Opeles90 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ha kell egy tapasztalt falugondnok, akkor én is megyek :lol: De szigorúan csak Vivaró lehet a céges autóm :) :) Alap a Vivaro. Kisbuszrol jut eszembe, amikor még nem volt szervizbe a gép, előtte egy transitot legyorsultam a mikepércsi úton vele. igaz taposni kellett a szemecskéjét, ( ahogy Tiv. mondaná csóóóri dizel ) de akkoris be tudtam menni a belsőbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Az lehet. :) De a Vivaró nem Opel igazából. Hanem rönó valójában. :D jóvan nah, de akkor kisbuszba van igazi opel is? (azért megnyugtatásképp a jele az Opel :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 B) ;) :P Ez kúúúúúva naaagy. Rohadt jó videó, mégha sötét is van :D de nagyon jó Csak a ratyi digitkamerám volt kéznél.. :) Nem rossz. :) De én száraz aszfalton, és legalább 3-4 szer ennyi ideig pörgettem. Hááát, ez sem csak ennyiből állt :lol: csak későn került elő a videjózógép (meg aztán én sem voltam mindíg ennyire belassulva :lol: :P ) meg hát észnél kellett lenni mert kb 100-150 méterre helyszíneltek a zsernyákok és nem nagyon kellett volna, hogy hozzánk is oda forduljanak beszélgetni.. :lol: jóvan nah, de akkor kisbuszba van igazi opel is? (azért megnyugtatásképp a jele az Opel :D ) Hogyne lenne.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 jóvan nah, de akkor kisbuszba van igazi opel is? (azért megnyugtatásképp a jele az Opel :) ) A másik céges kocsi az egy Movano, de az is rönó, hiába a dísztárcsán az Opel embléma és a hűtőmaszkon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 jóvan nah, de akkor kisbuszba van igazi opel is? (azért megnyugtatásképp a jele az Opel :) ) tessék tesó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 nézem itt a videókat, és rám mondjátok, hogy durván nyomom :) az astra még egész életében nem kapart ennyit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Háááóóó. Bocsi hogy lemaradtam :) kicsit sűrű hetem van :D Boldog Heningnapot Karcsibácsi(tudomakörösztapámtérdekalácsa) De azért boldogan B) Persze Novy, ha úgy jön ki akkor lecsoroghatok arrafelé :) De messze van az még. Most úgy néz ki hogy tudok menni, de még változhat :lol: Majd kiderül. A héten felpattintom a MHT belső szövetet, meg a tetőkárpitot, meg a kormányt ;) (lehet hogy először a kormányt, mielőtt kifejelem az új tetőkárpitot levételnél :lol: ) Jah meg az ajtó gumikédereket. Vettem abból is két nem-szakadtat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Hogyne lenne.. :lol: ..... tessék tesó :P Epekedek egy ilyenért :lol: :D A másik céges kocsi az egy Movano, de az is rönó, hiába a dísztárcsán az Opel embléma és a hűtőmaszkon. :) igen, tudom hogy a renault a fő-fő ebben, de elvileg közösen fejlesztették ki a Nissan-nal, és az Opel-al ;) de ha már választani kell, akkor inkább legyen egy Opel jeles rönó, mint egy renault jeles renault :P :) B) Egyből kinéznézek Opelfaluból, ha beállítanék egy francia vassal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 A napellenző füle/kapcsa hiánycikk ugye?! Tudom hogy a bontókban a fűtőellenállás előtt még ezt szerelik le gyorsan, mert annyi vevő van rá. http://www.autoalkatreszklub.hu/product_in...roducts_id=3450 Ezért remélem valaki még fog segíteni nekem. Viccnek szántam természetesen, sokat tanulok tőletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 A napellenző füle/kapcsa hiánycikk ugye?! http://www.autoalkatreszklub.hu/product_in...roducts_id=3450 Ezért remélem valaki még fog segíteni nekem. Segítenek itt egyébként is :D Hiánycikk, úgyhallottam én is, úgyhogy bespájzoltam 4 darabot, plusz kettő a kocsiban :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Háááóóó. Bocsi hogy lemaradtam :) kicsit sűrű hetem van :D Boldog Heningnapot Karcsibácsi(tudomakörösztapámtérdekalácsa) De azért boldogan B) Persze Novy, ha úgy jön ki akkor lecsoroghatok arrafelé :) De messze van az még. Most úgy néz ki hogy tudok menni, de még változhat :lol: Majd kiderül. A héten felpattintom a MHT belső szövetet, meg a tetőkárpitot, meg a kormányt ;) (lehet hogy először a kormányt, mielőtt kifejelem az új tetőkárpitot levételnél :lol: ) Jah meg az ajtó gumikédereket. Vettem abból is két nem-szakadtat :P h jössz tuti mek :P de mi van ditával??? ő is jöhetne, megnéznénk, hogy élőben is akkora kemény e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Segítenek itt egyébként is :lol: Hiánycikk, úgyhallottam én is, úgyhogy bespájzoltam 4 darabot, plusz kettő a kocsiban :lol: :) honnan szerezted? azt is debrecenből? esetleg valamelyik (számomra nem ismeretes) bontóból? :) mert én kerestem mindefele, de szerencsére a donoréi épek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 h jössz tuti mek :lol: de mi van ditával??? ő is jöhetne, megnéznénk, hogy élőben is akkora kemény e :P Keményen tarkónvág :lol: :lol: De elvileg még nincs meg az autója nem? :) Vagy lemaradtam? :) honnan szerezted? azt is debrecenből? esetleg valamelyik (számomra nem ismeretes) bontóból? :D mert én kerestem mindefele, de szerencsére a donoréi épek ;) nekem volt több donorom is :D :P Meg ugye miután többen lettek betettem őket egy dobozba, és azóta szaporodnak :lol: A kicsik még csak tetőkárpit bolhák, de szépen nőnek. Lehet hogy jövő tavaszra már kapaszkodók lesznek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Keményen tarkónvág :lol: :lol: De elvileg még nincs meg az autója nem? :) Vagy lemaradtam? :D Hétfőn vagy kedden kapja meg, aszonta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Keményen tarkónvág :P :D De elvileg még nincs meg az autója nem? :) Vagy lemaradtam? :) :lol: :lol: B) ;) Határozott, az tuti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Hétfőn vagy kedden kapja meg, aszonta. :) én is lehet azóta örömködik, ki se szállt belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Segítenek itt egyébként is :) ...... persze, csak közkinccsé tettem ,egy pofa sörért, vagy egy Opelklubos matricáért....nem egy túl gyakori dolog az alkatrészes adatbázisokban!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 A napellenző füle/kapcsa hiánycikk ugye?! Tudom hogy a bontókban a fütőellenállás előtt még ezt szerelik le gyorsan, mert annyi vevő van rá. http://www.autoalkatreszklub.hu/product_in...roducts_id=3450 Ezért remélem valaki még fog segíteni nekem. Nekem is letört, én is körbejártam érte a bontót és a szalont ott lett volna 850ft/db, én ezt sokallottam ezért inkább beleforasztottam két kemény acélhuzalt. Nem olyan szép mint a gyári, nem is olyan szép mint mielőtt eltört, de a funkcióját tökéletesen ellátja egyenlőre ha meg majd szépítve lessz a kocsi majd csinálok vele valamit hogy szép is legyen, nahde ez nem a holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ez te vagy reeckatee? :) szeretnénk látni idén télen egy ilyet az ezüstnyíllal is :D :lol: ;) Jaja. Én vagyok. :) Még mindig nemtom ebben mi a jó. :lol: :lol: B) Jaj hát Te nincs ahonnan ezt tudd mert még soha nem próbáltad :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Jaja. Én vagyok. :) Jaj hát Te nincs ahonnan ezt tudd mert még soha nem próbáltad :D Ahogy a videókat elnézem, ilyeneket csak dízellel lehet. Úgyhogy ő nem is tudhatja meg amíg nem cserél dízelre :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Ahogy a videókat elnézem, ilyeneket csak dízellel lehet. Úgyhogy ő nem is tudhatja meg amíg nem cserél dízelre :) :D Nem kicsit volt szokatlan 1500 - 2000 környékén driftelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Nem kicsit volt szokatlan 1500 - 2000 környékén driftelni :D Viszont így szépen kiadta. Ha jobban pörgeted, lehet inkább a 360-at gyakoroltad volna :lol: :) (nekem megvolt a fiestával a 360 :lol: B) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 h jössz tuti mek :P de mi van ditával??? ő is jöhetne, megnéznénk, hogy élőben is akkora kemény e :lol: Mi van velem? :D B) Ha lesz rá keret és addigra teljesen rendben lesz az autó, megyek. :) Kemény? Én? Dehogy. :lol: ;) Miből gondoltad? Biztos, hogy nem keversz össze vkivel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Keményen tarkónvág :lol: :lol: De elvileg még nincs meg az autója nem? :) Vagy lemaradtam? :D ...és aztán bátran elszaladok! B) De már megvan!!! Tegnap este hoztam el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Nem kicsit volt szokatlan 1500 - 2000 környékén driftelni :) Viszont így szépen kiadta. Ha jobban pörgeted, lehet inkább a 360-at gyakoroltad volna Amatőrök.. Így kell nyomni: Innen meg lehet gyakorolgatni.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts