Guest gorbi Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 egy sima 4hengeresl egyszerűbb :huh: csak leteszed a földre, és azon meg is áll :lol: Ha nagyon megharagszom az x14nz-re....
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Amilyen a képen van, amit linkeltem (mármint asztalt motorblokkból). Renault Thál...aló asztalt. :huh: :lol: :lol: :D Jolvan, bocsi hülye vagyok..nem vettem észre az üveglapot a tetejükön. Azt hittem tényleg valami nagy cuccost akarsz összefabrikálni ;)
Novy Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 :huh: :lol: :lol: :D Jolvan, bocsi hülye vagyok..nem vettem észre az üveglapot a tetejükön. Azt hittem tényleg valami nagy cuccost akarsz összefabrikálni :angry: van astrába 3.2es blok ;) ha jólemlékszem 3.2es de v6os 2.5ös bőven van.
Dáwid Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Erzsébethíd ledvilágítás :lol: Dáwid sikeresek lettünk ;) Én csináltam öngyújtó ledekből :( :) :lol: :D Nem bírtam tovább: beledobtam a bal első kagylós ülést az autóba. imáádom :angry: hamarabb borítom föl az autót minthogy dűlöngéljek az ülésbe :blink: tök furcsa hogy nincs szétülve, egy kicsit még magasabban is ülök mint az előzőben és azt se szoktam meg hogy a háttámla támaszt deréknál, nem csak azért van hogy ne essek be a hátsó ülésre. Szóval állat jó :huh: :)
Novy Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Én csináltam öngyújtó ledekből :) :) :lol: :lol: Nem bírtam tovább: beledobtam a bal első kagylós ülést az autóba. imáádom ;) hamarabb borítom föl az autót minthogy dűlöngéljek az ülésbe :angry: tök furcsa hogy nincs szétülve, egy kicsit még magasabban is ülök mint az előzőben és azt se szoktam meg hogy a háttámla támaszt deréknál, nem csak azért van hogy ne essek be a hátsó ülésre. Szóval állat jó :huh: :blink: akkor én nem is voltam ott? :D de az a vekis ülés öcsém az volt még nagyon király...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 van astrába 3.2es blok :huh: ha jólemlékszem 3.2es de v6os 2.5ös bőven van. 3.2es? Gyárilag? 2.5 V6ról hallottam még csak(attól függetlenül én elhiszem hogy van 3.2es). Balatonon láttam utoljára Szárszón az orvosnak a kocsiját..az volt egy 3ezres V6os Omega. Szép volt :lol: :lol:
Dáwid Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 akkor én nem is voltam ott? :D de az a vekis ülés öcsém az volt még nagyon király... az volt de nekem astra üléseim vannak :lol: ;) Remélem holnap délután lesz szabad 1-2 órám és akkor bedobálom a többi ülést is, meg az ajtókárpitokat. :huh: ma is 2x lett volna fél órám hogy csináljam az elsőfél óra szabadidőm alatt végig szakadt az eső, a másikban meg sikerül telefonálnom 29 percet :lol: nah majd hóónap :angry:
Dáwid Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Most néztem hogy záksz kuplungod lett :lol: Én imádtam amikor belekerült, csak egy hétig minden reggel első indulásnál azthittem kirúgom a tűzfalat mert "kicsit" könnyebben ment be mint ahogy reflexből beleléptem :lol: Lassan neked is teljes új autód lesz, már csak a bódéval kell foglalkozni :D :huh:
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Most néztem hogy záksz kuplungod lett ;) Én imádtam amikor belekerült, csak egy hétig minden reggel első indulásnál azthittem kirúgom a tűzfalat mert "kicsit" könnyebben ment be mint ahogy reflexből beleléptem :lol: Lassan neked is teljes új autód lesz, már csak a bódéval kell foglalkozni :angry: :huh: igen tavasszal fogom csinálgatni :blink: Aztán ha az is megvan akkor azt mondom hogy zsírosak vagyunk. Most ugye nyárvégén a legundormányosabb hibáját a csomagtartóajtót kicseréltük. Aztán most nem lehet látni rajta rozsdát. NO DE AZ ALJA!!!! huhúhúúúúú :lol: :D emitt amott szét van rohadva. Rá kell gyúrni az aljára
Novy Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 3.2es? Gyárilag? 2.5 V6ról hallottam még csak(attól függetlenül én elhiszem hogy van 3.2es). Balatonon láttam utoljára Szárszón az orvosnak a kocsiját..az volt egy 3ezres V6os Omega. Szép volt :D :angry: nem gyári izéke mutatta a képet a beteg corsás Stefan :blink: az volt de nekem astra üléseim vannak :lol: :) Remélem holnap délután lesz szabad 1-2 órám és akkor bedobálom a többi ülést is, meg az ajtókárpitokat. :huh: ma is 2x lett volna fél órám hogy csináljam az elsőfél óra szabadidőm alatt végig szakadt az eső, a másikban meg sikerül telefonálnom 29 percet :lol: nah majd hóónap :) nekem az a vekis jobban tetszik ;)
Dáwid Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 igen tavasszal fogom csinálgatni :) Aztán ha az is megvan akkor azt mondom hogy zsírosak vagyunk. Most ugye nyárvégén a legundormányosabb hibáját a csomagtartóajtót kicseréltük. Aztán most nem lehet látni rajta rozsdát. NO DE AZ ALJA!!!! huhúhúúúúú :lol: :D emitt amott szét van rohadva. Rá kell gyúrni az aljára szőnyeg alá néztél már be? :huh: nekem az a vekis jobban tetszik ;) Nekem nem mert az nem az enyémben van :blink: :angry: (amúgy igen :lol: )
Novy Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 szőnyeg alá néztél már be? :huh: Nekem nem mert az nem az enyémben van :angry: :lol: na igen, így nekem a tiéd is ugyan úgy, vagy ugyan úgy nem tetszik :lol: mert olyanom sincs :D de két olyan vekis kell!!! ;)
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 szőnyeg alá néztél már be? :huh: Nekem nem mert az nem az enyémben van ;) :D (amúgy igen :lol: ) Sajnos néztem.... :lol:
daykiller Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 nem gyári izéke mutatta a képet a beteg corsás Stefan :lol: Az egy Lotus Omega motor. :lol: Opel Omega A, Lotus 3.2-es motorral. :huh: (Ha jól tévedek. :D)
Dáwid Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 na igen, így nekem a tiéd is ugyan úgy, vagy ugyan úgy nem tetszik :D mert olyanom sincs ;) de két olyan vekis kell!!! :angry: azon gondolkozom hogy amíg nincsenek feltéve az ajtókárpitok addig kéne belealkotni a kilépés-világításhoz a ledeket. De akkor már megint halasztom mert vennem kell fehér ledet :huh: gyááá soha nem lesz ez kész :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Az egy Lotus Omega motor. :lol: Opel Omega A, Lotus 3.2-es motorral. :huh: (Ha jól tévedek. :lol:) egyszer is megértettük :D ;) :angry:
Dáwid Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Az egy Lotus Omega motor. :D Opel Omega A, Lotus 3.2-es motorral. :lol: (Ha jól tévedek. ;)) Igen linkelt valaki már róla egyszer valaki képet. Hááát elég érdekes arcot vághattam amikor megláttam... Viszont az a motortér full tele motyorral :lol: Túl sok szerszámot nem lehet beleejteni, és ha rajta marad egy 10-es kulcs már se lehet csukni a tetőt. Szépen kitöltötte a helyet az biztos :huh:
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Igen linkelt valaki már róla egyszer valaki képet. Hááát elég érdekes arcot vághattam amikor megláttam... Viszont az a motortér full tele motyorral :lol: Túl sok szerszámot nem lehet beleejteni, és ha rajta marad egy 10-es kulcs már se lehet csukni a tetőt. Szépen kitöltötte a helyet az biztos :huh: lótuszomegásoknak meg 1-2 omegásnak amúgy nincs minden rendben....
spzoli Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 félrebeszéltek astraba gyárilag csak 4hengeres szívó volt magyarországon. délafrikában meg lettel is... belerakják a 2.5, 3.0 v6ot, ilyen van itthon is, külföldön meg van 3.2 is a lotus meg 3.6 c36get
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 félrebeszéltek astraba gyárilag csak 4hengeres szívó volt magyarországon. délafrikában meg lettel is... belerakják a 2.5, 3.0 v6ot, ilyen van itthon is, külföldön meg van 3.2 is a lotus meg 3.6 c36get ennyivel is okosabb lettem. :huh: Na léptem. Jóccakát! pacsi mindenkinek!
Novy Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 félrebeszéltek astraba gyárilag csak 4hengeres szívó volt magyarországon. délafrikában meg lettel is... belerakják a 2.5, 3.0 v6ot, ilyen van itthon is, külföldön meg van 3.2 is a lotus meg 3.6 c36get a 3,2 is opel motor??
Dáwid Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 a 3,2 is opel motor?? 2 darab 1,6-os "v"-be összecsinálva :lol: :huh:
spzoli Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 a 3,2 is opel motor?? nem, barkas....am igen
J0hnny Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 nem, barkas....am igen Ne báncsad má,mer má nekem fáj! :huh:
invictus Elküldve November18, 2009 Elküldve November18, 2009 Ne báncsad má,mer má nekem fáj! :huh: Az nem baj. :lol: :lol: :D
Recommended Posts