Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

te találtál valahol árlistán? Ha igen akkor linkeld be légyszi, mert akkor a saját árlistájukkal nyomom ki a szemüket... :)

Valahol el kell kezdeni :D :)

Különben is mit kötözködsz, a te képeden csak egy fekete felni van :lol: :lol:

Mondom, nincs benn listán, csak ha a GM keresőbe beírod a számát, akkor adja ki. B)

Megosztás:

Mondom, nincs benn listán, csak ha a GM keresőbe beírod a számát, akkor adja ki. :lol:

És azt a számot tuuudod? :) Mindegy mi az, csak adjál valamit amit a jóember elé tudok tenni és rámutatni hogy "EZ kell b.....! "

Én meg megyek és lekapom a kormányt mert nem gyóóó :) Hogy örülnek a szomszédok amikor a dudagombot teszem vissza a helyére :lol: :D

Megosztás:

A racing bazárban, vagy a vaterán biztos találsz.

Ja, hát nem is értem hogy tudtam kiszálni eddíg ledek nélkül. :) Már bánom, hogy csak 8-at rendeltem, most akkor lábteret ledezzek, vagy ajtó élét. De szerintem nem lóg bele semmibe se, ha úgyis fúrva lesz, alég ha egy mm-ert kilóg, ha sima led akkor meg lehet síkba. De asszem mégiscsal lábtér lesz, nincs kedvem 5-fokban bolhákat pattintgatni. Asszem van a pincébe koax kábelcsatorna, teszek egy 30-centisbe hármat, a végére meg 3.5-ős jack aljzatot, odaviszem a 12V-ot ahova akarom és bedugom.

hát én is csodálkozok rajtad, hogyeddigsikerült :)

azzal hogy csak egy mm ert lóg ki az a probléma, hogy csak egy kört fog világítani...a lehető legtöbbet ki kell dugni a ledből.

Megosztás:

hát én is csodálkozok rajtad, hogyeddigsikerült :lol:

azzal hogy csak egy mm ert lóg ki az a probléma, hogy csak egy kört fog világítani...a lehető legtöbbet ki kell dugni a ledből.

Igen de szórja a fényt annyira hogy ha van 3 vagy négy elosztva az ajtó hosszán akkor már jójjaz. (nem úgy elosztva mint az én próbámon :) )

Az insignia az nem semmi... De a magyarosított törésteszt... :) :D :lol: hát végülis sávelhagyást gátló ketyere nem működött B)

Megosztás:

Nem baromság az! Nézd meg, hogy az út a továbbiakban összesen egy sávos lesz! Nem egészséges, ha szembe találkoznak.... :)

na de akkor is ilyet... tegyen arra az oszlopra egy villogót...

vagy csináljon körforgót

hosszútávon a körforgó visszahozza az árát.

de ha ilyen sokan ráfutnak, akkor meg rövidtávon, mert ezt tuti beperelték.

Megosztás:

Nem baromság az! Nézd meg, hogy az út a továbbiakban összesen egy sávos lesz! Nem egészséges, ha szembe találkoznak.... :D

És az egészségesebb ha feldobja a levegőbe hogy még fékezni se tudjon? :) Akkor már tennének ki sorompót, de az hogy letépi az autó alját, a maradékot meg feldobja a levegőbe... ezt nem tudom megérteni :)

Meg mondjuk az se semmi hogy az aki a zöldre elindul (és nem elalszik) hanem rendesen indul, az már sárgán megy át :lol:

Megosztás:

Igen de szórja a fényt annyira hogy ha van 3 vagy négy elosztva az ajtó hosszán akkor már jójjaz. (nem úgy elosztva mint az én próbámon :) )

Az insignia az nem semmi... De a magyarosított törésteszt... :) :D :lol: hát végülis sávelhagyást gátló ketyere nem működött :lol:

amennyire lehet ki kell lógatni, úgy okkal jobb lesz a hatása B)

Megosztás:

na de akkor is ilyet... tegyen arra az oszlopra egy villogót...

vagy csináljon körforgót

hosszútávon a körforgó visszahozza az árát.

de ha ilyen sokan ráfutnak, akkor meg rövidtávon, mert ezt tuti beperelték.

A piros ámerókában is piros! Arról már nem is beszélve, hogy ott a rendőr egy rossz mozdulatért már rögtön lőhet is. Amikor egy amerikai kollégát vittem Miskolcra (autópályán mentünk), megjegyezte, hogy Amerikában én ilyen vezetéssel 10 mérföldnél tovább nem jutnék! :)

Pedig még a 65 évem alatt balesetet sem okoztam...

Megosztás:

A piros ámerókában is piros! Arról már nem is beszélve, hogy ott a rendőr egy rossz mozdulatért már rögtön lőhet is. Amikor egy amerikai kollégát vittem Miskolcra (autópályán mentünk), megjegyezte, hogy Amerikában én ilyen vezetéssel 10 mérföldnél tovább nem jutnék! :)

Pedig még a 65 évem alatt balesetet sem okoztam...

hát amint látod a többiek reakcióját:

Te így mi meg úgy állunk hozzá.

de az tuti ha ilyen lenne nálunk első este leverném a kamerát, második este meg szétszedném az oszlopot :D

az meg hogy amerikába hogy van... teljesen másvilág :)

Megosztás:

hát amint látod a többiek reakcióját:

Te így mi meg úgy állunk hozzá.

de az tuti ha ilyen lenne nálunk első este leverném a kamerát, második este meg szétszedném az oszlopot :)

az meg hogy amerikába hogy van... teljesen másvilág :)

Csak azért hogy átmehess a piroson... hát érdekes. Azért szerencsére szépen kaszálják a piroson áthajtókat nálunk is, csak a vétlen zöldön jövőket sajnálom. Jó péda erre a soroksári hév pesti végállomásnál lévő kereszteződés.

Sajnos már ott tartunk, hogy én szorgalmaznám az ilyeneket piros lámpákhoz és a betonfalat a záróvonalhoz, mert másnak már nincs hatása a sok szabálytalankodóra.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.