Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 váááááá bekakálok bepisilek... ugyebár csak 110es hőfokos órákat találtam eddig neten... na mondom kinyomtatom ami vana gépen, mégis mit mutat... erre az 100as :) mind a 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Novy! Ezen is látszik hogy szerkesztett? :) Ezt már informatikus haver csinálta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 muti képet arrol a viperrol :) ennyi maradt belőle mostanra :) Novy! Ezen is látszik hogy szerkesztett? :lol: Ezt már informatikus haver csinálta :lol: nekem még az előzőt mutatja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 http://pics.coldline.hu/pics/7075-20091111-WF75DX.jpg http://pics.coldline.hu/pics/7076-20091111-Q701Y7.jpg :) ennyi maradt belőle mostanra :) nekem még az előzőt mutatja :D másik még láthatóan félkész.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 http://kep.ivpicture.hu/226375.jpg http://kep.ivpicture.hu/226381.jpg másik még láthatóan félkész.... Régen sokat játszottam ilyenekkel :) A hvtm-en voltak versenyek is (tudom még mindig vannak, de már vagy 2 éve én nem vagyok :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Régen sokat játszottam ilyenekkel :D A hvtm-en voltak versenyek is (tudom még mindig vannak, de már vagy 2 éve én nem vagyok :) ) olcsóbb mint megvenni rá.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Novy! Ezen is látszik hogy szerkesztett? :lol: Ezt már informatikus haver csinálta :lol: :) ennyi maradt belőle mostanra :) nekem még az előzőt mutatja :D a hátsón látszik, de jobb mint előző :P DÁW hogy hogy ennyi maradt belőle? am régen nagyon akartam magamnak venni egy ilyet.. őő most megjelent ez a keleti verdás kiadvány, ahol minden résszel van egy fém model lada waresz ilyenek olyat nem vett itt vki?? gondolkodom rajta, hogy meg kellene venni azt a sorozatot B) ésvkinek 110es skáljú fordulatszámmérős óra számlapja nincs? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 a hátsón látszik, de jobb mint előző :) Jaja az ami buktatja a dolgot, de amúgy zsíros :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 a hátsón látszik, de jobb mint előző :lol: DÁW hogy hogy ennyi maradt belőle? am régen nagyon akartam magamnak venni egy ilyet.. őő most megjelent ez a keleti verdás kiadvány, ahol minden résszel van egy fém model lada waresz ilyenek olyat nem vett itt vki?? gondolkodom rajta, hogy meg kellene venni azt a sorozatot :) ésvkinek 110es skáljú fordulatszámmérős óra számlapja nincs? :) Úgy maradt belőle ennyi, hogy ez egy olyan modell, amit fröccsöntott darabokban adtak, nagydobozban, és X óra játékba beletelt hogy legyen egy játéka az embernek amivel aztán elkezd játszani hogy beledezi :D úgy indult hogy a küszöbök alá is voltak téve, meg a lábtérbe meg a csomagtartóba, is ledek, de aztán ki lettek szedve, mert kell egy led valahova, az ott inkább mégsejó, stb. Aztán maradt az hogy már csak az eleje világít, viszont már több mint 6 éves elemekkel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Úgy maradt belőle ennyi, hogy ez egy olyan modell, amit fröccsöntott darabokban adtak, nagydobozban, és X óra játékba beletelt hogy legyen egy játéka az embernek amivel aztán elkezd játszani hogy beledezi :) úgy indult hogy a küszöbök alá is voltak téve, meg a lábtérbe meg a csomagtartóba, is ledek, de aztán ki lettek szedve, mert kell egy led valahova, az ott inkább mégsejó, stb. Aztán maradt az hogy már csak az eleje világít, viszont már több mint 6 éves elemekkel :D utánakerestem ennek a modeles sorozatnak... de sajna már lemaradtam, meg 50 lapszámot terveznek... egy gyüjeményugye akkor szép, ha megvan az összes és 50x1700Ft ot azért nem adok ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 őő most megjelent ez a keleti verdás kiadvány, ahol minden résszel van egy fém model lada waresz ilyenek olyat nem vett itt vki?? gondolkodom rajta, hogy meg kellene venni azt a sorozatot :) Nekem megvan ez első szám, de nem is lesz több. Mert ez a 600valahány forint csak a bevezető ár, csak az első szám kerül ennyibe. A többi már kétezren felül lesz. Az újság egyenlő a nullával, csak az autó ér belőle valamit. Amúgy itt a piros lada: Ez van az elsőben. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=90fe010db...&aid=167351 A többit máskor vettem, persze jóval olcsóbban. Ha találok még szépeket, akkor biztosan veszek. Sajnos nem jutottam el mostanában a környékbeli bolhapiacokra vagy kirakodó vásárokra :) Itt fillérekért be lehet őket szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Nekem megvan ez első szám, de nem is lesz több. Mert ez a 600valahány forint csak a bevezető ár, csak az első szám kerül ennyibe. A többi már kétezren felül lesz. Az újság egyenlő a nullával, csak az autó ér belőle valamit. Amúgy itt a piros lada: Ez van az elsőben. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=90fe010db...&aid=167351 A többit máskor vettem, persze jóval olcsóbban. Ha találok még szépeket, akkor biztosan veszek. Sajnos nem jutottam el mostanában a környékbeli bolhapiacokra vagy kirakodó vásárokra :) Itt fillérekért be lehet őket szerezni. most olvastam utána ha megrendeled neten, akkor posztert kapsz meg tároló virint, meg bólogatós kutyát :) 1700ft körül lesz a további szám... de annyit nem ér meg nekem nem vagyok fan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 nah készen van a számlapom :) http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=162283&am...39642&sort= rat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 nah készen van a számlapom :) http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=162283&am...39642&sort= rat? :) Szép. Ez is 6-8 körül csal? :D Burkolat, meg a keret milyen színű lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Szép. Ez is 6-8 körül csal? :) Burkolat, meg a keret milyen színű lesz? nemtom... a kocsitól függ szeretnék ezüstöt magamnak is, ami a classicból nem lesz nehéz :D akkor ezüst lesz ez is majd... csak most azon töröm a fejem, hogy a számlap hogy legyen megoldva... most azon gondolkodom, hogy nem a szám fog világítani, hanem körülötte egy ilyen kolbász :) formában.... vagy vagy vagy nemtom :lol: igen nem de az biztos még azon is gondolkodok, hogy veszek írószerboltba kék fóliát, meg ilyen számlevonót, ami hasonlít a gyárira, és akkor csinálok egy mintát, és ráragasztgatom a számokat, aztán pedig festek erősen :lol: ha megvan az a vastagság, hogy a led ne világol át rajta... akkor meg leszedegetem a matrinya számokat. csak ezzel meg az a gáz.. hogy vajon feltudom e szedni a matrinyát festés után, hogy a festés ottmaradjon B) de holnap ha megtalálom, akkor beszélek a dekorossal is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hali. Nekem 92es 1.4 es astra f em van és beszart a motorvezérlö:S:(Esetleg valakinek nincs a garázsba 1 db:D:):)ami nemkell és eladná előreis köszi.. A racing bazárban, vagy a vaterán biztos találsz. csiszolva elég 4 led is összesen.. én egyet próbáltam ki, és amellett is kitudnék szálmi nyugodtan Ja, hát nem is értem hogy tudtam kiszálni eddíg ledek nélkül. :) Már bánom, hogy csak 8-at rendeltem, most akkor lábteret ledezzek, vagy ajtó élét. De szerintem nem lóg bele semmibe se, ha úgyis fúrva lesz, alég ha egy mm-ert kilóg, ha sima led akkor meg lehet síkba. De asszem mégiscsal lábtér lesz, nincs kedvem 5-fokban bolhákat pattintgatni. Asszem van a pincébe koax kábelcsatorna, teszek egy 30-centisbe hármat, a végére meg 3.5-ős jack aljzatot, odaviszem a 12V-ot ahova akarom és bedugom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 A francba! A laptopom garanciális képernyő cserére el van küldve a szervízbe s csak a melóhelyen van netem s örökké le vagyok maradva min 2-3 oldallal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 A francba! A laptopom garanciális képernyő cserére el van küldve a szervízbe s csak a melóhelyen van netem s örökké le vagyok maradva min 2-3 oldallal. :) Az nem is rossz :D Nekem amikor elpusztult a gép 15 oldallal voltam mínuszban, csak az egyébbel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Az nem is rossz :D Nekem amikor elpusztult a gép 15 oldallal voltam mínuszban, csak az egyébbel :) Jó jó de az a 2-3 oldal olykor oldal-frissitésekkor lép fel. :) Egyedül a fórum hiányzik meg az autós oldalak pl. Totalcar, 5 Gear stb. Tényleg, tud még valaki ezekhez hasonló magyar nyelvű autós oldalakat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Jó jó de az a 2-3 oldal olykor oldal-frissitésekkor lép fel. :) Egyedül a fórum hiányzik meg az autós oldalak pl. Totalcar, 5 Gear stb. Tényleg, tud még valaki ezekhez hasonló magyar nyelvű autós oldalakat? Akik a TC-ből elmenekültek, azok áthullottak a vezess.hu -ra :) de egy jóideje nem olvastam már azt se. Inkább az autós blogok mentek mostanában. (volt) SafetyArena, autofília stb. :lol: Más: voltam a csergőnél hűtőmaszkba téli betétért mert ez a melegedés ez nem az igazi... Kérdezem embert mennyiért van? Asszongya még nem is hallott ilyenről. Kötözkdök hogy azért létezik az, csak keresse már egy kicsit. Keresi nem találja... Mondom akkor kérdezzünk már meg valakit még. Odaszól egyik mellette ülőhöz. Válasz: Skodához létezik ilyen de F-hez nem... Mondom elmentek a p.csába mostmár... :D elmentem és vettem mérgemben a Lángba tungi megalightot. B) :lol: (2.400 pénzért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Akik a TC-ből elmenekültek, azok áthullottak a vezess.hu -ra :) de egy jóideje nem olvastam már azt se. Inkább az autós blogok mentek mostanában. (volt) SafetyArena, autofília stb. :lol: Más: voltam a csergőnél hűtőmaszkba téli betétért mert ez a melegedés ez nem az igazi... Kérdezem embert mennyiért van? Asszongya még nem is hallott ilyenről. Kötözkdök hogy azért létezik az, csak keresse már egy kicsit. Keresi nem találja... Mondom akkor kérdezzünk már meg valakit még. Odaszól egyik mellette ülőhöz. Válasz: Skodához létezik ilyen de F-hez nem... Mondom elmentek a p.csába mostmár... :) elmentem és vettem mérgemben a Lángba tungi megalightot. :lol: :D (2.400 pénzért) Patacsinál 1700, csak nincs belistázva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Patacsinál 1700, csak nincs belistázva. Már a betét, vagy az izzó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Már a betét, vagy az izzó? :) Betét.A betét csergőbe 2400. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 húú gyerekek, látom a virtual tunnnnningot még gyakorolni kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Betét.A betét csergőbe 2400. te találtál valahol árlistán? Ha igen akkor linkeld be légyszi, mert akkor a saját árlistájukkal nyomom ki a szemüket... :) húú gyerekek, látom a virtual tunnnnningot még gyakorolni kell :D Valahol el kell kezdeni :lol: :) Különben is mit kötözködsz, a te képeden csak egy fekete felni van B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts