zotya975 Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 szerintem azok a10es csavarok bőven bírnak annyit, mint amit a kocsi elbír :) Nem tudom vmi táblázatban olvastam, hogy a kivehetőt nem lehet annyira terhelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Nem tudom vmi táblázatban olvastam, hogy a kivehetőt nem lehet annyira terhelni. az meglehet, de a karosszéria egyetlen pontja sincs szerintem olyan erős, mint két 10es csavar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 az meglehet, de a karosszéria egyetlen pontja sincs szerintem olyan erős, mint két 10es csavar Egyetértek, ha az a rögzítés nem bír el valamit azt az autó egyébként sem bírná el. Nem 18-kerekű hogy nagypótra kelljen méretezni a horgot. Biztos hogy erősebb a fix, de azt a pluszt nem lehet kihasználni mert a horgon kívül semmi más nem bírná el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Egyetértek, ha az a rögzítés nem bír el valamit azt az autó egyébként sem bírná el. Nem 18-kerekű hogy nagypótra kelljen méretezni a horgot. Biztos hogy erősebb a fix, de azt a pluszt nem lehet kihasználni mert a horgon kívül semmi más nem bírná el. riszpekt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 riszpekt :lol: ? :) me'? :) most kit mentettem meg és mitől? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 az meglehet, de a karosszéria egyetlen pontja sincs szerintem olyan erős, mint két 10es csavar Egyetértek, ha az a rögzítés nem bír el valamit azt az autó egyébként sem bírná el. Nem 18-kerekű hogy nagypótra kelljen méretezni a horgot. Biztos hogy erősebb a fix, de azt a pluszt nem lehet kihasználni mert a horgon kívül semmi más nem bírná el. Most nem azt mondom, hogy nem bírna el akár 2 tonnát, csak nem szabad annyira terhelni. A kocsim is elbírna két tehenet, de nem azért nem rakom bele őket, mert nem tudom bekötni az övet, hanem mert megvan a max. összsúly nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 ? :) me'? :) most kit mentettem meg és mitől? :lol: :D ez nem azt jeelnti, hogy egyetértek? AliG Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 ez nem azt jeelnti, hogy egyetértek? AliG De. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 ez nem azt jeelnti, hogy egyetértek? AliG Nem. Azt hogy tisztelet. :) Ang.S. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Nem. Azt hogy tisztelet. :) Ang.S. :D akkor detszrájgt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Visszatérve a vonóhorogra és a visszajelzőjére..ott tulajdonképpen csak egy vezetéket kell húzni a vonóhorog csatiról a műszerfalba vagy az már benne van/lehet valahol a kötegben gyárilag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Visszatérve a vonóhorogra és a visszajelzőjére..ott tulajdonképpen csak egy vezetéket kell húzni a vonóhorog csatiról a műszerfalba vagy az már benne van/lehet valahol a kötegben gyárilag? neked tuti nem lesz benne :) mint ahogy nekem sincs, de egyébként se a vonóhorog csatitól kell húzni. az előbb le is írták, hogy a "C" lábra kell a relénél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 neked tuti nem lesz benne :D mint ahogy nekem sincs, de egyébként se a vonóhorog csatitól kell húzni. az előbb le is írták, hogy a "C" lábra kell a relénél. Milyen relénél, minek a reléjénél? Van a horognak is reléje? Azt hittem, hogy rákötik a hátsó fényekre oszt "csókol anyád Matild"... :) ...meg mittoménmiazaCláb.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Milyen relénél, minek a reléjénél? Van a horognak is reléje? Azt hittem, hogy rákötik a hátsó fényekre oszt "csókol anyád Matild"... :) ...meg mittoménmiazaCláb.. :) Indexreléről kell egy vezeték a műszeregység kisebbik csatijának egyik lábára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Indexreléről kell egy vezeték a műszeregység kisebbik csatijának egyik lábára. De magát a vonóhorgot csak a hátsó lámpákról(is) köt(het)ik be, ugye? És az a relé akkor is ad jelet a visszajelzőnek hogy csatlakoztatták az utánfutót? Érdekes, nekem tudatlannak, de valójában úgyis szakihoz viszem ha rászánom magamat a felszerelésére... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 De magát a vonóhorgot csak a hátsó lámpákról(is) köt(het)ik be, ugye? És az a relé akkor is ad jelet a visszajelzőnek hogy csatlakoztatták az utánfutót? Érdekes, nekem tudatlannak, de valójában úgyis szakihoz viszem ha rászánom magamat a felszerelésére... :) :) Én se vágom, de asszem a relének az a lába csak akkor kapcsolgat, ha nagyobb teljesítmény van rajta ugye a több izzó miatt. Ha tévedek javítsatok, vagy moderáljatok, vagy töröljetek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 De magát a vonóhorgot csak a hátsó lámpákról(is) köt(het)ik be, ugye? És az a relé akkor is ad jelet a visszajelzőnek hogy csatlakoztatták az utánfutót? Érdekes, nekem tudatlannak, de valójában úgyis szakihoz viszem ha rászánom magamat a felszerelésére... :) :) vehetnéd a fáradozást,hogy elektromosba is visszaolvasol egyébként: a lámpákat hátulról a visszajelzőhöz meg van egy univerzális szet is, és azt fogják betenni neked, ha nem szólsz. a gyárihoz pedig kell egy elég drága relé, és annak az egyik lábáról viszik a veztéket a kisebbik csati megfelelő lábára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 vehetnéd a fáradozást,hogy elektromosba is visszaolvasol egyébként: a lámpákat hátulról a visszajelzőhöz meg van egy univerzális szet is, és azt fogják betenni neked, ha nem szólsz. a gyárihoz pedig kell egy elég drága relé, és annak az egyik lábáról viszik a veztéket a kisebbik csati megfelelő lábára. :) jóuvannmámilyenvagyú :D Még fogjátok rám, hogy sokat offolok! :lol: Egyébként úgy látom, hogy ma valahogy morcos vagy...ki cseszte fel az agyadat? Kosarat kaptál? "Gyere sirj a vállamon!" :lol: :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 :lol: jóuvannmámilyenvagyú B) Még fogjátok rám, hogy sokat offolok! ;) Egyébként úgy látom, hogy ma valahogy morcos vagy...ki cseszte fel az agyadat? Kosarat kaptál? "Gyere sirj a vállamon!" :P :lol: :lol: nem vok morocs, csak megvok lepődve rajtad, te vissza szoktál olvasni, most miért nem? :D sztem hening az aki morocso :) bocs hening :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 nem vok morcos, csak megvok lepődve rajtad, te vissza szoktál olvasni, most miért nem? :lol: sztem hening az aki morocso :D bocs hening :lol: :) Mert igy egyszerűbb mint onnan lapozgatva "összecsipkedni" ;) :) Lusta vagyok, na! Benne van a génjeimben. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Tényleg... az a fekete betétben van. Jóvanna nyertél. De akkor is kapcsoló lesz ott B) :) milyen extrát fog kapcsolni? billenős kapcsoló, olyan mint a Halálos iramban :) NITROOOOO :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kopymv6 Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Hay mindenkinek alkatrészt keresek F Astrához 1,6 16 szelepeshez kipuff csonkot ablaktörlő mechanikát és elektomos ablak kapcsolót balost.Ha valaki tud irjon árat és elérhetőséget köszönöm mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Tessék. :) Hay mindenkinek alkatrészt keresek F Astrához 1,6 16 szelepeshez kipuff csonkot ablaktörlő mechanikát és elektomos ablak kapcsolót balost.Ha valaki tud irjon árat és elérhetőséget köszönöm mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 hali vki már próbált ijen osram nagy fényerejű izzót? ezek jobban melegszenek mint a sima? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 hali vki már próbált ijen osram nagy fényerejű izzót? ezek jobban melegszenek mint a sima? Én már próbáltam, Osram silverstar 50%-osat. Jó volt, de 2-3 hónap után pár nap különbséggel mindkettő kiégett. Tungsramok jobban bírják a tapasztalatok szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts