Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Novy! Ezen is látszik hogy szerkesztett? :lol: Ezt már informatikus haver csinálta :lol:

:) ennyi maradt belőle mostanra :)

nekem még az előzőt mutatja :D

a hátsón látszik, de jobb mint előző :P

DÁW hogy hogy ennyi maradt belőle?

am régen nagyon akartam magamnak venni egy ilyet..

őő most megjelent ez a keleti verdás kiadvány, ahol minden résszel van egy fém model

lada waresz ilyenek

olyat nem vett itt vki??

gondolkodom rajta, hogy meg kellene venni azt a sorozatot B)

ésvkinek 110es skáljú fordulatszámmérős óra számlapja nincs? ;)

Megosztás:

a hátsón látszik, de jobb mint előző :lol:

DÁW hogy hogy ennyi maradt belőle?

am régen nagyon akartam magamnak venni egy ilyet..

őő most megjelent ez a keleti verdás kiadvány, ahol minden résszel van egy fém model

lada waresz ilyenek

olyat nem vett itt vki??

gondolkodom rajta, hogy meg kellene venni azt a sorozatot :)

ésvkinek 110es skáljú fordulatszámmérős óra számlapja nincs? :)

Úgy maradt belőle ennyi, hogy ez egy olyan modell, amit fröccsöntott darabokban adtak, nagydobozban, és X óra játékba beletelt hogy legyen egy játéka az embernek amivel aztán elkezd játszani hogy beledezi :D úgy indult hogy a küszöbök alá is voltak téve, meg a lábtérbe meg a csomagtartóba, is ledek, de aztán ki lettek szedve, mert kell egy led valahova, az ott inkább mégsejó, stb. Aztán maradt az hogy már csak az eleje világít, viszont már több mint 6 éves elemekkel :lol:

Megosztás:

Úgy maradt belőle ennyi, hogy ez egy olyan modell, amit fröccsöntott darabokban adtak, nagydobozban, és X óra játékba beletelt hogy legyen egy játéka az embernek amivel aztán elkezd játszani hogy beledezi :) úgy indult hogy a küszöbök alá is voltak téve, meg a lábtérbe meg a csomagtartóba, is ledek, de aztán ki lettek szedve, mert kell egy led valahova, az ott inkább mégsejó, stb. Aztán maradt az hogy már csak az eleje világít, viszont már több mint 6 éves elemekkel :D

utánakerestem ennek a modeles sorozatnak... de sajna már lemaradtam, meg 50 lapszámot terveznek...

egy gyüjeményugye akkor szép, ha megvan az összes

és 50x1700Ft ot azért nem adok ki :)

Megosztás:

lada waresz ilyenek

olyat nem vett itt vki??

gondolkodom rajta, hogy meg kellene venni azt a sorozatot :)

Nekem megvan ez első szám, de nem is lesz több. Mert ez a 600valahány forint csak a bevezető ár, csak az első szám kerül ennyibe. A többi már kétezren felül lesz. Az újság egyenlő a nullával, csak az autó ér belőle valamit.

Amúgy itt a piros lada: Ez van az elsőben.

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=90fe010db...&aid=167351

A többit máskor vettem, persze jóval olcsóbban. Ha találok még szépeket, akkor biztosan veszek. Sajnos nem jutottam el mostanában a környékbeli bolhapiacokra vagy kirakodó vásárokra :) Itt fillérekért be lehet őket szerezni.

Megosztás:

Nekem megvan ez első szám, de nem is lesz több. Mert ez a 600valahány forint csak a bevezető ár, csak az első szám kerül ennyibe. A többi már kétezren felül lesz. Az újság egyenlő a nullával, csak az autó ér belőle valamit.

Amúgy itt a piros lada: Ez van az elsőben.

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=90fe010db...&aid=167351

A többit máskor vettem, persze jóval olcsóbban. Ha találok még szépeket, akkor biztosan veszek. Sajnos nem jutottam el mostanában a környékbeli bolhapiacokra vagy kirakodó vásárokra :) Itt fillérekért be lehet őket szerezni.

most olvastam utána

ha megrendeled neten, akkor posztert kapsz meg tároló virint, meg bólogatós kutyát :)

1700ft körül lesz a további szám...

de annyit nem ér meg nekem nem vagyok fan :D

Megosztás:

Szép. Ez is 6-8 körül csal? :)

Burkolat, meg a keret milyen színű lesz?

nemtom...

a kocsitól függ

szeretnék ezüstöt magamnak is, ami a classicból nem lesz nehéz :D

akkor ezüst lesz ez is majd...

csak most azon töröm a fejem, hogy a számlap hogy legyen megoldva...

most azon gondolkodom, hogy nem a szám fog világítani, hanem körülötte egy ilyen kolbász :) formában....

vagy vagy vagy nemtom :lol:

igen nem de az biztos

még azon is gondolkodok, hogy veszek írószerboltba kék fóliát, meg ilyen számlevonót, ami hasonlít a gyárira, és akkor csinálok egy mintát, és ráragasztgatom a számokat, aztán pedig festek erősen :lol:

ha megvan az a vastagság, hogy a led ne világol át rajta... akkor meg leszedegetem a matrinya számokat.

csak ezzel meg az a gáz.. hogy vajon feltudom e szedni a matrinyát festés után, hogy a festés ottmaradjon B)

de holnap ha megtalálom, akkor beszélek a dekorossal is....

Megosztás:

hali. Nekem 92es 1.4 es astra f em van és beszart a motorvezérlö:S:(Esetleg valakinek nincs a garázsba 1 db:D:):)ami nemkell és eladná előreis köszi..

A racing bazárban, vagy a vaterán biztos találsz.

csiszolva elég 4 led is összesen..

én egyet próbáltam ki, és amellett is kitudnék szálmi nyugodtan

Ja, hát nem is értem hogy tudtam kiszálni eddíg ledek nélkül. :) Már bánom, hogy csak 8-at rendeltem, most akkor lábteret ledezzek, vagy ajtó élét. De szerintem nem lóg bele semmibe se, ha úgyis fúrva lesz, alég ha egy mm-ert kilóg, ha sima led akkor meg lehet síkba. De asszem mégiscsal lábtér lesz, nincs kedvem 5-fokban bolhákat pattintgatni. Asszem van a pincébe koax kábelcsatorna, teszek egy 30-centisbe hármat, a végére meg 3.5-ős jack aljzatot, odaviszem a 12V-ot ahova akarom és bedugom.

Megosztás:

Az nem is rossz :D Nekem amikor elpusztult a gép 15 oldallal voltam mínuszban, csak az egyébbel :)

Jó jó de az a 2-3 oldal olykor oldal-frissitésekkor lép fel. :)

Egyedül a fórum hiányzik meg az autós oldalak pl. Totalcar, 5 Gear stb. Tényleg, tud még valaki ezekhez hasonló magyar nyelvű autós oldalakat?

Megosztás:

Jó jó de az a 2-3 oldal olykor oldal-frissitésekkor lép fel. :)

Egyedül a fórum hiányzik meg az autós oldalak pl. Totalcar, 5 Gear stb. Tényleg, tud még valaki ezekhez hasonló magyar nyelvű autós oldalakat?

Akik a TC-ből elmenekültek, azok áthullottak a vezess.hu -ra :) de egy jóideje nem olvastam már azt se. Inkább az autós blogok mentek mostanában. (volt) SafetyArena, autofília stb. :lol:

Más: voltam a csergőnél hűtőmaszkba téli betétért mert ez a melegedés ez nem az igazi... Kérdezem embert mennyiért van? Asszongya még nem is hallott ilyenről. Kötözkdök hogy azért létezik az, csak keresse már egy kicsit. Keresi nem találja... Mondom akkor kérdezzünk már meg valakit még. Odaszól egyik mellette ülőhöz. Válasz: Skodához létezik ilyen de F-hez nem... Mondom elmentek a p.csába mostmár... :D elmentem és vettem mérgemben a Lángba tungi megalightot. B) :lol: (2.400 pénzért)

Megosztás:

Akik a TC-ből elmenekültek, azok áthullottak a vezess.hu -ra :) de egy jóideje nem olvastam már azt se. Inkább az autós blogok mentek mostanában. (volt) SafetyArena, autofília stb. :lol:

Más: voltam a csergőnél hűtőmaszkba téli betétért mert ez a melegedés ez nem az igazi... Kérdezem embert mennyiért van? Asszongya még nem is hallott ilyenről. Kötözkdök hogy azért létezik az, csak keresse már egy kicsit. Keresi nem találja... Mondom akkor kérdezzünk már meg valakit még. Odaszól egyik mellette ülőhöz. Válasz: Skodához létezik ilyen de F-hez nem... Mondom elmentek a p.csába mostmár... :) elmentem és vettem mérgemben a Lángba tungi megalightot. :lol: :D (2.400 pénzért)

Patacsinál 1700, csak nincs belistázva.

Megosztás:

Betét.A betét csergőbe 2400.

te találtál valahol árlistán? Ha igen akkor linkeld be légyszi, mert akkor a saját árlistájukkal nyomom ki a szemüket... :)

húú gyerekek, látom a virtual tunnnnningot még gyakorolni kell :D

Valahol el kell kezdeni :lol: :)

Különben is mit kötözködsz, a te képeden csak egy fekete felni van B) :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.