Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 majd elmúlik :) Ha mégsem akkor még mindig gyógyítható :D Jóvan, abbafejezem, mert a végén még barátnőm meglátja hogy mi a téma, aztán... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 :lol: B) ;) én csak jövöre nősülök, de az opelos ágynemű jöhet :D :D Helló! :lol: Én nemrég nősültem úgyhogy várom az Opeles nászajándékokat! :D Lehet, hogy félúton valahol meghalt az a dugó/csati/aljzat és azért van ez? :) [ Nem kizárt, egy jack dugóval meg kéne piszkálni :D nekem a samsung hifim csinált ilyent.. :P csak simán szerelmes vagyok, ez van :) :D :lol: Majd elmúlik.. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 szerintem egy samara is lehet frankó annak meg tuti vákumos baja volt, mert az még vákumosan állítja az előgyujtáts sztem annak az volt a baja, hogy xarrá volt kopva, full padlón sem ment többet 100 nál, és alig indúlt már be :) mellesleg gázos volt, bementünk debrecenig kiba..tt gázszaggal, 1. szerelőhöz be, erre ő azt mondja, mikor felnyitja a mocitetőt, hogy GYORSAN ÁLLÍTSD LE, mert ÖMLIK A GÁZ!!! :lol: az oktató meg cigizett odáig bent :) szóval az egy halom végtermék volt :D Persze itt is van egy öregnek csili-vili szamarája, első tulaja, alig ment vele, minden hétem mossa, pasztázza... az tényleg csodaszép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Helló! :lol: Én nemrég nősültem úgyhogy várom az Opeles nászajándékokat! B) Nem kizárt, egy jack dugóval meg kéne piszkálni :P nekem a samsung hifim csinált ilyent.. :D Majd elmúlik.. :) :) Hoztál a tortából? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 majd elmúlik B) volt olyan is, de megkomolyodtam... :lol: vagy ki tudja :) :D :lol: Ha mégsem akkor még mindig gyógyítható ;) Jóvan, abbafejezem, mert a végén még barátnőm meglátja hogy mi a téma, aztán... :lol: jaja, vigyázni, jobb a békesség :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 annak az volt a baja, hogy xarrá volt kopva, full padlón sem ment többet 100 nál, és alig indúlt már be :) mellesleg gázos volt, bementünk debrecenig kiba..tt gázszaggal, 1. szerelőhöz be, erre ő azt mondja, mikor felnyitja a mocitetőt, hogy GYORSAN ÁLLÍTSD LE, mert ÖMLIK A GÁZ!!! :lol: az oktató meg cigizett odáig bent :) szóval az egy halom végtermék volt :D Persze itt is van egy öregnek csili-vili szamarája, első tulaja, alig ment vele, minden hétem mossa, pasztázza... az tényleg csodaszép B) gyujtással volt azon baj nyugi :lol: azért nem indult, meg azért nem is birt menni itt van egy piros samara, egy fiatal srácc rakta magának rendbe, na az king ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Hoztál a tortából? :) :D Jöttél esküvőre? :) Nem én tehetek róla, hogy lusta voltál pestről legurulni.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Hoztál a tortából? :lol: B) :) :D :lol: (apropó torta, megyek enni!) elég a lógásból, kaja után megyek mozdítok valamit! :) további jó szórakozást ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 annak az volt a baja, hogy xarrá volt kopva, full padlón sem ment többet 100 nál, és alig indúlt már be :) mellesleg gázos volt, bementünk debrecenig kiba..tt gázszaggal, 1. szerelőhöz be, erre ő azt mondja, mikor felnyitja a mocitetőt, hogy GYORSAN ÁLLÍTSD LE, mert ÖMLIK A GÁZ!!! :lol: az oktató meg cigizett odáig bent :) szóval az egy halom végtermék volt :D Persze itt is van egy öregnek csili-vili szamarája, első tulaja, alig ment vele, minden hétem mossa, pasztázza... az tényleg csodaszép :lol: Én amin suzuki swiften tanultam vezetni ( 7 éves volt akkor ), az se ment többet 100nál. ha nyomtam neki, inkább még lassult. Ja és úgy rángatott hogy elviselhetetlen volt. Amikor megvolt a jogsim és vezettem az astrát, akkor az 1 luxuskocsinak tűnt a suzihoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Jöttél esküvőre? :) Kötözködsz? :lol: :D Neked megvan az ajándék :lol: Szép az autód :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 gyujtással volt azon baj nyugi ;) azért nem indult, meg azért nem is birt menni itt van egy piros samara, egy fiatal srácc rakta magának rendbe, na az king :lol: ki tudja, lehet :P de tudom, hogy fél év múlva a bontóba vitték, mert kifingot, de akkor már kit érdekelt, beültem a jó kis Wareszba friss jogsival, és első utamon vagánykodva letolatta haverék előtt a kerékvetőkövet :D Alig mertem hazajönni, azt hittem anyám kinyír majd :) :P szerencsére az öregem volt itthol, hamar beálltunk a garázsba, és kiegyenesítettük a hátsó lökös tartólemezét :) :lol: B) anám csak fél év múlva vette észre, hogy van egy kis csík a hátsó lökösön, mire én: ott volt az már mikor vettük is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Én amin suzuki swiften tanultam vezetni ( 7 éves volt akkor ), az se ment többet 100nál. ha nyomtam neki, inkább még lassult. Ja és úgy rángatott hogy elviselhetetlen volt. Amikor megvolt a jogsim és vezettem az astrát, akkor az 1 luxuskocsinak tűnt a suzihoz képest. általában ez egy tanulóautó sorsa.. :) de lehet jobb, ha egy "rosszabb" autón tanulsz meg vezetni, mint ha egy űrhajóból kéne átülj egy trabantba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 majd elmúlik :lol: degecccciiiiii :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Dita! Neked meg sok örömet, és sok-sok kellemesen eltöltött időt kívánok az "új" autódda! B) :lol: (én szamarán vizsgáztam, de valahogy azok az emlékek nem szépek... :lol: az lefulladt minden fékezésnél, utánna meg nem indult, és nem is ment...) biztosan a tied jó, és megbecsült volt, nem olyan amilyenen én vizsgáztam, de azért egy F Astra sokkal kényelmesebb autó :) ;) Köszönöm Neked is! :) Én nagyon szerettem a szamaramat, hálás volt, nekem kényelmes is, és meglepően jól ment 1.3-as létére. Mindenki aki beleült, azt mondta, hogy kellemes csalódás volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ki tudja, lehet :P de tudom, hogy fél év múlva a bontóba vitték, mert kifingot, de akkor már kit érdekelt, beültem a jó kis Wareszba friss jogsival, és első utamon vagánykodva letolatta haverék előtt a kerékvetőkövet :lol: Alig mertem hazajönni, azt hittem anyám kinyír majd :D :D szerencsére az öregem volt itthol, hamar beálltunk a garázsba, és kiegyenesítettük a hátsó lökös tartólemezét :) B) ;) anám csak fél év múlva vette észre, hogy van egy kis csík a hátsó lökösön, mire én: ott volt az már mikor vettük is :lol: Amikor először elvihettem az autót, mikor hazaértem apám szinte nagyítóval nézte körbe a toyotát :D Jah, anyám meg az ablakból nézte hogy parkolok :D (nem törtem össze :P ) Egy 3 éves 1.5 dci clión tanultam :) klíma-tempomat-villanyminden, 16-os alufelnik :lol: De az oktatóm se volt gyenge... ha valami nemtetszett neki akkor zsibbasztó jobblábra. Hazaértem, apám már látta hogy megint gyorsan mentem :D :P (viszont megtanított kátyút kerülgetni, mert féltette a felniket :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ki tudja, lehet :lol: de tudom, hogy fél év múlva a bontóba vitték, mert kifingot, de akkor már kit érdekelt, beültem a jó kis Wareszba friss jogsival, és első utamon vagánykodva letolatta haverék előtt a kerékvetőkövet :D Alig mertem hazajönni, azt hittem anyám kinyír majd :) :P szerencsére az öregem volt itthol, hamar beálltunk a garázsba, és kiegyenesítettük a hátsó lökös tartólemezét :) B) ;) anám csak fél év múlva vette észre, hogy van egy kis csík a hátsó lökösön, mire én: ott volt az már mikor vettük is :lol: egyszer az astra alol majdnem kiütötem az egész hátsó futóművet van egy hely ahol a parkoló ilyen L alakú na én a husszó szárán ekezdtem tolatni majdnem tiltásig, és megálltam... aztán meg levert a víz,hogy mi van ha még tovább tolatok... kb 20cm es járdaszéle ott volt mögöttem sztem pár 10cmre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 általában ez egy tanulóautó sorsa.. :) de lehet jobb, ha egy "rosszabb" autón tanulsz meg vezetni, mint ha egy űrhajóból kéne átülj egy trabantba :) Ez így igaz! Amióta a kadettet vezetem, teljesen el is felejtettem mi az hogy 120al megyek, és mi az hogy visszaváltok és nyomom neki. Na de sajna el is felejthetem 1 darabig amíg bejáratós lesz az én kicsimkém :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Nem akarok hangulatrontó lenni, de lassítsatok kicsit, mert kikapunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Nem akarok hangulatrontó lenni, de lassítsatok kicsit, mert kikapunk... :) Heningné? :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Nem akarok hangulatrontó lenni, de lassítsatok kicsit, mert kikapunk... :) Van benne valami.... :) ( mondtam én, hogy okos ) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 általában ez egy tanulóautó sorsa.. :) de lehet jobb, ha egy "rosszabb" autón tanulsz meg vezetni, mint ha egy űrhajóból kéne átülj egy trabantba :P hát én 1.7 td astrán tanultam, aztán átultema 2T wareszunkba :lol: semmi gondom nem volt Köszönöm Neked is! :) Én nagyon szerettem a szamaramat, hálás volt, nekem kényelmes is, és meglepően jól ment 1.3-as létére. Mindenki aki beleült, azt mondta, hogy kellemes csalódás volt. :D volt egy széria, ami 1.3masokból nagyo szar volt, meg egy olyan ami nagyon jó :D dehá neked még én is jó lennék.... talán :lol: Amikor először elvihettem az autót, mikor hazaértem apám szinte nagyítóval nézte körbe a toyotát :D Jah, anyám meg az ablakból nézte hogy parkolok :D (nem törtem össze B) ) Egy 3 éves 1.5 dci clión tanultam :lol: klíma-tempomat-villanyminden, 16-os alufelnik ;) De az oktatóm se volt gyenge... ha valami nemtetszett neki akkor zsibbasztó jobblábra. Hazaértem, apám már látta hogy megint gyorsan mentem :D :P (viszont megtanított kátyút kerülgetni, mert féltette a felniket :lol: ) nekem nem volt ilyen, első pár utamra se jött velm, aztánmeg mikor jött, mindenért baszogatott :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Nem akarok hangulatrontó lenni, de lassítsatok kicsit, mert kikapunk... :) dehogy is bő 80%ban autós téma van, hening azért mérges, ha off van ez szerintem nem az most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 nekem nem volt ilyen, első pár utamra se jött velm, aztánmeg mikor jött, mindenért baszogatott :) Az enyém így szólt: Ami a lökös alá befér azt suppintsad, a többinél lassíthatsz egy picit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 hát én 1.7 td astrán tanultam, aztán átultema 2T wareszunkba :lol: semmi gondom nem volt volt egy széria, ami 1.3masokból nagyo szar volt, meg egy olyan ami nagyon jó B) dehá neked még én is jó lennék.... talán :D nekem nem volt ilyen, első pár utamra se jött velm, aztánmeg mikor jött, mindenért baszogatott ;) Én kb. 3-4 hónapig nem kaptam meg az autót, csak ha együtt mentünk valahova. (mondjuk valamikor késő ősszel lett meg a jogsim, és a sperr-es hátsókeres Hiace-t nem akart odaadni hóba :P :lol: nem is értem miért.. :P De addig tanított elég sokat :) mire 1 éves lett a jogsim már túl voltam az első 40e km-en :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Heningné? :D :lol: :lol: Látom, ezt még lehet fokozni...Merész vagy! :) Nem vagyok biztos abban, hogy ezt Hening is értékelni fogja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts