astrásgyerek Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Csak 1 n-nel, de azért köszönöm. Kösz. bocsika, csak siettem... :) elvileg melóznom kellene, de kicsit lógok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Marad a GM-nél az opel. Azért nincs ez a meccs még lejátszva: http://index.hu/gazdasag/blog/2009/11/04/s..._uzemi_tanacsa/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Nézzétek, beköszöntött már a tél is de Opelfalva még mindig kong az ürességtől :) Vagy talán megfeledkeztetek róla ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Boldog Névnapot Karcsi! Pénteken de. elnézhetnénk a bontóba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Boldogat hening :lol: Dita, ha jösztök többen is, akkor én is megyek 15én!! ha más nem, vkihez beülök :) DÁW esetleg Miskolcnál legurulhatsza pályáról :D és onnantól mehetünk vonatozva :lol: :) most lenne egy kérdésem: a GM ugye több tipust gyárt egybe igaz?? ebből egyik az Opel... De nem az opel veszteséges, hanem maga a GM?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Névnapot Karcsi! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Boldogat hening :lol: Dita, ha jösztök többen is, akkor én is megyek 15én!! ha más nem, vkihez beülök :) DÁW esetleg Miskolcnál legurulhatsza pályáról :D és onnantól mehetünk vonatozva :lol: :) most lenne egy kérdésem: a GM ugye több tipust gyárt egybe igaz?? ebből egyik az Opel... De nem az opel veszteséges, hanem maga a GM?? Az európai részleg német Opel-es része volt veszteséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 :) de sz@r :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 :) A TAXI valamelyik részében is igy ment a pözsó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 fényszóró magasság állító motort milyen cik név alatt kellene keresnem?? sehol se akadok rá webshopokban Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 fényszóró magasság állító motort milyen cik név alatt kellene keresnem?? sehol se akadok rá webshopokban MOTOR MOTOR2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 MOTOR MOTOR2 kössz, de nem akarok venni, hanem eladni, és meg szeretném nézni, hogy mennyi azoknak az ára... a vatera így kilőve, a másik meg nekem nem mozdul semerre, nem tudok keresgélni tovább :) na azóta sikerült... a fordoshoz nem találtam semmit... a bmw meg 11ezer ft... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 jól kormol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 jól kormol. :) bakker, ez tényleg nem semmi, ennyire még az enyém se kormol, ha durvulok vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Boldog Névnapot Karcsi! Pénteken de. elnézhetnénk a bontóba! Köszönöm, és mehetünk. 9 után , ha neked az jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 bakker, ez tényleg nem semmi, ennyire még az enyém se kormol, ha durvulok vele :) :) Nekem mikor hengerfejes lett akkor hasonlóan csinált. Lehet a debreceni talira én is elmegyek amúgy. Bár nemtom, hogy leszek akkor itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 bakker, ez tényleg nem semmi, ennyire még az enyém se kormol, ha durvulok vele :) Na, azért az nem teljesen gyári ám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ez te vagy reeckatee? :) szeretnénk látni idén télen egy ilyet az ezüstnyíllal is :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ez te vagy reeckatee? :) szeretnénk látni idén télen egy ilyet az ezüstnyíllal is :) :lol: :lol: Biza, ez a doktorúr. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Ez te vagy reeckatee? :) szeretnénk látni idén télen egy ilyet az ezüstnyíllal is :) ;) B) Még mindig nemtom ebben mi a jó. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Még mindig nemtom ebben mi a jó. :lol: :lol: B) vagányság, semmi egyéb ;) sajna én az ilyenhez nem értek, sosem gyakoroltam, illetve egyszerelvittem a wartburgot a haverokkal, csináltam a pályán egy kézist, a bel hátsó fogott a fűben egy betondarabot (nagyocska volt a fű, én nem láttam) és majdnem tetőre vágtam a wareszt :) nah onnantól elment a kedvem a gyakorlástól! :) én spec. sajnálom a gumikat ilyenre (télen azért más, ha van hely is csinálni, a gumik jegen úgyse kopnak :P :D ) Elismerésem doktor úr :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Még mindig nemtom ebben mi a jó. :) :) :D Ez olyan mint a cigi...annak sincs semmi értelme, de mégis rengetegen szívják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 vagányság, semmi egyéb ;) Inkább ügyesség :P Még mindig nemtom ebben mi a jó. :) :) :D Majd 1x elviszlek 1 körre csak legyen már egy kis betaposott haw B) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 én most nyáron 'ezerkecsóval' próbáltam a rallyzás örömeit...hááát kúúúúúfffa jó volt :) első kör, pár perc...utánna egyre kevesebb és a végén 1 percbe se telt végigsüvíteni a pályán. Nagyon jó volt. Jó kis kombi zsiga :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts