Opeles90 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 esetleg ha mégeccer találkozok vele, és akkor is megy a ködlámpája, akkor már csak azért is megállok, és szólok neki... lehet nem is tud róla szegény kalaposja Olyat hallottam már hogy "szegény hülyéje, a marhája, Istenbarma,stb..." de hogy szegény kalaposja... :) megint jót nevettem..ma este már másodjára. :) Elsőnek akkor amikor haver beszól: " Éhes disznónak álmodik a makkja " vagy valami ilyesmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Olyat hallottam már hogy "szegény hülyéje, a marhája, Istenbarma,stb..." de hogy szegény kalaposja... :) megint jót nevettem..ma este már másodjára. :) Elsőnek akkor amikor haver beszól: " Éhes disznónak álmodik a makkja " vagy valami ilyesmi :D Éhes disznó makkal álmodik. Vagy, éhes makk disznókat álmodik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Éhes disznó makkal álmodik. Vagy, éhes makk disznókat álmodik. :) azaz :) :D :lol: :lol: B) Jaj megint kékhalál a fejemben...;) "nem a győzelem,nem a részvét, hanem a fontos " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 azaz :) :) :D :lol: :lol: Jaj megint kékhalál a fejemben...B) "nem a győzelem,nem a részvét, hanem a fontos " xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Most látom csak. Breki üdv a klubtagok közt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Most látom csak. Breki üdv a klubtagok közt. :) Jó hogy említetted! Én is szívből örvendek, hogy újabb taggal bővültünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Figyeljetek már, vettem a gyereknek egy mp4-et de bármilyen formátummal próbálkozok nem játsza le, ötletek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Elég kihalt a fórum. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Elég kihalt a fórum. :) nem kicsit.. nagyon is, azt hittem le vagyok tiltva vagy vmi ilyesmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Dominó Day :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Most látom csak. Breki üdv a klubtagok közt. :D Jó hogy említetted! Én is szívből örvendek, hogy újabb taggal bővültünk. :) Köszi :) Igazán örülök, hogy ilyen lelkes, segítőkész csapat tagja lehetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Köszi :) Igazán örülök, hogy ilyen lelkes, segítőkész csapat tagja lehetek :D Vááááá Te is friss vagy. Én is. :) Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Vááááá Te is friss vagy. Én is. :) Észrevettem mikor a pm-et írtam Mackósajtnak. Te voltál az ucsó látogatója :) Amúgy stílusosan mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 nem kicsit.. nagyon is, azt hittem le vagyok tiltva vagy vmi ilyesmi :) Lenne rá ok? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Észrevettem mikor a pm-et írtam Mackósajtnak. Te voltál az ucsó látogatója :lol: Amúgy stílusosan mindenkinek Stílusosan "zöldszar ######láma"? Nem tudtam hogy más is ismeri ezeket a lényeket. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Figyeljetek már, vettem a gyereknek egy mp4-et de bármilyen formátummal próbálkozok nem játsza le, ötletek? :) Á, ne törjétek magatokat, közben megoldottuk. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 De hidegen alapjáraton akkor sincs olyan kenés mint kellene, ezért kell melegíteni mihamarabb. Alapjáraton olyan kenés van amilyen kenésre alapjáraton van szüksége a motornak. A probléma az az, hogy ha megszakad az olajfilm a felületen akkor kopik nagyon a motor. Ezért van nagy jelentősége a megfelelő minőségű motorolajnak. Mikor szakad meg? Pl: ha az olaj még nagyon viszkózus (hideg) és a súrlódó felületek egymás közti sebessége nagy. Hol a legnagyobb a dugattyú sebessége? A dugattyú lökethosszának a közepén. Ezért kopik hordósra a henger. Hogyan lehet ezt csökkenteni? Mihamarabb fel kell melegíteni a motort. Hogyan? Kis terheléssel, kis fordulaton, de terheléssel, és nem alapjáraton. Magyarra fordítva: Motorindítás után annyit illendő várni, hogy az olaj minden kenendő helyre eljusson, max. 1/2 perc, és utána szinte alapjáratot alig meghaladó fordulattal elindulni. Azután kíméletes gyorsítással és alacsony fordulaton haladni a bemelegítés alatt. Azt hiszem nem mondtam ezzel újat itt a többségnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Alapjáraton olyan kenés van amilyen kenésre alapjáraton van szüksége a motornak. A probléma az az, hogy ha megszakad az olajfilm a felületen akkor kopik nagyon a motor. Ezért van nagy jelentősége a megfelelő minőségű motorolajnak. Mikor szakad meg? Pl: ha az olaj még nagyon viszkózus (hideg) és a súrlódó felületek egymás közti sebessége nagy. Hol a legnagyobb a dugattyú sebessége? A dugattyú lökethosszának a közepén. Ezért kopik hordósra a henger. Hogyan lehet ezt csökkenteni? Mihamarabb fel kell melegíteni a motort. Hogyan? Kis terheléssel, kis fordulaton, de terheléssel, és nem alapjáraton. Magyarra fordítva: Motorindítás után annyit illendő várni, hogy az olaj minden kenendő helyre eljusson, max. 1/2 perc, és utána szinte alapjáratot alig meghaladó fordulattal elindulni. Azután kíméletes gyorsítással és alacsony fordulaton haladni a bemelegítés alatt. Azt hiszem nem mondtam ezzel újat itt a többségnek. Pont a kiemelt részt igazoltad. Hidegen alapjáraton nincs rendes kenés mert az olaj még dermedtebb mint kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Egyszer már meséltem, hoyg egyik munkatársam vett egy Corsát, elvite egy ismerős szerelőhöz, aki cserélt rajta szíjjakat, vízpumpát, feszítőt, szűrőket, olajat, hátsó dobot. És mindez 17ropi volt munkadíjjal. :D Tegnap amíg vártunk rá, a ház előtt aláhasaltam egy régi benzinszűrő volt alatta vakrozsdás bilincsekkel. Mondom ez volt cserélve a mult hónapban? Nem, nem az hanem a másik a motornál. :) Szerintem max. vezszíjat, meg dobot cserélt neki. De amúgy tök rendes szerelő, nekem is ajánlotta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 ha mindenféleképpen V motor kell az astrába : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 szép jó reggeleket :D Zafira hibakód villogtatásból valaki tud okost? :) (a zafirás fórum olyan döglött mint a hörcsgöm... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 szép jó reggeleket :lol: Zafira hibakód villogtatásból valaki tud okost? :) (a zafirás fórum olyan döglött mint a hörcsgöm... :) ) Rosszalkodik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Rosszalkodik? :) Jah... 80 körül finoman rángat gáztartásra, és villogtatja a csekkendzsínt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 DÁW holnap mész akkor debrecenire?? majd feljöhetnél msnre is hogy megdumáljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts