Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

......

De mostmár csak téli gumi kell és minden okés a kocsin. Ezt is kijártam 100 helyről legolcsóbban 70 magyar ezer forintért kocsi alá tesznek 175/65ös 14'-os Nokian vagy Kleber gumit.

felnivel? :) mert azzal még okés is lenne szerintem (bár kétlem... :D )

mennyi a gumik darabja?

Én nem a tűtől félek, csak nem sok idő jutott tesztelni. Mellékhatások stb. Asszem 14-év alatt ingyenes, meg egy két munkakörben, egészségügy, postások, meg akik a veszélyeztetett csoportba tartoznak. Amúgy 2 ropi körül van.

A Falugondnokok is ingyen kapják :lol: (embereket szállítunk ide-oda, de főként kórházba :lol: oda meg... hát nem az egészséges emberek járnak többnyire)

Megfontolom én is... De engem is aggaszt az a tesztelés dolog :)

Megosztás:

A felnivel eggyütt centírozva, felrakva új gumival 70-en. Én az összeset végigjártam Nyíregyen és ez volt a legkedvezőbb a szalonban 87 igaz az új felnivel. Ja és gyári GM felni persze! :)

Egy próbakört azért futok a törlővel, mert anyira nem lóg de nem olyan paszzentos mint volt. Am sztem ha kiugrik nem gond mert müanyag karos a fém ami meg két oldalt közre fogja a gumit elég jól levan kerekítve. De lehet akkor beül haver ő nyomat vele pár kört hogy kavarjon én meg állok mellette és ha széthullna akkor gyorsan felhajtom.

Zotya köszönöm a tippet a szilikonnal! Sajna csillag garázs jut neki a koli udvaron így kivan téve ennek! Ehez gondolom ezek a 800-1200ft körül mozgó autó ápoló sprés szilikonápolók megfelelőek?!

ja hogy felni is

az nem sok már B)

Most éppen oltjuk egymást. Tudod H5N1. ;) Asszony szerint tök autóhomi lettem. Analóg tekerős termosztátunk van a gázkazánon, és aki utoljára felmegy aludni mindíg letekeri 16-fokra. Én meg mindíg elfelejtem, és az asszony leüvölt, hogy a termosztátot lejjebbraktad???? Én meg itt fórumozok, aztán felnézek a monitorról, mi vaaaan? :lol: Termosztááát? Délután még jó volt a víz 90-fokos, és a meleget is nyomta rendesen! :D Ja persza nem az a termosztát. :P :)

16 fok?

itt állandó 22 van

:lol:

Megosztás:

:) Csak nekem tünt fel a fóruimban az időeltolódás vagy másnak is?

Én is kezdek hasonlóan beesni(termosztát)...

Már csak két dolgot nem sikerült beszereznem amit szerettem volna, az eggyik a műanyaglemez a jobb első kerékhez mely a generátorszíjat véfei hivatott, és első ködlámpát gyáriakat. Mert kérdeztem de egy első lökös ami lámpával eggyütt van az 20ért lenne. De ez kicsit sok nekem. Már kapcsolót 2xvettem a bontóban mikor vettem kesztyütartó alá polcot.

Valakinek nincs ilyesmi fölöslegbe eladó?

Megosztás:

A felnivel eggyütt centírozva, felrakva új gumival 70-en. Én az összeset végigjártam Nyíregyen és ez volt a legkedvezőbb a szalonban 87 igaz az új felnivel. Ja és gyári GM felni persze! :)

...

így szerintem azért annyira nem gáz!

és ha vennél 90%-os használtat? :) vagy te feltétlen újat akarsz?

most vett az egyik haver a másik havertól 1 szett télit, felnivel :D folszvagányon volt, de jó a Corsára 165-ös gumik, a többi szám nem rémlik (25000-ért :lol: ) Ha tudtam volna, én veszem meg, és elpasszolom valakinek :lol:

Megosztás:

:) Csak nekem tünt fel a fóruimban az időeltolódás vagy másnak is?

Én is kezdek hasonlóan beesni(termosztát)...

Már csak két dolgot nem sikerült beszereznem amit szerettem volna, az eggyik a műanyaglemez a jobb első kerékhez mely a generátorszíjat véfei hivatott, és első ködlámpát gyáriakat. Mert kérdeztem de egy első lökös ami lámpával eggyütt van az 20ért lenne. De ez kicsit sok nekem. Már kapcsolót 2xvettem a bontóban mikor vettem kesztyütartó alá polcot.

Valakinek nincs ilyesmi fölöslegbe eladó?

20ért ha benne van a lámpa akkor nem sok

sőt baráti

14 csak a két lámpa ami utángyári... igaz uj

Megosztás:

most vett az egyik haver a másik havertól 1 szett télit, felnivel :) folszvagányon volt, de jó a Corsára 165-ös gumik, a többi szám nem rémlik (25000-ért :lol: ) Ha tudtam volna, én veszem meg, és elpasszolom valakinek :lol:

használtért felniel együt se kevés a 25

20ér vettem az enyiméket.

gyári opel felnikkel :D

Megosztás:

20ért ha benne van a lámpa akkor nem sok

sőt baráti

14 csak a két lámpa ami utángyári... igaz uj

ködlámpa nekem is kéne... felénk sokszor van nagy köd, és hasznát venném :)

A Fabián van, és valami iszonyat sokat segít :D Okos volt aki kitalálta az biztos :lol:

de ha vennék, én is inkább gyári lököst vennék, amibe bennevan, kivágni biztosan nem tudnám szépen :)

Megosztás:

használtért felniel együt se kevés a 25

20ér vettem az enyiméket.

gyári opel felnikkel :D

jól jártál vele, én meg a 4db nyári gumim vettem 8.000ért, GM ET49 Felnikkel :)

jó, mondjuk jó haveromnak volt fölöslegbe :)

nekem a téligumik jók a donorról, azok vannak fent, 1-2 telet simán elfut még, elég jók

Megosztás:

most vett az egyik haver a másik havertól 1 szett télit, felnivel :D folszvagányon volt, de jó a Corsára 165-ös gumik, a többi szám nem rémlik (25000-ért :lol: ) Ha tudtam volna, én veszem meg, és elpasszolom valakinek B)

Hát ha találnék megbízható forrásból jó méretben és még jó árban is, akkor természetesen jó lenne, de ilyet nem sikerült találnom. Itt volt egy de az 13-mas volt 40ért és elég messze van, ahol voltam gumisoknál ott volt pár de egy sem volt jó állapotban árához képest!

Így egyenlőre maradt a nagy féktáv és gyűjtögetés aztán új vétele. De ma próbáltam a kocsit alig akar elfarolni :) szóval nem nagyon tudtam vele játszani sem... De legalább kicsit megnyugtatott hogy kint 1 fokot jelez és viszonylag jól tapad! No igaz lefele mikor jöttünk 5en full cuccal azért ott már kérte a fékutat randesen ám :lol: ...

Megosztás:

ködlámpa nekem is kéne... felénk sokszor van nagy köd, és hasznát venném :)

A Fabián van, és valami iszonyat sokat segít :D Okos volt aki kitalálta az biztos :lol:

de ha vennék, én is inkább gyári lököst vennék, amibe bennevan, kivágni biztosan nem tudnám szépen :)

Ha lenne én bealakítanám szépen, az nem lenne gond csak nincs külön nagyon... Egybe meg most nem tudok akarok érte annyit kiadni, majd jövő télre vsz.

Vki müanyag védőelem?

Megosztás:

Hát ha találnék megbízható forrásból jó méretben és még jó árban is, akkor természetesen jó lenne, de ilyet nem sikerült találnom. Itt volt egy de az 13-mas volt 40ért és elég messze van, ahol voltam gumisoknál ott volt pár de egy sem volt jó állapotban árához képest!

Így egyenlőre maradt a nagy féktáv és gyűjtögetés aztán új vétele. De ma próbáltam a kocsit alig akar elfarolni :) szóval nem nagyon tudtam vele játszani sem... De legalább kicsit megnyugtatott hogy kint 1 fokot jelez és viszonylag jól tapad! No igaz lefele mikor jöttünk 5en full cuccal azért ott már kérte a fékutat randesen ám B) ...

ja igen, most esett le, hogy 14-es gumik kellenek neked :)

az ÚJ az tuti, hogy BIZTOSABB, csak hát nah, megvan az ára! :lol: Nade az kiszolgál majd téged pár évig ;)

Nekem is vennem kell a Fábiára, azon nincs, az is 14-es :D Csak most nincs lóvém arra, úgyhogy járok az astrával, mert azon van téli papucs :lol: :P

Megosztás:

ja igen, most esett le, hogy 14-es gumik kellenek neked :)

az ÚJ az tuti, hogy BIZTOSABB, csak hát nah, megvan az ára! :lol: Nade az kiszolgál majd téged pár évig ;)

Nekem is vennem kell a Fábiára, azon nincs, az is 14-es :) Csak most nincs lóvém arra, úgyhogy járok az astrával, mert azon van téli papucs :D :P

Akkor én meg megyek megkeresem a skodám mert azon kell legyen a téli papucs :lol:

hogy eggyeseknek így megy a válságban B)

Megosztás:

Akkor én meg megyek megkeresem a skodám mert azon kell legyen a téli papucs :)

hogy eggyeseknek így megy a válságban :D

jóvan nah, a Fábia az enyém (papíron, azt más nem hajtja, csak én)

Az astra meg az öregemé (papíron, me azt is én hajtom :) abba ócsóbb a dízelanyag :lol: 0 Ft, csak azért tartjuk B) )

úgyhogy a válság miatt van :lol:

Megosztás:

jóvan nah, a Fábia az enyém (papíron, azt más nem hajtja, csak én)

Az astra meg az öregemé (papíron, me azt is én hajtom :) abba ócsóbb a dízelanyag :) 0 Ft, csak azért tartjuk :lol: )

úgyhogy a válság miatt van :D

Akor veszek egy dízelt ha megmondod mék kútra kell menni ahol ilyen occsó az anyag:P

Megosztás:

Apropó válságtéma, nemrég beszéltünk a biztosítások díjairól....

az öregem 3120 Ft-ot fizet negyedévre az astrára.... B10, 78-óta van jogsija. Nah ezt díjazzák a biztosítók (balesete sosem volt, amibe Ő lett volna a hibás)

:) irogylem ám rendesen!! Nekem 3éves jogsimra 0 malusal első kötelező 76.eft egy évre vetítve jövőre kiváncsi vagyok h fog e vmit feljebb lejjebb mozdulni érdemileg :)

Egyébként hogy van ez mennyi időnként megy fel a bonus kétévente évente? Mennyit számít 1 feljebb lejjebb váltás évente a kötelezőn?

Megosztás:

Yeeee, ittvagyóók :lol: B) kötsög invitel, kötsög ügyfélnemszolgálat. hehhe, szíjjatok gázt... :D :lol:

nah abbahagytam, csak akkora harc volt hogy sikerüljön fellépni hogy azthittem már hamarabb építek ki magamnak közvetlen hálózatot a céggel, minthogy ezek megnyissanak egy nyomorék hibajegyet. De én nyertem ;) :P

Szóval mivanitt? :) 14.-én találkozik valaki innen? :)

Megosztás:

:D irogylem ám rendesen!! Nekem 3éves jogsimra 0 malusal első kötelező 76.eft egy évre vetítve jövőre kiváncsi vagyok h fog e vmit feljebb lejjebb mozdulni érdemileg :)

Egyébként hogy van ez mennyi időnként megy fel a bonus kétévente évente? Mennyit számít 1 feljebb lejjebb váltás évente a kötelezőn?

tudtommal 1 évente megy a Bónusz!

és SOKAT számít :)

2006-ban nekem is majd 60.000 volt az évim a fábiára,

tavaly már csak 28.900,

most ha váltok 22.200 lesz! :lol:

B2-be vagyok

nézz utánna, mert az is megéri, ha csak újrakötöd a szerződésed, akkor is nyerhetsz pár ezrest B)

s ki tudja, lehet pont nyersz annyit, mint amennyi a ködlámpa lenne :lol:

Megosztás:

tudtommal 1 évente megy a Bónusz!

és SOKAT számít :)

2006-ban nekem is majd 60.000 volt az évim a fábiára,

tavaly már csak 28.900,

most ha váltok 22.200 lesz! :D

B2-be vagyok

nézz utánna, mert az is megéri, ha csak újrakötöd a szerződésed, akkor is nyerhetsz pár ezrest :lol:

s ki tudja, lehet pont nyersz annyit, mint amennyi a ködlámpa lenne :)

Igazad Legyen!! Persze mindenképpen utána fogok nézni de már csak holnap legközelebb!

Mi mi mi 14.-e???

Megosztás:

....

Szóval mivanitt? :) 14.-én találkozik valaki innen? :)

én inkább ezt tartom esélyesnek számomra, illetve nagyon szeretnék elmenni, és remélem nem kell dolgozzak :D (vmi időseket kellene szállítani, ahogy kihalgattam a főnökéket :lol: )

hátha el tudok menni, jó lenne már részt venni egy talin :lol: (mondjuk az autóm még átlagosnak sem mondható esztétikailag, de nah, biztos nem azzal villognék vele B) )

Megosztás:

én inkább ezt tartom esélyesnek számomra, illetve nagyon szeretnék elmenni, és remélem nem kell dolgozzak :D (vmi időseket kellene szállítani, ahogy kihalgattam a főnökéket :lol: )

hátha el tudok menni, jó lenne már részt venni egy talin :P (mondjuk az autóm még átlagosnak sem mondható esztétikailag, de nah, biztos nem azzal villognék vele :lol: )

hmm... Lehet hogy nekem is azt kéne megcélozni? B) :) Olyan találkozó érdekelne jobban ahol van kivel találkozni (monnyuk innen) :) ;) Idegen népekkel örülni annyira nincs kedvem :lol:

Megosztás:

hmm... Lehet hogy nekem is azt kéne megcélozni? B) :) Olyan találkozó érdekelne jobban ahol van kivel találkozni (monnyuk innen) :) ;) Idegen népekkel örülni annyira nincs kedvem :lol:

ja, valahogy úgy :P de elsőre mindenki idegen nép :D

de értem hogy mondod, csak tényleg olyan időpontot találni, hogy mindenkinek jó legyen, aligha lehet, sajnos... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.