huh: "más sz#ra" nem kellett neki, igaz ami igaz annak az autónak ha törik ha szakad de mennie kell, nem olyan mint az enyém, hog y a garázsban tölti az élete javát... :( Télleg :) olyan régen volt már Hűűhaaa, nem rossz bringa :D de a bringa se rossz.. ;) ;) :angry: Kezdheted a középkonzolommal :blink: :) úgyis el van sötétedve a hőszabályzónál lévő rész.. :lol: :lol: egy fiatal c14nz B corsi nem jó lett volna neki? annk nem sok baja adódhat. hidrotőke... meg egy két jeladó... ami szokott cserélődni am ma csak kíváncsiságból beindítottam a kocsit, hogy vajon kelepel e a hidrotőke, és nem még annyit se kelepelt, amennyit nyáron. középkonzolodat meg szeggyedddd már ki, azt csinájab megfele, úgy se megy a kocsi dec 6 ig sehova :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/22..._1238087185.jpg ez a kedvencem minden hót retek, de a sportlégszűrő csillog villog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Télleg :D olyan régen volt már Hűűhaaa, nem rossz bringa :huh: de a bringa se rossz.. ;) :lol: :lol: Ja olyan cicás nézése van nekije, csak kicsit soványka. :angry: Ma szereltem a céges Boxert, nem volt töltése azt hittük hogy csak szénkefés, de amikor levettem a generátort kiderült, hogy a szénkefe már rég elkopott, és az foglalata megette a csúszógyűrűt, és már a tengelyt karistolta. Szerencsére volt tartalék, abba betettem a szénkeféket, és felraktam azt. Fel kellett vele állni egy betonblokkra mert allul van, nehezen férni hozzá. Most faxán műxik, és tölt is. Holnap szabin leszek, mert megyek dokihoz, ha időben végzek kikapom a középkonzolt, valahogy rögzítem a bowdeneket a megfelelő pozícióban, és nekiállok a jó meleg pincébe ledezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Ja olyan cicás nézése van nekije, csak kicsit soványka. :lol: Ma szereltem a céges Boxert, nem volt töltése azt hittük hogy csak szénkefés, de amikor levettem a generátort kiderült, hogy a szénkefe már rég elkopott, és az foglalata megette a csúszógyűrűt, és már a tengelyt karistolta. Szerencsére volt tartalék, abba betettem a szénkeféket, és felraktam azt. Fel kellett vele állni egy betonblokkra mert allul van, nehezen férni hozzá. Most faxán műxik, és tölt is. Holnap szabin leszek, mert megyek dokihoz, ha időben végzek kikapom a középkonzolt, valahogy rögzítem a bowdeneket a megfelelő pozícióban, és nekiállok a jó meleg pincébe ledezni. csinálj fényképet, vagy jelöld őket össze, az a tuti egy darabig én is gondolkodtam, hogy na most meik hol is volt? :huh: el lehet vele játszani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 csinálj fényképet, vagy jelöld őket össze, az a tuti egy darabig én is gondolkodtam, hogy na most meik hol is volt? :huh: el lehet vele játszani :lol: Azt tudom melyik-melyik, csak mivel nem lesz fenn a tekerő egy darabig, úgy kell rögzítenem őket, hogy pölö langyosat fújjon ablakra-lábra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Azt tudom melyik-melyik, csak mivel nem lesz fenn a tekerő egy darabig, úgy kell rögzítenem őket, hogy pölö langyosat fújjon ablakra-lábra. az lényegtelen én ki is vettem, meg nekem abba vannak a ledek is tudod. amikor rakod vissza a bowden kilógása úgyis odaekeri a gombot, ahova épp kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 az lényegtelen én ki is vettem, meg nekem abba vannak a ledek is tudod. amikor rakod vissza a bowden kilógása úgyis odaekeri a gombot, ahova épp kell Tudom bakker, de nem biztos hogy még aznap visszarakom, vagy akár másnap, és ha így megyek vele befagy a seggem. :huh: A hideg-meleg rugós, és alapból hidegre áll be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Tudom bakker, de nem biztos hogy még aznap visszarakom, vagy akár másnap, és ha így megyek vele befagy a seggem. :huh: a bovdenek maguktól nem fogna elmozdulni sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 a bovdenek maguktól nem fogna elmozdulni sztem. Á feladom , tudod mit, inkább le sem veszem. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 na hali! Hazagyűntem a laborból.. De hülyeség megy a coolon a cobra11be...Egy szakadt rendőr vectrának kiesett a 2 hátsó kereke...1 darabig úgy mentek vele...aztán a kocsi kettétört.. úgy mentek vele 1 jódarabig..gyanús..a tank nem hátul van az alatt is? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 na hali! Hazagyűntem a laborból.. De hülyeség megy a coolon a cobra11be...Egy szakadt rendőr vectrának kiesett a 2 hátsó kereke...1 darabig úgy mentek vele...aztán a kocsi kettétört.. úgy mentek vele 1 jódarabig..gyanús..a tank nem hátul van az alatt is? :huh: De hátul van, talán ezért mentek vele csak egy darabig, nem végig a fél országon. Ilyen keveset eszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts