Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Fáj a válam mint állat, pénteken az asszony beoltott az új unfluenzia ellen. Próbáltam magam tartani, mert a gyerekek néztek, aztán mégse lehet nyápic az apjuk, a bal vállamnál színészkedtem , hogy AÚÚÚ-AÚÚÚ, jót röhögtek, és fel sem tűnt nekik, hogy a jobb vállamnál már tényleg ordítok. :) Lehet forgatta a tűt, vagy nemtom. :)

Megosztás:

Feljöttem pestre, 2 embert hoztam ebben az idióta esőben. Pest határán elkezdett párásodni az autó, hiába nyomattam 3-ason forrót, hiába hideget, a pára nem ment le. Pestig viszont semmi pára nem volt. :lol:

sz.r egy hely mi? B) :lol: Nem lehet hogy addigra fogyott el a normális levegő bent, és akkor kezdtétek el belehelni? :) ablak le, 20 másodperc múlva ablak fel, és páramentesség ;) (vagy vedd ki a pollenszűrőt :) )

Belső keringtetést nem mondom mert azt gondolom megnézted :D

Megosztás:

sz.r egy hely mi? :lol: :D Nem lehet hogy addigra fogyott el a normális levegő bent, és akkor kezdtétek el belehelni? :) ablak le, 20 másodperc múlva ablak fel, és páramentesség :lol: (vagy vedd ki a pollenszűrőt :) )

Ja egyértelmű, ha tele a kocsi, és kint is nagy a páratartalom hamar belehelik. Meg aztán a pollenszűrőbe is párás levegő jut kintről, az sem nyel el mindent. Ilyenkor kicsit le szoktam húzni az ablakokat résnyire, segíteni szokott.

Megosztás:

Mostmár nekem sincs benne, mert kiszedtem! Idegesített... :lol:

OFF! Én már vagy 4 napja a win7 ultimate-et használom! Bakker! Nagyon ott van, stabil. Ez a végleges, most megjelent verzió. Nekem bejött... B)

OFF. Én már 10 napja használom és mint linuxbuzzer aszondom, hogy egész jó lett valóban. ;) Bár ma már kékhaláloztattam azért. :) Ja és október közepe óta kint van a végleges, csak akkor még aszonták hogy ez még nem az, de már igen. :D

Nah, nemtommiért nem tetszett az msnnek a régi címem de az új úgy néz ki már szimpibb neki, szal: sancinagy@yahoo.com, vegyen fel aki....mert nem tudom mindenkiét fejből.. :)

Én már 5 éve ugyanazt az emailcímet használom az msn-hez és semmi problémám nem volt még vele. :lol:

Megosztás:

A hangszorója külön biztin lenne? Ha a hangszoró "szállt el", ki lehet cserélni?

Nem tudom, de ha valami nem működik a kocsiban először a biztiket nézem át. A hagszoró be van építve a riasztóba, vagy külön van elhelyezve? Mert ha külön meg lehet nézni , ha hozzáférhető a csatlakozás adni neki egy ceruzaelemről tápot ha jó pattognia, recsegnie kell, persze közel sem olyan hangosan mint amikor működik.

Megosztás:

Nem tudom, de ha valami nem működik a kocsiban először a biztiket nézem át. A hagszoró be van építve a riasztóba, vagy külön van elhelyezve? Mert ha külön meg lehet nézni , ha hozzáférhető a csatlakozás adni neki egy ceruzaelemről tápot ha jó pattognia, recsegnie kell, persze közel sem olyan hangosan mint amikor működik.

A sziréna hangszoró benne van a ketyerében, nem külön van.Gondolom ha a biztivel lenne gond, akkor a távirányítóval nem lehetne ki-be kapcsolni, vagy a hangszoró kükön biztin lenne??

Megosztás:

A sziréna hangszoró benne van a ketyerében, nem külön van.Gondolom ha a biztivel lenne gond, akkor a távirányítóval nem lehetne ki-be kapcsolni, vagy a hangszoró kükön biztin lenne??

Szerintem nemtudom, nem is láttam még olyat hogy magában a riasztóban lenne benne a sziréna is :) , de a kulcsos kikapcsolását megnézted? :)

Megosztás:

Szerintem nemtudom, nem is láttam még olyat hogy magában a riasztóban lenne benne a sziréna is :) , de a kulcsos kikapcsolását megnézted? :)

Laserline 974 riassztó. Kulccsal is ki-be kapcsoltam, de semmi, kuka maradt. Vannak riasztók amiknél ki lehet kapcsolni a hangot. Nem lehetséges, hogy ennél ez tőrtént, amikor az após nyomkodta a gombot?

Megosztás:

Laserline 974 riassztó. Kulccsal is ki-be kapcsoltam, de semmi, kuka maradt. Vannak riasztók amiknél ki lehet kapcsolni a hangot. Nem lehetséges, hogy ennél ez tőrtént, amikor az após nyomkodta a gombot?

De lehet, de elvileg egy ki-be kapcsolásra vissza kéne állnia normálisra. (legalábbis az én enforcer-em így tesz) nem kaptál hozzá leírást?

Megosztás:

Feljöttem pestre, 2 embert hoztam ebben az idióta esőben. Pest határán elkezdett párásodni az autó, hiába nyomattam 3-ason forrót, hiába hideget, a pára nem ment le. Pestig viszont semmi pára nem volt. :)

ez minden autóban előjön ilyenkor szerintem :D

a fábiával is ez a szitu, ha sokan vagyunk benne :)

ahogy a srácok is mondták ablak LE - ablak FEL, oszt cső :lol: :lol:

Megosztás:

üdv!

már régebben is írtam ezzel a témával kapcsolatban. sajnos most is kell. :) valaki mondja meg nekem hogyan függ össze a víz hőfok és a benzin óra? nálam nem tudom mi a probléma, de hónapok óta ingadozik a vizem. 87-96c között mozog. van hogy beáll 90-re és ott marad akár 1 óráig is. aztán gondol egyet és felmegy 94-re. aztán utána vissza le :) . mikor felmegy a víz a benzin óra mintha meghülyülne. hiába alig van benne 1-2 liter benzin azt jelzi hogy legalább 1/4 van a tank. már 3 termosztátot cseréltem (mind 2000 forintos volt az igaz), de volt termosztát amelyikkel meg se állt 98-99 fokig. hogy a fenébe függ össze a víz a benzin órával? valamilyen jeladó nincs esetleg ezekben az autókban? esetleg valamilyen elektromos hiba nem lehetséges? minek megy fel ez az idióta benzin óra (na meg a víz)?. már szét volt szedve a gép, 2 szerelőnek is megmutattam a hengerfejet azt mondták semmi baja. mondom hmmm... akkor mi. valakinek valami ötlete? várom a kommenteket.

1.4 16v astra

Megosztás:

üdv!

már régebben is írtam ezzel a témával kapcsolatban. sajnos most is kell. :) valaki mondja meg nekem hogyan függ össze a víz hőfok és a benzin óra? nálam nem tudom mi a probléma, de hónapok óta ingadozik a vizem. 87-96c között mozog. van hogy beáll 90-re és ott marad akár 1 óráig is. aztán gondol egyet és felmegy 94-re. aztán utána vissza le :) . mikor felmegy a víz a benzin óra mintha meghülyülne. hiába alig van benne 1-2 liter benzin azt jelzi hogy legalább 1/4 van a tank. már 3 termosztátot cseréltem (mind 2000 forintos volt az igaz), de volt termosztát amelyikkel meg se állt 98-99 fokig. hogy a fenébe függ össze a víz a benzin órával? valamilyen jeladó nincs esetleg ezekben az autókban? esetleg valamilyen elektromos hiba nem lehetséges? minek megy fel ez az idióta benzin óra (na meg a víz)?. már szét volt szedve a gép, 2 szerelőnek is megmutattam a hengerfejet azt mondták semmi baja. mondom hmmm... akkor mi. valakinek valami ötlete? várom a kommenteket.

1.4 16v astra

Használatfüggő...nekem dugóban 100fokig is felmegy. Hidegben ha országúton megyek gyorsan 90 alá megy. Ez természetes.

Megosztás:

üdv!

1.4 16v astra

hátő...

egy összefüggés van esetleg...

melegebb motornál máshogy vannak a vákumok, és lehet dugulás miatt szívja összefelé a tankodat...

Megosztás:

üdv!

már régebben is írtam ezzel a témával kapcsolatban. sajnos most is kell. :) valaki mondja meg nekem hogyan függ össze a víz hőfok és a benzin óra? nálam nem tudom mi a probléma, de hónapok óta ingadozik a vizem. 87-96c között mozog. van hogy beáll 90-re és ott marad akár 1 óráig is. aztán gondol egyet és felmegy 94-re. aztán utána vissza le :D . mikor felmegy a víz a benzin óra mintha meghülyülne. hiába alig van benne 1-2 liter benzin azt jelzi hogy legalább 1/4 van a tank. már 3 termosztátot cseréltem (mind 2000 forintos volt az igaz), de volt termosztát amelyikkel meg se állt 98-99 fokig. hogy a fenébe függ össze a víz a benzin órával? valamilyen jeladó nincs esetleg ezekben az autókban? esetleg valamilyen elektromos hiba nem lehetséges? minek megy fel ez az idióta benzin óra (na meg a víz)?. már szét volt szedve a gép, 2 szerelőnek is megmutattam a hengerfejet azt mondták semmi baja. mondom hmmm... akkor mi. valakinek valami ötlete? várom a kommenteket.

1.4 16v astra

A műszeregység hátulján van egy stabIC. Arra szokták fogni a nagyöregek :lol: :)

Megosztás:

üdv!

1.4 16v astra

A benzinszint és a hőmérő műszer egy közös, 10V-os stabilizátorról kapja a villanyt, láthatod is a műszeregység hátulján, háromlábú fekete tranzisztorszerű, hűtőfüllel. Azt kéne megpróbálnod cserélni.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.