zotya975 Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 szerintem azok a10es csavarok bőven bírnak annyit, mint amit a kocsi elbír :) Nem tudom vmi táblázatban olvastam, hogy a kivehetőt nem lehet annyira terhelni.
Novy Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Nem tudom vmi táblázatban olvastam, hogy a kivehetőt nem lehet annyira terhelni. az meglehet, de a karosszéria egyetlen pontja sincs szerintem olyan erős, mint két 10es csavar
Dáwid Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 az meglehet, de a karosszéria egyetlen pontja sincs szerintem olyan erős, mint két 10es csavar Egyetértek, ha az a rögzítés nem bír el valamit azt az autó egyébként sem bírná el. Nem 18-kerekű hogy nagypótra kelljen méretezni a horgot. Biztos hogy erősebb a fix, de azt a pluszt nem lehet kihasználni mert a horgon kívül semmi más nem bírná el.
Novy Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Egyetértek, ha az a rögzítés nem bír el valamit azt az autó egyébként sem bírná el. Nem 18-kerekű hogy nagypótra kelljen méretezni a horgot. Biztos hogy erősebb a fix, de azt a pluszt nem lehet kihasználni mert a horgon kívül semmi más nem bírná el. riszpekt :)
Dáwid Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 riszpekt :lol: ? :) me'? :) most kit mentettem meg és mitől? :lol: :D
zotya975 Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 az meglehet, de a karosszéria egyetlen pontja sincs szerintem olyan erős, mint két 10es csavar Egyetértek, ha az a rögzítés nem bír el valamit azt az autó egyébként sem bírná el. Nem 18-kerekű hogy nagypótra kelljen méretezni a horgot. Biztos hogy erősebb a fix, de azt a pluszt nem lehet kihasználni mert a horgon kívül semmi más nem bírná el. Most nem azt mondom, hogy nem bírna el akár 2 tonnát, csak nem szabad annyira terhelni. A kocsim is elbírna két tehenet, de nem azért nem rakom bele őket, mert nem tudom bekötni az övet, hanem mert megvan a max. összsúly nem?
Novy Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 ? :) me'? :) most kit mentettem meg és mitől? :lol: :D ez nem azt jeelnti, hogy egyetértek? AliG
zotya975 Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 ez nem azt jeelnti, hogy egyetértek? AliG De.
Dáwid Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 ez nem azt jeelnti, hogy egyetértek? AliG Nem. Azt hogy tisztelet. :) Ang.S. :)
Novy Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Nem. Azt hogy tisztelet. :) Ang.S. :D akkor detszrájgt :)
brezsó Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Visszatérve a vonóhorogra és a visszajelzőjére..ott tulajdonképpen csak egy vezetéket kell húzni a vonóhorog csatiról a műszerfalba vagy az már benne van/lehet valahol a kötegben gyárilag?
Novy Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Visszatérve a vonóhorogra és a visszajelzőjére..ott tulajdonképpen csak egy vezetéket kell húzni a vonóhorog csatiról a műszerfalba vagy az már benne van/lehet valahol a kötegben gyárilag? neked tuti nem lesz benne :) mint ahogy nekem sincs, de egyébként se a vonóhorog csatitól kell húzni. az előbb le is írták, hogy a "C" lábra kell a relénél.
brezsó Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 neked tuti nem lesz benne :D mint ahogy nekem sincs, de egyébként se a vonóhorog csatitól kell húzni. az előbb le is írták, hogy a "C" lábra kell a relénél. Milyen relénél, minek a reléjénél? Van a horognak is reléje? Azt hittem, hogy rákötik a hátsó fényekre oszt "csókol anyád Matild"... :) ...meg mittoménmiazaCláb.. :)
invictus Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Milyen relénél, minek a reléjénél? Van a horognak is reléje? Azt hittem, hogy rákötik a hátsó fényekre oszt "csókol anyád Matild"... :) ...meg mittoménmiazaCláb.. :) Indexreléről kell egy vezeték a műszeregység kisebbik csatijának egyik lábára.
brezsó Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Indexreléről kell egy vezeték a műszeregység kisebbik csatijának egyik lábára. De magát a vonóhorgot csak a hátsó lámpákról(is) köt(het)ik be, ugye? És az a relé akkor is ad jelet a visszajelzőnek hogy csatlakoztatták az utánfutót? Érdekes, nekem tudatlannak, de valójában úgyis szakihoz viszem ha rászánom magamat a felszerelésére... :) :)
invictus Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 De magát a vonóhorgot csak a hátsó lámpákról(is) köt(het)ik be, ugye? És az a relé akkor is ad jelet a visszajelzőnek hogy csatlakoztatták az utánfutót? Érdekes, nekem tudatlannak, de valójában úgyis szakihoz viszem ha rászánom magamat a felszerelésére... :) :) Én se vágom, de asszem a relének az a lába csak akkor kapcsolgat, ha nagyobb teljesítmény van rajta ugye a több izzó miatt. Ha tévedek javítsatok, vagy moderáljatok, vagy töröljetek. :D
Novy Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 De magát a vonóhorgot csak a hátsó lámpákról(is) köt(het)ik be, ugye? És az a relé akkor is ad jelet a visszajelzőnek hogy csatlakoztatták az utánfutót? Érdekes, nekem tudatlannak, de valójában úgyis szakihoz viszem ha rászánom magamat a felszerelésére... :) :) vehetnéd a fáradozást,hogy elektromosba is visszaolvasol egyébként: a lámpákat hátulról a visszajelzőhöz meg van egy univerzális szet is, és azt fogják betenni neked, ha nem szólsz. a gyárihoz pedig kell egy elég drága relé, és annak az egyik lábáról viszik a veztéket a kisebbik csati megfelelő lábára.
brezsó Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 vehetnéd a fáradozást,hogy elektromosba is visszaolvasol egyébként: a lámpákat hátulról a visszajelzőhöz meg van egy univerzális szet is, és azt fogják betenni neked, ha nem szólsz. a gyárihoz pedig kell egy elég drága relé, és annak az egyik lábáról viszik a veztéket a kisebbik csati megfelelő lábára. :) jóuvannmámilyenvagyú :D Még fogjátok rám, hogy sokat offolok! :lol: Egyébként úgy látom, hogy ma valahogy morcos vagy...ki cseszte fel az agyadat? Kosarat kaptál? "Gyere sirj a vállamon!" :lol: :) B)
Novy Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 :lol: jóuvannmámilyenvagyú B) Még fogjátok rám, hogy sokat offolok! ;) Egyébként úgy látom, hogy ma valahogy morcos vagy...ki cseszte fel az agyadat? Kosarat kaptál? "Gyere sirj a vállamon!" :P :lol: :lol: nem vok morocs, csak megvok lepődve rajtad, te vissza szoktál olvasni, most miért nem? :D sztem hening az aki morocso :) bocs hening :)
brezsó Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 nem vok morcos, csak megvok lepődve rajtad, te vissza szoktál olvasni, most miért nem? :lol: sztem hening az aki morocso :D bocs hening :lol: :) Mert igy egyszerűbb mint onnan lapozgatva "összecsipkedni" ;) :) Lusta vagyok, na! Benne van a génjeimben. B)
astrásgyerek Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Tényleg... az a fekete betétben van. Jóvanna nyertél. De akkor is kapcsoló lesz ott B) :) milyen extrát fog kapcsolni? billenős kapcsoló, olyan mint a Halálos iramban :) NITROOOOO :D :lol: :lol:
kopymv6 Elküldve November1, 2009 Elküldve November1, 2009 Hay mindenkinek alkatrészt keresek F Astrához 1,6 16 szelepeshez kipuff csonkot ablaktörlő mechanikát és elektomos ablak kapcsolót balost.Ha valaki tud irjon árat és elérhetőséget köszönöm mindenkinek.
zotya975 Elküldve November1, 2009 Elküldve November1, 2009 Tessék. :) Hay mindenkinek alkatrészt keresek F Astrához 1,6 16 szelepeshez kipuff csonkot ablaktörlő mechanikát és elektomos ablak kapcsolót balost.Ha valaki tud irjon árat és elérhetőséget köszönöm mindenkinek.
beligrom Elküldve November1, 2009 Elküldve November1, 2009 hali vki már próbált ijen osram nagy fényerejű izzót? ezek jobban melegszenek mint a sima?
invictus Elküldve November1, 2009 Elküldve November1, 2009 hali vki már próbált ijen osram nagy fényerejű izzót? ezek jobban melegszenek mint a sima? Én már próbáltam, Osram silverstar 50%-osat. Jó volt, de 2-3 hónap után pár nap különbséggel mindkettő kiégett. Tungsramok jobban bírják a tapasztalatok szerint.
Recommended Posts