daykiller Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 L4710CV jó oda, 600Ft körül van darabja. De azt nem fordítva kell berakni? :) Pont ellenkező irányban van az input és az output láb, datasheet szerint. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Bakker fényes nappal.:Klikk ide! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Bakker fényes nappal.:Klikk ide! :) Ide már a nappali fény is kevés volt! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 ... Figyelj már Karcsi, milyen boltban vettet a 90% izzókat? És mi a neve pontosan? A meteorban vettem megalight ultra +90% a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 A meteorban vettem megalight ultra +90% a neve. Kösz, arra emékeztem hogy valami csillagászos neve van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Bakker fényes nappal.:Klikk ide! :) Bakki, ezért vinnyogott a tűzoltóautó? Láttam, mikor ment érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Bakker fényes nappal.:Klikk ide! :) A suzukis nő aki a múltkor a csatornába ment, kapott egy pizsót? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 A suzukis nő aki a múltkor a csatornába ment, kapott egy pizsót? :) :) múltkor.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 múltkor.... :) Hja... :D Majdnem hogy tegnap volt.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Hja... :P Majdnem hogy tegnap volt.. :lol: Eddig gyűjtögetett egy kisebb autóra amibe jobb a szigetelés és nem megy be annyira gyorsan a víz :lol: Jöttem haza 22.ker-ből. Budafoki-Lágymányosi-Hungária-M3-Otthon. Este fél 9 körül már egész haladós. Az M3-on már leszállt némi köd, de amikor onnan lejöttem a szemétégető felé (aki esetleg ismerné :) ) Az út menti lámpákból 2-t láttam. A 3.nak már a fénye sem jött át azon a ködön. A qrvák odébb költöztek egy párszáz méterrel a kanyargós részre. Bazz... amikor a fizetővendékeket kerülgettem, a szembejövők tompítottját kb. 30 méterről kezdtem el látni :P Komolyan jobban láttam amikor lelőttem a tompítottat és csak a helyzetjelzőt nyomattam, akkor nem fehéredett ki előttem minden B) ma este döntöttem el hogy kap egy pár első ködöst a Ribi :) amikor elmentem egy F-es fizetővendég mellett, akinek első ködlámpája fel volt küldve, láttam hogy ő meddig világít, meg láttam hogy én meddig se :lol: Valaki próbált már utólagos, nem gyári ködlámpát? Nem igazáén tetszik az F gyárija ;) :D Valami kerekebbre gondoltam, és univerzálisba láttam olyat, ami szerintem egész jól menne hozzá, besüllyesztve, de ha világításban gyér akkor nem érdekel :lol: Valaki tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Eddig gyűjtögetett egy kisebb autóra amibe jobb a szigetelés és nem megy be annyira gyorsan a víz :P Jöttem haza 22.ker-ből. Budafoki-Lágymányosi-Hungária-M3-Otthon. Este fél 9 körül már egész haladós. Az M3-on már leszállt némi köd, de amikor onnan lejöttem a szemétégető felé (aki esetleg ismerné :) ) Az út menti lámpákból 2-t láttam. A 3.nak már a fénye sem jött át azon a ködön. A qrvák odébb költöztek egy párszáz méterrel a kanyargós részre. Bazz... amikor a fizetővendékeket kerülgettem, a szembejövők tompítottját kb. 30 méterről kezdtem el látni :P Komolyan jobban láttam amikor lelőttem a tompítottat és csak a helyzetjelzőt nyomattam, akkor nem fehéredett ki előttem minden B) ma este döntöttem el hogy kap egy pár első ködöst a Ribi :) amikor elmentem egy F-es fizetővendég mellett, akinek első ködlámpája fel volt küldve, láttam hogy ő meddig világít, meg láttam hogy én meddig se :lol: Valaki próbált már utólagos, nem gyári ködlámpát? Nem igazáén tetszik az F gyárija ;) :D Valami kerekebbre gondoltam, és univerzálisba láttam olyat, ami szerintem egész jól menne hozzá, besüllyesztve, de ha világításban gyér akkor nem érdekel :lol: Valaki tapasztalat? a gyárik általában jobbak mint ezek az unik meg sztem szépek is, neked meg nemtecc? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 a gyárik általában jobbak mint ezek az unik meg sztem szépek is, neked meg nemtecc? :D Most mé' csodálkozol? ízlésficamos vagyok :lol: :lol: :) nem tehtek róla, valahogy nem bírom rajta a szögletes cuccokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Jó gyenge :) te még nemigen ültél megbuherált M3-asban :P 15 másodpercet ment alattam Tökölön :lol: csak mert eldurrantak a papucsok :lol: elfelejtettem a kipörgésgátlót rányomni :) a következő kör már jobban sikerült.. B) ;) Az szép! :P Azért az 1.7DR után a 3e-es V8 220LE sportfokozatban megy nem gyengén. :D Kár, hogy csak ~60km-en keresztül tudtam tesztelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Most mé' csodálkozol? ízlésficamos vagyok B) :lol: :) nem tehtek róla, valahogy nem bírom rajta a szögletes cuccokat :) nekem tetszik, mert beleillik a lökösbe :D bár olcsóbb egy sőt 5 uni is mint egy pár gyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 nekem tetszik, mert beleillik a lökösbe :lol: bár olcsóbb egy sőt 5 uni is mint egy pár gyári :lol: Tom, csak ha nem világít akko' minek :) gondoltam valaki hátha vezetett már olyan járművet aminek olyasmi lógótt az elején B) Amúgy ilyesmire gondoltam mint itt a jobb oldali :) Jah és nem oldalra terveztem tenni hanem a lökös alsó rácsába két szélre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 nekem tetszik, mert beleillik a lökösbe :) bár olcsóbb egy sőt 5 uni is mint egy pár gyári :D Az biztos! Én mikor cseréltem az első és a hátsó lököst, akkor előre ködlámpásat akartam venni, de mikor kimondták a 2 ködlámpa árát, lehidaltam! :) Azóta megvagyok nélküle is, a vezetékeket leszigeteltem és elrejtettem. :lol: Sose tudni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Tom, csak ha nem világít akko' minek :) gondoltam valaki hátha vezetett már olyan járművet aminek olyasmi lógótt az elején :D ] Amúgy ilyesmire gondoltam mint itt a jobb oldali :) a másodika a lapos z jól néz ki azt bele lehetne varázsolni a lökösbe.. a bordába. rem tod hova mondom :lol: am mennyi most a gyári ködös előre? 24 párban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Tom, csak ha nem világít akko' minek :) gondoltam valaki hátha vezetett már olyan járművet aminek olyasmi lógótt az elején :lol: Amúgy ilyesmire gondoltam mint itt a jobb oldali :) Jah és nem oldalra terveztem tenni hanem a lökös alsó rácsába két szélre :D Ezek a hellák nagyon jó ködlámpák. A hella honlapján van is fotó, hogy hogyan világítanak, érdemes megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 a másodika a lapos z jól néz ki azt bele lehetne varázsolni a lökösbe.. a bordába. rem tod hova mondom :) am mennyi most a gyári ködös előre? 24 párban? H1-es VALEO 12600/pár H3-as BOSCH 17630/pár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 a másodika a lapos z jól néz ki azt bele lehetne varázsolni a lökösbe.. a bordába. rem tod hova mondom :D am mennyi most a gyári ködös előre? 24 párban? Ezek a hellák nagyon jó ködlámpák. A hella honlapján van is fotó, hogy hogyan világítanak, érdemes megnézni. Azért mert nem gyári, még nem a kínai piacosat akarok beletenni :lol: :) Én is úgygondoltam hogy jójaz, de akkor más is jónak nézi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 a másodika a lapos z jól néz ki azt bele lehetne varázsolni a lökösbe.. a bordába. rem tod hova mondom :) am mennyi most a gyári ködös előre? 24 párban? 7-ért megkapod darabját patacsiéknál. Szal nem para az ára. HELLA itt meg tudjátok nézni melyik ködös hogyan világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 7-ért megkapod darabját patacsiéknál. Szal nem para az ára. HELLA itt meg tudjátok nézni melyik ködös hogyan világít. Tetszik a fénye is. Az a MicroDE az nemgyenge :D :lol: de ez a lapos nekem bejön. Lehet hogy Patacsiékkal is kapcsolatteremtek majd :) köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_biztosit..._155536326.html http://www.vatera.hu/opel_astra_f_sarvedo_..._155614704.html http://www.vatera.hu/opel_astra_f_kesztyut..._155614801.html http://www.vatera.hu/opel_astra_f_lokharit...24#mifss-anchor http://www.vatera.hu/opel_zafira_1999_gyar..._155852449.html szerintem ezek nem rossz árak pla lökös ködössel egybe 20ért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_biztosit..._155536326.html http://www.vatera.hu/opel_astra_f_sarvedo_..._155614704.html http://www.vatera.hu/opel_astra_f_kesztyut..._155614801.html http://www.vatera.hu/opel_astra_f_lokharit...24#mifss-anchor http://www.vatera.hu/opel_zafira_1999_gyar..._155852449.html szerintem ezek nem rossz árak pla lökös ködössel egybe 20ért :) Persze de kinek kell kék lökös? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Tetszik a fénye is. Az a MicroDE az nemgyenge :D :lol: de ez a lapos nekem bejön. Lehet hogy Patacsiékkal kapcsolatteremtek majd :) köszi :) Az FF50 és FF75 ami olcsó, és szépen világolnak. És ennyiért nem is drága szerintem. Mondjuk patacsiéknál lehet kapni gyári valeot is 7 alatt elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts