Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

b.sszameg :) Ha kiderül hogy az van eltörve, visszaviszem, és a gyereket odakötözöm vele az épület tetején lévő antennához. :D Aztán erősítse azt... Még jó hogy nem húztam ki az előzőt, kipróbálom hogy mi lesz a történés ha azt rádugom az új antennára, meg a fejre :)

Nem épp ilyen story, de egyszer nekem egy bazárban vásárolt CD lejátszóm egy idő után azt csinálta, hogy lejátszott 4-5 számot a CD-ről és aztán meg leállt azzal, hogy "NO DISC"...anyád!, gondoltam.. Elvittem szerelőhöz - há'nem értek én ehhez sem - azt mondta ennek annyi, olvasófejet kell cserélni...Mi van!? Többe kerül mint amennyiért vettem a cuccot! Nem kell.- mondtam neki és elhoztam. Nem hagyott nyugodni a dolog hiszen minden CD-ről kb. az első 20percet le tudta játszani és léptetéskor is mindig ugyanott állt le..szétkaptam. Egy forrasztás volt egy vezetékre elcsöppenve - lehet/valószinű, hogy előttem már valaki nyúlkált benne - és ahogyan ment a fej egyszer csak az hozzáért a fejen lévő forrasztásokhoz és rövidre zárta. Leszedtem róla és azóta is hiba nélkül működik az öreg, "nevenincs" lejátszóm.

Ezt csak azért irtam le mert vannak olyan banális hibák amelyek nagyobb hibákra utalnak pedig mégsem.. :lol:

Megosztás:

hát ez gáz..

ugyan azt amit a télivel :lol:

csúszkálok

jegen egyik se jobb :D

de esténként keveset járok... de két hétig még lehet lecserélem, ha eláll mondjuk az eső...

van már úgyis krokodil emelőm, fel kell avatni :lol:

igazad van , jégen minden gumi csúszik, de esőben, és latyakban azért sokkal jobb a téli :)

kicsivel azért többet fog :)

Megosztás:

Nem épp ilyen story, de egyszer nekem egy bazárban vásárolt CD lejátszóm egy idő után azt csinálta, hogy lejátszott 4-5 számot a CD-ről és aztán meg leállt azzal, hogy "NO DISC"...anyád!, gondoltam.. Elvittem szerelőhöz - há'nem értek én ehhez sem - azt mondta ennek annyi, olvasófejet kell cserélni...Mi van!? Többe kerül mint amennyiért vettem a cuccot! Nem kell.- mondtam neki és elhoztam. Nem hagyott nyugodni a dolog hiszen minden CD-ről kb. az első 20percet le tudta játszani és léptetéskor is mindig ugyanott állt le..szétkaptam. Egy forrasztás volt egy vezetékre elcsöppenve - lehet/valószinű, hogy előttem már valaki nyúlkált benne - és ahogyan ment a fej egyszer csak az hozzáért a fejen lévő forrasztásokhoz és rövidre zárta. Leszedtem róla és azóta is hiba nélkül működik az öreg, "nevenincs" lejátszóm.

Ezt csak azért irtam le mert vannak olyan banális hibák amelyek nagyobb hibákra utalnak pedig mégsem.. :)

Márkaszervizben dolgozom, láttam már csodákat én is :lol: :D De egy antennakábelben kevés ilyen lehetőség van :lol: max megnézem a csatlakozót a végén, hátha csak a kis-kínainak remegett a keze... :)

Megosztás:

Ezt csak azért irtam le mert vannak olyan banális hibák amelyek nagyobb hibákra utalnak pedig mégsem.. :)

ja

ez volt nálam is

most

a hifim bekapcsoltagától, és ezzel egyidőben kikapcsolta a gépet is...

dea hifit se ki se be utána, csak ha kihúztam...

ez ment pár hétig.

szétszedtem átcseréltem a tápcsatiját, mert az kókány volt, meg volt egy testelési repedés, azt megforasztottam, de azután is csinálta...

aztán meg azóta sincssemmi de semmi baja, és mint az kiderült, a köcsög émász hálózata ilyen frankó, hogy itt nagyobb eső !!!!!!elálása UTÁN FÉLÓRÁVAL!!!! mindig áramszünetek vannak, na és az baszogatott mindent.

Megosztás:

igazad van , jégen minden gumi csúszik, de esőben, és latyakban azért sokkal jobb a téli B)

Hááát én ezt azért nem állítanám :P volt olyan, hogy ugyanazon a helyen ugyanolyan vizes viszonyoknál a nyárim (continental ecocontact) tapadt, a télim (micheli alpin) meg elpörgött a csába :) ráadásnak még automatice be is indította a többiek kürtjét :D mert nem akart az enyém előrébb jutni.. ;) :lol: :lol:

Megosztás:

igazad van , jégen minden gumi csúszik, de esőben, és latyakban azért sokkal jobb a téli :lol:

itt még annyira nincs hideg, hogy kelljen... latyak meg őleg nincs, de már hamarosan cserélni fogom nyugi :lol:

Márkaszervizben dolgozom, láttam már csodákat én is ;) :D De egy antennakábelben kevés ilyen lehetőség van B) max megnézem a csatlakozót a végén, hátha csak a kis-kínainak remegett a keze... :)

széteshet abban is a csatlakozás, meg is törhet a kábel, vagy egyszerűen silány az árnyékolás, vagy az antennánál nem jól megy a helyére.

Megosztás:

itt még annyira nincs hideg, hogy kelljen... latyak meg őleg nincs, de már hamarosan cserélni fogom nyugi :D

széteshet abban is a csatlakozás, meg is törhet a kábel, vagy egyszerűen silány az árnyékolás, vagy az antennánál nem jól megy a helyére.

Igen, de egy megtört kábellel nem fogok sz.pni. ha sz.r az árnyékolás akkor szintén, tehát marad a két vége amit megnézhetek, a többivel nem foglalkozok :) (sőt, ha rátolom a gyári kábelt, és jó lesz, akkor még ennyit se :) ) Jó lesz majd ruhaszárítónak... :lol:

Megosztás:

itt még annyira nincs hideg, hogy kelljen... latyak meg őleg nincs, de már hamarosan cserélni fogom nyugi :P

Persze, értem :D

még annyira tényleg nem vészes a helyzet :) föleg, ha nem is olyan környéken laksz :D

Hááát én ezt azért nem állítanám :D volt olyan, hogy ugyanazon a helyen ugyanolyan vizes viszonyoknál a nyárim tapadt, a télim meg elpörgött a csába :) ráadásnak még automatice be is indította a többiek kürtjét B) mert nem akart az enyém előrébb jutni.. :lol: ;) :P

persze, biztosan vannak negatív tapasztalatok is, de ez csak az én szerény véleményem/tapasztalatom! :lol:

ahogy már sokan mondtátok is sok múlik a gumin is (minőség, kopottság, stb.)

Mondjuk én ilyen úton eleve óvatosabban vezetek!

Lehet hogy a vivaróra az ABS mellé kéne téligumi is :D De a hivatalba azt az elvet vallják, hogy szegénység van, és nem jut rá :lol: marad a nyári :lol:

Megosztás:

Igen, de egy megtört kábellel nem fogok sz.pni. ha sz.r az árnyékolás akkor szintén, tehát marad a két vége amit megnézhetek, a többivel nem foglalkozok :) (sőt, ha rátolom a gyári kábelt, és jó lesz, akkor még ennyit se :) ) Jó lesz majd ruhaszárítónak... :D

ENNYI

Megosztás:

Mellesleg, ha már igy előhoztam ezt a dolgot, még folytatnám egy kérdéssel. Van egy régebbi, kétkazettás rádiósmagnó(SONY) és azt csinálta, hogy bekapcsoltam, szólt, egyszer csak elhallgatott...aztán ha úgy hagytam megint elkezdett szólni magától majd megint nem - mostanában nem próbálgattam, lehet hogy már végképp nem szól. Ezt csinálta úgy is, hogy napokig okés volt aztán megint nem, de volt olyan is hogy kb. 5 percenkét játszotta ezt el.. A bekapcsolt állapotot jelző led világit, bekapcsoláskor hallatszik a hangszóróból egy kis halk klattyanás, a magnó teker... Hol a bibi? :) Ki csinálja meg nekem ocsóért? (Sógornak elvittem, de nála meg megint napokig jó volt, nem deritett ki semmit)

Megosztás:

Persze, értem :P

még annyira tényleg nem vészes a helyzet :) föleg, ha nem is olyan környéken laksz :lol:

persze, biztosan vannak negatív tapasztalatok is, de ez csak az én szerény véleményem/tapasztalatom! ;)

ahogy már sokan mondtátok is sok múlik a gumin is (minőség, kopottság, stb.)

Mondjuk én ilyen úton eleve óvatosabban vezetek!

Lehet hogy a vivaróra az ABS mellé kéne téligumi is :) De a hivatalba azt az elvet vallják, hogy szegénység van, és nem jut rá B) marad a nyári :lol:

Hátha olcsóbb egy lakatos aki majd kivakarja az első sárvésőt a váltó alól az első csatt után :D :lol:

Megosztás:

mi van fiúk, amúgy közülünk senki sem dolgozik??? :)

vagy csak úgy mint én, hogy elvileg kellene, de jobb fórumozni? :lol: :lol:

(7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)

6 felhasználó: astrásgyerek, Dáwid, brezsó, Reeckatee, Sanci, invictus)

bár csak melóznék már.. demost beszéltem faterommal jönnek ők is haza...

bocsi ditta, látom te is megjöttél időközben B) :)

ki az a dita??

am is csak leskelődik :D

Megosztás:

mi van fiúk, amúgy közülünk senki sem dolgozik??? :)

vagy csak úgy mint én, hogy elvileg kellene, de jobb fórumozni? B) :lol:

(7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)

6 felhasználó: astrásgyerek, Dáwid, brezsó, Reeckatee, Sanci, invictus)

Jelentem dolgozom. Csak minden második szerszámcserénél a laptop lesz a kezembe :D Páka letesz-csavarhúzó felvesz-csavarhúzó letesz laptop elő. ;) :lol: De lassan mennem kell ki ügyfélhez és akkor eltűnök :)

Megosztás:

ez nem úgy megy

aki vezette majd az

szal ezzel el is hárítottak minden bibit magukról B)

majd ha viszem valamerre a polgármester csinálok egy két komolyabb megcsúszást, és láss csodákat egyből kell majd a téligumi :) legalábbis remélem :lol: :D

Inkább ne reméld mert lesz helyetted másik ;) aki meg sem próbál bravúroskodni :lol: manapság könnyen lehet találni rá embert.. :)

Megosztás:

Izé, valaki valamit a fenti érdeklődésemmel kapcsolatban? Hiszen ti kenitek-vágjátok az elektroooot.. :)

A "most-jó-mostnem-jó-mostmegintjó-mámegintnemjó" hibák azok általában kontakthibákra vezethetők vissza. Lehet hogy egy forrasztás elengedett benne, vagy car a végfoka, vagy mittomén. Novy ráér, küldd el neki, ő meg visszaküldi beledezve :) :D

Megosztás:

Sziasztok!

Nah, kedves Dita, látom megvan az autó. Örülök neki.Egészséggel, és biztonsággal használd.( Na a biztonságot mondani se kellett volna, hisz körültekintő és okos nő vagy :) ) :D A Samarát ne sajnáld. :) Tudom a sok élmény és emlék...Na de ezzel lesz mégtöbb :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.