Opeles90 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Jóvanna, kicsit velem is elszaladhat néha a szekér. :) Nembajaz, tök jót nevettem rajta. Ezt meg fogom tanulni :) jól hangzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Segítsetek! Ma délelőtt írtam, hgoy nem indul a kocsi és én is azt hittem hogy az önindító, DE NEM AZ! A gyújtáskapcsoló ment tönkre! Munka után hazaérve próbáltam még indítani, de nem hogy nem indult, de később már a kulcs kivételével a gyújtás is rajta maradt. Itt már tudtam, hogy a gyújtáskapcsoló a hibás. A UNIX-nál azt mondták, hogy ilyenkor 90%-ban a betét megy tönkre. Hát vettem egy ilyet, aztán amikor szétszedtem láttam, hgoy a gyújtáskapcsoló házban lévő öntöttvas-szerű tengely tört el (vagy a szétszerelésnél törtem el) Mellesleg a megvásárolt betét (FEBI, 1780Ft) sem jó. Betétet most már tuti kell vennem, mert az eredeti széthullott. De ami jobban zavar: hogy a "tengely" külön is megvásárolható-e vagy az egész házzal együtt lehet csak megvenni. Tud valaki segíteni abban, hogy mit kell akkor most végül is vennem és kb. mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Segítsetek! Ma délelőtt írtam, hgoy nem indul a kocsi és én is azt hittem hogy az önindító, DE NEM AZ! A gyújtáskapcsoló ment tönkre! Munka után hazaérve próbáltam még indítani, de nem hogy nem indult, de később már a kulcs kivételével a gyújtás is rajta maradt. Itt már tudtam, hogy a gyújtáskapcsoló a hibás. A UNIX-nál azt mondták, hogy ilyenkor 90%-ban a betét megy tönkre. Hát vettem egy ilyet, aztán amikor szétszedtem láttam, hgoy a gyújtáskapcsoló házban lévő öntöttvas-szerű tengely tört el (vagy a szétszerelésnél törtem el) Mellesleg a megvásárolt betét (FEBI, 1780Ft) sem jó. Betétet most már tuti kell vennem, mert az eredeti széthullott. De ami jobban zavar: hogy a "tengely" külön is megvásárolható-e vagy az egész házzal együtt lehet csak megvenni. Tud valaki segíteni abban, hogy mit kell akkor most végül is vennem és kb. mennyibe kerül? Sztem zárhengert kell cserélned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Sztem zárhengert kell cserélned. Zárhenger???? Így kell keresnem és kérnem? Akkor új kulcs is kell? Házilag szerelhető vagy bízzam inkább szakemberre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Zárhenger???? Így kell keresnem és kérnem? Akkor új kulcs is kell? Házilag szerelhető vagy bízzam inkább szakemberre? hátőőő asszem lehet kulcshoz is kérni zárhengert, de az drága lesz... amúgy meg adnak hozzá kulcsot, az ajtó külön kulcson... nem egy jó megoldás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 hátőőő asszem lehet kulcshoz is kérni zárhengert, de az drága lesz... amúgy meg adnak hozzá kulcsot, az ajtó külön kulcson... nem egy jó megoldás :D Épp valamelyik nap mondtam hogy nekem is így van. Külön kulcs indít, külön kulcs nyit. :) Néha előfordul hogy a zárba bele akarom dugni az indítót de nem sikerül sosem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Épp valamelyik nap mondtam hogy nekem is így van. Külön kulcs indít, külön kulcs nyit. :) Néha előfordul hogy a zárba bele akarom dugni az indítót de nem sikerül sosem.. :) hát ez az ami ciki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 hát ez az ami ciki :) Eleinte megszokásból mindíg az ajtókulcsal akartam indítani...Főleg ha siettem.Szidtam is rendesen. Az a kulcsHALMAZ ami van...van amikor idegesít. dehát nah. Ez van. Amúgy van ilyen nagyon pici kulcs is rajta...majd vmikor lefotózom és megmutatom. Ilyen...rendes kulcs forma meg minden csak pici. És fogalmam sincs mire való. Még németből jött az is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 hátőőő asszem lehet kulcshoz is kérni zárhengert, de az drága lesz... amúgy meg adnak hozzá kulcsot, az ajtó külön kulcson... nem egy jó megoldás :) és komplett zár (használtan) mennyi? lehet az se sokkal több, és akkor marad 1 kulcs minden zárhoz (ha szerencséd van kapsz tartalékot is, már úgy is láttam hirdetésben valahol) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 hátőőő asszem lehet kulcshoz is kérni zárhengert, de az drága lesz... amúgy meg adnak hozzá kulcsot, az ajtó külön kulcson... nem egy jó megoldás :) Szétnéztem Unix-nál és Bárdinál Ugyanannyiba kerül forintra mindkét helyen. Itt ha a szűrésnél SWAG/FEBI-re váltunk, akkor lehet látni 02748 cikkszámmal, hogy 3853 Ft és nem írnak hozzá kulcsot, viszont a képen van. Na most akkor mi a helyzet? Mert a 18167-es cikkszámú zárnál említik a kulcsot és az drágább is. De ha előzőnél nincs kulcs akkor bármilyen kulccsal indítható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Szép estéket :) (de utálok ilyenkor hazaérni :) ) Reggel beülök a drágába, izzítás, (rendes gyerek vagyok nem szadizom, hagyom 15-20 másodpercet lámpakialvás után) és közben nézelődök. Erre ez szúrja ki a szemem: Azthittem kihullik a hajam... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Szép estéket :) (de utálok ilyenkor hazaérni :) ) Reggel beülök a drágába, izzítás, (rendes gyerek vagyok nem szadizom, hagyom 15-20 másodpercet lámpakialvás után) és közben nézelődök. Erre ez szúrja ki a szemem: Azthittem kihullik a hajam... :D :lol: Vedd le , igazítsd meg és erősen húzd vissza a tükröt, aztán ablak szigetelés megnézés....stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Vedd le , igazítsd meg és erősen húzd vissza a tükröt, aztán ablak szigetelés megnézés....stb. +volt. Már szétszidtam azt is ami nem létezik, aztán apám megkérezte nincs -e lehúzva az ablak :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Egyébként én is elég sok Astra F-fel találkozom mostanság, amikbe láthatóan fehéren világító nagy fényerejű izzók vannak a lámpákban. Engem még nem vakított egyse, igaz a fosvágen ülése sokkal magasabban van, mint az Astráé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 ezen mennyire jól néz ki az a szélességjelző. :) A hagja se rossz :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 A hagja se rossz :) :) És ha jól látom USA indexe van elöl......nekem kell egy 21/5W foglalat az első indexbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 És ha jól látom USA indexe van elöl......nekem kell egy 21/5W foglalat az első indexbe. :) Asszem a régebbi swiftekben olyan van. De nem vagyok benne biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 És ha jól látom USA indexe van elöl......nekem kell egy 21/5W foglalat az első indexbe. :) mondtam már h kapsz, csak fussak össze veled :) am én meg nem fúrnám a lököst ilyen gyertyafényért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 mondtam már h kapsz, csak fussak össze veled :) am én meg nem fúrnám a lököst ilyen gyertyafényért.... Oké fussunk.....a szélességjelzőt meggondoltam.....ha nincs gyárilag akkor ratyi. De az indexbe kell a 21/5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Oké fussunk.....a szélességjelzőt meggondoltam.....ha nincs gyárilag akkor ratyi. De az indexbe kell a 21/5 :) Katt Katt A régi volvokon mintha lenne szélességjelző. Asszem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Eleinte megszokásból mindíg az ajtókulcsal akartam indítani...Főleg ha siettem.Szidtam is rendesen. Az a kulcsHALMAZ ami van...van amikor idegesít. dehát nah. Ez van. Amúgy van ilyen nagyon pici kulcs is rajta...majd vmikor lefotózom és megmutatom. Ilyen...rendes kulcs forma meg minden csak pici. És fogalmam sincs mire való. Még németből jött az is. :) az az antennakihúzója ha letolod tövig, akkor bele lehet tenni, és ki lehet vele feszíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 az az antennakihúzója ha letolod tövig, akkor bele lehet tenni, és ki lehet vele feszíteni Muti már betolós antennás caravant :) :) hova megy be? a nagyi húslevesébe a csomitartóba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Muti már betolós antennás caravant :) :lol: hova megy be? a nagyi húslevesébe a csomitartóba? B) na ja ez igaz :D ma megkaptam a második oltást... lázas is vagyok :lol: kemény az évekóta tesztelt oltástól lázas vagyok, a 2hónap alatt fejlesztettől meg semmi bajom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 na ja ez igaz :) ma megkaptam a második oltást... lázas is vagyok :D kemény az évekóta tesztelt oltástól lázas vagyok, a 2hónap alatt fejlesztettől meg semmi bajom... :) Mi bajod lenne a sóoldattól? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Mi bajod lenne a sóoldattól? :) :) ez nem a h1es :D hanem a mitom én begrivac vagy mi... már 37,3 :lol: és hányingeem is lett :lol: king B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts