dita Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 gyaaa a nyali : de szerintem már 10x látta ő is :lol: am én meg téged nem látlak msnen, pedig szólnék hogy.... !! :D Te vagy Hening?! :huh: Ne szóljál be, eccem gyerek. ;) Ezért most nem is fogsz látni... :lol: :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Te vagy Hening?! :huh: Ne szóljál be, eccem gyerek. :lol: Ezért most nem is fogsz látni... :lol: :D ríni fogok... nem mintha eddig is láttalak volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 ríni fogok... nem mintha eddig is láttalak volna... Mindjárt jön, hogy mars a szobádba, és nincs vacsora! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Mindjárt jön, hogy mars a szobádba, és nincs vacsora! :huh: kimaradt a moss fogat és feküdj le! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Nna, hatalmas szívások közepette műszaki vizsga kompatibilissá tettük haverral a verdát. Durván ránk sötétedett. :) Üléscsere rutin, stabrúd bekötő csere is könnyen ment, de a gumiharang... :D Egy lavornyi szervóolaj is kifolyott, nagyrésze a kezemen volt. :) Köszönöm mégegyszer Hening Karcsi kartársnak a segítségét az ülés ügyben. :huh: Egyébként marha kényelmes az ülésed. ;) Az enyém ezekszerint már szét van ülve. :lol: Ja megnéztem és nálam a kormányműn a nyomtávrudak bekötése stabil. Az autót meg tudnám vele emelni. :angry: Abszolút nem lötyög. :blink: Lehet az érintetteknek az a kis téglalap valami van kikopva a kormányműbe, amibe a nyomtávrudakat kell becsavarozni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 kimaradt a moss fogat és feküdj le! :huh: És a gépet kapcsold le! És kezeket a takaró fölé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 És a gépet kapcsold le! És kezeket a takaró fölé! :lol: mindentől megfosztva? na jó...még 1 kis tanulás holnapi napra belefér nehogy beszánkózzon még egy 1es is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Nna, hatalmas szívások közepette műszaki vizsga kompatibilissá tettük haverral a verdát. Durván ránk sötétedett. :) Üléscsere rutin, stabrúd bekötő csere is könnyen ment, de a gumiharang... :D Egy lavornyi szervóolaj is kifolyott, nagyrésze a kezemen volt. :) Köszönöm mégegyszer Hening Karcsi kartársnak a segítségét az ülés ügyben. :huh: Egyébként marha kényelmes az ülésed. ;) Az enyém ezekszerint már szét van ülve. :lol: Ja megnéztem és nálam a kormányműn a nyomtávrudak bekötése stabil. Az autót meg tudnám vele emelni. :angry: Abszolút nem lötyög. :blink: Lehet az érintetteknek az a kis téglalap valami van kikopva a kormányműbe, amibe a nyomtávrudakat kell becsavarozni... :lol: Elővizsgán már voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Nna, hatalmas szívások közepette műszaki vizsga kompatibilissá tettük haverral a verdát. Durván ránk sötétedett. :) Üléscsere rutin, stabrúd bekötő csere is könnyen ment, de a gumiharang... :D Egy lavornyi szervóolaj is kifolyott, nagyrésze a kezemen volt. :) Köszönöm mégegyszer Hening Karcsi kartársnak a segítségét az ülés ügyben. :huh: Egyébként marha kényelmes az ülésed. ;) Az enyém ezekszerint már szét van ülve. :lol: Ja megnéztem és nálam a kormányműn a nyomtávrudak bekötése stabil. Az autót meg tudnám vele emelni. :angry: Abszolút nem lötyög. :blink: Lehet az érintetteknek az a kis téglalap valami van kikopva a kormányműbe, amibe a nyomtávrudakat kell becsavarozni... :lol: na most jól megvígasztaltál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Mindent elmondtatok helyettem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Elővizsgán már voltál? Hogyne, az alapján lett megcsinálva minden. Az üléses dolgot fel sem írták, de biztos ami tuti. :lol: na most jól megvígasztaltál :lol: Bocsánatot kívánok, de direkt megrángattam és biza beton. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Hogyne, az alapján lett megcsinálva minden. Az üléses dolgot fel sem írták, de biztos ami tuti. :lol: Bocsánatot kívánok, de direkt megrángattam és biza beton. :huh: Akkor állhatok neki működőképes kormányművet keresni. Amúgy nem álltam meg én se, pénteken lett összerakva, ma megint szétszedtem az autót. Kapnak a féktárcsák még egy ucsó esélyt. Holnap beviszem a céghez, felszabályozzuk őket. Ha megint behullámosodnak mennek a kukába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 őőőő de a generátort meg kellene fognia nem? emlékszel dáw, mikor volt a hangerőmérés?? egyik kocsinak hogy ingadozott az alapjárat?? az is azért volt, mert meghúzta agenerátort az erősítő. Az egyik haveromnak az autóba akkora hangtechnikát raktak, hogy alapjáraton leállt az autó! :huh: Szegényt úgy sajnálom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Az egyik haveromnak az autóba akkora hangtechnikát raktak, hogy alapjáraton leállt az autó! :huh: Szegényt úgy sajnálom! :lol: akkor külön aku kell? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 akkor külön aku kell? :huh: Durva volt, de igen! Azzal nyitottak a tuning hifisnél, hogy figyelmeztették a srácot, hogy ha lehet, ne koppoltassa, mert nem fogja szeretni az autó! Erre a barom kiállt a műhelyből, hajtotta a kíváncsiság, hogy meddig bírja, rátekerte a hangerőt és mielőtt leállt volna az autó, berobbant a hátsó szélvédő, az első meg megrepedt! :lol: Mondanom se kell, hogy nem 50e ft-os hangtechnika volt benne. Tele van lóléval és szereti költeni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Durva volt, de igen! Azzal nyitottak a tuning hifisnél, hogy figyelmeztették a srácot, hogy ha lehet, ne koppoltassa, mert nem fogja szeretni az autó! Erre a barom kiállt a műhelyből, hajtotta a kíváncsiság, hogy meddig bírja, rátekerte a hangerőt és mielőtt leállt volna az autó, berobbant a hátsó szélvédő, az első meg megrepedt! :huh: Mondanom se kell, hogy nem 50e ft-os hangtechnika volt benne. Tele van lóléval és szereti költeni! :lol: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 :huh: :lol: :lol: Majd később eladta a cuccot, mert rájött, hogy azzal a cuccal hangnyomásversenyekre kell járni, nem halkan rádiót hallgatni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Majd később eladta a cuccot, mert rájött, hogy azzal a cuccal hangnyomásversenyekre kell járni, nem halkan rádiót hallgatni! :huh: tényleg szereti költeni a pénzt.... :lol: én meg örülök ha van benne 2 magas 2 közép meg két gyári hátul.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 tényleg szereti költeni a pénzt.... :lol: én meg örülök ha van benne 2 magas 2 közép meg két gyári hátul.... :huh: Persze, mert az apjáé! :lol: Aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Majd később eladta a cuccot, mert rájött, hogy azzal a cuccal hangnyomásversenyekre kell járni, nem halkan rádiót hallgatni! :huh: Nekem az egyik osztálytársam egy Skodát nyomatott tele decibelle, nyert is sok versenyt, és érdekes, nem a füle, hanem a szeme ment tönkre miatta. Valami hangnyomás-légnyomás vagy mittomén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Persze, mert az apjáé! :lol: Aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli... így van! amikor kiderült h találtak nekem 2 gyári F astra hangszórót a csomagtartóajtóba....áááá repültem az örömtől. :huh: Nah jolvan fiúk. Sztem ma már nem leszek fent. Holnap jövök! Addigis benzingőzős és kukoricás jóíccakát mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 a nem gyenge hangtechnika! :huh: Meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Nade villanyantenna kikábelezve caravanba? Ennyire nem készülhettek egy kaptafára! :lol: Végülis lehet hogy két darabból csinálták az autódat és az első darabja nem caravan volt :D (vagy esetleg mégiscsak készülhettek ennyire egy kaptafára :lol: ) Lehet olcsóbb volt, mint új köteget tervezni hozzá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 a nem gyenge hangtechnika! :huh: Meg :lol: Az üvegek se lehetnek gyengék, hogy nem nyomja ki őket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Az üvegek se lehetnek gyengék, hogy nem nyomja ki őket... Azok szerintem plexik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts