Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

akkor stipistopi enyimé Betti

jól is néz ki, meg szeretem is ezt a nevet ;)

Hány Bettim is volt? :) 2? Talán 3? :P

Micsoda? :D Jah, még a csajosoknál tartasz? :)

:lol: :lol: B)

Megosztás:

cöh :lol:

de nem is róla volt szó

am jön ő is DB be?

Nem viszem közétek :) :D B)

Viccen kívül, télleg nem. Sok mindent nem tudna csinálni, fél nap (neki) unalomért meg minek cipeljem le? :) Egyik haveromat viszont lehet hogy leviszem, ne unatkozzak út közben :lol:

Megosztás:

Nem viszem közétek :) :D ;)

Viccen kívül, télleg nem. Sok mindent nem tudna csinálni, fél nap (neki) unalomért meg minek cipeljem le? :) Egyik haveromat viszont lehet hogy leviszem, ne unatkozzak út közben :lol:

akkor musz lesz névtelen levelet küldeni :lol: itt lett volna egy nagyszerű alkalom mesélni dolgokról neki, erre nem jön hááá B)

Megosztás:

..ááá, szerintem csak utángyújtása volt vagy valami ilyesmi.. :) Nekünk a kis Robi(kapálógép) is szokott ilyeneket csinálni ha nagyon van pörgetve..rendesen "visszalő" a légszűrőbe..vagy mi a szösz.. :)

Nekünk a Robikapa csak olyanokat csinál hogy durrant 1et és a kipufogón kijön 1 adag kék füst...ha nagyon "pörög" ha csak alapjáraton morog.

Megosztás:

nézitek a híradó??

20milláig nem kell fizetni örökösödési illetéket...

de autó után kell.

átírási díj duplája!!!

20éves vagy 1 éves nem számít!!!

miért nem lepődök meg már ezen ebben az országban :)

örökölni az életben ennyit nem fogok, de még autót írathatok át (persze jó pénzért :) )

Megosztás:

nézitek a híradó??

20milláig nem kell fizetni örökösödési illetéket...

de autó után kell.

átírási díj duplája!!!

20éves vagy 1 éves nem számít!!!

Igen...én figyeltem. Fel is bacarintotta az agyamat az ahogy mondta a nő: " De az államnak ígyis nyereséges volt ez az örökösödési adó, már 400valahány( nem emléxek mennyi pontosan ) millió forint bevétele volt ebből az apehnak... :) :) :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.