Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hja... :P Majdnem hogy tegnap volt.. :lol:

Eddig gyűjtögetett egy kisebb autóra amibe jobb a szigetelés és nem megy be annyira gyorsan a víz :lol:

Jöttem haza 22.ker-ből. Budafoki-Lágymányosi-Hungária-M3-Otthon. Este fél 9 körül már egész haladós. Az M3-on már leszállt némi köd, de amikor onnan lejöttem a szemétégető felé (aki esetleg ismerné :) ) Az út menti lámpákból 2-t láttam. A 3.nak már a fénye sem jött át azon a ködön. A qrvák odébb költöztek egy párszáz méterrel a kanyargós részre. Bazz... amikor a fizetővendékeket kerülgettem, a szembejövők tompítottját kb. 30 méterről kezdtem el látni :P Komolyan jobban láttam amikor lelőttem a tompítottat és csak a helyzetjelzőt nyomattam, akkor nem fehéredett ki előttem minden B) ma este döntöttem el hogy kap egy pár első ködöst a Ribi :) amikor elmentem egy F-es fizetővendég mellett, akinek első ködlámpája fel volt küldve, láttam hogy ő meddig világít, meg láttam hogy én meddig se :lol: Valaki próbált már utólagos, nem gyári ködlámpát? Nem igazáén tetszik az F gyárija ;) :D Valami kerekebbre gondoltam, és univerzálisba láttam olyat, ami szerintem egész jól menne hozzá, besüllyesztve, de ha világításban gyér akkor nem érdekel :lol: Valaki tapasztalat?

Megosztás:

Eddig gyűjtögetett egy kisebb autóra amibe jobb a szigetelés és nem megy be annyira gyorsan a víz :P

Jöttem haza 22.ker-ből. Budafoki-Lágymányosi-Hungária-M3-Otthon. Este fél 9 körül már egész haladós. Az M3-on már leszállt némi köd, de amikor onnan lejöttem a szemétégető felé (aki esetleg ismerné :) ) Az út menti lámpákból 2-t láttam. A 3.nak már a fénye sem jött át azon a ködön. A qrvák odébb költöztek egy párszáz méterrel a kanyargós részre. Bazz... amikor a fizetővendékeket kerülgettem, a szembejövők tompítottját kb. 30 méterről kezdtem el látni :P Komolyan jobban láttam amikor lelőttem a tompítottat és csak a helyzetjelzőt nyomattam, akkor nem fehéredett ki előttem minden B) ma este döntöttem el hogy kap egy pár első ködöst a Ribi :) amikor elmentem egy F-es fizetővendég mellett, akinek első ködlámpája fel volt küldve, láttam hogy ő meddig világít, meg láttam hogy én meddig se :lol: Valaki próbált már utólagos, nem gyári ködlámpát? Nem igazáén tetszik az F gyárija ;) :D Valami kerekebbre gondoltam, és univerzálisba láttam olyat, ami szerintem egész jól menne hozzá, besüllyesztve, de ha világításban gyér akkor nem érdekel :lol: Valaki tapasztalat?

a gyárik általában jobbak mint ezek az unik

meg sztem szépek is, neked meg nemtecc? :lol:

Megosztás:

Jó gyenge :) te még nemigen ültél megbuherált M3-asban :P 15 másodpercet ment alattam Tökölön :lol: csak mert eldurrantak a papucsok :lol: elfelejtettem a kipörgésgátlót rányomni :) a következő kör már jobban sikerült.. B) ;)

Az szép! :P Azért az 1.7DR után a 3e-es V8 220LE sportfokozatban megy nem gyengén. :D Kár, hogy csak ~60km-en keresztül tudtam tesztelni. :lol:

Megosztás:

nekem tetszik, mert beleillik a lökösbe :lol:

bár olcsóbb egy sőt 5 uni is mint egy pár gyári :lol:

Tom, csak ha nem világít akko' minek :) gondoltam valaki hátha vezetett már olyan járművet aminek olyasmi lógótt az elején B)

6947-20091109-iFB4sY.jpg

Amúgy ilyesmire gondoltam mint itt a jobb oldali :)

Jah és nem oldalra terveztem tenni hanem a lökös alsó rácsába két szélre :D

Megosztás:

nekem tetszik, mert beleillik a lökösbe :)

bár olcsóbb egy sőt 5 uni is mint egy pár gyári :D

Az biztos! Én mikor cseréltem az első és a hátsó lököst, akkor előre ködlámpásat akartam venni, de mikor kimondták a 2 ködlámpa árát, lehidaltam! :) Azóta megvagyok nélküle is, a vezetékeket leszigeteltem és elrejtettem. :lol: Sose tudni... :lol:

Megosztás:

Tom, csak ha nem világít akko' minek :) gondoltam valaki hátha vezetett már olyan járművet aminek olyasmi lógótt az elején :D

]

a másodika a lapos z jól néz ki

azt bele lehetne varázsolni a lökösbe.. a bordába.

rem tod hova mondom :lol:

am mennyi most a gyári ködös előre?

24 párban?

Megosztás:

Tom, csak ha nem világít akko' minek :) gondoltam valaki hátha vezetett már olyan járművet aminek olyasmi lógótt az elején :lol:

Jah és nem oldalra terveztem tenni hanem a lökös alsó rácsába két szélre :D

Ezek a hellák nagyon jó ködlámpák. A hella honlapján van is fotó, hogy hogyan világítanak, érdemes megnézni.

Megosztás:

a másodika a lapos z jól néz ki

azt bele lehetne varázsolni a lökösbe.. a bordába.

rem tod hova mondom :D

am mennyi most a gyári ködös előre?

24 párban?

Ezek a hellák nagyon jó ködlámpák. A hella honlapján van is fotó, hogy hogyan világítanak, érdemes megnézni.

Azért mert nem gyári, még nem a kínai piacosat akarok beletenni :lol: :)

Én is úgygondoltam hogy jójaz, de akkor más is jónak nézi :)

Megosztás:

Tetszik a fénye is. Az a MicroDE az nemgyenge :D :lol: de ez a lapos nekem bejön. Lehet hogy Patacsiékkal kapcsolatteremtek majd :) köszi :)

Az FF50 és FF75 ami olcsó, és szépen világolnak. És ennyiért nem is drága szerintem. Mondjuk patacsiéknál lehet kapni gyári valeot is 7 alatt elvileg.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.