FPepe Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Szép befejezéssel zárul... Volt egy hengerfeje :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Volt egy hengerfeje :) Így a monitor előtt ülve még röhögni is tudok rajta. Ugye Opel nem szokott ilyet csinálni? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Komoly, mi lehetett hengerfej? sztem jah. szítrobbasztott pár dolgot benne..:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 akkor stipistopi enyimé Betti jól is néz ki, meg szeretem is ezt a nevet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ez ár szakállas videó, de szerintem ott szétreccsent még a motor is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 akkor stipistopi enyimé Betti jól is néz ki, meg szeretem is ezt a nevet :D Micsoda? :) Jah, még a csajosoknál tartasz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 akkor stipistopi enyimé Betti jól is néz ki, meg szeretem is ezt a nevet :) khm-khm... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 akkor stipistopi enyimé Betti jól is néz ki, meg szeretem is ezt a nevet ;) Hány Bettim is volt? :) 2? Talán 3? :P Micsoda? :D Jah, még a csajosoknál tartasz? :) :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Micsoda? :D Jah, még a csajosoknál tartasz? :) de rég is volt :lol: :lol: khm-khm... :) te csak ne köhécselj, mert neked nemszabad B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Hány Bettim is volt? :) 2? Talán 3? :D Nekem most van. te csak ne köhécselj, mert neked nemszabad :lol: Lásd felső sor :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Nekem most van. Lásd felső sor :) :) cöh :D de nem is róla volt szó am jön ő is DB be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 cöh :lol: de nem is róla volt szó am jön ő is DB be? Nem viszem közétek :) :D B) Viccen kívül, télleg nem. Sok mindent nem tudna csinálni, fél nap (neki) unalomért meg minek cipeljem le? :) Egyik haveromat viszont lehet hogy leviszem, ne unatkozzak út közben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Nem viszem közétek :) :D ;) Viccen kívül, télleg nem. Sok mindent nem tudna csinálni, fél nap (neki) unalomért meg minek cipeljem le? :) Egyik haveromat viszont lehet hogy leviszem, ne unatkozzak út közben :lol: akkor musz lesz névtelen levelet küldeni :lol: itt lett volna egy nagyszerű alkalom mesélni dolgokról neki, erre nem jön hááá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 akkor musz lesz névtelen levelet küldeni :) itt lett volna egy nagyszerű alkalom mesélni dolgokról neki, erre nem jön hááá :D Miért van olyan érzésem hogy szegény Dáwid barátom ki fog kapni valamikor mostanában.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Szép befejezéssel zárul... ..ááá, szerintem csak utángyújtása volt vagy valami ilyesmi.. :) Nekünk a kis Robi(kapálógép) is szokott ilyeneket csinálni ha nagyon van pörgetve..rendesen "visszalő" a légszűrőbe..vagy mi a szösz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ..ááá, szerintem csak utángyújtása volt vagy valami ilyesmi.. :) Nekünk a kis Robi(kapálógép) is szokott ilyeneket csinálni ha nagyon van pörgetve..rendesen "visszalő" a légszűrőbe..vagy mi a szösz.. :) Nekünk a Robikapa csak olyanokat csinál hogy durrant 1et és a kipufogón kijön 1 adag kék füst...ha nagyon "pörög" ha csak alapjáraton morog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Miért van olyan érzésem hogy szegény Dáwid barátom ki fog kapni valamikor mostanában.... :) Ki is fog mert megfogadta és beígérte hogy visszavesz az offból, azt már megint én vagyok a téma :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ki is fog mert megfogadta és beígérte hogy visszavesz az offból, azt már megint én vagyok a téma :) :lol: :) Ja...akkor 2szer is kikapsz...1szer az offért 1szer pedig barátnődtől...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ja...akkor 2szer is kikapsz...1szer az offért 1szer pedig barátnődtől...:) kapod az ívet Dáwid rendesen :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 kapod az ívet Dáwid rendesen :) :) Jah, csak úgy szikrázok, pedig nem vagyok korrodált alváz hogy hegeszteni kelljen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 kapod az ívet Dáwid rendesen :) :) áááá amúgy jószívű gyerek :lol: :lol: Dáwid nélkül nem lenne igazi az opelfórum :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 áááá amúgy jószívű gyerek ;) :lol: Dáwid nélkül nem lenne igazi az opelfórum :) igaz, itt mindenkire szükség van :D :lol: Dáwidnak is vannak néha ÉRTELMES beszólásai (is) :P B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 nézitek a híradó?? 20milláig nem kell fizetni örökösödési illetéket... de autó után kell. átírási díj duplája!!! 20éves vagy 1 éves nem számít!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 nézitek a híradó?? 20milláig nem kell fizetni örökösödési illetéket... de autó után kell. átírási díj duplája!!! 20éves vagy 1 éves nem számít!!! miért nem lepődök meg már ezen ebben az országban :) örökölni az életben ennyit nem fogok, de még autót írathatok át (persze jó pénzért :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 nézitek a híradó?? 20milláig nem kell fizetni örökösödési illetéket... de autó után kell. átírási díj duplája!!! 20éves vagy 1 éves nem számít!!! Igen...én figyeltem. Fel is bacarintotta az agyamat az ahogy mondta a nő: " De az államnak ígyis nyereséges volt ez az örökösödési adó, már 400valahány( nem emléxek mennyi pontosan ) millió forint bevétele volt ebből az apehnak... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts