Dáwid Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 B@...g. Ezt még olvasni is fáj, nem elképzelni. Tegyél mind a négy kerékre kerékbilincset, és dobd a dunába a kulcsot. :D Nem egyszerűbb ha leveszi a kerekeket és bezárja a csomagtartóba? :lol: :) http://auto.indavideo.hu/video/targonca_baleset Ez a nemgyenge :lol: :) csávóka fizójából vajon levonták? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Csak hogy Lacikának olyan trükkös a csavarja, hogy a feje körül van egy külső "gyűrű" ami elforog.. :) :D első fogásra úgy összeroppan, hogy mintha nem is forgott volna soha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Most jövök melóból, szerencsére semmi komoly riasztásunk nem volt. Köszönöm az őszinte sorokat, elvileg azért kérdeztem rá mert több véleményre voltam kiváncsi. Itt még hallani sem hallottak a fóliáról, legközelebb szeretett fővárosunkban foglalkoznak ezzel de odáig le nem megyek az biztos. Marad így ahogy van egyébként nekem vmelyest tetszik de elgondolkodtató ha alá megy a dzsuva. Szóval nem lessz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Nem egyszerűbb ha leveszi a kerekeket és bezárja a csomagtartóba? :lol: :) http://auto.indavideo.hu/video/targonca_baleset Ez a nemgyenge B) :D csávóka fizójából vajon levonták? De azért megnézném a főnök arcát is, amikor ezt meglátta a monitoron. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Na hali! Elvileg ma kezdik összerakni a kicsimet!!!! :) :) :D de várom hogy kipróbáljam és menjek vele 1 kicsit :lol: Nah pacsi mindenkinek lépek a laborba. Szép napot mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Most jövök melóból, szerencsére semmi komoly riasztásunk nem volt. Köszönöm az őszinte sorokat, elvileg azért kérdeztem rá mert több véleményre voltam kiváncsi. Itt még hallani sem hallottak a fóliáról, legközelebb szeretett fővárosunkban foglalkoznak ezzel de odáig le nem megyek az biztos. Marad így ahogy van egyébként nekem vmelyest tetszik de elgondolkodtató ha alá megy a dzsuva. Szóval nem lessz. és errefelé nem szoktál járni,?? félóra alatt körberakják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 és errefelé nem szoktál járni,?? félóra alatt körberakják. Hát nem nagyon de még mehetek. Remélem majd szívesen láttok egy talin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Most jövök melóból, szerencsére semmi komoly riasztásunk nem volt. Köszönöm az őszinte sorokat, elvileg azért kérdeztem rá mert több véleményre voltam kiváncsi. Itt még hallani sem hallottak a fóliáról, legközelebb szeretett fővárosunkban foglalkoznak ezzel de odáig le nem megyek az biztos. Marad így ahogy van egyébként nekem vmelyest tetszik de elgondolkodtató ha alá megy a dzsuva. Szóval nem lessz. Ezt nem hiszem el! Ezek Sepsziszentgyörgyben vannak...Lehetséges, hogy tudnának segiteni benne, hm? Esetleg kérdezz rá egy olyan cégnél/vállalkozónál akinek fel vannak fóliázva a céges autói a céges logókkal, hogy ők hol csináltatták. Szerintem ilyen védőfóliákat is fel tudnának rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...to_mo-i-3350542 létezik, hogy ennyiért egy jó álllapotút lehet venni?? azért fura, mert 2000es évjárat, fullos, és van olyan ami 2,5 milla, ez meg alig 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Ezt nem hiszem el! Ezek Sepsziszentgyörgyben vannak...Lehetséges, hogy tudnának segiteni benne, hm? Esetleg kérdezz rá egy olyan cégnél/vállalkozónál akinek fel vannak fóliázva a céges autói a céges logókkal, hogy ők hol csináltatták. Szerintem ilyen védőfóliákat is fel tudnának rakni. Tuti, hogy fel tudják rakni! nem nehezebb gondolom felrakni mint a reklámfóliát! azoknak meg van összeköttetésük, és ha nincs is nekik raktáron lehet rendelni tudnak!! 1 próbát szerintem is megér!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...to_mo-i-3350542 létezik, hogy ennyiért egy jó álllapotút lehet venni?? azért fura, mert 2000es évjárat, fullos, és van olyan ami 2,5 milla, ez meg alig 1 Egyszerűen csak el akarja adni és nem kér érte irreális árat. Vagy lehet ott a hulla a csomagtartóban :) De ez már szépen luxusadó kategoria (150LE felett). Lehet ezért is szabadulna tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Egyszerűen csak el akarja adni és nem kér érte irreális árat. Vagy lehet ott a hulla a csomagtartóban :) De ez már szépen luxusadó kategoria (150LE felett). Lehet ezért is szabadulna tőle. érdeks akkor is, hogy duplájáért is vannak ilyen évjárattal lóerővel sőt még színnel is... 170lótól amúgy... de ez a luxusadó most micsoda?? elolvastam,hogy duplája meg 3szorosa, de milyen adónak??? a teljesítmény adónak??? vagy a régi nevén suly? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 érdeks akkor is, hogy duplájáért is vannak ilyen évjárattal lóerővel sőt még színnel is... Sziasztok! Az imént beszéltem a manussal, nem adják el mégsem, családon bellül megtartják maguknak. Ennyiért rá is repültem volna, főleg mert ne automata. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Sziasztok! Az imént beszéltem a manussal, nem adják el mégsem, családon bellül megtartják maguknak. Ennyiért rá is repültem volna, főleg mert ne automata. :) ott van mellette még pár, amit le lehet alkudni szerintem én egyenlőe csak nézelődök... de astra után az lesz :) kiszámolgattam a biztosítást, ha a saját nevemre kötném, akkor mennyi lenne egy 75lovas astrára. 84be születtem, és 2005 től van jogsim, és kijött legolcsóbbnak 54 ezer éves díj ez reális??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Hali! Valaki mondjon mar valamit a problemara vagy csak tippeljen. Szoval a motornak eleg rosz hangja lett kb 1 hete hallottam azota erosebb lett! Tehat oylan mint az embernek elvan dugulva az orra es orrabol beszel szoktak mondani nah nekem ilyen! Ilyen zakatolo pufogo de csak elorol hallom! motor elejebol es leginkabb alulrol! Ha oldalrol hallgatom meg akkkor szep viszont elorol kicsit ronda hangja van! Vezerles ,olaj cserelve lett 1 honapja! Mas a vizhofok megoldodott csereltunk termosztatott es jo! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltifiu Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Sziasztok Még igy év vége felé ráköltöttem egy kis pénzt szeretett (és megbecsül) Astra FCC - "Személygépkocsinkra" :) Gondoltam ide megirom mit vettem és menyibe hátha valaki pont azt keresi és ha kell megadom hogy hol vettem :) Pollenszürö 1100 olajszürö 500 Gm 10/40 5liter 3900 gyujtáskábel kit 4800 szüröbetét (sport) 5000 gyertyák 4db (gm) 2800 Hát ha valakinek kell akkor dobjon egy mailt és megirom a cimet.(Buda) zsoltboybp@hotmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Gm 10/40 5liter 3900 gyujtáskábel kit 4800 szüröbetét (sport) 5000 hát ha ezzel dicsekedni akartál, akkor inkább ne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Hali! Valaki mondjon mar valamit a problemara vagy csak tippeljen. Szoval a motornak eleg rosz hangja lett kb 1 hete hallottam azota erosebb lett! Tehat oylan mint az embernek elvan dugulva az orra es orrabol beszel szoktak mondani nah nekem ilyen! Ilyen zakatolo pufogo de csak elorol hallom! motor elejebol es leginkabb alulrol! Ha oldalrol hallgatom meg akkkor szep viszont elorol kicsit ronda hangja van! Vezerles ,olaj cserelve lett 1 honapja! Mas a vizhofok megoldodott csereltunk termosztatott es jo! kifuj a kipufogó vagy az illeszténél, ahol az öntvény találkozik a csővel vagy a hf nél. sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...to_mo-i-3350542 létezik, hogy ennyiért egy jó álllapotút lehet venni?? azért fura, mert 2000es évjárat, fullos, és van olyan ami 2,5 milla, ez meg alig 1 Túl nagy, senki sem akarmost ekkrát venni. ott van mellette még pár, amit le lehet alkudni szerintem én egyenlőe csak nézelődök... de astra után az lesz :) kiszámolgattam a biztosítást, ha a saját nevemre kötném, akkor mennyi lenne egy 75lovas astrára. 84be születtem, és 2005 től van jogsim, és kijött legolcsóbbnak 54 ezer éves díj ez reális??? Az. Nekem most 34ropi évente 2008-ban vizsgáztam, 34-vagyok. Volt valami kedvezmény gyerekre is. És 60 lóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 hát ha ezzel dicsekedni akartál, akkor inkább ne :) Mér a gyujtáskábel tök olcsó volt. :D És én is meggondolom vezsek-e mégegyszer Castrolt 7500-ért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Jóuvanmána! :lol: Nem lehet minden ellen felkészülni. :P Dehogynem :lol: csináld úgy mint egy barátom :P felviszi a bringát a panelbe azt vele alszik.. :) :D Na hali! Elvileg ma kezdik összerakni a kicsimet!!!! :lol: :lol: B) de várom hogy kipróbáljam és menjek vele 1 kicsit :D Azért nem kell az első körben a másik végállásig mozdítani a gázkartengelyt..! :D :) Hát nem nagyon de még mehetek. Remélem majd szívesen láttok egy talin. :D Hát éppen ideje lenne már, hogy erre told az arcod.. :D ;) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Apropó tali: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Jó műsor van a Geographic-on, láttam pár Astrát is. Motor kiszerelés 2-másodperc alatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Túl nagy, senki sem akarmost ekkrát venni. Az. Nekem most 34ropi évente 2008-ban vizsgáztam, 34-vagyok. Volt valami kedvezmény gyerekre is. És 60 lóra. én szeretnék csakhát :) akkor neekm valószínű a 2002es évjárat, meg a fiatal korom nyomja fel annyira ki akartam számolnianyáméra.. de akkormeg lefagyott aza ... Jó műsor van a Geographic-on, láttam pár Astrát is. Motor kiszerelés 2-másodperc alatt. :) ja csak kár, hogy már 100adszor van ismételve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 .... kiszámolgattam a biztosítást, ha a saját nevemre kötném, akkor mennyi lenne egy 75lovas astrára. 84be születtem, és 2005 től van jogsim, és kijött legolcsóbbnak 54 ezer éves díj ez reális??? nekem ez jött ki egy 1.6-os Astrára: én is 84-es vagyok (mellesleg ez a legjobb évjárat :) :) :lol: ) csak nekem 2001 óta van jogsim, 2006 óta autóm + folyamatos biztosításom.. :D (a donor autóm forgalmi adataival számolgattam.. ) de ha már van valakinek biztosítása mindenképpen megéri minimum újraköttetni, ezreket jelenthet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 én szeretnék csakhát :D akkor neekm valószínű a 2002es évjárat, meg a fiatal korom nyomja fel annyira ki akartam számolnianyáméra.. de akkormeg lefagyott aza ... ja csak kár, hogy már 100adszor van ismételve. Persze én is szeretnék, csak nincs ré pénz, meg a fentartása.... :) 100-adszor??? Én még nem láttam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts