dita Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Központis és be volt zárva a hátulja? :) Nálam a hátsó csak akkor záródik be ha szándékosan kulccsal, vagy elől a központival... :) Ez úgy indult, hogy kihoztuk a gumikat a lakásból és csak a csomagtartó ajtaját nyitottam ki, kulccsal. Mielött kivettem volna a kulcsot visszazártam, mert vásárolni akartunk menni, ne legyen nyitva...aztán raktam le a csomagtartóban, mint utóbb kiderült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Szia! Akkor nem jössz? :lol: B) de kár. ;) Jobbulást kivánok! a kulcs...hát...előfordul az ilyen :lol: Én régebben ladába zártam be kulcsot :D Minket is szivatott régen a határjárósmunkásautó! :) (L200) Egyik reggel kinthagytuk a gépeket a földön, hogy ne keljen sokat mászkálni reggel. Vittünk gázolajat, megtankoltuk a gépeket, mennénk a cuccunkért az autóhoz, de meglepődve tapasztaltuk, hogy le van zárva az autó. :) Benne volt szinte mindenünk. Mondanom se kell, hogy a kulcs is. Hiába voltak ott a gépek, azoknak a szerszámosába nemigen volt olyan eszköz, amivel roncsolásmentesen ki lehetett volna nyitni az autót. Reggeli kezdésként gyenge 2 órát coptunk vele, mire ki tudtuk nyitni. Azóta orvosolva lett a probléma. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Tévedés :D illetve csak részben, az autópályásoknak van olyan ami 2.3-2.6 km-ről már gyönyörű fotót csinál.. :lol: :) Jóó, autópályán egyenesben, tiszta időben stb..., de a "kiállunk a szélvédő mögé állított ketyerével fényképezgetni egy kicsit a rakparton a lépcső mögé" rendszerekkel nem hiszem hogy 2 km-eket ellőnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 de ha be van zárva központival, és kinyitod csak a csomit kulccsal, majd bennhagyod a kulcsot, és becsukod az ajtót, akkor simán beszívod :) Ez úgy indult, hogy kihoztuk a gumikat a lakásból és csak a csomagtartó ajtaját nyitottam ki, kulccsal. Mielött kivettem volna a kulcsot visszazártam, mert vásárolni akartunk menni, ne legyen nyitva...aztán raktam le a csomagtartóban, mint utóbb kiderült. Jahát én mindig központival nyitom ki a csomiajtót is, biztos ami tuti alapon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Jahát én mindig központival nyitom ki a csomiajtót is, biztos ami tuti alapon... ;) Hát látszik, hogy nekem egy központizárnélküli szamaram volt, egymás után érnek a meglepetések... Azt hittem a központi zár nem vonatkozik a csomitartóra. :D Sőt, kétségbe voltam esve, hogy miért nincs zár a tanksapkán. :lol: Ma már tudom. :) Mindig tanulok valamit. Akkor kérdezek. Hogy "jön" ki a rádióantenna? :) Komolyan. Asse tudom. :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ........ Akkor kérdezek. Hogy "jön" ki a rádióantenna? :) Komolyan. Asse tudom. :) :D A rádió bekapcsolásával..persze, ha motoros és jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Minket is szivatott régen a határjárósmunkásautó! :) (L200) Egyik reggel kinthagytuk a gépeket a földön, hogy ne keljen sokat mászkálni reggel. Vittünk gázolajat, megtankoltuk a gépeket, mennénk a cuccunkért az autóhoz, de meglepődve tapasztaltuk, hogy le van zárva az autó. :) Benne volt szinte mindenünk. Mondanom se kell, hogy a kulcs is. Hiába voltak ott a gépek, azoknak a szerszámosába nemigen volt olyan eszköz, amivel roncsolásmentesen ki lehetett volna nyitni az autót. Reggeli kezdésként gyenge 2 órát coptunk vele, mire ki tudtuk nyitni. Azóta orvosolva lett a probléma. :lol: Hát igen van ilyen... :D életre megmaradó emlékek :lol: Lalee akkor Te jössz debrecenbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Hát látszik, hogy nekem egy központizárnélküli szamaram volt, egymás után érnek a meglepetések... Azt hittem a központi zár nem vonatkozik a csomitartóra. :lol: Sőt, kétségbe voltam esve, hogy miért nincs zár a tanksapkán. :lol: Ma már tudom. :) Mindig tanulok valamit. Akkor kérdezek. Hogy "jön" ki a rádióantenna? :) Komolyan. Asse tudom. B) ;) Lehet hogy elektromos antennád van. Akkor elvileg ha bekapcsolod a rággyót, akkor kitolja az antennát. Ha nem akkor bele kell kapaszkodni és kihúzni manuálisan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 A rádió bekapcsolásával..persze, ha motoros és jó. :D Hát ez az most úgy tűnik nem jó, de még azért megnézetem. Semmire sem reagál. :) Ha az antenna jó, bármilyen rádióval üzemel, ha esetleg ki kéne cserélni a gyárit? Bocsi, ha nagyon buta vagyok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Lehet hogy elektromos antennád van. Akkor elvileg ha bekapcsolod a rággyót, akkor kitolja az antennát. Ha nem akkor bele kell kapaszkodni és kihúzni manuálisan :) Már próbáltam, de nem találok rajta "fogást". :) Úgyhogy míg ki nem derül, hogy elektromos-e, inkább békén hagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Hát látszik, hogy nekem egy központizárnélküli szamaram volt, egymás után érnek a meglepetések... Azt hittem a központi zár nem vonatkozik a csomitartóra. :D Sőt, kétségbe voltam esve, hogy miért nincs zár a tanksapkán. :lol: Ma már tudom. :) Mindig tanulok valamit. Akkor kérdezek. Hogy "jön" ki a rádióantenna? :) Komolyan. Asse tudom. :lol: B) Múltkorában néztek nagyot rajtam, mikor megálltam tankolni, de a központi zár nem nyitotta ki a fedelet. ;) Csomagtartó felnyit, jobb oldali hátsó lámpa belső burkolat lepattint, az égőfoglalatos panel kiemel, jól benyúl és én húztam meg a kart, ami a központi zárnak lett volna a feladat. elkezdett szorulni, de megcsináltam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Hát igen van ilyen... :) életre megmaradó emlékek :D Lalee akkor Te jössz debrecenbe? Ha esik az eső, akkor igen, ha jó idő van, akkor nem. :lol: Még van egy pár száz hektár, amit le kellene vágni, de az idő nem engedi... :) Az vigasztal, hogy a miénk már le van! :lol: A többi az bérmunka. Ha most nem, akkor a legközelebbire tuti! Majd elválik! Remélem összejön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 12 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó) 11 felhasználó: Dáwid, spzoli, Novy, Laleekirály, Opeles90, zotya975, FPepe, brezsó, dita, invictus, Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Ha esik az eső, akkor igen, ha jó idő van, akkor nem. :lol: Még van egy pár száz hektár, amit le kellene vágni, de az idő nem engedi... :) Az vigasztal, hogy a miénk már le van! :D A többi az bérmunka. Ha most nem, akkor a legközelebbire tuti! Majd elválik! Remélem összejön! igen...nekem is beb.szott ez a rossz idő. Ezen a hétvégén lett volna favágás... De elmaradt. :) aztán lehet áttevődik jövőhét hétvégére. De remélem délután 3-4 körül végzek vele ha lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ííí... jobbulást. :) Nem jó szokás letenni a kulcsot :) csak bennehagyni :P Szia! Akkor nem jössz? :lol: B) de kár. ;) Jobbulást kivánok! a kulcs...hát...előfordul az ilyen :lol: Én régebben ladába zártam be kulcsot :D őőő izé ha dáwid arrol jön, lehozhatná ditát is ha meggyógyul addigra :P Sanya nem teszek bele szervót, én bírom csavarni, menetközben nem is érzem, álló helyben meg erős vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Szerintem mindenkinek csak rossz napja van. :) Ne mérgelődj, jó? :) Jó. :D Nekem annyira kopott a csomitartó záram, hogy fél perc nyomogatás után be tudom nyomni a gombot akkor ha a közponit zár bezárta, és kinyitom az ajtót. Bár ez csak a kulcs bezárás ellen véd, ha elhagytam akkor még a gyujtáskapcsolót is szét kell szednem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Na mi a téma emberek? Itt szánsájn van 19 fok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Múltkorában néztek nagyot rajtam, mikor megálltam tankolni, de a központi zár nem nyitotta ki a fedelet. :) Csomagtartó felnyit, jobb oldali hátsó lámpa belső burkolat lepattint, az égőfoglalatos panel kiemel, jól benyúl és én húztam meg a kart, ami a központi zárnak lett volna a feladat. elkezdett szorulni, de megcsináltam. :D Hát igen, aki tud az tud! :lol: Én vagy sírógörcsöt kaptam volna, vagy elönt a "harci ideg". :lol: Hangulattól függően. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 dita ha nem elektromos, akkor az antenna végében vagy egy lyuk , a kulcs melett meglennie kellene egy kis füles csővek. azt kell beakasztani a végébe, ha olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 csak bennehagyni :D őőő izé ha dáwid arrol jön, lehozhatná ditát is ha meggyógyul addigra :P Sanya nem teszek bele szervót, én bírom csavarni, menetközben nem is érzem, álló helyben meg erős vagyok :lol: Detto. :) már tök megszoktam én is. Ha megbeszéljük beugrok érte a nagyfaluba :lol: Majd csináltatok egy "opel-tali-taxi" feliratot haverral B) Aztán csak pipálgatom majd egy lapon, hogy kik vannak már a kocsiban ;) Dita pipa, Laci pipa, még valaki? 5személyes az autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Na mi a téma emberek? Itt szánsájn van 19 fok. 11fok, és most kezd szemetelni az eső, pedig éppen azon gondolkodtam, hogy elmegy lemosatni a kocsit. Tegnap vettem szilikont, és az összes ajtókédert, zárat, kilincset, zsanért befújtam vele, meg kiporszívóztam a kocsit, még az utastérszűrő alól is kiszívattam a faleveleket. Most azon tűnödök mit tudnék még szerelni rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 11fok, és most kezd szemetelni az eső, pedig éppen azon gondolkodtam, hogy elmegy lemosatni a kocsit. Tegnap vettem szilikont, és az összes ajtókédert, zárat, kilincset, zsanért befújtam vele, meg kiporszívóztam a kocsit, még az utastérszűrő alól is kiszívattam a faleveleket. Most azon tűnödök mit tudnék még szerelni rajta. :) reggel óta szakad Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 dita ha nem elektromos, akkor az antenna végében vagy egy lyuk , a kulcs melett meglennie kellene egy kis füles csővek. azt kell beakasztani a végébe, ha olyan. Hogy lyuk van-e azt nemtom, de kulcsom nincs hozzá az biztos. Mindjárt meg is nézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Detto. :) már tök megszoktam én is. Ha megbeszéljük beugrok érte a nagyfaluba :lol: Majd csináltatok egy "opel-tali-taxi" feliratot haverral B) :) :D kúúúfa nagy http://www.youtube.com/watch?v=q-EPIUzwTUA. Órákig tud menni csak úgy. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Detto. :) már tök megszoktam én is. Ha megbeszéljük beugrok érte a nagyfaluba :lol: Majd csináltatok egy "opel-tali-taxi" feliratot haverral B) Aztán csak pipálgatom majd egy lapon, hogy kik vannak már a kocsiban ;) Dita pipa, Laci pipa, még valaki? 5személyes az autó :) még a végén lehet én is veled megyek le :P :D tervbe van véve az egyik hűhám(Ági tod a nagy... :lol: :lol: :P ) mivel debrecenben tanul, és vasárnap megy vissza, de amilyen hibbant, lehe Novy pipa lesz a vége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts