Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Novy, most akadtam rá böngészés közben véletlenül. :)

ismerem ezt

Jó munkahely, mennyit lehet tapizni közben! :D

Ott a pont! És énis úgy hallottam, ha a kutyabőrnek alámegy a por, többet árt mint használ, és a fényezés sem fakul alatta, látszik az eltérés ha leveszed.

Megjött a Jézus? :)

nem a jézus, hanem a fizetésem, és szép apránként megvásárolgattam ezeket, kb két hónap alatt

Megosztás:

amúgy nekem tetszik a bőr is .....tényleg van amin jól mutat! (H astrán is) :)

de én nem tenném fel (karcolás, fakulás stb miatt) :)

Persze ízlések és pofonok! :D

Sátorgyártással foglakozó cégeknél lehet kapni víztiszta fóliát, 1mm vastag szinte teljesen átlátszó, abból csinálják a sátorabakait. Amikot ott melóztam olyan 4 ezer forint volt 1nm. Bárki bejöhet az utcáról kiszolgálják. Aztán vagy megvarratja belőle, vagy ráhekkeli saját mega. 5 méterről már nem is látszik. Valami ehhez hasonló volt.

Megosztás:

Most mutattak a TV-ben, egy Tháliát "földig ültetve"...lelopták a kerekeit és még téglát sem raktak alá :lol:

Azt hiszem inkább berakom én is a biztonsági csavarokat amiket az alufelnihez vettem. Jó az a lemezfelnihez is? :D

jó de egy csőfogó ellen nem véd :) B) azok a cuccok arra jók hogy rocsolás nélkül ne lehessen levenni, csak a "spec" kulcsával. Azokat akik így viszik a kerekeket annyira nem izgatja szerintem hogy roncsolással veszi le vagy nem :) :lol:

Megosztás:

jó de egy csőfogó ellen nem véd :) :lol: azok a cuccok arra jók hogy rocsolás nélkül ne lehessen levenni, csak a "spec" kulcsával. Azokat akik így viszik a kerekeket annyira nem izgatja szerintem hogy roncsolással veszi le vagy nem :) :D

Jó vastagon be kell zsírozni a csavart, hogy elcsússzon rajta a fogó. :lol:

Megosztás:

ja igen

ma megvette a haverom a golfot...

mentünk vele egy kört...

érezni, hogy van különbség egy F hez képest... 1,4 misiért vette végül, fulos kocsi... én akkor se adnék ennyit érte... egy kicsit még alkudtam volna.

jó de egy csőfogó ellen nem véd :) :lol: azok a cuccok arra jók hogy rocsolás nélkül ne lehessen levenni, csak a "spec" kulcsával. Azokat akik így viszik a kerekeket annyira nem izgatja szerintem hogy roncsolással veszi le vagy nem :) :D

sztem meg van nekik is hozzá kulcsuk :lol:

Megosztás:

ja igen

mentünk vele egy kört...

érezni, hogy van különbség egy F hez képest... 1,4 misiért vette végül, fulos kocsi... én akkor se adnék ennyit érte... egy kicsit még alkudtam volna.

sztem meg van nekik is hozzá kulcsuk :)

Lehet csináltatni egyedit is, jó pénzért olyan esztergálnak amilyet akarsz.

Megosztás:

1

most nem erről volt szó

2

lemezfelnihez megéri mi?

Szerintem, ha van két szetted(nyári/téli) akkor nem hülyeség ám!!! (de ez nem is számit annyira) Gondolj bele, hogy mennél haza a csajtól valamikor a hajnali órákban, kint röpködnek a minuszok te meg kerekek nélkül találod a kocsit! :)

Megosztás:

ja igen

mentünk vele egy kört...

sztem meg van nekik is hozzá kulcsuk :)

Mondtam hogy jó az az 1,9-es pdtdi...csak vagy 10 éve elavult. :)

Megosztás:

Szerintem, ha van két szetted(nyári/téli) akkor nem hülyeség ám!!! (de ez nem is számit annyira) Gondolj bele, hogy mennél haza a csajtól valamikor a hajnali órákban, kint röpködnek a minuszok te meg kerekek nélkül találod a kocsit! :lol:

Sebaj, mire hazacibállod úgyis kimelegszel. :lol:

de ha a nagy csőfogóval megroppantja nem hiszem hogy ne tudná levenni :) nem a finom módszerekről ismertek :)

Ésha nekem két karika van ami elforog? És összeneroppantós-pácélososból van? Hmmm? :D Plussz, még a kettő közé is van kenve zsír. B)

Megosztás:

de ha a nagy csőfogóval megroppantja nem hiszem hogy ne tudná levenni :) nem a finom módszerekről ismertek :)

Akkor meg törjön le a keze, b*ssza meg, ha annyi szerszámmal jár! :lol: De azért csak van némi "elrettentő" ereje és inkább a mellette állóról kapja le kevesebb szarakodással... :lol:

....

szerk.: B) :D

19 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (3 vendég és 0 anonim felhasználó) 16 felhasználó: Johnny82, ratizoli, conquistador, Dáwid, astra 8, zotya975, Zolka, brezsó, peti468, gorbi, Darky78, invictus, daykiller, Adam1, yankee, zocsa001

Megosztás:

Nekem az alunál el van süllyesztve a csavar feje az anyagba, akkor már megérné szerintem ilyen csavarokat venni, vagy is csinálni, mert én a keráruban nem bízok meg, olyan valóban lehet mindenkinek. A lemeznél ugye más a gyerek fekvése ezen téren, ott somán kulccsal lekapná, mert még a disztárcsát sem teszem fel télre az ilyen "elhagytam, szerezzünk másikat" fazonok miatt.

Megosztás:

ja igen

mentünk vele egy kört...

Én ma mentem haverral 1 kicsit ótózni. 1.2es Vw poloval mentünk. Kezdem megszokni a benzinest a kadett miatt. Aztán tapostuk neki 1 kicsit. Veszi a fordulatot a kocsi. Tetszik :)

Megosztás:

Nekem az alunál el van süllyesztve a csavar feje az anyagba, akkor már megérné szerintem ilyen csavarokat venni, vagy is csinálni, mert én a keráruban nem bízok meg, olyan valóban lehet mindenkinek. A lemeznél ugye más a gyerek fekvése ezen téren, ott somán kulccsal lekapná, mert még a disztárcsát sem teszem fel télre az ilyen "elhagytam, szerezzünk másikat" fazonok miatt.

Ahol be van süllyesztve ott persze más, de arra a kérdésre hogy a lemezfelnire érdemes -e. Arra úgy-gondoltam hogy nem érdemes. :)

Megosztás:

még a disztárcsát sem teszem fel télre az ilyen "elhagytam, szerezzünk másikat" fazonok miatt.

Szerencsére az f astra gyári dísztárcsa kicsit sem tömeges... :) :) :D Bár nem csak a d.tárcsa. Múltkor jöttem ki a Lidlből és rögtön az első sorban 4 szürke astra f volt. Ebből háromnak H-val kezdődött a rendszáma, mint az enyémnek. Kétszer is meg kell néznem, hogy melyiket kezdem b......ni a kulccsal. Nincs pitty-pitty, pedig ilyenkor jól jönne :lol:

Megosztás:

Ésha nekem két karika van ami elforog? És összeneroppantós-pácélososból van? Hmmm? :) Plussz, még a kettő közé is van kenve zsír. :D

B@...g. Ezt még olvasni is fáj, nem elképzelni. Tegyél mind a négy kerékre kerékbilincset, és dobd a dunába a kulcsot. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.