Novy Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 holnap 11kor vstkószt in berlin lesz jólenne felébredni addig, és megnézni :huh: discovery-n
daykiller Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 a kecskeméti pályanapon volt egy ilyen astra. nagyon nagy élmény volt nekem :lol: Sajnos én nem tudtam kipróbálni, a sorra meg nem akartam várni. ;) Mindeninek szíve ügye hogy beoltatja magát avagy sem. Hallani sokféle dolgot...olyat is hallottam hogy ólommal lett tisztítva az anyag. Nemtommm....Na kicsit más téma. lementem a kocsihoz, beindítom... nézegetem...kóstolgatom...mek vele 1 kört..Erre le akarom itt az ablakmosóval az szélvédőt csapatni...látom egyre csökken a nyomás, majd nem jön...hazajövök. Hát elvágták a csövet ami a tartályt meg a kis porlasztót összeköti..De hálistennek van akváriumom és hozzá 1 rakás gumicső.összetoldottam a két végét :D így már faxa :blink: na meg a légszűrőnek a burkolatáról a baloldali kapcsot eltökítették, vagy lenyúlták, vagy elfelejtették visszatenni....:angry: Nálam meg a karosszériás elkente a frissen mosott szélvédőt. Gondolom sokat ült bent, bepárásodott neki és elkente. Reggel alig láttam valamit. :lol: :huh:
pszilaj Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 IDÉZET(astrásgyerek @ 2009-11-20 - 08:33) * http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._2.0_cd-3424896 nagyon szép ez a kis autó, az árát nem tudom, hogy jó-e, de nekem nagyon tetszik wink.gif Nem ismerem a napi piaci árakat, sejtem, hogy válság okán most sokkal lementek, de ez tényleg szép, és ha nem lenne 2 kuvaszom akiket néha szállítanom kell, meg is venném. Egy kis áralku után (min. 10%) mindenkinek ajánlom akinek kabrióra fáj a foga! -------------------- Nem értelek benneteket! A hirdetésben benne van h 600.000 HUF... :lol: És annyit meg is ér, ha nincs rothadása... :huh:
Guest Sanci Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Sanci nem tudsz valahol olcsó szélvédőst? aki szépen berakja és viszonylag olcsóbban?Az, hogy "viszonylag olcsóbb" az relatív :huh: minőség vagy olcsóság? Kell felső színezett csík vagy nem? Ennyiken múlik. ;) Nekem ha gondom volt akkor Hetei Tibiékhez vittem a Jégvirág utcába -fóliáznak is, kárügyintézés, stb. (Diószegi útból nyílik). Az oldal közepe táján van egy video. Szívesen kipróbálnám én is a tesztpályát - persze csak egy nagy adag jó nehéz ebéd után... :D ;) Én inkább maradok a betaposott hawnál vagy jég ha jó nagy placcon van :) annál semmi sem bulisabb, a nyóckerék meg a pocsolyában rallizáshoz jó ;) igaz Karcsi? :lol: :angry: :blink: Nem értelek benneteket! A hirdetésben benne van h 600.000 HUF... :( És annyit meg is ér, ha nincs rothadása... :) Nyári kocsinak? :lol: Szerintem 600 kicsit sok egy szezonális autóért, télen nem épp a legjobb a hőszigetelése ;) de aki fanatikus meg van rá lóvéja hát egészségére.. :P
pszilaj Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Az, hogy "viszonylag olcsóbb" az relatív :huh: minőség vagy olcsóság? Kell felső színezett csík vagy nem? Ennyiken múlik. :) Nekem ha gondom volt akkor Hetei Tibiékhez vittem a Jégvirág utcába -fóliáznak is, kárügyintézés, stb. (Diószegi útból nyílik). Én inkább maradok a betaposott hawnál vagy jég ha jó nagy placcon van :blink: annál semmi sem bulisabb, a nyóckerék meg a pocsolyában rallizáshoz jó :( igaz Karcsi? :lol: :D ;) Nyári kocsinak? :lol: Szerintem 600 kicsit sok egy szezonális autóért, télen nem épp a legjobb a hőszigetelése :P de aki fanatikus meg van rá lóvéja hát egészségére.. :) elvileg van benne fűtés is....vagy az a kabriókba nem jár? :angry:
hening Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Az, hogy "viszonylag olcsóbb" az relatív :huh: minőség vagy olcsóság? Kell felső színezett csík vagy nem? Ennyiken múlik. :( Nekem ha gondom volt akkor Hetei Tibiékhez vittem a Jégvirág utcába -fóliáznak is, kárügyintézés, stb. (Diószegi útból nyílik). Én inkább maradok a betaposott hawnál vagy jég ha jó nagy placcon van :) annál semmi sem bulisabb, a nyóckerék meg a pocsolyában rallizáshoz jó :P igaz Karcsi? :D :angry: :blink: Nyári kocsinak? ;) Szerintem 600 kicsit sok egy szezonális autóért, télen nem épp a legjobb a hőszigetelése ;) de aki fanatikus meg van rá lóvéja hát egészségére.. :) Ehh, nem jó az arra. Az igazi a 14, vagy a 18 guriga lánccal körbevéve. :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Az, hogy "viszonylag olcsóbb" az relatív :huh: minőség vagy olcsóság? Kell felső színezett csík vagy nem? Ennyiken múlik. :lol: Nekem ha gondom volt akkor Hetei Tibiékhez vittem a Jégvirág utcába -fóliáznak is, kárügyintézés, stb. (Diószegi útból nyílik). Nem kell bele csík. CSak sima egyszerű mezei szélvédő, beragasztással együtt.
Guest Sanci Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 elvileg van benne fűtés is....vagy az a kabriókba nem jár? ;) Az én sérómnak az már erősen ártalmas.. :blink: :huh: Ehh, nem jó az arra. Az igazi a 14, vagy a 18 guriga lánccal körbevéve. :lol: :D :lol: és úgy hívják, hogy T-xx hajctocsi.. :angry: Nem kell bele csík. Csak sima egyszerű mezei szélvédő, beragasztással együtt. Náluk érdeklődj vagy google és tessék rákeresni! :)
Opeles90 Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Náluk érdeklődj vagy google és tessék rákeresni! :lol: Rendben, köszi a segítséget :huh:
Novy Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 én csíkot mindenféleképpen kérnék rá :huh: vagyis csíkos szélvédőt kérnék :lol: cabrióra visszatérve sokszor láttam már 200ért is kitéve ha minden ilyen drága hozzá, akkor papírnélkül megérné venni egyet bontásra.
zotya975 Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Hazajöttem. :lol: Történt valami érdekes a héten? Lusta vagyok visstaolvasni. :huh: Ja és közben megjöttek a ledjeim, holnap műszeregység kiszerelés. :lol:
invictus Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Ködlámpatéma. :huh: Most érkeztem meg, koromsötét, tejköd, alig látni. Igazából érdekes tapasztalataim vannak. Tompított mellett a ködlámpa lényegében kicsit fényesebbé teszi a tompított által amúgyis megvilágított részt, plusz az út szélét szépen bevilágítja. Tompított nélkül is használható sötétben de ilyenkor az út közepe kevésbé van megvilágítva Jobb vele, de nem drasztikus a hatása. Esőben még nem próbáltam.
zotya975 Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 na milyen volt Egerben?? Ködös, meg egész nap melóztunk. Egerszalókon egy nagy szállodában kartonoztuk a plafont. Mellettünk hőfórrás volt, szép volt, csak hiányzott a család, a kocsi meg a fórum. :huh: Jövő héten itthon maradok, de utánna úgy néz ki márciusig Egerszalókon melózunk.
Breki Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Ködlámpatéma. :huh: Most érkeztem meg, koromsötét, tejköd, alig látni. Igazából érdekes tapasztalataim vannak. Tompított mellett a ködlámpa lényegében kicsit fényesebbé teszi a tompított által amúgyis megvilágított részt, plusz az út szélét szépen bevilágítja. Tompított nélkül is használható sötétben de ilyenkor az út közepe kevésbé van megvilágítva Jobb vele, de nem drasztikus a hatása. Esőben még nem próbáltam. Túloznék, ha azt mondanám, hogy elájultam a ködösöktől, de tejfölben sokkal jobb velük, mint nélkülük. Én legutóbb úgy használtam, hogy a tompítottat koppig leállítottam, mintha meglenne pakolva a verda. Egész elfogadható volt az eredmény. :lol:
invictus Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Túloznék, ha azt mondanám, hogy elájultam a ködösöktől, de tejfölben sokkal jobb velük, mint nélkülük. Én legutóbb úgy használtam, hogy a tompítottat koppig leállítottam, mintha meglenne pakolva a verda. Egész elfogadható volt az eredmény. :huh: Persze jobb velük, ezt nem vitatom, sőt nappali ködben tompított nélkül csak ködössel tuti jobb, de sötétben kell mellé a tompított is. Egyébként 2 fajta ködlámpa van az autókon: -olyan mint az astrán, lökhárító sarkain, ami inkább a sáv széleit világítja meg, -kör alakúak bentebb a lökösben, amik csak előre világítanak
Breki Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Persze jobb velük, ezt nem vitatom, sőt nappali ködben tompított nélkül csak ködössel tuti jobb, de sötétben kell mellé a tompított is. Egyébként 2 fajta ködlámpa van az autókon: -olyan mint az astrán, lökhárító sarkain, ami inkább a sáv széleit világítja meg, -kör alakúak bentebb a lökösben, amik csak előre világítanak Sztem az astra megoldása a szimpibb. Részemről jobban szeretem látni a sáv széleit amiben lavírozni próbálok, előre meg úgyse lehet sokkal többet látni velük
daykiller Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Persze jobb velük, ezt nem vitatom, sőt nappali ködben tompított nélkül csak ködössel tuti jobb, de sötétben kell mellé a tompított is. Egyébként 2 fajta ködlámpa van az autókon: -olyan mint az astrán, lökhárító sarkain, ami inkább a sáv széleit világítja meg, -kör alakúak bentebb a lökösben, amik csak előre világítanak Győrből hazafele ellenkező irányba elhaladt egy F Astra Caravan a másik sávban mellettem. Azokon Bosch projektoros gyári ködösök voltak és úgy tűnt, hogy nagyon előre világítanak... Egyszer ki kéne próbálni, hogy az milyen. Szintúgy én is ködben mentem, jöttem Győrből/be. Ködöst felnyomva volt különbség, nem kevés, tompított nélkül is láttam előre (néhol tejköd is volt) és ahogy brekeke is írta, teljesen lefele állítottam a tompítottakat és úgy jobban előre lehet látni.
invictus Elküldve November20, 2009 Elküldve November20, 2009 Győrből hazafele ellenkező irányba elhaladt egy F Astra Caravan a másik sávban mellettem. Azokon Bosch projektoros gyári ködösök voltak és úgy tűnt, hogy nagyon előre világítanak... Egyszer ki kéne próbálni, hogy az milyen. Szintúgy én is ködben mentem, jöttem Győrből/be. Ködöst felnyomva volt különbség, nem kevés, tompított nélkül is láttam előre (néhol tejköd is volt) és ahogy brekeke is írta, teljesen lefele állítottam a tompítottakat és úgy jobban előre lehet látni. Persze, én is láttam tompított nélkül, de sötétben a kettő együtt a legtutibb. Projektorost én is megnézném. :huh: Ami előre világít azzal talán a tompított is kiváltható némiképp.
Novy Elküldve November21, 2009 Elküldve November21, 2009 vki nézte a west coast berlin-t? me persze hogy elaludtam vagyis inkább át.. vagy túl? :huh:
brezsó Elküldve November21, 2009 Elküldve November21, 2009 vki nézte a west coast berlin-t? me persze hogy elaludtam vagyis inkább át.. vagy túl? :lol: Én igen, de csak úgy "fél szemmel"...mert nem tudott lekötni igazán.. Nem volt semmi különös benne. Embereket kerestek, épitették a műhelyt..lehet, hogy volt valami érdekes is benne, de én már ezek után nem is figyeltem rájuk(na, meg a gyakori reklám miatt sem) :huh:
Novy Elküldve November21, 2009 Elküldve November21, 2009 Én igen, de csak úgy "fél szemmel"...mert nem tudott lekötni igazán.. Nem volt semmi különös benne. Embereket kerestek, épitették a műhelyt..lehet, hogy volt valami érdekes is benne, de én már ezek után nem is figyeltem rájuk(na, meg a gyakori reklám miatt sem) :huh: annyira csak lesz jó, mint óverhaulinék...
brezsó Elküldve November21, 2009 Elküldve November21, 2009 annyira csak lesz jó, mint óverhaulinék... Még lehet, persze. A mostani rész valójában csak a kezdetekről, az indulás mikéntjéről, körülményeiről szólt. A tényleges autó téma csak egy-két rész múlva lesz, szerintem.
Laleekirály Elküldve November21, 2009 Elküldve November21, 2009 Még lehet, persze. A mostani rész valójában csak a kezdetekről, az indulás mikéntjéről, körülményeiről szólt. A tényleges autó téma csak egy-két rész múlva lesz, szerintem. Meg megvan az első ügyfelük :huh: Vlagyimir Klicsko. :lol:
brezsó Elküldve November21, 2009 Elküldve November21, 2009 Meg megvan az első ügyfelük :lol: Vlagyimir Klicsko. :lol: Ja, igen, meg az is volt. :huh:
Recommended Posts