Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Télire úgy döntöttem nem teszem vissza a pollenszűrőt, úgyiscsak felszívja a párát. A helyére sűrűbb szúnyoghűlót gondoltam. Szerintetek?

Végülis ha nics por, akkor minek? nyáron viszont nagyon porosak lennének a befúvók nélküle.

A látással minden rendben van?

Teszt.

Öööö, nem jó a link! :)

fájt??

és mégis hogyan szedje le szerencsétlen gumis, a trehány előző gazdi miatt odaragadt felnit??

egyébként nem a felnit ütik, hanem a gumit, és nem szivese teszik, de vhogy csak le kell szedni nem?

egykori gumisként én inkább rárugtam 2-3 mat többnyire az elegendő volt neki, de sajna néha előkerült az 5kilós is :)

Én bekentem a kerékagyat rézpasztával, meg amúgy sem járok gumishoz, ha gumit kell cserélni a csomitartóban viszem a kereket, nekem ne babrálja a kocsit.

Novy vedd ki a képet az idézésből, mert olyat kapsz mint én! :D

Jövő héten Eger környékén melózok, ott is alszunk, van valaki a közelben?

Megosztás:

Végülis ha nics por, akkor minek? nyáron viszont nagyon porosak lennének a befúvók nélküle.

Öööö, nem jó a link! :)

Én bekentem a kerékagyat rézpasztával, meg amúgy sem járok gumishoz, ha gumit kell cserélni a csomitartóban viszem a kereket, nekem ne babrálja a kocsit.

Novy vedd ki a képet az idézésből, mert olyat kapsz mint én! :)

Jövő héten Eger környékén melózok, ott is alszunk, van valaki a közelben?

honnan?

Megosztás:

Az utastérlégszűrő kivételén túl lehet valahogyan javítani a párásodás okozta vízfolyást az ablakokon?

Hátsó ablakfűtés mék biztositékon van rajta? Az meg tud hibásodni? Mert nekem tökmindeggy meddig megyek csak áll rajta a pára de nem kicsit...

Valaki visszapillantó tükröt tett már fűtötté?

Megosztás:

honnan?

Már sehonnan.

Az utastérlégszűrő kivételén túl lehet valahogyan javítani a párásodás okozta vízfolyást az ablakokon?

Hátsó ablakfűtés mék biztositékon van rajta? Az meg tud hibásodni? Mert nekem tökmindeggy meddig megyek csak áll rajta a pára de nem kicsit...

Valaki visszapillantó tükröt tett már fűtötté?

Lássuk csak.: nem, nemtudom, igen, és igen. :)

Na, igazából ha vizes a pollenszűrő, akkor fúj be párát, előbb vedd ki, ha kiszárítod lehet jó lesz. Biztit nem tudom, de mérd ki hátul a két sarunál kap-e áramot. Lehet kapni elektromos tükröt motorok állítják, és fűtőszál van benne.

Ma vett a főnököm +60% tungsrammot 3000pízért, én meg tegnap +90%-osat 5000-ért. :)

Megosztás:

Már sehonnan.

Lássuk csak.: nem, nemtudom, igen, és igen. :)

Na, igazából ha vizes a pollenszűrő, akkor fúj be párát, előbb vedd ki, ha kiszárítod lehet jó lesz. Biztit nem tudom, de mérd ki hátul a két sarunál kap-e áramot. Lehet kapni elektromos tükröt motorok állítják, és fűtőszál van benne.

Ma vett a főnököm +60% tungsrammot 3000pízért, én meg tegnap +90%-osat 5000-ért. :)

Az naggyon drága!

Megosztás:

Az naggyon drága!

Tudom, de direkt azért mentem oda, mondtam ez kell bizonygatták 5000. Ha hivatkozok valakire aki itt vette olcsóbban, szerinted mondták volna, hogy ja bocsi tényleg akkor 3500? Ezt a békát már le kell nyelni. :) Mondták sokan keresik, viszik, beadták a rosz dumát, hogy a gagyi kínaiak is 7000-be kerülnek, az 5000 tök olcsó. Persze nem vettem be, de nem volt kedvem már a városban mászkálni másik boltba, hát elhoztam. Szerintem zsebre dogoztak a srácok. És még az sem tuti, hogy az eredeti volt a dobozban, ki tudja?

Megosztás:

Tudom, de direkt azért mentem oda, mondtam ez kell bizonygatták 5000. Ha hivatkozok valakire aki itt vette olcsóbban, szerinted mondták volna, hogy ja bocsi tényleg akkor 3500? Ezt a békát már le kell nyelni. :) Mondták sokan keresik, viszik, beadták a rosz dumát, hogy a gagyi kínaiak is 7000-be kerülnek, az 5000 tök olcsó. Persze nem vettem be, de nem volt kedvem már a városban mászkálni másik boltba, hát elhoztam. Szerintem zsebre dogoztak a srácok. És még az sem tuti, hogy az eredeti volt a dobozban, ki tudja?

hát én meg ondtam volna, hogy ez ez és ez??

igen

és mikor ment fel az ára, mert egy haverom tegnap vett 3500ért

aztha akkor se akkor meg kössz ennyiért nem kell

nem hiszem el, hogy csakott lehet Győrben olyat venni

Megosztás:

Már sehonnan.

Lássuk csak.: nem, nemtudom, igen, és igen. :D

Hm nah majd megnézem hogy vizes e de sztem jól lett visszatéve felé a műa. burkolat. A tükröt azt biztosan megoldom otthon is csak kiváncsi voltam volt e már vki aki csinált ilyet...

Fűtő ellenállásal, de erről majd később beszámolok, mert előtte vsz tükört kell vegyek mert nem egyforma a kettő nagyítása és úgy rémlik kresszről h azonosnak kellene lennie :)

A hátsó ablakot akkor pedig igaz így gyorsabb ellenőrizni nah majd jövhéten ha haza megyek...

Köszöntem!

Megosztás:

Van őszi hella akcióban ködlámpa szett, mindennel, együtt amit néztetek, FF50 vagy FF75 típusú 14200-ért. Gyári szettet viszont ennél olcsóbban nemigen lehet szerezni.

Ha nekem szólt érdeklődésemre köszönöm, de halasztanom kell ezt jövőre mert összejött most az élet teje java ("új" autó teljes rendbetétele)... És ezt lehet nélkülözni :)

Megosztás:

Szerintem zsebre dogoztak a srácok.

Elképzelhető :lol: anno engem is átvertek egy "B" tengellyel :) szóvá tettem és azóta "alapáron" adnak mindent :P B) ;) Szal ha észre vehetően drágábban akarnak valamit adni mint egyébként ami az ára lenne akkor kérj számlát :P ott kiderül, hogy át akart-e b...ni... :)

Szóval te kalapos vezető vagy? :lol:

Sapkás.. :D :lol:

Megosztás:

Van őszi hella akcióban ködlámpa szett, mindennel, együtt amit néztetek, FF50 vagy FF75 típusú 14200-ért. Gyári szettet viszont ennél olcsóbban nemigen lehet szerezni.

és mot ezt hogy

vezeték relé kapcsoló vagy mire gondoltál?

nem csak a két lámpa?

Nem tudom pontosan mire gondolt. :)

Megosztás:

Csak mert ugye van az izzó fém részén 3 pöcök, a lámpabúrában meg 3 nút az ellendarabja. Az alsó kettőnél látom, hogy nagyobb a helye, lehetne forgatni, de a felsőt nem látom hogy ott pont akkora-e.

szerintem az azért nagyobb, hogy könnyen be lehessen tenni.

Megosztás:

szerintem az azért nagyobb, hogy könnyen be lehessen tenni.

Lehet, de majd tükörrel megnézem a felsőt, ha az is nagyobb akkor lehet forgatni.

Most rendeltem ledeket, meg ellenálatot, remélem a héten átt tudom venni, itt van Győr mellett a csávó akié a ledbolt. Legutóbb is odaadta a bentzinkútnál. Rendeltem egyszerre 8-at, de most megpróbálom belehekkelni a foglalatba az ellenállást, mert a hátsó-külső forrasztás nem vált be, mind letörtek műszeregység cserekor. Csak ehhez meg mikrosebészeti szaktudás kell.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.