Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

:lol: A komoly szákemberek sorozata :D Nem veszi észre hogy más csapágyat tesz a dobozba. A következő nem veszi észre mit vesz ki belőle, a harmadik meg nem veszi észre hogy mit épít be :lol: (jójójó kussoltam :P ) Betoltam a helyzetjelzőket. Mocskul tetszik, de ez is ad neki egy kis kékes beütést, a megalight is fehér mint állat, ha ezt nem nézik xenonnak a sünik akkor semmit B) De nem érdekel, a megalight doboza ott van az ülés alatt, a helyzetjelző meg remélem nem érdekli őket. Valaki próbálta már egy régi kocka-kulcsból (ami viszont lámpás volt) kiszedni a tollat? :) én addig jutottam hogy lemezkék, rugó, belerohadt elemmaradék, és törött izzófogalalt eltávolítva, de ettől még nincs benne az én kulcsomnak a szára :)

Ó hát nyugodtan ;) én egyet értek. De már leszarom csak legyen már kész =) Szeretném a ketyegést hallani végre. első út pestig meg vissza lesz...bejáratás címszó alatt valamelyik hétvégén :lol: Alig várom már. már több mint 4 hete nem vezettem a kicsikét..:P :lol:

Megosztás:

Szerintem már hiába kérdezed. :)

jellemző

de hátha van más is aki már szedett szét, és hajlandó "publikálni" is a folyamatot.

az én kinyomtatott képemen is egy olyan lámpa van, mint az ebayos dunkel :)

aza shwarz, az vajon hagyan világíthat... arra kíváncsi lennék igazából...

Megosztás:

Jah... találkozón egy caravan volt

2 :lol: igaz én már csak a vége után estem be :) de akkor is ott voltam :lol: meg lett volna még egy másik piros caravan ha Patrícia szivem nem vált volna meg az övétől.. :lol:

jó volt ez a pizza nem DÁW, ne is tagadd, úgybeverted, nekem még több mint a fele megvolt, mikor neked már semmi se maradt ;)

úgy fáj a lábam, az egésznapos ácsingózástól geccc

de megérte :lol:

A palacsinta is fincsi volt :P nem megmondtam, hogy neked való ez a raccsingos feelingű tali? :D :P

Hali mindenki!

Gratulálok Dávid! :D Úgy sajnálom hogy nem tudtam elmenni B)

Nem igaz, hogy valaki nem tudott volna elvinni.. :)

Megosztás:

2 :P igaz én már csak a vége után estem be :) de akkor is ott voltam :P meg lett volna még egy másik piros caravan ha Patrícia szivem nem vált volna meg az övétől.. :lol:

A palacsinta is fincsi volt B) nem megmondtam, hogy neked való ez a raccsingos feelingű tali? :D :lol:

Nem igaz, hogy valaki nem tudott volna elvinni.. :)

én elvok bográncsolóson is meg ilyenen is mondtam.

az igazi egy olyan lenne, ami kétnapos, és ilyesmi programok is lennének.

csakhát akik kétnaposra eljönnének, azok nem tuningoskodnak ;) akik meg igen, azok sietnek

itt is megvolt a kiirdetés, és egyből: "na jólan mennyünk sziasztok"

"siessünk akkor"

nem Dáw?

ő meg még fetrengett is olyan jóvolt :lol:

hogynetudtuk volna, lett is neki IS mondva, Lalee is befértvolna, de azt az embert elérni....

dobbetétekről meg nem is beszélve.

Megosztás:

én elvok bográncsolóson is meg ilyenen is mondtam.

az igazi egy olyan lenne, ami kétnapos, és ilyesmi programok is lennének.

csakhát akik kétnaposra eljönnének, azok nem tuningoskodnak :) akik meg igen, azok sietnek

itt is megvolt a kiirdetés, és egyből: "na jóvan mennyünk sziasztok" "siessünk akkor"

hogyne tudtuk volna, lett is neki is mondva, Lalee is befért volna

Hát na, sietős a dolguk.. :)

Apropó! Mikulás-napi debreceni találkozó a Hungarian Kadett Klub szervezésében.

Megosztás:

2 :lol: igaz én már csak a vége után estem be :) de akkor is ott voltam ;) meg lett volna még egy másik piros caravan ha Patrícia szivem nem vált volna meg az övétől.. :lol:

A palacsinta is fincsi volt B) nem megmondtam, hogy neked való ez a raccsingos feelingű tali? :lol: :P

Nem igaz, hogy valaki nem tudott volna elvinni.. :D

De! Dáwidék felajánlották hogy elvisznek. Csak amikor visszahívtam Dáwidot akkor már ott voltak. Amikor hívtak akkor meg nem vettem észre mert le volt némítva ez a szemét. ( hát vessek magamra ) :)

Megosztás:

nem Dáw?

ő meg még fetrengett is olyan jóvolt :)

hogynetudtuk volna, lett is neki IS mondva, Lalee is befértvolna, de azt az embert elérni....

dobbetétekről meg nem is beszélve.

Ma, hogy voltunk a haverral a bárdinál megvenni az ellenállatot, kérdeztem a dobbetétet, de nincs. Rendelni kell. Most kiderült, hogy a haverom cimbije ott dolgozik és ő adta jóáron az ellenállást (~10 helyett 6500-ért). Ráadásul a srác pár házzal lakik messzebb tőlünk. :) Valamelyik nap megy megint a haver, mert még vesz egy két dolgot és szóltam neki, hogy a dobbetétet mennyiért tudná kihozni.

Megosztás:

2 :P igaz én már csak a vége után estem be :lol: de akkor is ott voltam :D meg lett volna még egy másik piros caravan ha Patrícia szivem nem vált volna meg az övétől.. :lol:

A palacsinta is fincsi volt :P nem megmondtam, hogy neked való ez a raccsingos feelingű tali? ;) :D

Nem igaz, hogy valaki nem tudott volna elvinni.. B)

Jóvanna :lol: legyen kettő, de világosban még csak egy volt, utána meg úgyse látszik ;) :D Viszont azóta irígylem azt a fóliázást amióta láttam :)

Jó volt a pizza, pont kajás voltam, hazáig azon a nyalókán lehet hogy nem maradtam volna meg :P szal jó ötlet volt :D Pedig azért a nyalókáért hogy törtem magam :lol: (Még ma is találtam a kabátomon söprögetni valót :) szemét bringatároló... :D )

Megosztás:

A aktívmélyládába be van építve az erősítő. Nekem legutóbb nokia N70 volt, csak egy hirtelen fellépő, gyenge elmeállapotomban földhöz vágtam... :)

ahaaaaa.... ééértem. Venni kék majd 1et. Csak előtte 1 új fejegység se ártana. Na jó még odébb van :) :D

Amikor előző csajszim szakított és rámnyomta a telefont na akkor dobtam el a nokia 2600c-met. De hát szerencsére ágyon landolt ami tele volt párnával. így megúszta...

Megosztás:

ahaaaaa.... ééértem. Venni kék majd 1et. Csak előtte 1 új fejegység se ártana. Na jó még odébb van :D :lol:

Amikor előző csajszim szakított és rámnyomta a telefont na akkor dobtam el a nokia 2600c-met. De hát szerencsére ágyon landolt ami tele volt párnával. így megúszta...

Szerintem ha az autóba akarsz venni mélyládát, akkor ne aktívat vegyél, mert asszem azokba nincs nagyteljesítményű. Inkább vegyél egy jó ládát és hozzá egy jó erőlködőt. Az aktív mélyeket inkább házimozi célokra alkalmazzák. Autós megoldások is vannak, csak azok kb. 50-max. 150W-osak. Kicsik...

Én nagyon bánom, hogy kivégeztem a telót... :) Abban a pillanatban jó ötletnek tűnt, de utána nem gyengén megbántam. Pont a csajéval vitáztunk össze... B) Már kinéztem az utódját( N95), de arra nagyon kell majd vigyázni! :) A barátnőm azt mondta, hogy ha megveszem és ideges leszek, akkor elősször tegyem le valahova, majd utána tomboljak! (persze csak finoman) :lol:

Megosztás:

Szerintem ha az autóba akarsz venni mélyládát, akkor ne aktívat vegyél, mert asszem azokba nincs nagyteljesítményű. Inkább vegyél egy jó ládát és hozzá egy jó erőlködőt. Az aktív mélyeket inkább házimozi célokra alkalmazzák. Autós megoldások is vannak, csak azok kb. 50-max. 150W-osak. Kicsik...

Én nagyon bánom, hogy kivégeztem a telót... :) Abban a pillanatban jó ötletnek tűnt, de utána nem gyengén megbántam. Pont a csajéval vitáztunk össze... ;) Már kinéztem az utódját( N95), de arra nagyon kell majd vigyázni! :) A barátnőm azt mondta, hogy ha megveszem és ideges leszek, akkor elősször tegyem le valahova, majd utána tomboljak! (persze csak finoman) :lol:

:lol: jaja az újra vigyázz. Vagy inkább dobd te is párnához B)

Amúgy az igaz hogyha mélynyomót akarok akkor az aksimat leszivattyúzza? és kell neki külön aku? mert nekem ilyet mondtak. ( jó nem szakemberek mondták, de már több embertől is hallottam. )

Szerinted? :D

Megosztás:

:) jaja az újra vigyázz. Vagy inkább dobd te is párnához :D

Amúgy az igaz hogyha mélynyomót akarok akkor az aksimat leszivattyúzza? és kell neki külön aku? mert nekem ilyet mondtak. ( jó nem szakemberek mondták, de már több embertől is hallottam. )

Szerinted? :)

Ha nagyteljesítményű erősítőt akarsz és álló motornál félórákat akarod hajtani nagy hangerőn, akkor lehet, hogy megéri. De nem tudod hova tenni. Sztem felesleges! Profi cucchoz illik. Nekem mikor még ment az erőlködőm, akkor nem volt bajom az indítással még akkor sem, ha 1 órán át hallgattam a zenét. Nekem ilyen az aksim és azért vettem ilyet, mert 4 pólusú és egyikoldalt használja az autó, a másikat a hangtechnika.

Megosztás:

Ma, hogy voltunk a haverral a bárdinál megvenni az ellenállatot, kérdeztem a dobbetétet, de nincs. Rendelni kell. Most kiderült, hogy a haverom cimbije ott dolgozik és ő adta jóáron az ellenállást (~10 helyett 6500-ért). Ráadásul a srác pár házzal lakik messzebb tőlünk. :lol: Valamelyik nap megy megint a haver, mert még vesz egy két dolgot és szóltam neki, hogy a dobbetétet mennyiért tudná kihozni.

4500nál nemigen tudjaolcsóbban

ha kiszámolod a 9ezernek a6 ezer is kb 40%-

nekem nyolc honnan, de legyen már belőle vmi.

:) jaja az újra vigyázz. Vagy inkább dobd te is párnához :D

Szerinted? :)

dehogy kell

akkora úgy se lesz, hogy külön aksi kelljen :lol:

Megosztás:

sziasztok megköszönném ha tudna valaki egy jó tanácsot vagy ötletet adni.Van egy 1.6 os astrám és néha a semmiböl felturázodik vagy lefullad meg elég egyenletlen az alapjárata,mi lehet a gond.Köszönöm

sokmindentől

olvassgassa keresővel :)

gyertyakábel, gyertya, alapjárati moci, vákumcsövek, jeladók stb stb :)

Megosztás:

Ha nagyteljesítményű erősítőt akarsz és álló motornál félórákat akarod hajtani nagy hangerőn, akkor lehet, hogy megéri. De nem tudod hova tenni. Sztem felesleges! Profi cucchoz illik. Nekem mikor még ment az erőlködőm, akkor nem volt bajom az indítással még akkor sem, ha 1 órán át hallgattam a zenét. Nekem ilyen az aksim és azért vettem ilyet, mert 4 pólusú és egyikoldalt használja az autó, a másikat a hangtechnika.

Akkor semmi gond. ááá dehogy akarok én olyan nagyon komoly cuccost. :) akkor királyság és örülés van ha nem kell külön aksi :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.