Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Csak azért hogy átmehess a piroson... hát érdekes. Azért szerencsére szépen kaszálják a piroson áthajtókat nálunk is, csak a vétlen zöldön jövőket sajnálom. Jó péda erre a soroksári hév pesti végállomásnál lévő kereszteződés. Sajnos már ott tartunk, hogy én szorgalmaznám az ilyeneket piros lámpákhoz és a betonfalat a záróvonalhoz, mert másnak már nincs hatása a sok szabálytalankodóra. Tegnap vagy tegnap előtt jöttem arra, A tükörben láttam hogy éppen egy yaris támadott be oldalról egy hiace-t :D Gondolta ő az erősebb, aztán csodák csodája: mégse. Viszont azt nem értem hogy ha 2 másoderces csúszásra van ideje, akkor miért nem inkább a kormányt használta, miért a féken állt :) Mindegy, nem tudok más fejével gondolkozni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 bajod van? :) Legalább csak virtuális, és nem mindenféle kacattal telehányt szekér....:) nekem tökmind1 ki mit aggat a gépére...én a fotosop tudást firtattam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 nekem tökmind1 ki mit aggat a gépére...én a fotosop tudást firtattam :D Szerintem Gimp-es volt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 nekem tökmind1 ki mit aggat a gépére...én a fotosop tudást firtattam ;) Nem azzal lett csinálva amúgy :D Meg nem én csináltam.. egy haver aki az ibm-nél dolgozik.De biztosan ki tudnád akkor oktatni a képszerkesztés rejtelmeiről...... :P :lol: !!!Amúgyis ne mindíg csak kritizálj!!! :) Szerintem Gimp-es volt :) B) Picture It...asszem..:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nemrég hívott a haver, hogy holnap jön le és megnézzük a fűtőventilátorát, mert még mindig nem csinálta mag. Nem megy neki az 1-es és a 2-es fokozat. Akkor valszeg a fűtőmotornál nézzem meg az ellenállásokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nemrég hívott a haver, hogy holnap jön le és megnézzük a fűtőventilátorát, mert még mindig nem csinálta mag. Nem megy neki az 1-es és a 2-es fokozat. Akkor valszeg a fűtőmotornál nézzem meg az ellenállásokat? ha 3 fokozatú, akkor itt is ajánlott első körben a hőbiztit áthidalni :) ha 4 fokozatú, akkor nagyobb a bibi de még akkor is lehet nézegetni csatlakozásokat, kontaktokat, kapcsolót :lol: én meg ledezgetés közben kicsit meguntam már a témát, és megnéztema gyári izzóval... szép pisisárga fénye van ugye gyárilag, de van egy lilás öntapadós fóliám, amit ha ezelé a pisi szín elé teszek szép erős lék!! egybajvan vele, nem fényáteresztős a fólia, és nem jön át csak a mutatók tövénél a fény... bár most jutott eszembe mi lenne ha a fóliát a számlap alá raknám :) na meg is lesem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nem azzal lett csinálva amúgy :D Meg nem én csináltam.. egy haver aki az ibm-nél dolgozik.De biztosan ki tudnád akkor oktatni a képszerkesztés rejtelmeiről...... B) :lol: !!!Amúgyis ne mindíg csak kritizálj!!! :) Picture It...asszem..:lol: nem mindig kritizálok, csak nem tartom magamban a nem tetszésemet :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 ha 3 fokozatú, akkor itt is ajánlott első körben a hőbiztit áthidalni :) ha 4 fokozatú, akkor nagyobb a bibi de még akkor is lehet nézegetni csatlakozásokat, kontaktokat, kapcsolót :) 4 fokozatú és abból az 1-es és a 2-es nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 na időközben kipróbáltam agy 10féle fóliaszerűt, amit itthon csak találtam... írószerboltba fogok kutatni... régen volt olyan lap, amit füzetbe kellett rakni, hogy a tol ne mélyedjen bele annyira a lapokba, nekem épp zöld volt olyanból vagy 17éve :lol: de volt kék is emlékszem :) hátha van még most is :) holnap lehet beugrok szétlesni ezügyben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Műszaki átvizsgálás eredménye: Jobb első stabrúd bekötő (kutyacsont) csere, kormánymű gumiharang csere valamint a hátfalat kell kasztnizni. Amit nem említettek, de cserélek: hátsó kipufdob és bal 1 övfeszítő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Műszaki átvizsgálás eredménye: Jobb első stabrúd bekötő (kutyacsont) csere, kormánymű gumiharang csere valamint a hátfalat kell kasztnizni. Amit nem említettek, de cserélek: hátsó kipufdob és bal 1 övfeszítő. :) azt én nyár elején cseréltem ki, a rugóval 1ütt. Amikor alánéztünk láttuk hogy szét van törve a bekötő, és a rugó is erősen "árvízkárosult" volt.. Egyszer nagyon nagyot kapott szerintem a jobb elsőm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nekem most a motorcserével együtt tették helyre a futóművet, de aztmondták hogy ebből ennyit lehetett kihozni, legközelebb már költeni kell rá :) a kormány helyzetet már be se tudom lőni középre. Ha leveszem a kormányt, és egy "ricnivel" odébbteszem akkor a másik irányba ferde. Szal középhelyzet nincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 nem mindig kritizálok, csak nem tartom magamban a nem tetszésemet :) :D Én szerencsére tudom ezt kontrollálni, aztán ha valami nem tetszik csak szimplán átsiklok felette :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Én szerencsére tudom ezt kontrollálni, aztán ha valami nem tetszik csak szimplán átsiklok felette :) :) én meg már nem tudok átsiklani felettük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 én meg már nem tudok átsiklani felettük :D Vannak helyzetek amikor én sem...Legjobban az utakon az igazi szarvashibákat vagy pofátlanságokat utálom. Na az olyan felett nem siklok át már én sem,de sokan mondták rám hogy nyugodt ember vagyok. :) Na jó...befogtam nincs több off.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Ja izé, a mérés eredményei: Fék: 1. Vezérlés: 64N/bar: Bal: 1,49kN, Jobb: 1.60kN eltérés: 6%. Bal ing. 4%, Jobb ing. 7%, Fékerő ért.: 130% 2. Vezérlés: 117N/bar: Bal: 0,89kN, Jobb: 1.00kN eltérés, 10%. Bal ing: 5%, Jobb ing: 8%, Fékerő ért.: 103% Kézifék: Bal: 1,29kN, Jobb: 1,13kN, Eltérés: 11% Lengéscsillapítók: Első: Bal: 63,6% Jobb 57,7%, Eltérés: 9,3% Hátsó: Bal: 54,0% Jobb: 37,6% Eltérés: 30,3% :) Határeset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Jó jó de az a 2-3 oldal olykor oldal-frissitésekkor lép fel. :) Egyedül a fórum hiányzik meg az autós oldalak pl. Totalcar, 5 Gear stb. Tényleg, tud még valaki ezekhez hasonló magyar nyelvű autós oldalakat? Találtam egy magyar nyelvű fórumot, tessék.:Klikk ide! :) Ma nagyon gonoszak voltunk, ahol melóztunk a szomszédba volt egy tök jó csaj, reggel amikor elment kocsival pont ott dolgoztunk. Azzal kezdődőtt, hogy apukája elújságolja hogy most kapta kézhez a jogsit, még ügyetlenke a lelkem. Ekkor már kicsit színjátszós volt a csajszi feje. Mi bátorítóan abbahagytuk a melót, és 7-en szurkoltunk mosolyogva beszólások nélkül az induláshoz. Csaj beül, központi zár le-fel-le-fel. Aztán bekapcsolta a hátsó ablaktörlőt, és gond nélkül elindult. Benéztem a garázsba, és láttam egy teniszlabdát fellógatva a plafonra. Tudjátok ez azért van, mert még nem érzi a kocsi orrát, és be van lőve a labda, ha érinti a szélvédőt akkor pont jó helyen áll a garázsban. Felmerült bennem az a mókás gondolat, hogy 30centivel beljebb viszem a labdát. :lol: De persze nem tettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Ma nagyon gonoszak voltunk... Felmerült bennem az a mókás gondolat, hogy 30centivel beljebb viszem a labdát. :P De persze nem tettem. :lol: Te kis te! :) :) :D Mondjuk én meg egy táblát tettem a garázs végébe ;) ami azt jelenti: "hogyha megmozdul nincs lőkös de kb már a hűtő is defektes és beleszálltál a Rába pótkocsijának vonórúdjába.." B) még hálistennek nem mozdult meg.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Találtam egy magyar nyelvű fórumot, tessék.:Klikk ide! :) Ma nagyon gonoszak voltunk, ahol melóztunk a szomszédba volt egy tök jó csaj, reggel amikor elment kocsival pont ott dolgoztunk. Azzal kezdődőtt, hogy apukája elújságolja hogy most kapta kézhez a jogsit, még ügyetlenke a lelkem. Ekkor már kicsit színjátszós volt a csajszi feje. Mi bátorítóan abbahagytuk a melót, és 7-en szurkoltunk mosolyogva beszólások nélkül az induláshoz. Csaj beül, központi zár le-fel-le-fel. Aztán bekapcsolta a hátsó ablaktörlőt, és gond nélkül elindult. Benéztem a garázsba, és láttam egy teniszlabdát fellógatva a plafonra. Tudjátok ez azért van, mert még nem érzi a kocsi orrát, és be van lőve a labda, ha érinti a szélvédőt akkor pont jó helyen áll a garázsban. Felmerült bennem az a mókás gondolat, hogy 30centivel beljebb viszem a labdát. :lol: De persze nem tettem. :) hát... nekem pont úgy van a gari, hogy ha legurul a hátsókerék a régi ajtó küszöbéről, akkor igencsak óvatosba kell engedni tovább, mert 3cm marad a rendszám és fal között :D de sose volt semmiféle segítőberendezés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Te kis te! :) :) :D Mondjuk én meg egy táblát tettem a garázs végébe B) ami azt jelenti: "hogyha megmozdul nincs lőkös de kb már a hűtő is defektes és beleszálltál a Rába pótkocsijának vonórúdjába.." :lol: még hálistennek nem mozdult meg.. :lol: Nekem ugyan csak beállóm van, de lezártam a végét egy faforgácslappal, az meg rugalmas annyira, hogy hajlik ha hozzáérek a rendszámmal. De majd ragasztok rá egy darab hungit lökös magasságban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nekem ugyan csak beállóm van, de lezártam a végét egy faforgácslappal, az meg rugalmas annyira, hogy hajlik ha hozzáérek a rendszámmal. De majd ragasztok rá egy darab hungit lökös magasságban. de minek zártad le a végét? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nem a garázs olyan hogy ha elb*szom az ívet a rákanyarodásnál akkor lőttek a visszapillantómnak. Faterom tavasszal letörte... Amúgy...milyen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 egyre szarabb :) nekem meg olyan, hogy a ház sarkától 5cmre van a kocsi dereka, mikor fordulok el mellette, meg két derékszögő kanyart kell megejteni... egyik még elég jol emlkedik is, Sanci látta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nem a garázs olyan hogy ha elb*szom az ívet a rákanyarodásnál akkor lőttek a visszapillantómnak. Faterom tavasszal letörte... Amúgy...milyen? :) http://kep.ivpicture.hu/226982.jpg Nem rossz! Csak jobban mutatna ha le lenne mosva az autó, meg fehérek lennének az első irányjelzők! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nem rossz! Csak jobban mutatna ha le lenne mosva az autó, meg fehérek lennének az első irányjelzők! :D Ha kijön a szervizből rajta leszek a fehér indexeken ;) Már csak azértis mert Novy megígértette velem h cseréljem re, másrészt meg nekem is jobban tetszik úgy :) :lol: egyre szarabb :lol: nekem meg olyan, hogy a ház sarkától 5cmre van a kocsi dereka, mikor fordulok el mellette, meg két derékszögő kanyart kell megejteni... egyik még elég jol emlkedik is, Sanci látta B) Sztem tök jóóóóóó :P Amit még régebben én szerkesztettem...na az volt a gatyis meg szutyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts