Novy Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Novy, most akadtam rá böngészés közben véletlenül. :) ismerem ezt Jó munkahely, mennyit lehet tapizni közben! :D Ott a pont! És énis úgy hallottam, ha a kutyabőrnek alámegy a por, többet árt mint használ, és a fényezés sem fakul alatta, látszik az eltérés ha leveszed. Megjött a Jézus? :) nem a jézus, hanem a fizetésem, és szép apránként megvásárolgattam ezeket, kb két hónap alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 amúgy nekem tetszik a bőr is .....tényleg van amin jól mutat! (H astrán is) :) de én nem tenném fel (karcolás, fakulás stb miatt) :) Persze ízlések és pofonok! :D Sátorgyártással foglakozó cégeknél lehet kapni víztiszta fóliát, 1mm vastag szinte teljesen átlátszó, abból csinálják a sátorabakait. Amikot ott melóztam olyan 4 ezer forint volt 1nm. Bárki bejöhet az utcáról kiszolgálják. Aztán vagy megvarratja belőle, vagy ráhekkeli saját mega. 5 méterről már nem is látszik. Valami ehhez hasonló volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Most mutattak a TV-ben egy Tháliát "földig ültetve"...lelopták a kerekeit és még téglát sem raktak alá :) Azt hiszem inkább berakom én is a biztonsági csavarokat amiket az alufelnihez vettem. Jó az a lemezfelnihez is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Most mutattak a TV-ben, egy Tháliát "földig ültetve"...lelopták a kerekeit és még téglát sem raktak alá :lol: Azt hiszem inkább berakom én is a biztonsági csavarokat amiket az alufelnihez vettem. Jó az a lemezfelnihez is? :D jó de egy csőfogó ellen nem véd :) B) azok a cuccok arra jók hogy rocsolás nélkül ne lehessen levenni, csak a "spec" kulcsával. Azokat akik így viszik a kerekeket annyira nem izgatja szerintem hogy roncsolással veszi le vagy nem :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 jó de egy csőfogó ellen nem véd :) :lol: azok a cuccok arra jók hogy rocsolás nélkül ne lehessen levenni, csak a "spec" kulcsával. Azokat akik így viszik a kerekeket annyira nem izgatja szerintem hogy roncsolással veszi le vagy nem :) :D Jó vastagon be kell zsírozni a csavart, hogy elcsússzon rajta a fogó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 ja igen ma megvette a haverom a golfot... mentünk vele egy kört... érezni, hogy van különbség egy F hez képest... 1,4 misiért vette végül, fulos kocsi... én akkor se adnék ennyit érte... egy kicsit még alkudtam volna. jó de egy csőfogó ellen nem véd :) :lol: azok a cuccok arra jók hogy rocsolás nélkül ne lehessen levenni, csak a "spec" kulcsával. Azokat akik így viszik a kerekeket annyira nem izgatja szerintem hogy roncsolással veszi le vagy nem :) :D sztem meg van nekik is hozzá kulcsuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 ja igen ma megvette a haverom a golfot... mentünk vele egy kört... érezni, hogy van különbség egy F hez képest... 1,4 misiért vette végül, fulos kocsi... én akkor se adnék ennyit érte... egy kicsit még alkudtam volna. sztem meg van nekik is hozzá kulcsuk :) Lehet csináltatni egyedit is, jó pénzért olyan esztergálnak amilyet akarsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Lehet csináltatni egyedit is, jó pénzért olyan esztergálnak amilyet akarsz. 1 most nem erről volt szó 2 lemezfelnihez megéri mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 1 most nem erről volt szó 2 lemezfelnihez megéri mi? 1. erre írtam.:"sztem meg van nekik is hozzá kulcsuk" mert ha egyedi a csavar, akkor nincs kulcsuk hozzá 2.miért ne érné meg, azt is ellophatják gumistól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 1 most nem erről volt szó 2 lemezfelnihez megéri mi? Szerintem, ha van két szetted(nyári/téli) akkor nem hülyeség ám!!! (de ez nem is számit annyira) Gondolj bele, hogy mennél haza a csajtól valamikor a hajnali órákban, kint röpködnek a minuszok te meg kerekek nélkül találod a kocsit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 1. erre írtam.:"sztem meg van nekik is hozzá kulcsuk" mert ha egyedi a csavar, akkor nincs kulcsuk hozzá 2.miért ne érné meg, azt is ellophatják gumistól. 3 ha nincs hozzá kulcsuk, és akkor is kell nekik akkor úgyis kiveszik a tatyóból a fogót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 3 ha nincs hozzá kulcsuk, és akkor is kell nekik akkor úgyis kiveszik a tatyóból a fogót. :) ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 3 ha nincs hozzá kulcsuk, és akkor is kell nekik akkor úgyis kiveszik a tatyóból a fogót. :) Csak hogy Lacikának olyan trükkös a csavarja, hogy a feje körül van egy külső "gyűrű" ami elforog.. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Csak hogy Lacikának olyan trükkös a csavarja, hogy a feje körül van egy külső "gyűrű" ami elforog.. :) :D Az viszont jó lehet szerintem. A sima,(mint az enyém is) csak azok ellen jó,akik csak kerékkulcsot visznek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 ja igen ma megvette a haverom a golfot... mentünk vele egy kört... érezni, hogy van különbség egy F hez képest... 1,4 misiért vette végül, fulos kocsi... én akkor se adnék ennyit érte... egy kicsit még alkudtam volna. sztem meg van nekik is hozzá kulcsuk :) Mondtam hogy jó az az 1,9-es pdtdi...csak vagy 10 éve elavult. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Csak hogy Lacikának olyan trükkös a csavarja, hogy a feje körül van egy külső "gyűrű" ami elforog.. :D :lol: de ha a nagy csőfogóval megroppantja nem hiszem hogy ne tudná levenni :) nem a finom módszerekről ismertek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Szerintem, ha van két szetted(nyári/téli) akkor nem hülyeség ám!!! (de ez nem is számit annyira) Gondolj bele, hogy mennél haza a csajtól valamikor a hajnali órákban, kint röpködnek a minuszok te meg kerekek nélkül találod a kocsit! :lol: Sebaj, mire hazacibállod úgyis kimelegszel. :lol: de ha a nagy csőfogóval megroppantja nem hiszem hogy ne tudná levenni :) nem a finom módszerekről ismertek :) Ésha nekem két karika van ami elforog? És összeneroppantós-pácélososból van? Hmmm? :D Plussz, még a kettő közé is van kenve zsír. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 de ha a nagy csőfogóval megroppantja nem hiszem hogy ne tudná levenni :) nem a finom módszerekről ismertek :) Akkor meg törjön le a keze, b*ssza meg, ha annyi szerszámmal jár! :lol: De azért csak van némi "elrettentő" ereje és inkább a mellette állóról kapja le kevesebb szarakodással... :lol: .... szerk.: B) :D 19 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot (3 vendég és 0 anonim felhasználó) 16 felhasználó: Johnny82, ratizoli, conquistador, Dáwid, astra 8, zotya975, Zolka, brezsó, peti468, gorbi, Darky78, invictus, daykiller, Adam1, yankee, zocsa001 Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Nekem az alunál el van süllyesztve a csavar feje az anyagba, akkor már megérné szerintem ilyen csavarokat venni, vagy is csinálni, mert én a keráruban nem bízok meg, olyan valóban lehet mindenkinek. A lemeznél ugye más a gyerek fekvése ezen téren, ott somán kulccsal lekapná, mert még a disztárcsát sem teszem fel télre az ilyen "elhagytam, szerezzünk másikat" fazonok miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 ja igen ma megvette a haverom a golfot... mentünk vele egy kört... érezni, hogy van különbség egy F hez képest... 1,4 misiért vette végül, fulos kocsi... én akkor se adnék ennyit érte... egy kicsit még alkudtam volna. Én ma mentem haverral 1 kicsit ótózni. 1.2es Vw poloval mentünk. Kezdem megszokni a benzinest a kadett miatt. Aztán tapostuk neki 1 kicsit. Veszi a fordulatot a kocsi. Tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Csak hogy Lacikának olyan trükkös a csavarja, hogy a feje körül van egy külső "gyűrű" ami elforog.. :) :) De tréler ellenije nincs ám.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Nekem az alunál el van süllyesztve a csavar feje az anyagba, akkor már megérné szerintem ilyen csavarokat venni, vagy is csinálni, mert én a keráruban nem bízok meg, olyan valóban lehet mindenkinek. A lemeznél ugye más a gyerek fekvése ezen téren, ott somán kulccsal lekapná, mert még a disztárcsát sem teszem fel télre az ilyen "elhagytam, szerezzünk másikat" fazonok miatt. Ahol be van süllyesztve ott persze más, de arra a kérdésre hogy a lemezfelnire érdemes -e. Arra úgy-gondoltam hogy nem érdemes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 De tréler ellenije nincs ám.. :D Jóuvanmána! :) Nem lehet minden ellen felkészülni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 még a disztárcsát sem teszem fel télre az ilyen "elhagytam, szerezzünk másikat" fazonok miatt. Szerencsére az f astra gyári dísztárcsa kicsit sem tömeges... :) :) :D Bár nem csak a d.tárcsa. Múltkor jöttem ki a Lidlből és rögtön az első sorban 4 szürke astra f volt. Ebből háromnak H-val kezdődött a rendszáma, mint az enyémnek. Kétszer is meg kell néznem, hogy melyiket kezdem b......ni a kulccsal. Nincs pitty-pitty, pedig ilyenkor jól jönne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Ésha nekem két karika van ami elforog? És összeneroppantós-pácélososból van? Hmmm? :) Plussz, még a kettő közé is van kenve zsír. :D B@...g. Ezt még olvasni is fáj, nem elképzelni. Tegyél mind a négy kerékre kerékbilincset, és dobd a dunába a kulcsot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts