Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Csak azért hogy átmehess a piroson... hát érdekes. Azért szerencsére szépen kaszálják a piroson áthajtókat nálunk is, csak a vétlen zöldön jövőket sajnálom. Jó péda erre a soroksári hév pesti végállomásnál lévő kereszteződés.

Sajnos már ott tartunk, hogy én szorgalmaznám az ilyeneket piros lámpákhoz és a betonfalat a záróvonalhoz, mert másnak már nincs hatása a sok szabálytalankodóra.

Tegnap vagy tegnap előtt jöttem arra, A tükörben láttam hogy éppen egy yaris támadott be oldalról egy hiace-t :D Gondolta ő az erősebb, aztán csodák csodája: mégse. Viszont azt nem értem hogy ha 2 másoderces csúszásra van ideje, akkor miért nem inkább a kormányt használta, miért a féken állt :) Mindegy, nem tudok más fejével gondolkozni... :)

Megosztás:

nekem tökmind1 ki mit aggat a gépére...én a fotosop tudást firtattam ;)

Nem azzal lett csinálva amúgy :D Meg nem én csináltam.. egy haver aki az ibm-nél dolgozik.De biztosan ki tudnád akkor oktatni a képszerkesztés rejtelmeiről...... :P :lol:

!!!Amúgyis ne mindíg csak kritizálj!!! :)

Szerintem Gimp-es volt :) B)

Picture It...asszem..:lol:

Megosztás:

Nemrég hívott a haver, hogy holnap jön le és megnézzük a fűtőventilátorát, mert még mindig nem csinálta mag. Nem megy neki az 1-es és a 2-es fokozat. Akkor valszeg a fűtőmotornál nézzem meg az ellenállásokat?

ha 3 fokozatú, akkor itt is ajánlott első körben a hőbiztit áthidalni :)

ha 4 fokozatú, akkor nagyobb a bibi

de még akkor is lehet nézegetni csatlakozásokat, kontaktokat, kapcsolót :lol:

én meg ledezgetés közben kicsit meguntam már a témát, és megnéztema gyári izzóval...

szép pisisárga fénye van ugye gyárilag, de van egy lilás öntapadós fóliám, amit ha ezelé a pisi szín elé teszek szép erős lék!!

egybajvan vele, nem fényáteresztős a fólia, és nem jön át csak a mutatók tövénél a fény... bár most jutott eszembe mi lenne ha a fóliát a számlap alá raknám :)

na meg is lesem :D

Megosztás:

Nem azzal lett csinálva amúgy :D Meg nem én csináltam.. egy haver aki az ibm-nél dolgozik.De biztosan ki tudnád akkor oktatni a képszerkesztés rejtelmeiről...... B) :lol:

!!!Amúgyis ne mindíg csak kritizálj!!! :)

Picture It...asszem..:lol:

nem mindig kritizálok, csak nem tartom magamban a nem tetszésemet :) ;)

Megosztás:

na időközben kipróbáltam agy 10féle fóliaszerűt, amit itthon csak találtam...

írószerboltba fogok kutatni... régen volt olyan lap, amit füzetbe kellett rakni, hogy a tol ne mélyedjen bele annyira a lapokba, nekem épp zöld volt olyanból vagy 17éve :lol: de volt kék is emlékszem :)

hátha van még most is :)

holnap lehet beugrok szétlesni ezügyben :D

Megosztás:

Műszaki átvizsgálás eredménye:

Jobb első stabrúd bekötő (kutyacsont) csere, kormánymű gumiharang csere valamint a hátfalat kell kasztnizni.

Amit nem említettek, de cserélek: hátsó kipufdob és bal 1 övfeszítő.

:)

azt én nyár elején cseréltem ki, a rugóval 1ütt. Amikor alánéztünk láttuk hogy szét van törve a bekötő, és a rugó is erősen "árvízkárosult" volt.. Egyszer nagyon nagyot kapott szerintem a jobb elsőm. :)

Megosztás:

Nekem most a motorcserével együtt tették helyre a futóművet, de aztmondták hogy ebből ennyit lehetett kihozni, legközelebb már költeni kell rá :) a kormány helyzetet már be se tudom lőni középre. Ha leveszem a kormányt, és egy "ricnivel" odébbteszem akkor a másik irányba ferde. Szal középhelyzet nincs. :)

Megosztás:

én meg már nem tudok átsiklani felettük :D

Vannak helyzetek amikor én sem...Legjobban az utakon az igazi szarvashibákat vagy pofátlanságokat utálom. Na az olyan felett nem siklok át már én sem,de sokan mondták rám hogy nyugodt ember vagyok. :) Na jó...befogtam nincs több off.. :)

Megosztás:

Ja izé, a mérés eredményei:

Fék:

1. Vezérlés: 64N/bar:

Bal: 1,49kN, Jobb: 1.60kN eltérés: 6%.

Bal ing. 4%, Jobb ing. 7%, Fékerő ért.: 130%

2. Vezérlés: 117N/bar:

Bal: 0,89kN, Jobb: 1.00kN eltérés, 10%.

Bal ing: 5%, Jobb ing: 8%, Fékerő ért.: 103%

Kézifék:

Bal: 1,29kN, Jobb: 1,13kN, Eltérés: 11%

Lengéscsillapítók:

Első:

Bal: 63,6% Jobb 57,7%, Eltérés: 9,3%

Hátsó:

Bal: 54,0% Jobb: 37,6% Eltérés: 30,3%

:) Határeset.

Megosztás:

Jó jó de az a 2-3 oldal olykor oldal-frissitésekkor lép fel. :)

Egyedül a fórum hiányzik meg az autós oldalak pl. Totalcar, 5 Gear stb. Tényleg, tud még valaki ezekhez hasonló magyar nyelvű autós oldalakat?

Találtam egy magyar nyelvű fórumot, tessék.:Klikk ide! :)

Ma nagyon gonoszak voltunk, ahol melóztunk a szomszédba volt egy tök jó csaj, reggel amikor elment kocsival pont ott dolgoztunk. Azzal kezdődőtt, hogy apukája elújságolja hogy most kapta kézhez a jogsit, még ügyetlenke a lelkem. Ekkor már kicsit színjátszós volt a csajszi feje. Mi bátorítóan abbahagytuk a melót, és 7-en szurkoltunk mosolyogva beszólások nélkül az induláshoz. Csaj beül, központi zár le-fel-le-fel. Aztán bekapcsolta a hátsó ablaktörlőt, és gond nélkül elindult. Benéztem a garázsba, és láttam egy teniszlabdát fellógatva a plafonra. Tudjátok ez azért van, mert még nem érzi a kocsi orrát, és be van lőve a labda, ha érinti a szélvédőt akkor pont jó helyen áll a garázsban. Felmerült bennem az a mókás gondolat, hogy 30centivel beljebb viszem a labdát. :lol: De persze nem tettem. :D

Megosztás:

Ma nagyon gonoszak voltunk... Felmerült bennem az a mókás gondolat, hogy 30centivel beljebb viszem a labdát. :P De persze nem tettem. :lol:

Te kis te! :) :) :D

Mondjuk én meg egy

egyebveszely.gif

táblát tettem a garázs végébe ;) ami azt jelenti: "hogyha megmozdul nincs lőkös de kb már a hűtő is defektes és beleszálltál a Rába pótkocsijának vonórúdjába.." B) még hálistennek nem mozdult meg.. :lol:

Megosztás:

Találtam egy magyar nyelvű fórumot, tessék.:Klikk ide! :)

Ma nagyon gonoszak voltunk, ahol melóztunk a szomszédba volt egy tök jó csaj, reggel amikor elment kocsival pont ott dolgoztunk. Azzal kezdődőtt, hogy apukája elújságolja hogy most kapta kézhez a jogsit, még ügyetlenke a lelkem. Ekkor már kicsit színjátszós volt a csajszi feje. Mi bátorítóan abbahagytuk a melót, és 7-en szurkoltunk mosolyogva beszólások nélkül az induláshoz. Csaj beül, központi zár le-fel-le-fel. Aztán bekapcsolta a hátsó ablaktörlőt, és gond nélkül elindult. Benéztem a garázsba, és láttam egy teniszlabdát fellógatva a plafonra. Tudjátok ez azért van, mert még nem érzi a kocsi orrát, és be van lőve a labda, ha érinti a szélvédőt akkor pont jó helyen áll a garázsban. Felmerült bennem az a mókás gondolat, hogy 30centivel beljebb viszem a labdát. :lol: De persze nem tettem. :)

hát... nekem pont úgy van a gari, hogy ha legurul a hátsókerék a régi ajtó küszöbéről, akkor igencsak óvatosba kell engedni tovább, mert 3cm marad a rendszám és fal között :D

de sose volt semmiféle segítőberendezés :lol:

Megosztás:

Te kis te! :) :) :D

Mondjuk én meg egy

táblát tettem a garázs végébe B) ami azt jelenti: "hogyha megmozdul nincs lőkös de kb már a hűtő is defektes és beleszálltál a Rába pótkocsijának vonórúdjába.." :lol: még hálistennek nem mozdult meg.. :lol:

Nekem ugyan csak beállóm van, de lezártam a végét egy faforgácslappal, az meg rugalmas annyira, hogy hajlik ha hozzáérek a rendszámmal. De majd ragasztok rá egy darab hungit lökös magasságban.

Megosztás:

Nem rossz! Csak jobban mutatna ha le lenne mosva az autó, meg fehérek lennének az első irányjelzők! :D

Ha kijön a szervizből rajta leszek a fehér indexeken ;) Már csak azértis mert Novy megígértette velem h cseréljem re, másrészt meg nekem is jobban tetszik úgy :) :lol:

egyre szarabb :lol:

nekem meg olyan, hogy a ház sarkától 5cmre van a kocsi dereka, mikor fordulok el mellette, meg két derékszögő kanyart kell megejteni... egyik még elég jol emlkedik is, Sanci látta B)

Sztem tök jóóóóóó :P Amit még régebben én szerkesztettem...na az volt a gatyis meg szutyok :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.