Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ha kell egy tapasztalt falugondnok, akkor én is megyek :lol:

De szigorúan csak Vivaró lehet a céges autóm :) :)

Alap a Vivaro. Kisbuszrol jut eszembe, amikor még nem volt szervizbe a gép, előtte egy transitot legyorsultam a mikepércsi úton vele. igaz taposni kellett a szemecskéjét, ( ahogy Tiv. mondaná csóóóri dizel ) de akkoris be tudtam menni a belsőbe. :D

Megosztás:

B) ;) :P

Ez kúúúúúva naaagy. Rohadt jó videó, mégha sötét is van :D de nagyon jó

Csak a ratyi digitkamerám volt kéznél.. :)

Nem rossz. :)

De én száraz aszfalton, és legalább 3-4 szer ennyi ideig pörgettem.

Hááát, ez sem csak ennyiből állt :lol: csak későn került elő a videjózógép (meg aztán én sem voltam mindíg ennyire belassulva :lol: :P ) meg hát észnél kellett lenni mert kb 100-150 méterre helyszíneltek a zsernyákok és nem nagyon kellett volna, hogy hozzánk is oda forduljanak beszélgetni.. :lol:

jóvan nah, de akkor kisbuszba van igazi opel is?

(azért megnyugtatásképp a jele az Opel :D )

Hogyne lenne.. :lol:

blitzbus21_r_opel-blitz.opeltje.nl_zugvogel.jpg

Megosztás:

Háááóóó. Bocsi hogy lemaradtam :) kicsit sűrű hetem van :D

Boldog Heningnapot Karcsibácsi(tudomakörösztapámtérdekalácsa) De azért boldogan B)

Persze Novy, ha úgy jön ki akkor lecsoroghatok arrafelé :) De messze van az még. Most úgy néz ki hogy tudok menni, de még változhat :lol: Majd kiderül. A héten felpattintom a MHT belső szövetet, meg a tetőkárpitot, meg a kormányt ;) (lehet hogy először a kormányt, mielőtt kifejelem az új tetőkárpitot levételnél :lol: ) Jah meg az ajtó gumikédereket. Vettem abból is két nem-szakadtat :P

Megosztás:

Hogyne lenne.. :lol:

.....

tessék tesó :P

Epekedek egy ilyenért :lol: :D

A másik céges kocsi az egy Movano, de az is rönó, hiába a dísztárcsán az Opel embléma és a hűtőmaszkon. :)

igen, tudom hogy a renault a fő-fő ebben, de elvileg közösen fejlesztették ki a Nissan-nal, és az Opel-al ;)

de ha már választani kell, akkor inkább legyen egy Opel jeles rönó, mint egy renault jeles renault :P :) B)

Egyből kinéznézek Opelfaluból, ha beállítanék egy francia vassal! :lol:

Megosztás:

Háááóóó. Bocsi hogy lemaradtam :) kicsit sűrű hetem van :D

Boldog Heningnapot Karcsibácsi(tudomakörösztapámtérdekalácsa) De azért boldogan B)

Persze Novy, ha úgy jön ki akkor lecsoroghatok arrafelé :) De messze van az még. Most úgy néz ki hogy tudok menni, de még változhat :lol: Majd kiderül. A héten felpattintom a MHT belső szövetet, meg a tetőkárpitot, meg a kormányt ;) (lehet hogy először a kormányt, mielőtt kifejelem az új tetőkárpitot levételnél :lol: ) Jah meg az ajtó gumikédereket. Vettem abból is két nem-szakadtat :P

h jössz tuti mek :P

de mi van ditával???

ő is jöhetne, megnéznénk, hogy élőben is akkora kemény e :lol:

Megosztás:

h jössz tuti mek :lol:

de mi van ditával???

ő is jöhetne, megnéznénk, hogy élőben is akkora kemény e :P

Keményen tarkónvág :lol: :lol: De elvileg még nincs meg az autója nem? :) Vagy lemaradtam? :)

honnan szerezted?

azt is debrecenből?

esetleg valamelyik (számomra nem ismeretes) bontóból? :D mert én kerestem mindefele, de szerencsére a donoréi épek ;)

nekem volt több donorom is :D :P Meg ugye miután többen lettek betettem őket egy dobozba, és azóta szaporodnak :lol: A kicsik még csak tetőkárpit bolhák, de szépen nőnek. Lehet hogy jövő tavaszra már kapaszkodók lesznek B)

Megosztás:

A napellenző füle/kapcsa hiánycikk ugye?! Tudom hogy a bontókban a fütőellenállás előtt még ezt szerelik le gyorsan, mert annyi vevő van rá.

http://www.autoalkatreszklub.hu/product_in...roducts_id=3450

Ezért remélem valaki még fog segíteni nekem.

Nekem is letört, én is körbejártam érte a bontót és a szalont ott lett volna 850ft/db, én ezt sokallottam ezért inkább beleforasztottam két kemény acélhuzalt.

Nem olyan szép mint a gyári, nem is olyan szép mint mielőtt eltört, de a funkcióját tökéletesen ellátja egyenlőre ha meg majd szépítve lessz a kocsi majd csinálok vele valamit hogy szép is legyen, nahde ez nem a holnap...

Megosztás:

h jössz tuti mek :P

de mi van ditával???

ő is jöhetne, megnéznénk, hogy élőben is akkora kemény e :lol:

Mi van velem? :D B)

Ha lesz rá keret és addigra teljesen rendben lesz az autó, megyek. :)

Kemény? Én? Dehogy. :lol: ;) Miből gondoltad? Biztos, hogy nem keversz össze vkivel? :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.