Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 A Ribi 1160 forgalmi szerint :) Csak hogy legyen még egy különböző :)
Reeckatee Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Ez f sedan astra :) :D ? Mert nekem a caravannak az adatlapja 1050kg! és annak többnek kellene lennie sztem vagy roszul vélem :) Nagyban függ a felszereltségtől is pl: tetőablak, vonóhorog stb
dita Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 meg lámpája meg hengere meg gyertyája meg ... sokmindenből van 4 neki, de én úgytudom 101 lovas az :) Akkor velem együtt a biztosítók is rosszul tudják. Szerintük a 74KW=100,5LE. :)
Reeckatee Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Akkor velem együtt a biztosítók is rosszul tudják. Szerintük a 74KW=100,5LE. :) 100.64 :)
Novy Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Akkor velem együtt a biztosítók is rosszul tudják. Szerintük a 74KW=100,5LE. :) forgalmiba, meg a könyvébe nézd meg :) este msn??
FPepe Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Ez f sedan astra :) :D ? Mert nekem a caravannak az adatlapja 1050kg! és annak többnek kellene lennie sztem vagy roszul vélem :) Tiédben könnyebb a motor. Amúgy Dita, biztos vagy Te abban a W16XEL-ben? Nem inkább X-el kezdődik? Még egy érdekesség: a Sedan az a Caravan alvázára épült, tehát ugyanolyan hosszú is. Valszeg emiatt is nehezebb a 3/5 ajtósnál.
brezsó Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Azonos vagy közel azonos hengerűrtartalom esetében diesel nehezebb mint a benzines. :)
dita Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 100.64 :) Nekem 100,5-t írt a biztosító, gondolom kerekít. De köszi a felhomályosítást! :)
Novy Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 dejó hogy ezeket már régen leírtam :) na jovanmek csucsulni pá
dita Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Tiédben könnyebb a motor. Amúgy Dita, biztos vagy Te abban a W16XEL-ben? Nem inkább X-el kezdődik? Még egy érdekesség: a Sedan az a Caravan alvázára épült, tehát ugyanolyan hosszú is. Valszeg emiatt is nehezebb a 3/5 ajtósnál. Jaj, elírtam? :) X16XEL-t akartam...igazad van. :)
brezsó Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 dejó hogy ezeket már régen leírtam :) na jovanmek csucsulni pá Hova mész, aludni? Aztán meg egész éjjel kakukkolsz....most nem hajnali kettő van/lesz hanem délután kettő, hé! :D :)
Novy Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Hova mész, aludni? Aztán meg egész éjjel kakukkolsz....most ne hajnali kettő van/lesz hanem délután kettő, hé! :) :) délutáni csucsu
conquistador Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Sziasztok! Ezt a sok sületlenséget amit egy délelött össze hordtatok ide, már lassan ki kell hagynom az egyébb csevegést, mert semmi sincs benne. Szép Napot! :)
PottR Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Sziasztok! Milyen rendellenességre(?) utal az a jelenség, hogy kormos a benzines autóm kipufogójának vége? Kapcsolatban lehet-e azzal a dologgal, hogy gyakran (utanként egyszer-kétszer) magasabb fokozatból való visszaváltáskor (amikor gyorsítani szeretnék) a motor kettőt-hármat rángat? Se előtte, se utána semmilyen hasonló dolog nincs. És az utóbbi dolog miért lehet? Válaszotokat előre is köszönöm!
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Sziasztok! Milyen rendellenességre(?) utal az a jelenség, hogy kormos a benzines autóm kipufogójának vége? Kapcsolatban lehet-e azzal a dologgal, hogy gyakran (utanként egyszer-kétszer) magasabb fokozatból való visszaváltáskor (amikor gyorsítani szeretnék) a motor kettőt-hármat rángat? Se előtte, se utána semmilyen hasonló dolog nincs. És az utóbbi dolog miért lehet? Válaszotokat előre is köszönöm! Ez egy jó kérdés, a válasz engem is érdekelne :) A off fiestának on is kormos a kipuffja, de semmi rendellenesség nincs, megy mint atom, nem rángat, szépen pörög, de a kipuf vége kormos. (jah nagyimé az autó... ÍGY néz ki egy 1 éves kuplungtárcsa utána :D :)
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Sziasztok! Milyen rendellenességre(?) utal az a jelenség, hogy kormos a benzines autóm kipufogójának vége? Kapcsolatban lehet-e azzal a dologgal, hogy gyakran (utanként egyszer-kétszer) magasabb fokozatból való visszaváltáskor (amikor gyorsítani szeretnék) a motor kettőt-hármat rángat? Se előtte, se utána semmilyen hasonló dolog nincs. És az utóbbi dolog miért lehet? Válaszotokat előre is köszönöm! Ha én 5.-ből mondjuk visszarakom 3.-ba akkor ránt...1et. Én is néztem hogy mi a Jóisten lehet ez...aztán több alkalom után megfigyeltem hogy nem mindíg csinálja, aztán láss csodát rájöttem hogy motorfék rángatta meg, mert 5ből ha 3ba teszem és nem nyomom neki eléggé akkor a motorfék egyből feléled.
spzoli Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Ha én 5.-ből mondjuk visszarakom 3.-ba akkor ránt...1et. Én is néztem hogy mi a Jóisten lehet ez...aztán több alkalom után megfigyeltem hogy nem mindíg csinálja, aztán láss csodát rájöttem hogy motorfék rángatta meg, mert 5ből ha 3ba teszem és nem nyomom neki eléggé akkor a motorfék egyből feléled. neked nem tanították meg hogyan kell visszaváltani? gázfröccs... és nem rángatja szét a bakokat, meg a népet sem :)
Purpi Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 enyém a forgalmi szerint 1120 :) Purpi saját súlya:1005kg...Az össz pedig:1495kg.Ehhez szóljatok hozzá... :)
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 neked nem tanították meg hogyan kell visszaváltani? gázfröccs... és nem rángatja szét a bakokat, meg a népet sem :) Nem. Szívódizellel is ? csak mert azzal valahogy nem megy.
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Nem. Szívódizellel is ? csak mert azzal valahogy nem megy. Szívódízelségben annyi a különbség hogy nem pörgős, és egy "rápöccintek a gázra"-fröccs nem lesz olyan hatsú hogy a neked kellő fordulatszámra felpörgesse. Itt egy gázfröccshöz rá kell lépni a gázra és érezni hogy mikor van ott a fordulatszám ahol már nem töröd le cserepesvirág fejét. :)
spzoli Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Nem. Szívódizellel is ? csak mert azzal valahogy nem megy. hát dízelnél ott kell tartani ahogy Dávid monnya... :)
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 hát dízelnél ott kell tartani ahogy Dávid monnya... :) :) egen....... :D
Purpi Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 jut eszembe,tisztelt szakértők!! :) Szerintetek mi lehet az oka annak,hogy nem szól a riasztóm? Villog meg minden,és még tudom h hangja is van,de csak úgy,hogy bekötötték egy gombra a kormány alá.A normál módon viszont nem szól...Mit gondoltok?
Novy Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 a kipufogó vége azé kormos dáwidka, mert tolod ki a szemét a fiestának, és olyankor a benzines is kormol :) a gázfröccs meg azé kell, hogy mikor ráengeded a kuplungot, akkor nem lesz nagy fordulatszámbeli különbség, a motor fordulatszáma, és az adott sebességbentörténő guruláshoz szükséges fordulaszám között, ami a rángatás okozza. és ahogy leírták a többiek, benzinesnél egy gázfröccs is elég neki, hogy elérje azt a fordulatszámot, addig dízelnél kell idő, mire felpörög.
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 a kipufogó vége azé kormos dáwidka, mert tolod ki a szemét a fiestának, és olyankor a benzines is kormol :) a gázfröccs meg azé kell, hogy mikor ráengeded a kuplungot, akkor nem lesz nagy fordulatszámbeli különbség, a motor fordulatszáma, és az adott sebességbentörténő guruláshoz szükséges fordulaszám között, ami a rángatás okozza. és ahogy leírták a többiek, benzinesnél egy gázfröccs is elég neki, hogy elérje azt a fordulatszámot, addig dízelnél kell idő, mire felpörög. Tehát dizelnél nem "ott kell tartani" hanem csak szimplán adni neki 1 nagyot, és nem 1 pöccintést. Na de a f*szom fogja előzésnél ezt figyelni. Rájöttem hogy csak szimplán időben kell adni neki a gázt amikor csúszásnál van kuplung. Ennyi a titka.
Recommended Posts