Novy Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 jah de a besz@rás mi??? apád anyád küszködik éveket, hogy vegyen egy autót... azt még rád sem hagyhatja, mert megadóztatják. előtte át kell íratni, mert az csak fele.. erre csak 4 szótagot mondok: (szop ja nak le)
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 jah de a besz@rás mi??? apád anyád küszködik éveket, hogy vegyen egy autót... azt még rád sem hagyhatja, mert megadóztatják. előtte át kell íratni, mert az csak fele.. erre csak 4 szótagot mondok: (szop ja nak le) Eléggé szánalmas ez az egész sajnos.
Latzzeka Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Üdv mindenkinek! Tudna segíteni valaki abban, hogy mi a gond a Laserline riasztómmal? Tünetek: Nyit, zár, villog ahogy kell, de nincs hang, nem pittyog. Köszi!
Dáwid Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Üdv mindenkinek! Tudna segíteni valaki abban, hogy mi a gond a Laserline riasztómmal? Tünetek: Nyit, zár, villog ahogy kell, de nincs hang, nem pittyog. Köszi! A sziréna nincs kikulcsolva? Ha nincs, akkor kap villanyt?
zotya975 Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Fáj a válam mint állat, pénteken az asszony beoltott az új unfluenzia ellen. Próbáltam magam tartani, mert a gyerekek néztek, aztán mégse lehet nyápic az apjuk, a bal vállamnál színészkedtem , hogy AÚÚÚ-AÚÚÚ, jót röhögtek, és fel sem tűnt nekik, hogy a jobb vállamnál már tényleg ordítok. :) Lehet forgatta a tűt, vagy nemtom. :)
Latzzeka Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 A sziréna nincs kikulcsolva? Ha nincs, akkor kap villanyt? Távkapcsolóval minden müködik,beélesedik, csak hangot nem ad.Riasztáskor is villog, de nem villyog. Ki lehet kapcsolni a hangot rajta, mert az aposom nyomkodta a távkapcsolót?
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Nézi valaki a Cobra11et? Szegény Caravan...szegény omega :) :) :D :lol:
zotya975 Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Távkapcsolóval minden müködik,beélesedik, csak hangot nem ad.Riasztáskor is villog, de nem villyog. Ki lehet kapcsolni a hangot rajta, mert az aposom nyomkodta a távkapcsolót? Szerintem nem. Biztiket átnézted? Vagy lehet maga a sziréna adta meg magát.
invictus Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Feljöttem pestre, 2 embert hoztam ebben az idióta esőben. Pest határán elkezdett párásodni az autó, hiába nyomattam 3-ason forrót, hiába hideget, a pára nem ment le. Pestig viszont semmi pára nem volt. :)
Dáwid Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Feljöttem pestre, 2 embert hoztam ebben az idióta esőben. Pest határán elkezdett párásodni az autó, hiába nyomattam 3-ason forrót, hiába hideget, a pára nem ment le. Pestig viszont semmi pára nem volt. :lol: sz.r egy hely mi? B) :lol: Nem lehet hogy addigra fogyott el a normális levegő bent, és akkor kezdtétek el belehelni? :) ablak le, 20 másodperc múlva ablak fel, és páramentesség ;) (vagy vedd ki a pollenszűrőt :) ) Belső keringtetést nem mondom mert azt gondolom megnézted :D
zotya975 Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 sz.r egy hely mi? :lol: :D Nem lehet hogy addigra fogyott el a normális levegő bent, és akkor kezdtétek el belehelni? :) ablak le, 20 másodperc múlva ablak fel, és páramentesség :lol: (vagy vedd ki a pollenszűrőt :) ) Ja egyértelmű, ha tele a kocsi, és kint is nagy a páratartalom hamar belehelik. Meg aztán a pollenszűrőbe is párás levegő jut kintről, az sem nyel el mindent. Ilyenkor kicsit le szoktam húzni az ablakokat résnyire, segíteni szokott.
Latzzeka Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Szerintem nem. Biztiket átnézted? Vagy lehet maga a sziréna adta meg magát. A hangszorója külön biztin lenne? Ha a hangszoró "szállt el", ki lehet cserélni?
daykiller Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Mostmár nekem sincs benne, mert kiszedtem! Idegesített... :lol: OFF! Én már vagy 4 napja a win7 ultimate-et használom! Bakker! Nagyon ott van, stabil. Ez a végleges, most megjelent verzió. Nekem bejött... B) OFF. Én már 10 napja használom és mint linuxbuzzer aszondom, hogy egész jó lett valóban. ;) Bár ma már kékhaláloztattam azért. :) Ja és október közepe óta kint van a végleges, csak akkor még aszonták hogy ez még nem az, de már igen. :D Nah, nemtommiért nem tetszett az msnnek a régi címem de az új úgy néz ki már szimpibb neki, szal: sancinagy@yahoo.com, vegyen fel aki....mert nem tudom mindenkiét fejből.. :) Én már 5 éve ugyanazt az emailcímet használom az msn-hez és semmi problémám nem volt még vele. :lol:
zotya975 Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 A hangszorója külön biztin lenne? Ha a hangszoró "szállt el", ki lehet cserélni? Nem tudom, de ha valami nem működik a kocsiban először a biztiket nézem át. A hagszoró be van építve a riasztóba, vagy külön van elhelyezve? Mert ha külön meg lehet nézni , ha hozzáférhető a csatlakozás adni neki egy ceruzaelemről tápot ha jó pattognia, recsegnie kell, persze közel sem olyan hangosan mint amikor működik.
Latzzeka Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Nem tudom, de ha valami nem működik a kocsiban először a biztiket nézem át. A hagszoró be van építve a riasztóba, vagy külön van elhelyezve? Mert ha külön meg lehet nézni , ha hozzáférhető a csatlakozás adni neki egy ceruzaelemről tápot ha jó pattognia, recsegnie kell, persze közel sem olyan hangosan mint amikor működik. A sziréna hangszoró benne van a ketyerében, nem külön van.Gondolom ha a biztivel lenne gond, akkor a távirányítóval nem lehetne ki-be kapcsolni, vagy a hangszoró kükön biztin lenne??
Dáwid Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 A sziréna hangszoró benne van a ketyerében, nem külön van.Gondolom ha a biztivel lenne gond, akkor a távirányítóval nem lehetne ki-be kapcsolni, vagy a hangszoró kükön biztin lenne?? Szerintem nemtudom, nem is láttam még olyat hogy magában a riasztóban lenne benne a sziréna is :) , de a kulcsos kikapcsolását megnézted? :)
Latzzeka Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Szerintem nemtudom, nem is láttam még olyat hogy magában a riasztóban lenne benne a sziréna is :) , de a kulcsos kikapcsolását megnézted? :) Laserline 974 riassztó. Kulccsal is ki-be kapcsoltam, de semmi, kuka maradt. Vannak riasztók amiknél ki lehet kapcsolni a hangot. Nem lehetséges, hogy ennél ez tőrtént, amikor az após nyomkodta a gombot?
Dáwid Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Laserline 974 riassztó. Kulccsal is ki-be kapcsoltam, de semmi, kuka maradt. Vannak riasztók amiknél ki lehet kapcsolni a hangot. Nem lehetséges, hogy ennél ez tőrtént, amikor az após nyomkodta a gombot? De lehet, de elvileg egy ki-be kapcsolásra vissza kéne állnia normálisra. (legalábbis az én enforcer-em így tesz) nem kaptál hozzá leírást?
Latzzeka Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 De lehet, de elvileg egy ki-be kapcsolásra vissza kéne állnia normálisra. (legalábbis az én enforcer-em így tesz) nem kaptál hozzá leírást? Netről letőltöttem, de erről semmi okosság nincs benne.
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Feljöttem pestre, 2 embert hoztam ebben az idióta esőben. Pest határán elkezdett párásodni az autó, hiába nyomattam 3-ason forrót, hiába hideget, a pára nem ment le. Pestig viszont semmi pára nem volt. :) ez minden autóban előjön ilyenkor szerintem :D a fábiával is ez a szitu, ha sokan vagyunk benne :) ahogy a srácok is mondták ablak LE - ablak FEL, oszt cső :lol: :lol:
jensenbutton Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 üdv! már régebben is írtam ezzel a témával kapcsolatban. sajnos most is kell. :) valaki mondja meg nekem hogyan függ össze a víz hőfok és a benzin óra? nálam nem tudom mi a probléma, de hónapok óta ingadozik a vizem. 87-96c között mozog. van hogy beáll 90-re és ott marad akár 1 óráig is. aztán gondol egyet és felmegy 94-re. aztán utána vissza le :) . mikor felmegy a víz a benzin óra mintha meghülyülne. hiába alig van benne 1-2 liter benzin azt jelzi hogy legalább 1/4 van a tank. már 3 termosztátot cseréltem (mind 2000 forintos volt az igaz), de volt termosztát amelyikkel meg se állt 98-99 fokig. hogy a fenébe függ össze a víz a benzin órával? valamilyen jeladó nincs esetleg ezekben az autókban? esetleg valamilyen elektromos hiba nem lehetséges? minek megy fel ez az idióta benzin óra (na meg a víz)?. már szét volt szedve a gép, 2 szerelőnek is megmutattam a hengerfejet azt mondták semmi baja. mondom hmmm... akkor mi. valakinek valami ötlete? várom a kommenteket. 1.4 16v astra
invictus Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 üdv! már régebben is írtam ezzel a témával kapcsolatban. sajnos most is kell. :) valaki mondja meg nekem hogyan függ össze a víz hőfok és a benzin óra? nálam nem tudom mi a probléma, de hónapok óta ingadozik a vizem. 87-96c között mozog. van hogy beáll 90-re és ott marad akár 1 óráig is. aztán gondol egyet és felmegy 94-re. aztán utána vissza le :) . mikor felmegy a víz a benzin óra mintha meghülyülne. hiába alig van benne 1-2 liter benzin azt jelzi hogy legalább 1/4 van a tank. már 3 termosztátot cseréltem (mind 2000 forintos volt az igaz), de volt termosztát amelyikkel meg se állt 98-99 fokig. hogy a fenébe függ össze a víz a benzin órával? valamilyen jeladó nincs esetleg ezekben az autókban? esetleg valamilyen elektromos hiba nem lehetséges? minek megy fel ez az idióta benzin óra (na meg a víz)?. már szét volt szedve a gép, 2 szerelőnek is megmutattam a hengerfejet azt mondták semmi baja. mondom hmmm... akkor mi. valakinek valami ötlete? várom a kommenteket. 1.4 16v astra Használatfüggő...nekem dugóban 100fokig is felmegy. Hidegben ha országúton megyek gyorsan 90 alá megy. Ez természetes.
Novy Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 üdv! már régebben is írtam ezzel a témával kapcsolatban. sajnos most is kell. :) valaki mondja meg nekem hogyan függ össze a víz hőfok és a benzin óra? nálam nem tudom mi a probléma, de hónapok óta ingadozik a vizem. 87-96c között mozog. van hogy beáll 90-re és ott marad akár 1 óráig is. aztán gondol egyet és felmegy 94-re. aztán utána vissza le :) . mikor felmegy a víz a benzin óra mintha meghülyülne. hiába alig van benne 1-2 liter benzin azt jelzi hogy legalább 1/4 van a tank. már 3 termosztátot cseréltem (mind 2000 forintos volt az igaz), de volt termosztát amelyikkel meg se állt 98-99 fokig. hogy a fenébe függ össze a víz a benzin órával? valamilyen jeladó nincs esetleg ezekben az autókban? esetleg valamilyen elektromos hiba nem lehetséges? minek megy fel ez az idióta benzin óra (na meg a víz)?. már szét volt szedve a gép, 2 szerelőnek is megmutattam a hengerfejet azt mondták semmi baja. mondom hmmm... akkor mi. valakinek valami ötlete? várom a kommenteket. 1.4 16v astra hátő... egy összefüggés van esetleg... melegebb motornál máshogy vannak a vákumok, és lehet dugulás miatt szívja összefelé a tankodat...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 üdv! már régebben is írtam ezzel a témával kapcsolatban. sajnos most is kell. :) valaki mondja meg nekem hogyan függ össze a víz hőfok és a benzin óra? nálam nem tudom mi a probléma, de hónapok óta ingadozik a vizem. 87-96c között mozog. van hogy beáll 90-re és ott marad akár 1 óráig is. aztán gondol egyet és felmegy 94-re. aztán utána vissza le :D . mikor felmegy a víz a benzin óra mintha meghülyülne. hiába alig van benne 1-2 liter benzin azt jelzi hogy legalább 1/4 van a tank. már 3 termosztátot cseréltem (mind 2000 forintos volt az igaz), de volt termosztát amelyikkel meg se állt 98-99 fokig. hogy a fenébe függ össze a víz a benzin órával? valamilyen jeladó nincs esetleg ezekben az autókban? esetleg valamilyen elektromos hiba nem lehetséges? minek megy fel ez az idióta benzin óra (na meg a víz)?. már szét volt szedve a gép, 2 szerelőnek is megmutattam a hengerfejet azt mondták semmi baja. mondom hmmm... akkor mi. valakinek valami ötlete? várom a kommenteket. 1.4 16v astra A műszeregység hátulján van egy stabIC. Arra szokták fogni a nagyöregek :lol: :)
FPepe Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 üdv! már régebben is írtam ezzel a témával kapcsolatban. sajnos most is kell. :) valaki mondja meg nekem hogyan függ össze a víz hőfok és a benzin óra? nálam nem tudom mi a probléma, de hónapok óta ingadozik a vizem. 87-96c között mozog. van hogy beáll 90-re és ott marad akár 1 óráig is. aztán gondol egyet és felmegy 94-re. aztán utána vissza le :) . mikor felmegy a víz a benzin óra mintha meghülyülne. hiába alig van benne 1-2 liter benzin azt jelzi hogy legalább 1/4 van a tank. már 3 termosztátot cseréltem (mind 2000 forintos volt az igaz), de volt termosztát amelyikkel meg se állt 98-99 fokig. hogy a fenébe függ össze a víz a benzin órával? valamilyen jeladó nincs esetleg ezekben az autókban? esetleg valamilyen elektromos hiba nem lehetséges? minek megy fel ez az idióta benzin óra (na meg a víz)?. már szét volt szedve a gép, 2 szerelőnek is megmutattam a hengerfejet azt mondták semmi baja. mondom hmmm... akkor mi. valakinek valami ötlete? várom a kommenteket. 1.4 16v astra A benzinszint és a hőmérő műszer egy közös, 10V-os stabilizátorról kapja a villanyt, láthatod is a műszeregység hátulján, háromlábú fekete tranzisztorszerű, hűtőfüllel. Azt kéne megpróbálnod cserélni.
Recommended Posts