Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 az kreatív, hogy 2en magyaráztuk neki a kulcsbezárós történetet, és sokadik oldal után mág ír egy hsz-t hogy egy ismerősének a pótkulcs el volt dugva? :) na jó! Tévedtem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 RTL " mostantól jacko nélkül kell élnünk" azt brühühűűűű most lehet köcösg ###### vok.. aki csak a duc duc zenét szereti, bár ez nem igaz, de ekkora felhajtást csinálni még most is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 RTL " mostantól jacko nélkül kell élnünk" azt brühühűűűű most lehet köcösg ###### vok.. aki csak a duc duc zenét szereti, bár ez nem igaz, de ekkora felhajtást csinálni még most is :D én sem értem, minek ekkora hisztéria... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 én meg azt nem, hogy hol vannaka többiek? unatkozom hééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 az kreatív, hogy 2en magyaráztuk neki a kulcsbezárós történetet, és sokadik oldal után mág ír egy hsz-t hogy egy ismerősének a pótkulcs el volt dugva? :) Ez fájt, ezt igazán nem érdemeltem meg. :D én meg azt nem, hogy hol vannaka többiek? unatkozom hééé Ezek után csodálkozol rajta? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ez fájt, ezt igazán nem érdemeltem meg. :D Ezek után csodálkozol rajta? :D :D nem rád gondoltam :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ... Szóval itt vagyok sztem mindjárt jönnek a többiek is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Lalee gyere fel msnre mutatni akarok vmit van egy erősítő oco Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ... Szóval itt vagyok sztem mindjárt jönnek a többiek is. :D Visszajöttem! Hali! ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ... Télleg sehol senki. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ... Kissé elkanyarodott a téma az astra F-től. Na Hening majd meglátja... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Lehet Ő is tudna mesélni... Gorbi! Te fent vagy youtube-on??? neked volt Ladád az astra előtt? vagy keverek valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Gorbi! Te fent vagy youtube-on??? neked volt Ladád az astra előtt? vagy keverek valamit? engem a waresszal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Gorbi! Te fent vagy youtube-on??? neked volt Ladád az astra előtt? vagy keverek valamit? Volt Ladám, de szerintem nem én vagyok az. Ránézek! 542 találat, nem néztem át de tuti nem én vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 engem a waresszal :D Neeem Nem, azt tudom. CSak azért kérdezem mert youtube-on láttam egy Zsorbi nevű F astrás gyerket aki kommentelt. Meg a honlapomon a vendégkönyvbe szintén egy Zsorbi nevű gyerek írt, és írta hogy volt Ladája az Astra előtt. Mert a honalpomon van 1 kis ladás rész is. Volt Ladám, de szerintem nem én vagyok az. Ránézek! 542 találat, nem néztem át de tuti nem én vagyok. akkor sose voltál az opelf.uw.hu oldalon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Neeem Nem, azt tudom. CSak azért kérdezem mert youtube-on láttam egy Zsorbi nevű F astrás gyerket aki kommentelt. Meg a honlapomon a vendégkönyvbe szintén egy Zsorbi nevű gyerek írt, és írta hogy volt Ladája az Astra előtt. Mert a honalpomon van 1 kis ladás rész is. akkor sose voltál az opelf.uw.hu oldalon? De jártam már ott korábban. De a Zsorbi az nem Gorbi. Egy pillanatra ezzel a Youtube-os videoval a frászt hoztad rám :D Biztos rossz a lelkiismeretem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 De jártam már ott korábban. De a Zsorbi az nem Gorbi. Egy pillanatra ezzel a Youtube-os videoval a frászt hoztad rám :D Biztos rossz a lelkiismeretem... :) :D áááá nyugi csak érdeklődtem hogy esetleg nem-e Te voltál az. De ezekszerint nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Jó éjt! :D Holnap büszke lesz rátok Hening! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem azon van a hangsúly hogy sacc avagy sem....Hanem a 4,7es fogyasztás...1.7es Isuzu motorral. Én a szívóval 5,5fogyasztok ha nagyon szépen és nyugisan mek vele. :) há hogy van-e? lehet hogy azokban nem 385ezer van? :D ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Jó reggelt Hűha! :) Ajánlom szíves figyelmetekbe a 12.-képet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Jó reggelt Hűha! :D Ajánlom szíves figyelmetekbe a 12.-képet. :D Nekem kicsit vékonyka, de a cici + a szemek kárpotolnak mindent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nekem kicsit vékonyka, de a cici + a szemek kárpotolnak mindent :) Nekem nagyon vékony, de az a kép megfogott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nekem kicsit vékonyka, de a cici + a szemek kárpotolnak mindent :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Jó reggelt! Látom igazi pasis estétek volt! :) Na, meg reggeletek. Nem is tudok a témához mit hozzáfűzni, uh csak olvasok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Szia Hening! :D Ugye milyen jókislány voltam tegnap? :) Télleg, csak napközben vagy msn-en? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts