zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 ha mindenféleképpen V motor kell az astrába : És akkor :lol: szép jó reggeleket :lol: Zafira hibakód villogtatásból valaki tud okost? :) (a zafirás fórum olyan döglött mint a hörcsgöm... :) ) Jó reggelt 12.40-kor? :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 És akkor :lol: Jó reggelt 12.40-kor? :) :lol: Akkor sikerült. Örülj hogy le tudtam írni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Na. Ködös kipróbálva. Nem rossz. Ugyanazt vettem észre, mint Hening, hogy a balos kicsit jobban bevilágít balra. Csináltam képeket, összehasonlítást, bal oldal ködös sima izzó, jobb oldal tompított tungsram megalight90%. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Na. Ködös kipróbálva. Nem rossz. Ugyanazt vettem észre, mint Hening, hogy a balos kicsit jobban bevilágít balra. Csináltam képeket, összehasonlítást, bal oldal ködös sima izzó, jobb oldal tompított tungsram megalight90%. Roppant hasznos felszerelés. Volt szerencsém kipróbálni őket tejfölben, tompítottal fehér fal, csak ködösökkel látszódott a következő 50 m-es karó. Azért normál sötétben a megalight hozza a formáját :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Roppant hasznos felszerelés. Volt szerencsém kipróbálni őket tejfölben, tompítottal fehér fal, csak ködösökkel látszódott a következő 50 m-es karó. Azért normál sötétben a megalight hozza a formáját :) Igen....ködösbe is jó lenne a megalájt. Amí nem volt ködlámpám azt hittem kb ugyanolyan lesz mintha tompítottat használnék mert olyan sokan mennek ködössel. De így tapasztalva eléggé hülyeség...hisz a tompított sokkal jobban világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Igen....ködösbe is jó lenne a megalájt. Amí nem volt ködlámpám azt hittem kb ugyanolyan lesz mintha tompítottat használnék mert olyan sokan mennek ködössel. De így tapasztalva eléggé hülyeség...hisz a tompított sokkal jobban világít. Nem láttál bele valahol emelt fényerős izzót? Bár lehet az a titka, hogy nem fehéren vakít, emelt fénnyel lehet nem érne ködben semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Nem láttál bele valahol emelt fényerős izzót? Bár lehet az a titka, hogy nem fehéren vakít, emelt fénnyel lehet nem érne ködben semmit... De van megalájt h1-es is...majd talán veszek is 1-2 héten belül. Szal akkor így jó a ködös? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 De van megalájt h1-es is...majd talán veszek is 1-2 héten belül. Szal akkor így jó a ködös? :) Sztem így jó, nem kell vele variálni. Mondjuk szívesen kipróbálnám sárga izzókkal mennyire lehet hatásos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Sztem így jó, nem kell vele variálni. Mondjuk szívesen kipróbálnám sárga izzókkal mennyire lehet hatásos... Igazad van. És ami biztos, hogy így nem maradhat ahogy most van.... :) :) :D Vagy megalájt vagy valami durva sárga izzó kellene bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Igazad van. És ami biztos, hogy így nem maradhat ahogy most van.... :) :) :D Vagy megalájt vagy valami durva sárga izzó kellene bele. Ha találsz valami durva sárgát légyszi szólj! Nálam egyenlőre másra kell némi anyagi támogatás. Múlt héten felraktam a téli szettet és olyan hangja lett az autónak, mint a villamos :lol: Jó, hogy az astrán nem kerékösszetartás, hanem széttartás van, nade ekkora??? Úgy néz ki szemből, mint az ivó zsiráf. :lol: Úgyhogy elkell vigyem futóműállításra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Hogy lehet ennyire kihalt a fórum? Másrészt itthon vagyok Tatabányán, itt sincs senki akivel ki lehetne lépni a lakásból, kénytelen voltam gyorsan vacsora után lenyomni 3 sört úgy unalomból, társaság nélkül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Hogy lehet ennyire kihalt a fórum? Másrészt itthon vagyok Tatabányán, itt sincs senki akivel ki lehetne lépni a lakásból, kénytelen voltam gyorsan vacsora után lenyomni 3 sört úgy unalomból, társaság nélkül. :) Nem tudom, én itt ülök, és várom, hogy jöjjön valaki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ha találsz valami durva sárgát légyszi szólj! Nálam egyenlőre másra kell némi anyagi támogatás. Múlt héten felraktam a téli szettet és olyan hangja lett az autónak, mint a villamos :) Jó, hogy az astrán nem kerékösszetartás, hanem széttartás van, nade ekkora??? Úgy néz ki szemből, mint az ivó zsiráf. :) Úgyhogy elkell vigyem futóműállításra... LINK ez tuti sárga valamennyire. Más: GP Thunder 3500k rá kell kérdezni pár helyen, gondolom ilyen xenonos boltokban árulják: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 http://www.rtlhirek.hu/video/72179 itt megtekinthető néhai főnökasszonyom. :) melóhelyen is tudott pár ilyen abrakadabra mondást vetíteni. amúgy meg az a baj, hogy ők bentragadtak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 http://www.rtlhirek.hu/video/72179 itt megtekinthető néhai főnökasszonyom. :) melóhelyen is tudott pár ilyen abrakadabra mondást vetíteni. amúgy meg az a baj, hogy ők bentragadtak.... Olyan idegesítően negédes, legalábbis nekem ez a első benyomásom. :D De mennyi fa! Egész télen lehetne tüzelni vele. Vagy építeni egy nagy hodályt astrát szerelni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Olyan idegesítően negédes, legalábbis nekem ez a első benyomásom. :D De mennyi fa! Egész télen lehetne tüzelni vele. Vagy építeni egy nagy hodályt astrát szerelni. :) micsodi??? am egy ... szemrebbenés nélkül tud úgy hazudni, hogy tudja, hogy te tudod, hogy ő tudja, hogy hazudik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 micsodi??? am egy ... szemrebbenés nélkül tud úgy hazudni, hogy tudja, hogy te tudod, hogy ő tudja, hogy hazudik :) Negédes, arra szokták mondani, aki túlontúl kedveskedő, lerí róla, hogy megjátsza magát, nagyon akar nyalizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Negédes, arra szokták mondani, aki túlontúl kedveskedő, lerí róla, hogy megjátsza magát, nagyon akar nyalizni. ja ehhez hozzátartozik: "fiúk babák volt meló lacóbácsi sok gumizás volt?" közben seggigérő mosoly és aztán: "hát még van jó erős félóra (16:45 kor) addig törölgessétek körbe a csempéket gyorsan." Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Hol a legnagyobb a dugattyú sebessége? A dugattyú lökethosszának a közepén. Ezért kopik hordósra a henger. Én pedig úgy tanultam, hogy azért kopik hordósra mert ahogy jön lejebb a dugattyú a hajtókar szöge miatt egyre nagyobb az oldalra ható erő komponens ami a dugattyút a hengerfalhoz nyomja. Persze a legnagyobb sebeség is igaz, de önmagában az nem feltétlen jelent nagyobb kopást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ilyen nincs! Asszony hozott egy kistévét, mondván 3 éve ott áll, nem működik, hozza el alkatrésznek. Elszórakoztam vele vagy 15 percet, jéééé ez müxik, gyorsan bevittem a gyerekhez, jó lesz neki, úgyis rágja már a fülem saját tévéért. Erre asszonykám mit mond??? Hétfőn visszaadja :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Irtam email a ledboltos csókának, hogy személyesen venném átt a cuccot de nem írt vissa, nem tom mi van. Legutóbb is odaadta a benzinkútnál. Jövő héten meg nem leszek itthon, asszem ebből mégis posta lesz. :) Pedig akkor holnap beledeztem volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ilyen nincs! Asszony hozott egy kistévét, mondván 3 éve ott áll, nem működik, hozza el alkatrésznek. Elszórakoztam vele vagy 15 percet, jéééé ez müxik, gyorsan bevittem a gyerekhez, jó lesz neki, úgyis rágja már a fülem saját tévéért. Erre asszonykám mit mond??? Hétfőn visszaadja :) :) ménem mondtad, hogy megjavítottad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ilyen nincs! Asszony hozott egy kistévét, mondván 3 éve ott áll, nem működik, hozza el alkatrésznek. Elszórakoztam vele vagy 15 percet, jéééé ez müxik, gyorsan bevittem a gyerekhez, jó lesz neki, úgyis rágja már a fülem saját tévéért. Erre asszonykám mit mond??? Hétfőn visszaadja :D :) Jószivű asszonyod van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 ménem mondtad, hogy megjavítottad? :) az tartott 15 percig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Ilyen nincs! Asszony hozott egy kistévét, mondván 3 éve ott áll, nem működik, hozza el alkatrésznek. Elszórakoztam vele vagy 15 percet, jéééé ez müxik, gyorsan bevittem a gyerekhez, jó lesz neki, úgyis rágja már a fülem saját tévéért. Erre asszonykám mit mond??? Hétfőn visszaadja :) :) Kezd el csapkodni a tetejét, közben rántsd ki a konnektorból, hogy baccameg mégse jó! :lol: Ha közben füstőt is eregetne hátulról még hitelesebb lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts