spzoli Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 te találtál valahol árlistán? Ha igen akkor linkeld be légyszi, mert akkor a saját árlistájukkal nyomom ki a szemüket... :) Valahol el kell kezdeni :lol: :) Különben is mit kötözködsz, a te képeden csak egy fekete felni van ;) :lol: az is igaz B) hihi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 az is igaz :lol: hihi :) Lóg az ablaktörlőd :) :lol: Viszont egy ilyen guriga jól állna neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Lóg az ablaktörlőd :) :lol: csak akkor ha nem igazítom meg :D vasárnap óta be se indítottam a kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 csak akkor ha nem igazítom meg :D vasárnap óta be se indítottam a kocsit :) Hogyhogy? nem indul? :lol: :) De télleg, én csak akkor bírom ki ha beteg vagyok (akkor is nehezen) 1 napnál többet tán 2x vagy 3x állt mióta nálam van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Hogyhogy? nem indul? :) :) De télleg, én csak akkor bírom ki ha beteg vagyok (akkor is nehezen) 1 napnál többet tán 2x vagy 3x állt mióta nálam van :D sztem elindulna...majd nemsokára visszarakom a xenont, vagy valamit csinálok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 te találtál valahol árlistán? Ha igen akkor linkeld be légyszi, mert akkor a saját árlistájukkal nyomom ki a szemüket... :) Valahol el kell kezdeni :D :) Különben is mit kötözködsz, a te képeden csak egy fekete felni van :lol: :lol: Mondom, nincs benn listán, csak ha a GM keresőbe beírod a számát, akkor adja ki. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Mondom, nincs benn listán, csak ha a GM keresőbe beírod a számát, akkor adja ki. :lol: És azt a számot tuuudod? :) Mindegy mi az, csak adjál valamit amit a jóember elé tudok tenni és rámutatni hogy "EZ kell b.....! " Én meg megyek és lekapom a kormányt mert nem gyóóó :) Hogy örülnek a szomszédok amikor a dudagombot teszem vissza a helyére :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 És azt a számot tuuudod? :) Mindegy mi az, csak adjál valamit amit a jóember elé tudok tenni és rámutatni hogy "EZ kell b.....! " A facelift előttihez: 13 20 851 A facelift utánihoz: 13 20 853 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 A facelift előttihez: 13 20 851 A facelift utánihoz: 13 20 853 köszkösz :) Érdekes, cikkszám szerint hirtelen lett nekik... :D De így is csak rendelésre, jövőhét-kedd környékére. Mindegy. Köcce mégegyszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 http://auto.indavideo.hu/video/Piros_az_piros Hahahaha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 http://auto.indavideo.hu/video/Piros_az_piros Hahahaha... :) ezt melyik barom találta ki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 http://auto.indavideo.hu/video/Piros_az_piros Hahahaha... bakker, ez azért dúrva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 :) ezt melyik barom találta ki? :) Hát egy ekkora kereszteződésben.... :D Jujj ba###a meg mit találtam: http://www.vezess.hu/hirek/tragedia_opellel/19146/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 A racing bazárban, vagy a vaterán biztos találsz. Ja, hát nem is értem hogy tudtam kiszálni eddíg ledek nélkül. :) Már bánom, hogy csak 8-at rendeltem, most akkor lábteret ledezzek, vagy ajtó élét. De szerintem nem lóg bele semmibe se, ha úgyis fúrva lesz, alég ha egy mm-ert kilóg, ha sima led akkor meg lehet síkba. De asszem mégiscsal lábtér lesz, nincs kedvem 5-fokban bolhákat pattintgatni. Asszem van a pincébe koax kábelcsatorna, teszek egy 30-centisbe hármat, a végére meg 3.5-ős jack aljzatot, odaviszem a 12V-ot ahova akarom és bedugom. hát én is csodálkozok rajtad, hogyeddigsikerült :) azzal hogy csak egy mm ert lóg ki az a probléma, hogy csak egy kört fog világítani...a lehető legtöbbet ki kell dugni a ledből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 :D ezt melyik barom találta ki? :) Nem baromság az! Nézd meg, hogy az út a továbbiakban összesen egy sávos lesz! Nem egészséges, ha szembe találkoznak.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 beszélgettem egy hölgy illetővel: "nehéz volt nem láttam csak érzésre próbáltam, nem is értem oda, hogy az ujjaimmal tudjak segíteni a bowdennek" :) félreérthető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hát én is csodálkozok rajtad, hogyeddigsikerült :lol: azzal hogy csak egy mm ert lóg ki az a probléma, hogy csak egy kört fog világítani...a lehető legtöbbet ki kell dugni a ledből. Igen de szórja a fényt annyira hogy ha van 3 vagy négy elosztva az ajtó hosszán akkor már jójjaz. (nem úgy elosztva mint az én próbámon :) ) Az insignia az nem semmi... De a magyarosított törésteszt... :) :D :lol: hát végülis sávelhagyást gátló ketyere nem működött B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nem baromság az! Nézd meg, hogy az út a továbbiakban összesen egy sávos lesz! Nem egészséges, ha szembe találkoznak.... :) na de akkor is ilyet... tegyen arra az oszlopra egy villogót... vagy csináljon körforgót hosszútávon a körforgó visszahozza az árát. de ha ilyen sokan ráfutnak, akkor meg rövidtávon, mert ezt tuti beperelték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Nem baromság az! Nézd meg, hogy az út a továbbiakban összesen egy sávos lesz! Nem egészséges, ha szembe találkoznak.... :D És az egészségesebb ha feldobja a levegőbe hogy még fékezni se tudjon? :) Akkor már tennének ki sorompót, de az hogy letépi az autó alját, a maradékot meg feldobja a levegőbe... ezt nem tudom megérteni :) Meg mondjuk az se semmi hogy az aki a zöldre elindul (és nem elalszik) hanem rendesen indul, az már sárgán megy át :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Igen de szórja a fényt annyira hogy ha van 3 vagy négy elosztva az ajtó hosszán akkor már jójjaz. (nem úgy elosztva mint az én próbámon :) ) Az insignia az nem semmi... De a magyarosított törésteszt... :) :D :lol: hát végülis sávelhagyást gátló ketyere nem működött :lol: amennyire lehet ki kell lógatni, úgy okkal jobb lesz a hatása B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 na de akkor is ilyet... tegyen arra az oszlopra egy villogót... vagy csináljon körforgót hosszútávon a körforgó visszahozza az árát. de ha ilyen sokan ráfutnak, akkor meg rövidtávon, mert ezt tuti beperelték. A piros ámerókában is piros! Arról már nem is beszélve, hogy ott a rendőr egy rossz mozdulatért már rögtön lőhet is. Amikor egy amerikai kollégát vittem Miskolcra (autópályán mentünk), megjegyezte, hogy Amerikában én ilyen vezetéssel 10 mérföldnél tovább nem jutnék! :) Pedig még a 65 évem alatt balesetet sem okoztam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 A piros ámerókában is piros! Arról már nem is beszélve, hogy ott a rendőr egy rossz mozdulatért már rögtön lőhet is. Amikor egy amerikai kollégát vittem Miskolcra (autópályán mentünk), megjegyezte, hogy Amerikában én ilyen vezetéssel 10 mérföldnél tovább nem jutnék! :) Pedig még a 65 évem alatt balesetet sem okoztam... hát amint látod a többiek reakcióját: Te így mi meg úgy állunk hozzá. de az tuti ha ilyen lenne nálunk első este leverném a kamerát, második este meg szétszedném az oszlopot :D az meg hogy amerikába hogy van... teljesen másvilág :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hát amint látod a többiek reakcióját: Te így mi meg úgy állunk hozzá. de az tuti ha ilyen lenne nálunk első este leverném a kamerát, második este meg szétszedném az oszlopot :) az meg hogy amerikába hogy van... teljesen másvilág :) Cö, cccö! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hát amint látod a többiek reakcióját: Te így mi meg úgy állunk hozzá. de az tuti ha ilyen lenne nálunk első este leverném a kamerát, második este meg szétszedném az oszlopot :) az meg hogy amerikába hogy van... teljesen másvilág :) Csak azért hogy átmehess a piroson... hát érdekes. Azért szerencsére szépen kaszálják a piroson áthajtókat nálunk is, csak a vétlen zöldön jövőket sajnálom. Jó péda erre a soroksári hév pesti végállomásnál lévő kereszteződés. Sajnos már ott tartunk, hogy én szorgalmaznám az ilyeneket piros lámpákhoz és a betonfalat a záróvonalhoz, mert másnak már nincs hatása a sok szabálytalankodóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 húú gyerekek, látom a virtual tunnnnningot még gyakorolni kell :) bajod van? :) Legalább csak virtuális, és nem mindenféle kacattal telehányt szekér....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts