Novy Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Ha így fog kinézni az új Astra Tourer akkor én bele fogok fosni :huh: :lol: :lol: :angry: én szivesen ellennék egy ilyen formájú géppel :D de ha te úgy szeretsz kocsikázni, hogy össze...tad :blink: az oltásról: h1n1 : megkaptam semmi hatást nem vettem észre megkaptam a 10en akárhányéve forgalombanlévőt: olyan lázam volt, mint talán még soha... szarul voltam két napig. szóval fejlesztgethetik 10évig is akkor se lesz jó. ezek a bénulásos dolgok meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Már nem füstööööl :lol: :lol: Vagyis még nem húzattam meg 1szer sem annyira hogy füstöljön. Újabban be sem gyújtjátok ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Újabban be sem gyújtjátok ? :huh: Deeee azért járogatunk vele, csak még nem volt alkalom olyan sokat. Majd most hétvégén....most lesz a nagy teszt :D :lol: őőő....mindegy, úgyis észreveszitek hogy valami nem szokványos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Deeee azért járogatunk vele, csak még nem volt alkalom olyan sokat. Majd most hétvégén....most lesz a nagy teszt :D :lol: őőő....mindegy, úgyis észreveszitek hogy valami nem szokványos :huh: Nagyon beteg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Egy kis OFF! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Egy kis OFF! :huh: :lol: :lol: :D ;) Utolsó a legjobb... :angry: :blink: :) Doktor úr! Láttál már ILYET vagy hasonlót élőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 :huh: :lol: :lol: :D ;) Utolsó a legjobb... :angry: :blink: :) Doktor úr! Láttál már ILYET vagy hasonlót élőben? Made in Románia! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Szasztok... Az oltóanyaggal az az egyik alapvető baj, hogy egy olyan vírus ellen fejlesztik ki, ami az egyik legváltozékonyabb fajta. ebből ered a sikeressége. Képes akár néhány "életciklusonként" változtatni a formáját. Ergo a vakcina akkor már hatástalan lesz. :huh: Én inkább azt sejtem, h le lett gyártva egy csomó ilyen vacak és most el akarják adni. Eddig sosem lettem beoltva influenza ellen és sosem haltam bele... :lol: Felesleges kockázatnak meg nem fogom magam kitenni... Inkább kocsikázok én is! :D Ui.: Én is EGTV-t végeztem...biotechnológusi szakon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Szasztok... Az oltóanyaggal az az egyik alapvető baj, hogy egy olyan vírus ellen fejlesztik ki, ami az egyik legváltozékonyabb fajta. ebből ered a sikeressége. Képes akár néhány "életciklusonként" változtatni a formáját. Ergo a vakcina akkor már hatástalan lesz. :lol: Én inkább azt sejtem, h le lett gyártva egy csomó ilyen vacak és most el akarják adni. Eddig sosem lettem beoltva influenza ellen és sosem haltam bele... :D Felesleges kockázatnak meg nem fogom magam kitenni... Inkább kocsikázok én is! :angry: Ui.: Én is EGTV-t végeztem...biotechnológusi szakon... ;) Tényleg? melyik évben? és ki volt az ofő? Neked nem egy Kék 2ezres GSi-d van, vagy volt? Suli udvarán tavaly/tavaly előtt láttam 1 párszor 1 olyat..:huh: oldalán nagy felirat: 2.0 GSi ( ja azóta látom 1.4esed van. Nemszóltam :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Urak! X14XE-X16XEL-X18XE-X20XEV motoros f astrát keresek E85 átalakítós tesztre... feltétel a nagyon jó motorállapot, és Budaörs-Bp környéki tartózkodási hely :huh: Többet a tuning/E85 topicban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Tényleg? melyik évben? és ki volt az ofő? Neked nem egy Kék 2ezres GSi-d van, vagy volt? Suli udvarán tavaly/tavaly előtt láttam 1 párszor 1 olyat..:huh: oldalán nagy felirat: 2.0 GSi ( ja azóta látom 1.4esed van. Nemszóltam :lol: ) Kérlek alássan még 96-ban végeztem a technikusival! :lol: És azóta talán kétszer jártam abban a suliban... Ja és az ofőm Hajas Zsuzsa volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Kérlek alássan még 96-ban végeztem a technikusival! :lol: És azóta talán kétszer jártam abban a suliban... Ja és az ofőm Hajas Zsuzsa volt! :D Ismerem ;) nyelvtantanár volt régebben nekem :lol: HOgy itt tegnap este óta mekkora köd van....Durva, és zavaró hogy a közeli fáktól nem látok messzebre... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Ismerem :blink: nyelvtantanár volt régebben nekem :lol: HOgy itt tegnap este óta mekkora köd van....Durva, és zavaró hogy a közeli fáktól nem látok messzebre... :huh: itt nincs köd :angry: tegnap meg a nap is sütött védőoltásra még egyszer hadd térjek már vissza pontosabban arra a mérnökemberre 15év kell kifejleszteni?? az igen akkor már mindenki halott lenne :lol: 15év alatt egy ilyen vírus mi pusztítást tudna végezni??? az oké, hogy évek... bár ez is furcsa... mert ha minden éven uj vírus okozza a járványt, akkor nem tök mindegy, hogy 3 év mulva megvan az oltás, ami tutijó? :D én se akartam magam beoltatni, de a családban beoltottak mindenkit, és akkor ne tőlem kapják már el ;) egyébként senki se bénult le, senkinek semmi baja a h1n1es oltástól. ellenben a sokéve használt másiktól mindenkinek baja van Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Ismerem :D nyelvtantanár volt régebben nekem :lol: HOgy itt tegnap este óta mekkora köd van....Durva, és zavaró hogy a közeli fáktól nem látok messzebre... :huh: Most voltam itt el...Szabadság híd közepén állva nem lehet látni se a budai partot, se a pestit....vicces. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._2.0_cd-3424896 nagyon szép ez a kis autó, az árát nem tudom, hogy jó-e, de nekem nagyon tetszik :huh: Nem ismerem a napi piaci árakat, sejtem, hogy válság okán most sokkal lementek, de ez tényleg szép, és ha nem lenne 2 kuvaszom akiket néha szállítanom kell, meg is venném. Egy kis áralku után (min. 10%) mindenkinek ajánlom akinek kabrióra fáj a foga! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Nem ismerem a napi piaci árakat, sejtem, hogy válság okán most sokkal lementek, de ez tényleg szép, és ha nem lenne 2 kuvaszom akiket néha szállítanom kell, meg is venném. Egy kis áralku után (min. 10%) mindenkinek ajánlom akinek kabrióra fáj a foga! Szépek az F kabriók...és nagy előnyük a többi kabrióval szemben hogy az alap miatt a tetőn kívül olcsó hozzá az alkatrész. CABRIO ez a C14SE is nagyon szép. Nyáron jól szellőznek szóval klíma helyett sem rossz a nyitott tető, de ropogósra is lehet benne sülni gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Szépek az F kabriók...és nagy előnyük a többi kabrióval szemben hogy az alap miatt a tetőn kívül olcsó hozzá az alkatrész. Azt te csak hiszed :huh: Csomagtérajtó 270e körül... oldalablak 100e körül, szélvédő is elég drága... meg még sorolhatnám. Azonkívül legtöbbben nem műxik pl az automata tetőcsukó sem, aminek a hidraulikus egysége 800e ft :lol: És örülsz ha kapsz egyáltalán gyárit, utángyári semmi nincs hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Az oldal közepe táján van egy video. Szívesen kipróbálnám én is a tesztpályát - persze csak egy nagy adag jó nehéz ebéd után... :huh: :lol: http://www.origo.hu/auto/20091119-uj-latha...-rendorseg.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Az oldal közepe táján van egy video. Szívesen kipróbálnám én is a tesztpályát - persze csak egy nagy adag jó nehéz ebéd után... :huh: :lol: http://www.origo.hu/auto/20091119-uj-latha...-rendorseg.html a kecskeméti pályanapon volt egy ilyen astra. nagyon nagy élmény volt nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 itt nincs köd :angry: tegnap meg a nap is sütött védőoltásra még egyszer hadd térjek már vissza pontosabban arra a mérnökemberre 15év kell kifejleszteni?? az igen akkor már mindenki halott lenne :lol: 15év alatt egy ilyen vírus mi pusztítást tudna végezni??? az oké, hogy évek... bár ez is furcsa... mert ha minden éven uj vírus okozza a járványt, akkor nem tök mindegy, hogy 3 év mulva megvan az oltás, ami tutijó? :D én se akartam magam beoltatni, de a családban beoltottak mindenkit, és akkor ne tőlem kapják már el ;) egyébként senki se bénult le, senkinek semmi baja a h1n1es oltástól. ellenben a sokéve használt másiktól mindenkinek baja van Mindeninek szíve ügye hogy beoltatja magát avagy sem. Hallani sokféle dolgot...olyat is hallottam hogy ólommal lett tisztítva az anyag. Nemtommm....Na kicsit más téma. lementem a kocsihoz, beindítom... nézegetem...kóstolgatom...mek vele 1 kört..Erre le akarom itt az ablakmosóval az szélvédőt csapatni...látom egyre csökken a nyomás, majd nem jön...hazajövök. Hát elvágták a csövet ami a tartályt meg a kis porlasztót összeköti..De hálistennek van akváriumom és hozzá 1 rakás gumicső.összetoldottam a két végét :huh: így már faxa :blink: na meg a légszűrőnek a burkolatáról a baloldali kapcsot eltökítették, vagy lenyúlták, vagy elfelejtették visszatenni....:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Mindeninek szíve ügye hogy beoltatja magát avagy sem. Hallani sokféle dolgot...olyat is hallottam hogy ólommal lett tisztítva az anyag. Nemtommm....Na kicsit más téma. lementem a kocsihoz, beindítom... nézegetem...kóstolgatom...mek vele 1 kört..Erre le akarom itt az ablakmosóval az szélvédőt csapatni...látom egyre csökken a nyomás, majd nem jön...hazajövök. Hát elvágták a csövet ami a tartályt meg a kis porlasztót összeköti..De hálistennek van akváriumom és hozzá 1 rakás gumicső.összetoldottam a két végét ;) így már faxa :) na meg a légszűrőnek a burkolatáról a baloldali kapcsot eltökítették, vagy lenyúlták, vagy elfelejtették visszatenni....:angry: Ilyen apróságokra nem volt idő :lol: :) Laza volt a város ma. Fullteleköddel. De tetszett :lol: Csak azt magyarázza meg valaki hogy 2-3 km/h-val araszoló tömött sorban mi a tökömre jó a ködlámpa? :huh: (azon kívül hogy süti a szememet, és a buzuki stifteknél elnyomja a féklámpát :blink: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Ilyen apróságokra nem volt idő :lol: :) Laza volt a város ma. Fullteleköddel. De tetszett :lol: Csak azt magyarázza meg valaki hogy 2-3 km/h-val araszoló tömött sorban mi a tökömre jó a ködlámpa? :huh: (azon kívül hogy süti a szememet, és a buzuki stifteknél elnyomja a féklámpát :) :D ) ? 1 hónap ? ;) Ja igen...köd....sajnos sokan úgy vannak vele hogy háát köd van és KÖTELEZŐ ködlámpát kapcsolni...Azt bírtam amikor multkor a szomszédban égettek, a füstje pedig az út felé szállt..és volt 1 nagyon kicsi pár méteres füstsáv az útnál. Volt 1 pár autó aki felkapcsolták a ködlámpát....aztán ahogy kiértek belőle persze úgyfelejtették :angry: sztem van aki azt hiszi hogy a ködlámpával átlát a ködön és elmúlik tőle, vagy ilyesmi...:blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 ? 1 hónap ? :huh: Ja igen...köd....sajnos sokan úgy vannak vele hogy háát köd van és KÖTELEZŐ ködlámpát kapcsolni...Azt bírtam amikor multkor a szomszédban égettek, a füstje pedig az út felé szállt..és volt 1 nagyon kicsi pár méteres füstsáv az útnál. Volt 1 pár autó aki felkapcsolták a ködlámpát....aztán ahogy kiértek belőle persze úgyfelejtették :lol: sztem van aki azt hiszi hogy a ködlámpával átlát a ködön és elmúlik tőle, vagy ilyesmi...:lol: ha köd van nekem semmibajom.. égesse de mikor nincs köd, és még neki áll fentebb, mikor rávillogok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 ? 1 hónap ? :huh: Ja igen...köd....sajnos sokan úgy vannak vele hogy háát köd van és KÖTELEZŐ ködlámpát kapcsolni...Azt bírtam amikor multkor a szomszédban égettek, a füstje pedig az út felé szállt..és volt 1 nagyon kicsi pár méteres füstsáv az útnál. Volt 1 pár autó aki felkapcsolták a ködlámpát....aztán ahogy kiértek belőle persze úgyfelejtették :lol: sztem van aki azt hiszi hogy a ködlámpával átlát a ködön és elmúlik tőle, vagy ilyesmi...:lol: Nah de a ködzáróval is? (tudom tudom, az parkoláshoz van :D ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 ha köd van nekem semmibajom.. égesse de mikor nincs köd, és még neki áll fentebb, mikor rávillogok... én csak akkor lövöm fel a ködlámpákat elől, hátul, hogyha országúton megyek és tényleg olyan köd van mint most. Amúgy nemigazán szoktam.. városban például minek? ha ég a tompa akkor ugyanúgy meglátják azt is mint a ködöst. meg a hátsó lámpát is észre lehet venni. Viszont lámpánál ha égne a hátsóködlámpám...hát igencsak vakító fénnyel szinte izzik vörösen. Nagyon kellemetlen tud lenni :huh: Ezt akkor tapasztaltam amikor a kadettet vezettem még tavasszal, és fater előttem ment az astrával, aztán köd volt és égett hátul is. Nah de a ködzáróval is? (tudom tudom, az parkoláshoz van :lol: :lol: ) ahogy Olvasom winkler barátunk támogatja a ködzárót.... :D ;) miért nem lepődtem meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts