Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 A "most-jó-mostnem-jó-mostmegintjó-mámegintnemjó" hibák azok általában kontakthibákra vezethetők vissza. Lehet hogy egy forrasztás elengedett benne, vagy car a végfoka, vagy mittomén. Novy ráér, küldd el neki, ő meg visszaküldi beledezve :) :) az erősítős rádiómba tettem egy + ledet, az állomásjelzőbe, sztem igencsak jó volt ott az :D és recsegni nem recseg, mikor elkussol??? bekapcsoláskor meg kéne rázni, hátha elhalgat, akkor tuti kontakt lehet akár a 220as csati is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Tudom a sok élmény és emlék...Na de ezzel lesz még több :lol: Hibakód-kivillogtatás... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Hibakód-kivillogtatás... :) :) :D :lol: :lol: akár... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Hibakód-kivillogtatás... :) :) :D Ne idegesítsd már előre szegényt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Sziasztok! Nah, kedves Dita, látom megvan az autó. Örülök neki.Egészséggel, és biztonsággal használd.( Na a biztonságot mondani se kellett volna, hisz körültekintő és okos nő vagy :D ) :lol: A Samarát ne sajnáld. :) Tudom a sok élmény és emlék...Na de ezzel lesz mégtöbb :lol: Köszönöm! :) Ugye mondtam már, hogy imádlak? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Köszönöm! :) Ugye mondtam már, hogy imádlak? :D Engem iiiiis engem iiiiiiisssss :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Köszönöm! :) Ugye mondtam már, hogy imádlak? :D hát persze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Köszönöm! :) Ugye mondtam már, hogy imádlak? :P :lol: :D És én mondtam már hogy én is imádlak? B) :lol: Némmeg learatták a babérjaimat :lol: :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 vagy kirúgják a közveszélyes sofőrt :P B) :P Inkább ne reméld mert lesz helyetted másik :D aki meg sem próbál bravúroskodni :lol: manapság könnyen lehet találni rá embert.. :lol: persze, persze, nem szoktam, megbecsülöm én a melót :D ;) ilyen melóra főleg :D igen, és sajnos más lehetőség nem nagyon van itt :) úgyhogy marad a nyugis, óvatos, és körültekintő vezetés :D Dita! Neked meg sok örömet, és sok-sok kellemesen eltöltött időt kívánok az "új" autódda! :D :lol: (én szamarán vizsgáztam, de valahogy azok az emlékek nem szépek... :lol: az lefulladt minden fékezésnél, utánna meg nem indult, és nem is ment...) biztosan a tied jó, és megbecsült volt, nem olyan amilyenen én vizsgáztam, de azért egy F Astra sokkal kényelmesebb autó :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 :) :) És én mondtam már hogy én is imádlak? :D :lol: én nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Köszönöm! :) Ugye mondtam már, hogy imádlak? :D nah akkor most már árulja már el valamelyikőtök hogy mit szeretnétek nászajándéknak. Itt tuti lesz már valami. Monnyuk opel emblémás ágynemű? :) vagy 2 garnitúra téligumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 ;) persze, persze, nem szoktam, megbecsülöm én a melót :lol: B) igen, és sajnos más lehetőség nem nagyon van itt :) úgyhogy marad a nyugis, óvatos, és körültekintő vezetés :D Dita! Neked meg sok örömet, és sok-sok kellemesen eltöltött időt kívánok az "új" autódda! :D :P (én szamarán vizsgáztam, de valahogy azok az emlékek nem szépek... :lol: az lefulladt minden fékezésnél, utánna meg nem indult, és nem is ment...) biztosan a tied jó, és megbecsült volt, nem olyan amilyenen én vizsgáztam, de azért egy F Astra sokkal kényelmesebb autó :) :D Lehet hogy ki kellett volna sebességből? :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 nah akkor most már árulja már el valamelyikőtök hogy mit szeretnétek nászajándéknak. Itt tuti lesz már valami. Monnyuk opel emblémás ágynemű? vagy 2 garnitúra téligumi ? :) :) :D én csak jövöre nősülök, de az opelos ágynemű jöhet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 az erősítős rádiómba tettem egy + ledet, az állomásjelzőbe, sztem igencsak jó volt ott az :D és recsegni nem recseg, mikor elkussol??? bekapcsoláskor meg kéne rázni, hátha elhalgat, akkor tuti kontakt lehet akár a 220as csati is A led világit rajta, magnó teker, bekapcsoláskor hallani a hangszórón hogy kap egy kis szuflát vagyis a 220at megkapja. Rákötöttem az erősitőre a fülhallgató csatijáról és ha tökre feltekerem, akkor halkan hallani...már egyébként erre is gondoltam, hogy az a füles csati szarakodik mert gyakran volt igy használva, hogy onnan volt az erősitőre kötve..és az ugyebár akkor kikapcsolja a saját hangszóróit. Lehet, hogy félúton valahol meghalt az a dugó/csati/aljzat és azért van ez? :) Bárcsak ne lennék ilyen hülye a dolgokhoz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 :) :) :D én csak jövöre nősülök, de az opelos ágynemű jöhet :lol: B) jövőre? gya nem vagy te még fiatal ilyen őrültségekhez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Lehet hogy ki kellett volna sebességből? :P :lol: :D hínnye de gonosz vagy!! :lol: :lol: :) az csak simán xar volt!! mikor meglátta a vizsgabiztos, csak ennyit kérdett: -oszt ez még beindul, vag ez csak egy vicc, és nem ezzel fogunk vizsgázni B) ;) :P a legrosszabb autósiskolának is volt már akkor suzukija, mi meg égtünk mint állat a szamárral :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Dáwid! :) :) :D :lol: :lol: hogy-hogy nem tetősínt mondtál??? B) ;) :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 jövőre? gya nem vagy te még fiatal ilyen őrültségekhez? :) A házasság olyan mint a kínai kajálda. Kiválasztod, kéred, megkapod, és mikor már a tied rájössz hogy az kellett volna kérni amit a szomszéd asztalnál esznek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 A led világit rajta, magnó teker, bekapcsoláskor hallani a hangszórón hogy kap egy kis szuflát vagyis a 220at megkapja. Rákötöttem az erősitőre a fülhallgató csatijáról és ha tökre feltekerem, akkor halkan hallani...már egyébként erre is gondoltam, hogy az a füles csati szarakodik mert gyakran volt igy használva, hogy onnan volt az erősitőre kötve..és az ugyebár akkor kikapcsolja a saját hangszóróit. Lehet, hogy félúton valahol meghalt az a dugó/csati/aljzat és azért van ez? :) Bárcsak ne lennék ilyen hülye a dolgokhoz! :) haa fülhallgatóval se szól, akkor még az előtt vana bibi lehet nem kap tápot az erősítő áramköre, akkor szokott full hangerőn csak épphogy szólni Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 jövőre? gya nem vagy te még fiatal ilyen őrültségekhez? B) tod, mint az üvegtigrisbe az öreg: "Fiatalság, bolondság...! :lol: :lol: csak simán szerelmes vagyok, ez van :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Dáwid! :) :D :lol: :lol: B) hogy-hogy nem tetősínt mondtál??? ;) :P :lol: :P :lol: Azt egyszer már bekínáltam de nem kellett. Meg csak egy pár szálcsiszolt van (illetve nincs, mert még nincs kész), és nemtom hogy fehéren milyen :) De ha nemjó akkor nyugodtan hozzáfényeztetetheted az autót. Annyit megér egy szép tetősín nem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 hínnye de gonosz vagy!! :D :lol: :) az csak simán xar volt!! mikor meglátta a vizsgabiztos, csak ennyit kérdett: -oszt ez még beindul, vag ez csak egy vicc, és nem ezzel fogunk vizsgázni :lol: B) ;) a legrosszabb autósiskolának is volt már akkor suzukija, mi meg égtünk mint állat a szamárral :) szerintem egy samara is lehet frankó annak meg tuti vákumos baja volt, mert az még vákumosan állítja az előgyujtáts sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 A házasság olyan mint a kínai kajálda. Kiválasztod, kéred, megkapod, és mikor már a tied rájössz hogy az kellett volna kérni amit a szomszéd asztalnál esznek... lehet van benne valami, de éhen sem szeretnék maradni :lol: jobb mégiscsak enni, mint ahogy nézed, ahogy más finomat eszik, s jóllakik :lol: (de ugye most nem én leszek a téma? :D vagy ezt is benéztem, mint a vasalódeszkát? :) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Azt egyszer már bekínáltam de nem kellett. Meg csak egy pár szálcsiszolt van (illetve nincs, mert még nincs kész), és nemtom hogy fehéren milyen :) Kontrasztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 tod, mint az üvegtigrisbe az öreg: "Fiatalság, bolondság...! :lol: :lol: csak simán szerelmes vagyok, ez van :) :) :D majd elmúlik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts