Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Mi van velem? :lol: ;)

Ha lesz rá keret és addigra teljesen rendben lesz az autó, megyek. :)

Kemény? Én? Dehogy. :lol: :P Miből gondoltad? Biztos, hogy nem keversz össze vkivel? :)

...és aztán bátran elszaladok! :lol:

De már megvan!!! Tegnap este hoztam el. :D

Most akkor mi van az autóval? B)

Megosztás:

Naah, gratulálok a karikás-villámhoz :lol: téligumi-gyertyakábelcsere fél óra, jövő vasárnapig csak elkészül :lol: B) (jah képetképetképet :) )

Köszönöm! :) Mondom függ attól lesz-e pénzem rá, mert oda-vissza van vagy 10ezer Ft. a benzinktg. :D

Képet majd csinálok ha nem fog szakadni az eső... ;)

Megosztás:

Köszönöm! :) Mondom függ attól lesz-e pénzem rá, mert oda-vissza van vagy 10ezer Ft. a benzinktg. :)

Képet majd csinálok ha nem fog szakadni az eső... :lol:

:P elfelejtettem hogy szakad az eső :P Még mindig nem-tudom hogy hol ázik be B) De most hogy mondtad kirohantam és eltettem az ázós részről a szőnyeget ;) :D Köszi :lol:

Mielőtt le lennék b.szva :lol: :

Nem, nem akarom így hagyni, csak jegeltem a témát amíg újra le nem szedem a tetőkárpitot, mostmár csere miatt (meg mert az antenna erősítőt be akarom tenni mert már idegesít a recsegése :lol:

Megosztás:

grat a verdához :)

én még nem teszem fel a téligumikat... főleg az eső miatt se :D

de még korai lenne.

azét remélem összejön a tali..

már csak azért se, mert szeretnék kipróbálni pár másik F et is.. hasonlítás képpen, meg más motorizáltsággal is jólenne, hogy legyen fogalmam mennyivel erősebb egy másmilyen motoros :)

Megosztás:

grat a verdához :lol:

én még nem teszem fel a téligumikat... főleg az eső miatt se B)

de még korai lenne.

Én is ezt mondtam tegnap estig amikor nyári-gumikkal jöttem haza havas-esőben Fehérvárról, egy ablaktörlővel... :) (zafirára valami balpöcs egy ricnivel odébb tette föl a jobbos lapátot és összeütött... :lol: addig nem is volt vele gond amíg nem volt 1.5 fok hogy a műanyag megunja, és eltört :D Félráll, aztán arra gondol hogy szélvédőféltés van, inkább levettük a jobbos lapátot)

Jah a korai télire visszatérve. Jó az már. A Ribin nekem már azok vannak, a Zafirán meg nem. A zafira futóművét nem is lehet egy lapon említeni a Ribiével, (az a tizen pár év érezhető ;) ) de mégis szenvedősebb volt tegnap este :)

Megosztás:

grat a verdához :lol:

én még nem teszem fel a téligumikat... főleg az eső miatt se :lol:

de még korai lenne.

Köszi! :)

Aztán ha ez a sok eső lefagy reggelre, mit csinálsz nyárigumis? :D Gondolom alszol tovább. :) Hát igen, akinek ilyen jó dolga van... B)

Megosztás:

Én is ezt mondtam tegnap estig amikor nyári-gumikkal jöttem haza havas-esőben Fehérvárról, egy ablaktörlővel... :D (zafirára valami balpöcs egy ricnivel odébb tette föl a jobbos lapátot és összeütött... B) addig nem is volt vele gond amíg nem volt 1.5 fok hogy a műanyag megunja, és eltört :lol: Félráll, aztán arra gondol hogy szélvédőféltés van, inkább levettük a jobbos lapátot)

Jah a korai télire visszatérve. Jó az már. A Ribin nekem már azok vannak, a Zafirán meg nem. A zafira futóművét nem is lehet egy lapon említeni a Ribiével, (az a tizen pár év érezhető :P ) de mégis szenvedősebb volt tegnap este :)

hát ez gáz..

Köszi! :)

Aztán ha ez a sok eső lefagy reggelre, mit csinálsz nyárigumis? ;) Gondolom alszol tovább. :lol: Hát igen, akinek ilyen jó dolga van... :lol:

ugyan azt amit a télivel :D

csúszkálok

jegen egyik se jobb :P

de esténként keveset járok... de két hétig még lehet lecserélem, ha eláll mondjuk az eső...

van már úgyis krokodil emelőm, fel kell avatni :lol:

Megosztás:

De már megvan!!! Tegnap este hoztam el. :)

Grat! taps.gif Sok-sok boldog kilométert! wink.gif

az antenna erősítőt be akarom tenni mert már idegesít a recsegése :)

Az egy átverés ;) a koax kábel a csatinál igencsak el lehet törve -pontosabban amit a fejegységre dugsz úgyhogy azt nézd meg első körben :P Nekem legalábbis eltört és alig fogott valamit :lol: majdnem visszavittem az új hangot, hogy nem jó :D de csak kutakodtam picit és kiderült hol van az elb... :lol: B)

Megosztás:

hát ez gáz..

ugyan azt amit a télivel B)

csúszkálok

jegen egyik se jobb :lol:

de esténként keveset járok... de két hétig még lehet lecserélem, ha eláll mondjuk az eső...

van már úgyis krokodil emelőm, fel kell avatni :lol:

Még ki se próbáltad? :) Nem hittem volna hogy kibírod :) De már értem hogy miért nem cseréled le. Mert félsz az esőtől ;) :D

Megosztás:

Az egy átverés :P a koax kábel a csatinál igencsak el van törve -pontosabban amit a fejegységbe dugsz, nekem legalábbis eltört és alig fogott valamit :lol: majdnem visszavittem az új hangot, hogy nem jó :) de csak kutakodtam picit és kiderült hol van az elb... :lol: B)

Én húztam be az új antennakábelt augusztus végén :) nem illene neki töröttnek lennie ;) :D

Megosztás:

Az egy átverés :D a koax kábel a csatinál igencsak el lehet törve -pontosabban amit a fejegységre dugsz úgyhogy azt nézd meg első körben :D Nekem legalábbis eltört és alig fogott valamit B) majdnem visszavittem az új hangot, hogy nem jó :) de csak kutakodtam picit és kiderült hol van az elb... ;) :P

jaja az antennyakábelét én is cseréltem már párszor...

Még ki se próbáltad? :) Nem hittem volna hogy kibírod :D De már értem hogy miért nem cseréled le. Mert félsz az esőtől :lol: :lol:

de kipróbáltam, rátámaszkodtam, és felemeltem magam :lol:

am meg semmi kedvem sincs elázni... nemvagyok én rihanna hogy ellázzak :P :lol:

Megosztás:

jaja az antennyakábelét én is cseréltem már párszor...

de kipróbáltam, rátámaszkodtam, és felemeltem magam :D

am meg semmi kedvem sincs elázni... nemvagyok én rihanna hogy ellázzak :lol: :)

Beállsz a garázsba, behúzod a hasad, és akkor elférsz hogy lecseréld :) :lol:

Megosztás:

Én húztam be az új antennakábelt augusztus végén :) nem illene neki töröttnek lennie :lol: :D

Láttam én már gyári hibásat ;) nem is egyet.. :)

nem vagyok én rihanna hogy ellázzak B) :lol:

Pedig egyszer megnéznélek "elázva".. mf1.gifnevetes1.gif

Megosztás:

Láttam én már gyári hibásat :lol: nem is egyet.. :)

Pedig egyszer megnéznélek "elázva".. mf1.gifnevetes1.gif

b.sszameg :D Ha kiderül hogy az van eltörve, visszaviszem, és a gyereket odakötözöm vele az épület tetején lévő antennához. :lol: Aztán erősítse azt... Még jó hogy nem húztam ki az előzőt, kipróbálom hogy mi lesz a történés ha azt rádugom az új antennára, meg a fejre :)

Megosztás:

b.sszameg :) Ha kiderül hogy az van eltörve, visszaviszem, és a gyereket odakötözöm vele az épület tetején lévő antennához. :D Aztán erősítse azt... Még jó hogy nem húztam ki az előzőt, kipróbálom hogy mi lesz a történés ha azt rádugom az új antennára, meg a fejre :)

én se hztam ki a legelsőt :lol:

furcsa is lett volna :lol:

Megosztás:

b.sszameg :)

Ne aggódj, mással is megtörtént már B) év eleje felé a rakodósomat Qrták át ezzel az "új antennát kábelestől-erősítőstől" dologgal mert úgy jobban fogja a körzeti adókat :) ez a szöveg alapból tetszett :lol: na mondom hozzad azt a pócvágent azt alakítok neki valamit :lol: szal a gyári kábel repült vissza bele, rá az új antenna és az erősítőnek nevezett népvakítás elfelejtve, olyan vétel lett rajta, hogy szinte megirígyeltem.. ;) :D

Megosztás:

Ne aggódj, mással is megtörtént már :P év eleje felé a rakodósomat Qrták át ezzel az "új antennát kábelestől-erősítőstől" dologgal mert úgy jobban fogja a körzeti adókat :) ez a szöveg alapból tetszett ;) na mondom hozzad azt a pócvágent azt alakítok neki valamit :lol: szal a gyári kábel repült vissza bele, rá az új antenna és az erősítőnek nevezett népvakítás elfelejtve, olyan vétel lett rajta, hogy szinte megirígyeltem.. :lol: :lol:

Az jó, akkor marad a dzsári madzag, az új pálcika, meg a tudat hogy besz.ptam :) Jah meg az átalakító a gyári kábel végére mert a fejbe persze nem olyan megy.

Ugyanitt 2 hónapot használt újszerű antennakábel eladó olcsón B) :D

Megosztás:

Az jó, akkor marad a dzsári madzag, az új pálcika, meg a tudat hogy besz.ptam :) Jah meg az átalakító a gyári kábel végére mert a fejbe persze nem olyan megy.

Ugyanitt 2 hónapot használt újszerű antennakábel eladó olcsón :D :)

nagylol_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.