Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Amit leírtatok az természetes jelenség, de nálam a rángatás valamiféle fulladásból ered, mert megtorpan a motor ilyenkor. És nem a motorfék az oka, mert, -mint írtam- a rángatás pontosan akkor "jön" amikor gyorsítanék, tehát gázt adok. A kormos kipufogóvég valóban lehet attól, hogy nyomom a szemét. DE mit csináljak, ha nem szeretek lassan menni, amikor lehet gyorsan is?!?! :) EGR?? vagy gujytásmodul, vagy miaz sose tom bocs :) gyertyák, gyertyakábelek ilyenekre kell első körben gondolni esetleg benzinszűrő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Amit leírtatok az természetes jelenség, de nálam a rángatás valamiféle fulladásból ered, mert megtorpan a motor ilyenkor. És nem a motorfék az oka, mert, -mint írtam- a rángatás pontosan akkor "jön" amikor gyorsítanék, tehát gázt adok. A kormos kipufogóvég valóban lehet attól, hogy nyomom a szemét. DE mit csináljak, ha nem szeretek lassan menni, amikor lehet gyorsan is?!?! :) Mintha "darabos" lenne a benzin??? :) Benzinszűrő...?? Az csinált ilyen rántásokat unokatesó kadettjában.. Más téma...amúgy a nap legaktívabb hozzászólói...Első három...:D na az igazi off-mesterek :lol: Már csak Laleekirály kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Amit leírtatok az természetes jelenség, de nálam a rángatás valamiféle fulladásból ered, mert megtorpan a motor ilyenkor. És nem a motorfék az oka, mert, -mint írtam- a rángatás pontosan akkor "jön" amikor gyorsítanék, tehát gázt adok. A kormos kipufogóvég valóban lehet attól, hogy nyomom a szemét. DE mit csináljak, ha nem szeretek lassan menni, amikor lehet gyorsan is?!?! :) Használd a jobb oldali pedált ahogy eddig is :lol: :lol: Azért tették bele B) Mintha "darabos" lenne a benzin??? :lol: Benzinszűrő...?? Az csinált ilyen rántásokat unokatesó kadettjában.. Más téma...amúgy a nap legaktívabb hozzászólói...Első három...;) na az igazi off-mesterek :P Már csak Laleekirály kéne Az első 3 mind te vagy? :lol: :P fenébe, pedig megfogadtam hogy visszafogom magam :D jóvan akkor mára kikapcsoltam magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Használd a jobb oldali pedált ahogy eddig is ;) :lol: Azért tették bele :lol: Az első 3 mind te vagy? :D :P fenébe, pedig megfogadtam hogy visszafogom magam :) jóvan akkor mára kikapcsoltam magam :) az már nagyon megtisztelő lenne :lol: B) Mármint ha én lennék az első 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 amúgy a nap legaktívabb hozzászólói :) na az igazi off-mesterek :D Hát nem tudom hogyan lehet 9 oldalt telefirkászni egy délután alatt de ennek a tartalma elfér kb 3-4 oldalon is.. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Bakker volt vagy fél óra mire végignyálaztam a 10 oldalt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Bakker volt vagy fél óra mire végignyálaztam a 10 oldalt. :) Hát nem tudom hogyan lehet 9 oldalt telefirkászni egy délután alatt de ennek a tartalma elfér kb 3-4 oldalon is.. :lol: :) Pedig ez még nem is volt durván offolás. Amúgy hétvégén vagy nagyon max hétfőn kész a kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ahhoz képes, hogy alig voltam :) de nem is írtam olyan sokat.... vmit nem jól számol a gép sztem :) na 15én kik lesznek ott Debrecenbe??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ahhoz képes, hogy alig voltam :D de nem is írtam olyan sokat.... vmit nem jól számol a gép sztem :) na 15én kik lesznek ott Debrecenbe??? Én lehetséges! Attólfügg hogy lesz melóm. :) Ha nincs akkor 100% hogy elmegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Én lehetséges! Attólfügg hogy lesz melóm. :) Ha nincs akkor 100% hogy elmegyek. debrecenből csúnya lenna ha nem jönnél :D vagy mennél vagy ott lennél vagy hogyan is mondjam :lol: de mé vasárnap? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Heningné? :lol: :lol: :P Látom, ezt még lehet fokozni...Merész vagy! :) Nem vagyok biztos abban, hogy ezt Hening is értékelni fogja. :lol: szóval nem imádsz? B) :D ;) Bocsiii :) Egyáltalán nem értékelem ezt. Jobb lesz, ha visszaveszel Dávid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 debrecenből csúnya lenna ha nem jönnél B) vagy mennél vagy ott lennél vagy hogyan is mondjam ;) de mé vasárnap? :lol: Tán Te is ott leszel?:D Ha más nem, délután kinézek. Legalábbis nagyon remélem úgy alakul. :lol: Lehet hogy faterom is kijönne :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Tán Te is ott leszel?:lol: Ha más nem, délután kinézek. Legalábbis nagyon remélem úgy alakul. :lol: Lehet hogy faterom is kijönne :) :) ha lesznek többen akkor megyek elvileg: Sanci Te Dáw Dita meg gondolom ott lesz Mackósajt akkor elképzelheő, hogy én na meg ha nem arat, akkor Lalee ez nem kis létszám már. kadifórumon mutatták: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ha lesznek többen akkor megyek elvileg: Sanci Te Dáw Dita meg gondolom ott lesz Mackósajt akkor elképzelheő, hogy én na meg ha nem arat, akkor Lalee ez nem kis létszám már. kadifórumon mutatták: :) Nagyon király társaság lenne!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgyérzem kötelező ott lennem. Úgy olvastam hogy fél 1kor kezdődik, meddig tart 1 ilyen találkozó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ha lesznek többen akkor megyek Ha innen jönnek többen is akkor megyek én is :D ha nem akkor menek máshova -persze ha nem dolgozok.. :) Úgy érzem kötelező ott lennem. Úgy olvastam hogy fél 1kor kezdődik, meddig tart 1 ilyen találkozó? Legalábbis illendő :lol: A legutóbbi olyan este 6-7 környékéig, ha nem tovább... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Ha innen jönnek többen is akkor megyek én is :lol: ha nem akkor menek máshova -persze ha nem dolgozok.. :lol: Legalábbis illendő B) A legutóbbi olyan este 6-7 környékéig, ha nem tovább... :) Ez az...hogy a meló nekemis megszabja, de én nagyon nagyon reménykedek, és vágyok is. :) Ja, de gondolom a távolabbi látogatók már nem lennének addig ott. Vagy igen? Mert akkor már én is ráérek..:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Rtl club Mónika só. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Ez az...hogy a meló nekemis megszabja, de én nagyon nagyon reménykedek, és vágyok is. :) Ja, de gondolom a távolabbi látogatók már nem lennének addig ott. Vagy igen? Mert akkor már én is ráérek..:D vasárnap meló??? polgári hivatalosok már pénteken s dolgoznak :lol: én viszek pizsit is, hátha Sanyiéknál alszok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 vasárnap meló??? polgári hivatalosok már pénteken s dolgoznak :D én viszek pizsit is, hátha Sanyiéknál alszok :) Az ipar nem áll meg kéremszépen. :) amúgy jah sajnos sokszor előfordul hogy szombaton vagy vasárnap szükség van rám. De délután 3-4 környékén már igencsak ráérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 vasárnap meló??? polgári hivatalosok már pénteken s dolgoznak ;) én viszek pizsit is, hátha Sanyiéknál alszok :D Jah, remélem nálunk is elfelejtik lassan a vasárnapi melót :) bár az útépítésben már minden esőmentes nap ajándék.. B) Hát ha te ezt komolyan gondoltad akkor szólj előre mert ugyan van vendégszobánk de ott össze kell pakolni mert ruhásraktárnak van használva.. :P :) Ja, nőt azt magadnak kell biztosítanod az íccakára.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Jah, remélem nálunk is elfelejtik lassan a vasárnapi melót :) bár az útépítésben már minden esőmentes nap ajándék.. :lol: Hát ha te ezt komolyan gondoltad akkor szólj előre mert ugyan van vendégszobánk de ott össze kell pakolni mert ruhásraktárnak van használva.. ;) :) Ja, nőt azt magadnak kell biztosítanod az íccakára.. :D :lol: hát eccer voltam Debrecenben... akkor is hajnali 3kor indultam haza izéről... ahol az akvapark van mijazról... na mindegy hazataláltam, szal csak úgy alszom ott, ha csinálsz vmi olyan programot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 hát eccer voltam Debrecenben... akkor is hajnali 3kor indultam haza izéről... ahol az akvapark van mijazról... na mindegy hazataláltam, szal csak úgy alszom ott, ha csinálsz vmi olyan programot :) Akvapark....Nagyerdőn van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 csak úgy alszom ott, ha csinálsz vmi olyan programot :lol: Oszt mit he? :D Én este 7-től a Cobra 11-et nézem, utána meg felrepül a pözsó -izé, pizsi :) mert általában korán van nekem a reggel :lol: no meg vannak házastársi kötelességeim is... :P :) B) ;) Meg amúgy sem Debrecen, onnan még vagy 35-40 km ahol lakok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 :) :) :D Nah ezt a véletlent... Most voltam boltban tess figyelni milyen jó dolga van Elenának, két Joe is közre karolja, ez az összetartás! http://img0.tar.hu/dani89rk/img/39147708.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ;) :) :P Nah ezt a véletlent... Most voltam boltban tess figyelni milyen jó dolga van Elenának, két Joe is közre karolja, ez az összetartás! http://img0.tar.hu/dani89rk/img/39147708.jpg#3 :) :D :lol: Ez rohadt nagy ez a kép :lol: le is mentettem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts