Guest gorbi Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 egy sima 4hengeresl egyszerűbb :huh: csak leteszed a földre, és azon meg is áll :lol: Ha nagyon megharagszom az x14nz-re.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Amilyen a képen van, amit linkeltem (mármint asztalt motorblokkból). Renault Thál...aló asztalt. :huh: :lol: :lol: :D Jolvan, bocsi hülye vagyok..nem vettem észre az üveglapot a tetejükön. Azt hittem tényleg valami nagy cuccost akarsz összefabrikálni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 :huh: :lol: :lol: :D Jolvan, bocsi hülye vagyok..nem vettem észre az üveglapot a tetejükön. Azt hittem tényleg valami nagy cuccost akarsz összefabrikálni :angry: van astrába 3.2es blok ;) ha jólemlékszem 3.2es de v6os 2.5ös bőven van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Erzsébethíd ledvilágítás :lol: Dáwid sikeresek lettünk ;) Én csináltam öngyújtó ledekből :( :) :lol: :D Nem bírtam tovább: beledobtam a bal első kagylós ülést az autóba. imáádom :angry: hamarabb borítom föl az autót minthogy dűlöngéljek az ülésbe :blink: tök furcsa hogy nincs szétülve, egy kicsit még magasabban is ülök mint az előzőben és azt se szoktam meg hogy a háttámla támaszt deréknál, nem csak azért van hogy ne essek be a hátsó ülésre. Szóval állat jó :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Én csináltam öngyújtó ledekből :) :) :lol: :lol: Nem bírtam tovább: beledobtam a bal első kagylós ülést az autóba. imáádom ;) hamarabb borítom föl az autót minthogy dűlöngéljek az ülésbe :angry: tök furcsa hogy nincs szétülve, egy kicsit még magasabban is ülök mint az előzőben és azt se szoktam meg hogy a háttámla támaszt deréknál, nem csak azért van hogy ne essek be a hátsó ülésre. Szóval állat jó :huh: :blink: akkor én nem is voltam ott? :D de az a vekis ülés öcsém az volt még nagyon király... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 van astrába 3.2es blok :huh: ha jólemlékszem 3.2es de v6os 2.5ös bőven van. 3.2es? Gyárilag? 2.5 V6ról hallottam még csak(attól függetlenül én elhiszem hogy van 3.2es). Balatonon láttam utoljára Szárszón az orvosnak a kocsiját..az volt egy 3ezres V6os Omega. Szép volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 akkor én nem is voltam ott? :D de az a vekis ülés öcsém az volt még nagyon király... az volt de nekem astra üléseim vannak :lol: ;) Remélem holnap délután lesz szabad 1-2 órám és akkor bedobálom a többi ülést is, meg az ajtókárpitokat. :huh: ma is 2x lett volna fél órám hogy csináljam az elsőfél óra szabadidőm alatt végig szakadt az eső, a másikban meg sikerül telefonálnom 29 percet :lol: nah majd hóónap :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Most néztem hogy záksz kuplungod lett :lol: Én imádtam amikor belekerült, csak egy hétig minden reggel első indulásnál azthittem kirúgom a tűzfalat mert "kicsit" könnyebben ment be mint ahogy reflexből beleléptem :lol: Lassan neked is teljes új autód lesz, már csak a bódéval kell foglalkozni :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Most néztem hogy záksz kuplungod lett ;) Én imádtam amikor belekerült, csak egy hétig minden reggel első indulásnál azthittem kirúgom a tűzfalat mert "kicsit" könnyebben ment be mint ahogy reflexből beleléptem :lol: Lassan neked is teljes új autód lesz, már csak a bódéval kell foglalkozni :angry: :huh: igen tavasszal fogom csinálgatni :blink: Aztán ha az is megvan akkor azt mondom hogy zsírosak vagyunk. Most ugye nyárvégén a legundormányosabb hibáját a csomagtartóajtót kicseréltük. Aztán most nem lehet látni rajta rozsdát. NO DE AZ ALJA!!!! huhúhúúúúú :lol: :D emitt amott szét van rohadva. Rá kell gyúrni az aljára Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 3.2es? Gyárilag? 2.5 V6ról hallottam még csak(attól függetlenül én elhiszem hogy van 3.2es). Balatonon láttam utoljára Szárszón az orvosnak a kocsiját..az volt egy 3ezres V6os Omega. Szép volt :D :angry: nem gyári izéke mutatta a képet a beteg corsás Stefan :blink: az volt de nekem astra üléseim vannak :lol: :) Remélem holnap délután lesz szabad 1-2 órám és akkor bedobálom a többi ülést is, meg az ajtókárpitokat. :huh: ma is 2x lett volna fél órám hogy csináljam az elsőfél óra szabadidőm alatt végig szakadt az eső, a másikban meg sikerül telefonálnom 29 percet :lol: nah majd hóónap :) nekem az a vekis jobban tetszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 igen tavasszal fogom csinálgatni :) Aztán ha az is megvan akkor azt mondom hogy zsírosak vagyunk. Most ugye nyárvégén a legundormányosabb hibáját a csomagtartóajtót kicseréltük. Aztán most nem lehet látni rajta rozsdát. NO DE AZ ALJA!!!! huhúhúúúúú :lol: :D emitt amott szét van rohadva. Rá kell gyúrni az aljára szőnyeg alá néztél már be? :huh: nekem az a vekis jobban tetszik ;) Nekem nem mert az nem az enyémben van :blink: :angry: (amúgy igen :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 szőnyeg alá néztél már be? :huh: Nekem nem mert az nem az enyémben van :angry: :lol: na igen, így nekem a tiéd is ugyan úgy, vagy ugyan úgy nem tetszik :lol: mert olyanom sincs :D de két olyan vekis kell!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 szőnyeg alá néztél már be? :huh: Nekem nem mert az nem az enyémben van ;) :D (amúgy igen :lol: ) Sajnos néztem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 nem gyári izéke mutatta a képet a beteg corsás Stefan :lol: Az egy Lotus Omega motor. :lol: Opel Omega A, Lotus 3.2-es motorral. :huh: (Ha jól tévedek. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 na igen, így nekem a tiéd is ugyan úgy, vagy ugyan úgy nem tetszik :D mert olyanom sincs ;) de két olyan vekis kell!!! :angry: azon gondolkozom hogy amíg nincsenek feltéve az ajtókárpitok addig kéne belealkotni a kilépés-világításhoz a ledeket. De akkor már megint halasztom mert vennem kell fehér ledet :huh: gyááá soha nem lesz ez kész :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Az egy Lotus Omega motor. :lol: Opel Omega A, Lotus 3.2-es motorral. :huh: (Ha jól tévedek. :lol:) egyszer is megértettük :D ;) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Az egy Lotus Omega motor. :D Opel Omega A, Lotus 3.2-es motorral. :lol: (Ha jól tévedek. ;)) Igen linkelt valaki már róla egyszer valaki képet. Hááát elég érdekes arcot vághattam amikor megláttam... Viszont az a motortér full tele motyorral :lol: Túl sok szerszámot nem lehet beleejteni, és ha rajta marad egy 10-es kulcs már se lehet csukni a tetőt. Szépen kitöltötte a helyet az biztos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Igen linkelt valaki már róla egyszer valaki képet. Hááát elég érdekes arcot vághattam amikor megláttam... Viszont az a motortér full tele motyorral :lol: Túl sok szerszámot nem lehet beleejteni, és ha rajta marad egy 10-es kulcs már se lehet csukni a tetőt. Szépen kitöltötte a helyet az biztos :huh: lótuszomegásoknak meg 1-2 omegásnak amúgy nincs minden rendben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 félrebeszéltek astraba gyárilag csak 4hengeres szívó volt magyarországon. délafrikában meg lettel is... belerakják a 2.5, 3.0 v6ot, ilyen van itthon is, külföldön meg van 3.2 is a lotus meg 3.6 c36get Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 félrebeszéltek astraba gyárilag csak 4hengeres szívó volt magyarországon. délafrikában meg lettel is... belerakják a 2.5, 3.0 v6ot, ilyen van itthon is, külföldön meg van 3.2 is a lotus meg 3.6 c36get ennyivel is okosabb lettem. :huh: Na léptem. Jóccakát! pacsi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 félrebeszéltek astraba gyárilag csak 4hengeres szívó volt magyarországon. délafrikában meg lettel is... belerakják a 2.5, 3.0 v6ot, ilyen van itthon is, külföldön meg van 3.2 is a lotus meg 3.6 c36get a 3,2 is opel motor?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 a 3,2 is opel motor?? 2 darab 1,6-os "v"-be összecsinálva :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 a 3,2 is opel motor?? nem, barkas....am igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 nem, barkas....am igen Ne báncsad má,mer má nekem fáj! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Ne báncsad má,mer má nekem fáj! :huh: Az nem baj. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts