Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Akit érdekel ilyen a spriccelő. Eddig szökött az egyik lapát, most már nem. Az egyedüli bajom, hogy ki kellett vennem a müanyag elemet amin vannak ezek az izék és most akármit csinálok a felső gumipereme nem akar olyan szépen rásimulni a szélvédőre mint eddig de nem volt gyárilag sem ragasztva.

És ha finoman hajszárítóval megmelegítenéd?

"C"

Kösz, benned bíztam! :) Látod Novy! Nem a telóm optikáját kell szidni ha szégyenszemre nem ismered az Opel típusokat. :)

Megosztás:

Reggel, felkelés, koránság, hidegség, tökömnek se volt kedve felkelni de muszáj volt hazavinni a barátnőmet. Lemegyek az másik drágához. Mondom jó lesz főpróbának. 1 izzítás, kulcs elfordít, és egyből, pöccre ketyegett :) :P A Ribi eddig nyáron nem indult így mint ezzel a mocival :) :lol: imáádom :lol: És olyan erős lett hogy minden emelkedőn, kanyarban indulásnál elkapar B) ;) (vagy csak azért lehet mert a nyárigumik+1pótkerék kombó nem a legjobb téli megoldás? :lol: )Nembaj, hétfőn megyek a télikért, aztán le se lehet vakarni majd az útról :D :P

Megosztás:

"C"

B B)

-----------------------------------------------------------------------

Ezt a valamit :lol: 2 nap alatt sacc 40 oldal, végig se olvasom, tuti szét van offolva :) :D vagy tévedek? :)

az a szomorú, hogy amilyen hülye vagy, te is fogsz vezetni ilyen állapotban is :lol:

nagylol_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Megosztás:

Egy kis poénparádé mindenkinek, csak hogy jól induljon a napotok! B) :lol:

na itt igazodj el!

van néhány irónikus kép ;)

annyira nem hatottam meg a dolog

B :lol:

-----------------------------------------------------------------------

Ezt a valamit :lol: 2 nap alatt sacc 40 oldal, végig se olvasom, tuti szét van offolva :) :D vagy tévedek? :)

nagylol_www.kepfeltoltes.hu_.gif

:P

Megosztás:

Érdekes hogy egy OFF-király fenyegetőzik töröltetéssel nem? B) :lol:

az hogy offolsz(a te neved ki se kell írni :) ), vagy hogy sokadszor tévesen informálsz egy érdeklődőt nem ugyan az :)

és igen lesz töröltetve :lol:

legalább tedd hozzá, hogy neked.... ledpanelod van :D

Megosztás:

Autóból használható bankautomata kezelési útmutatója:

Férfi ügyfeleknek :

1. Hajtson az automatához, és nyissa ki az ablakot.

2. Helyezze be az automatába a hitelkártyát, és adja meg a PIN-kódot.

3. Billentyűzze be a kívánt összeget.

4. Tegye el a pénzt.

5. Vegye ki a hitelkártyát és a bizonylatot.

6. Húzza fel az ablakot. Jó utat!

Női ügyfeleknek:

1. Hajtson az automata elülső oldalához.

2. Indítsa újból a lefulladt motort.

3. Nyissa ki az oldalsó ablakot.

4. Menjen hátrafelé, amíg az automata az ablak mellé nem kerül.

5. Vegye elő a táskáját, és ürítse ki az utasülésre, majd keresse meg a hitelkártyáját.

6. A visszapillantó tükörben ellenőrizze a sminkjét.

7. Próbálja meg a hitelkártyát behelyezni az ATM-be.

8. Szálljon ki, hogy elérje a bankautomatát.

9. Helyezze be a hitelkártyát.

10. Vegye ki és helyezze vissza fordított irányban.

11. Menjen vissza a kocsihoz, és keresse meg a noteszét, amibe felírta a PIN-kódot.

12. Billentyűzze be az adott számokat.

13. Nyomja meg a „Törlés” gombot, és a társadalombiztosítási száma helyett adja meg a mellette lévő négyjegyű számot.

14. Most üsse be a felvenni kívánt összeget.

15. Vegye el a készpénzt és a bizonylatot.

16. Szálljon vissza a kocsiba, keresse meg a pénztárcáját, tegye el a pénzt, ellenőrizze a sminkjét, és induljon el.

17. Tolasson vissza az automatához, szálljon ki, és vegye ki a hitelkártyáját.

18. Tegye el a hitelkártyát.

19. Ha a sminkje rendben, egyes sebességben indítsa újra a lefulladt motort.Vezessen két-három kilométert, és ha gyorsabban szeretne menni, engedje ki a kéziféket. Jó utat!

:)

Megosztás:

mi van veled? Bal lábbal keltél fel?

semmi :)

de tényleg írd már oda, hogy ledpanellal működik

am nekem nincs is olyanom hé :)

mármint tekerőkém

ha én beépítek egy 10k-s tekerhető ellenállást, akkor azzal egyesével is kell működnie nem??

csak lehet nagy terhelést fog kapni a poti...

Megosztás:

Kadett B . Ha jól látom abból is az újabb széria (69 utáni)

Valóban, én tévesztettem el. De legalább azt eltaláltam, hogy Kadett :)

Régebben majdnem lett egy ilyenem, csak úgy hobbi célra, egész jó állapotban volt, veteránoztatni is érdemes lett volna megcsinálni, ráadásul úgy még forgalomba is lehetne helyezni (ki volt vonatva).

Megosztás:

Valóban, én tévesztettem el. De legalább azt eltaláltam, hogy Kadett :)

Régebben majdnem lett egy ilyenem, csak úgy hobbi célra, egész jó állapotban volt, veteránoztatni is érdemes lett volna megcsinálni, ráadásul úgy még forgalomba is lehetne helyezni (ki volt vonatva).

én is tudtam egyből, hogy kadi, de zotya egyből beugatott... el kéne már porolni,mostanában sokat osztja az eszet :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.