Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

?????????????????????????

BEVONJÁK???????????????

:) :D :lol: :lol: Na ezt még nem is hallottam...hát mióta van ez így?

asszem így van

engem a sógor szokott nyúzni, hogy tegyem le a jogsit és hajtanám a magnumot. De engem valahogy nem vonz, hogy napokig ne legyek itthol. :) Mert a mostanira van sofőr, de még akar venni egyet, vagy kettőt.

én mennék kézzel lábbal, főleg külföldre

Végülis semmit, csak unalmas volt a sima fejvédő. Először TURBO meg NITRO feliratokat akartam, de az túl bonyolult lett volna, meg nevetségesen néztem volna ki benne. 5 évig festettem ilyen technikával ponyvát kamionra meg sátorra, ott valami lágyítót kevertünk a festékbe, hogy ne legyen merev, és ne szakadjon be a kontúr amikor lehúzod a fóliát. De ez csak sima matt fekete flakonos volt. Biztos láttál már LKW-s kamiont, olyanokat csináltam meg ásványvizeset. Meg a mobiltornyokra az antenna takarókat. GSM, Westel, meg hasonlók.

és miért hagytad abba?

az jól fizet nem?

Megosztás:

Tehetnél a sisak 2 oldalára sörösdobozt és mind a kettőből szívószálat a szádba. :) Megnézném a főnököd fejét! :)

Én is mert tudják rólam, hogy nem iszom, ezért átalában én vagyok a sofőr ha ő nem ér rá.

és miért hagytad abba?

az jól fizet nem?

Nem , mozgóbér rendszer volt, és általában lehúzták. Meg üvöltöttek a emberrel, megalázó volt. Itt jobb, normális társaság nagyjából, viszonylag jó pénz, változatos munka, meg egy csomót autózhatok nagy erős autóval. :D

Megosztás:

Én is mert tudják rólam, hogy nem iszom, ezért átalában én vagyok a sofőr ha ő nem ér rá.

Nem , mozgóbér rendszer volt, és általában lehúzták. Meg üvöltöttek a emberrel, megalázó volt. Itt jobb, normális társaság nagyjából, viszonylag jó pénz, változatos munka, meg egy csomót autózhatok nagy erős autóval. :)

Na az olyat gyűlölöm....és nem tűröm senkinek. Suliba van 1 tanár aki általába mindenki fejét lüvölti...enyémet is próbálta. Aztán tágra nyílt a szeme amikor visszanyalt a fagyi és mégerősebben visszaüvöltöttem. :)

Megosztás:

Na az olyat gyűlölöm....és nem tűröm senkinek. Suliba van 1 tanár aki általába mindenki fejét lüvölti...enyémet is próbálta. Aztán tágra nyílt a szeme amikor visszanyalt a fagyi és mégerősebben visszaüvöltöttem. :)

Én is olyan vagyok, hogy nem viselem el senkitől, hogy ugasson nekem! Én annó hagytam ott munkahelyet emiatt! Rossz passzban volt a főnök, leállt ugatni, meguntam, visszaugattam, fogtam magam és hazajöttem, majd leszámoltam. Simán visszaszólok bárkinek, ha valaki ugat nekem!

Megosztás:

Én is olyan vagyok, hogy nem viselem el senkitől, hogy ugasson nekem! Én annó hagytam ott munkahelyet emiatt! Rossz passzban volt a főnök, leállt ugatni, meguntam, visszaugattam, fogtam magam és hazajöttem, majd leszámoltam. Simán visszaszólok bárkinek, ha valaki ugat nekem!

úgy is kell! Senkinek semmi joga nincs leüvölteni a másik haját..csak mert rossz a kedve. Egyszer nekem volt 1 olyan is ( csak ez kocsival ) hogy volt egy kétsávos út. Külsőből lehetett kanyarodni jobbra is meg egyenesen is haladni. én álltam a külsőbe belső is tömve volt, és ugye vártam hogy váltson a lámpa. de amíg nem megyek előrébb addig mögöttem levő nem tud jobbra kanyarodni. egy ilyen öltönyös f*szkalap volt valami csilivili renaultal. És rámdudált meg elkezdett üvölteni hogy takarodózzak már előle.. na faterral visszaordítottunk rendesen. Csak úgy lapult :) :)

Megosztás:

úgy is kell! Senkinek semmi joga nincs leüvölteni a másik haját..csak mert rossz a kedve. Egyszer nekem volt 1 olyan is ( csak ez kocsival ) hogy volt egy kétsávos út. Külsőből lehetett kanyarodni jobbra is meg egyenesen is haladni. én álltam a külsőbe belső is tömve volt, és ugye vártam hogy váltson a lámpa. de amíg nem megyek előrébb addig mögöttem levő nem tud jobbra kanyarodni. egy ilyen öltönyös f*szkalap volt valami csilivili renaultal. És rámdudált meg elkezdett üvölteni hogy takarodózzak már előle.. na faterral visszaordítottunk rendesen. Csak úgy lapult :) :D

Ha vezetek, néha kijön belőlem az állat. Pl. szokott olyan lenni, hogy kikanyarodok valahonnan, megyek 50-el, erre egy barom hátulról rámjön és dudál hogy ő menni akar! Olyankor mindig integetek neki, hogy 50 a határ, szal duguljon be. Sokat kalimpálok és káromkodok. De ha annyi barom van az utakon! Az szokot még kiborítani, mikor megyek a körúton és 30-al tötyög előttem a paraszt. Olyankor visítani tudnék, majd amikor elérjük a lámpát, akkor meg odalép neki. Na olyankor szoktam megelőzni, majd befékezek előtte és szívatom rendesen! Na meg a vén genyók! Mi a f@sznak ül kocsiba, ha már 30-nál halálfélelme van? :)

Megosztás:

Ha vezetek, néha kijön belőlem az állat. Pl. szokott olyan lenni, hogy kikanyarodok valahonnan, megyek 50-el, erre egy barom hátulról rámjön és dudál hogy ő menni akar! Olyankor mindig integetek neki, hogy 50 a határ, szal duguljon be. Sokat kalimpálok és káromkodok. De ha annyi barom van az utakon! Az szokot még kiborítani, mikor megyek a körúton és 30-al tötyög előttem a paraszt. Olyankor visítani tudnék, majd amikor elérjük a lámpát, akkor meg odalép neki. Na olyankor szoktam megelőzni, majd befékezek előtte és szívatom rendesen! Na meg a vén genyók! Mi a f@sznak ül kocsiba, ha már 30-nál halálfélelme van? :)

Igen...ilyen marhák vannak. Nekem volt 1 olyan amikor megelőzött 1 motoros.....abban a pillanatban ki is tette az irányjelző balra és fékezett mert kanyarodott balra be 1 kis utcába. VIszont meg kellett álljak miatta mert szembe jöttek, és ugye elsőbbséget kell adnia. Aztán amikor rádudáltam a rohadt idióta primitív tapló tuskó elkezdett kabbézni. Én meg felvettem a stílusát és kiordítottam neki hogy K.anyádat!

Megosztás:

Letojom! Akkor sem fogom hagyni, hogy üvöltsenek velem! Ugyanolyan ember mint és, ugyanolyan büdöset sz@rik!

hát ha nekem is lenne egy aranytojást tojó sógorom :)

akkor én is könyebben ugrálnék :)

a nyárra fix melód van... abból meg eltudsz tengődni télen...

Megosztás:

Szólt a főnököm/szomszédom, mi lenne ha vennénk felesben CO-t, mert neki is kéne, meg tudja hogy kasztnizni akarok. Rábólintottam, de csak majd tavaszal, még gyüjtenem kell a felére is. Ahogy nézegettem a rugótányér cseréhez le kell venni a tankot, meg a hidat is. Akna nélkül nem lesz egyszerű, de majd valamit kitalálok.

Megosztás:

Szólt a főnököm/szomszédom, mi lenne ha vennénk felesben CO-t, mert neki is kéne, meg tudja hogy kasztnizni akarok. Rábólintottam, de csak majd tavaszal, még gyüjtenem kell a felére is. Ahogy nézegettem a rugótányér cseréhez le kell venni a tankot, meg a hidat is. Akna nélkül nem lesz egyszerű, de majd valamit kitalálok.

Ásni kell egy árkot a kertben.

Megosztás:

fú bizony nehéz egy feladat.

emelőfel megemeled mind a két oldalt alábakolsz és úgy veszed teszed a hidat, hogy akarod

ha én megoldottam, neked is menni fog :)

Megosztás:

ne máá

előre várom, hogy miket fogsz holnap mesélni, mivel szopattak :D

Ne is mond, már a gyerekeim is csak néztek. Mondom nézzézek már mit csinált apa.: Mi ez? Sisak, arra van, hogy ne essen a fejemre a tágla. Jó-jó, de minnek vannak rajta csíkok? :) Tiiszta anyja mind a 3. Aminek nincs gyakorlati haszna azt miért csinálom? :)

Megosztás:

Ne is mond, már a gyerekeim is csak néztek. Mondom nézzézek már mit csinált apa.: Mi ez? Sisak, arra van, hogy ne essen a fejemre a tágla. Jó-jó, de minnek vannak rajta csíkok? :) Tiiszta anyja mind a 3. Aminek nincs gyakorlati haszna azt miért csinálom? :)

hát nekem apám is ilyen.. lefestettem a tid et minek az kmóra fordulatszámos, minek az, lefestettem minek az... szóval :lol:

de nekem tetszik, és a többi nem is igazán érdekel :D

Megosztás:

nanana most is neki köszönheted amelót, ami nem is fizetrosszul igaz :)

meg az alaktrész kedvezmény se rossz

nekem hidd el, hogy sajna van olyan helyzet, hogy meg kell hunyászkodni.

Vannak esetek, mikor kusba kell lenni, de én azokról az esetekről beszélek, amikor ok nélkül veri valaki magát. Ezzel nam azt mondtam ,hogy az eddigi összes melóhelyemet otthagytam. (2 eset volt) Mind a kettő vállalkozónál volt, még csirke koromban! :)

Megosztás:

fú bizony nehéz egy feladat.

emelőfel megemeled mind a két oldalt alábakolsz és úgy veszed teszed a hidat, hogy akarod

ha én megoldottam, neked is menni fog :)

Ez csak az egyik fele. Amit eddíg láttam az a taposólemez, az egyik küszöb tuti, a két rugótányr, egy lyuk van a pótkerék alatt, meg persze a tanknyilás/kerék felett. A tanknyiláshoz nem nyúlok, mert kívülrül nem olyan feltűnő, és ahhoz fényezni is kellene. Tényleg a kerék felett hogyan foltozom a belső sárvádőlemezt? Azon filóztam, hogy bellül kivágok egy darabot, és azon keresztül.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.