Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Nem hiszem. Én akkor egyesben, és kettesben padlóztam. Annyira, hogy a turbó le is fujt. :huh: :lol: csóóri dízel.. És mennyi volt kicserélni azt az 1 himbát?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 dáw is tapossa a cserélt mocinak, nekem tolni keleltt az 1.4el, hogy beérjem :lol: 140eketmenem utána néha :huh: am itt voltunk: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0688582c...&aid=172552 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 :lol: csóóri dízel.. És mennyi volt kicserélni azt az 1 himbát?? Ingyen volt, Soltvadkerten, senki sem volt már szomjas, és tök sötét volt.De sok jó opeles segített. :huh: Egy rendes gumis srác hotott valahonnan két himbát. Az esti ereszd el a hajam előtt, már ujra ketyegett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 az a kék ascona! igaz? MA LÁTTAM :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 az a kék ascona! igaz? MA LÁTTAM :huh: van ott több kép is nem csak a kék ascona lapozz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Ingyen volt, Soltvadkerten, senki sem volt már szomjas, és tök sötét volt.De sok jó opeles segített. :huh: Egy rendes gumis srác hotott valahonnan két himbát. Az esti ereszd el a hajam előtt, már ujra ketyegett. Akkor királyság volt :D Igen...opelesek jóemberek :lol: van ott több kép is nem csak a kék ascona lapozz!!! Átnéztem mindet. A 32es képen ahol van az a kék/sárga. Azt lefotóztam már tavasszal is. Itt van a szomszédomban a tulaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 am itt voltunk: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0688582c...&aid=172552 kék Asconás, no comment.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 akkor lehet lassabban fogok menni vele :lol: Én hallgatok rátok! Én is remélem :D Köszi nektek a sok segítséget amúgy amit eddig kaptam! :lol: jó hogy ilyen jó barátokra találtam mint ti. :huh: Az adagoló is ki lett benne cserélve. Jelenpillában kicsit magas az alapjárat. Holnap faragnak rajta amikor visszük a többi lóvét. Ha van egy 11-es villás- vagy csillagkulcsod, Te magad is beállíthatod az alapjáratot. Ha megnézed az adagolón a gázkart, van két alítócsavarja a két véghelyzethez, egyikkel az alapjárat, a másikkal a max. fordulatszám állítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Ha van egy 11-es villás- vagy csillagkulcsod, Te magad is beállíthatod az alapjáratot. Ha megnézed az adagolón a gázkart, van két alítócsavarja a két véghelyzethez, egyikkel az alapjárat, a másikkal a max. fordulatszám állítható. Inkább a dúsítási emelt fordulatszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 kék Asconás, no comment.... :angry: "te! eeefolyt a hütőővized" "áhhh, annyival több vót benne..." :huh: :lol: dáw is tapossa a cserélt mocinak, nekem tolni keleltt az 1.4el, hogy beérjem :) 140eketmenem utána néha :blink: am itt voltunk: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0688582c...&aid=172552 Be van járatva nem? :( :lol: :D :) Amúgy nem pörgettem nagyon, tudod... a nyomaték... ;) ;) Különben is csak csal az órád :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Sára férje, Jakab néhány napig kómában fekszik, hűséges neje mindig mellette virraszt. Egyik éjjel Jakab magához tér; int a feleségének, hogy hajoljon közelebb. - Drága Sára - mondja - te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok? - Mit, kedvesem? - kérdi a hű nej. - Azt gondolom, hogy nem hozol szerencsét. :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Szasztok! kész a kocsi :blink: ;) :) :( :P 1 mondattal összefoglalva...mindíg is ilyen autóról álmodtam :) Gratula a verdához! ;) Sára férje, Jakab néhány napig kómában fekszik, hűséges neje mindig mellette virraszt. Egyik éjjel Jakab magához tér; int a feleségének, hogy hajoljon közelebb. - Drága Sára - mondja - te mindig kitartóan mellettem voltál, akkor is, amikor kirúgtak az állásomból, amikor az üzletem csődbe ment, amikor meglőttek, amikor elvették a házunkat, amikor az egészségem kezdett odalenni. Te mindig velem voltál és mellettem álltál. Tudod, mit gondolok? - Mit, kedvesem? - kérdi a hű nej. - Azt gondolom, hogy nem hozol szerencsét. :huh: :lol: :lol: :D kocsog... ;) :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2009/11/18/opel-saga/ Most olvasom Opelék átbacták a fél világot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2009/11/18/opel-saga/ Most olvasom Opelék átbacták a fél világot :huh: nem bazták át... meg nem is az opel nekem legalábbis az jött le a cikkből, hogy az opel mindenáron szét akart válni, de a GM rájött, hogy bizony ez aranytojás... nem adjuk el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 nem bazták át... meg nem is az opel nekem legalábbis az jött le a cikkből, hogy az opel mindenáron szét akart válni, de a GM rájött, hogy bizony ez aranytojás... nem adjuk el. Hát 3 ország, azok vezetői, nem kevés pénz meg néhány államelnök maradt hoppon...nem beszélve a többezer alkalmazottról. Nem érdekel mit csinálnak csak az Opel megmaradjon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Hát 3 ország, azok vezetői, nem kevés pénz meg néhány államelnök maradt hoppon...nem beszélve a többezer alkalmazottról. Nem érdekel mit csinálnak csak az Opel megmaradjon. :huh: de épp ez az a GM baszott át mindenkit a GM meg nem csak az opel sőt az opel nem is szándékozott soseGM lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 de épp ez az a GM baszott át mindenkit a GM meg nem csak az opel sőt az opel nem is szándékozott soseGM lenni Igazad van de minden az Opel körül forgott. A GM alapból gané volt de jó lenne ha ez nem érintené tulságosan az Opelt mert mindenki most a befektetett pénzéért veri a nyálát.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Igazad van de minden az Opel körül forgott. A GM alapból gané volt de jó lenne ha ez nem érintené tulságosan az Opelt mert mindenki most a befektetett pénzéért veri a nyálát.... :huh: szerintem most ki kell várni előbb utóbb javulni fog az insignia az uuj astra ezek sikeresek de szerintem minden opel sikeres volt nem véletlenül vannak tele az utak velük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0688582c...&aid=172552 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0688582c...&aid=172552 Én az ilyen gyilkosoknak bicót sem adnék a keze alá nem hogy egy ilyen idős vasat amire vigyázni kellene! :huh: szerintem egy 2.2es 40évesen is tud ilyet gond nélkül. jövőre rem a 3.0 ással fog jönni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Gratula a verdához! :angry: :lol: kocsog... :lol: :D Köszi Lali! :blink: Hogy az ex ismerettségi köre nem bír leszakadni rólam....már a tököm tele van. Multkor az anyja írt most a barátnéja hogy "miújság".... Jobb ha most nem úgy oldom meg hogy szószerint levezetem a feszültséget... ;) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 ilove checkengine :huh: coolant temperature sensor - low voltage Pepe tudnál nekem erre a jeladóra egy árat írni vmikor? köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 ilove checkengine :lol: coolant temperature sensor - low voltage Pepe tudnál nekem erre a jeladóra egy árat írni vmikor? köszi :lol: Az melyik jeladóé? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Az melyik jeladóé? :huh: hűtővíz Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 hűtővíz Gondolom nem a műszeré. :huh: Akkor a kétvezetékes, bejelölném Vágó Úr! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts