Stefan Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Nem tudom, frissítette magát, azóta nem jó. Már csak egy kutyi van, ő marad. :) Nekem is volt, hogy kötelezően frissítette magát (máskülönben nem engedett volna be), aztán nem ment. Neten nézelődtem és az egyik fórumon volt egy olyan tipp, hogy a msmsgs.exe fájl kompatibilitását Win2000 -re kell állítani. Nekem működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Jó hogy jöttél!Hiányoztál! :) Igen? :) A Karcsi? Kinek? :D :lol: Kuss. :lol: Inkább gyere a pezoba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Igen? :) Persze csak a jókedvű éned... :) A tegnap reggeli nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Persze csak a jókedvű éned... :) A tegnap reggeli nem! :lol: Ja-ja vigyázzni kell a Karcsival, bár a zord külső :) érző szívet takar :D , egyszer engem gyíkká változtatott. B) De már elmult. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Nekem is volt, hogy kötelezően frissítette magát (máskülönben nem engedett volna be), aztán nem ment. Neten nézelődtem és az egyik fórumon volt egy olyan tipp, hogy a msmsgs.exe fájl kompatibilitását Win2000 -re kell állítani. Nekem működött. Kösz a tippet, de nem jött be, azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhető, próbáljam meg később. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ja-ja vigyázzni kell a Karcsival, bár a zord külső :) érző szívet takar :D , egyszer engem gyíkká változtatott. :lol: De már elmult. :lol: INKÁBB GYERE A PEZOBA. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 INKÁBB GYERE A PEZOBA. :) Főleg hogy én is megyek... de ez titok...én leszek a meglepetés vendég. :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Kösz a tippet, de nem jött be, azt írja, hogy a szolgáltatás nem elérhető, próbáljam meg később. Mailt megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 INKÁBB GYERE A PEZOBA. :) Heningnéhez odavihetem addíg a 3 gyereket? :) Főleg hogy én is megyek... de ez titok...én leszek a meglepetés vendég. :D :lol: :lol: Hűha, így más a leényzó fekvése! B) Mailt megkaptad? Meg, de csatolt file hibát ír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Meg, de csatolt file hibát ír. Akkor küldöm még egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ki megy a 2009. november 14.-ei Évadzáró Opel Találkozóra innen "tőlünk"? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Akit érdekel,a netrisk.hu-n elindult a 2010-es kötelező számítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ki megy a 2009. november 14.-ei Évadzáró Opel Találkozóra innen "tőlünk"? :) Én. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Akit érdekel,a netrisk.hu-n elindult a 2010-es kötelező számítás. Ja, már néztem én is. Más.: keresztmaminak meghúzták a Suzukiját a tecsónál, csak aza ajtó horpadt be. A cascó nem foglakozik vele, mert szerintük nincs 50ropis a kár. Most elvitte szerelőhöz, aki szerint 150-lesz a vége. Nem értem, egy nyomorult ajtót cserélek, az hol 150-ropi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ja, már néztem én is. Más.: keresztmaminak meghúzták a Suzukiját a tecsónál, csak aza ajtó horpadt be. A cascó nem foglakozik vele, mert szerintük nincs 50ropis a kár. Most elvitte szerelőhöz, aki szerint 150-lesz a vége. Nem értem, egy nyomorult ajtót cserélek, az hol 150-ropi? Annál a szerelőnél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Heningnéhez odavihetem addíg a 3 gyereket? :) ... Nem tudom. Kérdezd meg tőle! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Annál a szerelőnél. :D drága szerelő :) 150ért lehet venni sutyuit :) egy olyan javítás meg vagy 40 ezer cakom pakk Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 drága szerelő :) 150ért lehet venni sutyuit :D egy olyan javítás meg vagy 40 ezer cakom pakk 5-éves asszem Ignis. Körül kéne nézni bontóban mennyiért van ajtó, az ezüst szín sem gyakori, vennék neki aztán átpakolnám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 5-éves asszem Ignis. Körül kéne nézni bontóban mennyiért van ajtó, az ezüst szín sem gyakori, vennék neki aztán átpakolnám. :) nem azt akartad írni, hogy az ezüst szín sem ritka? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Gyáááá!!! Háásíít a drágááám. Ketyeg mint a svájcióra, jobban indul mint a zafira :P :lol: :lol: qrvajó :D Nah léptem, fél évesek vagyunk a másik drágámmal úgyhogy ma nem a fórumon töltöm az estémet, de ezt muszáj volt leírni :D :) (jah, és kaptam bónuszba egy külső-belső mosás-takarítást, úgyhogy nem kell porszívózni mielőtt barátnőmért megyek ;) :P (jah, azthittem besz.rok. A parkolóba áll a tiszta autó, srác mondja hogy itt a kulcs, mehetek meglesni. Beülök, és egy ezres van a váltóboxban. A takarító srác találta a csomitartóban a szőnyeg alatt. Előretette, és szólt hogy ottvan azt találta. ;) :) Komolyan meglepődtem hogy vannak még ilyen emberek :D ) Jah és a jobb első kerékben van egy süllyesztett fejű facsavar B) Mondtam tekerje beljebb nehogy kiessen :P De inkább a pótkerékre szavazott :D Hétfőn meg megyek a télikért. 4 dayton :lol: Nah jólvan télleg menek már, mert oda kell érni :lol: Jóéjt/hétvégét mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 nem azt akartad írni, hogy az ezüst szín sem ritka? :) Ja, mondom hogy öregszem, és már a memóriám sem a régi, meg a memóriám sem a régi. :) Amúgy a melóhelyen lőttem, felismeri vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Beülök, és egy ezres van a váltóboxban. A takarító srác találta a csomitartóban a szőnyeg alatt. Előretette, és szólt hogy ottvan azt találta. :D :) Komolyan meglepődtem hogy vannak még ilyen emberek :) ) Lehet 20-ezres volt, csak felváltotta. :lol: Amúgy jó szórakozást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 hát ilyen szar képről felismerni vmit... szerintem kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Akit érdekel ilyen a spriccelő. Eddig szökött az egyik lapát, most már nem. Az egyedüli bajom, hogy ki kellett vennem a müanyag elemet amin vannak ezek az izék és most akármit csinálok a felső gumipereme nem akar olyan szépen rásimulni a szélvédőre mint eddig de nem volt gyárilag sem ragasztva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 hát ilyen szar képről felismerni vmit... szerintem kadett "C" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts