Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

az kreatív, hogy 2en magyaráztuk neki a kulcsbezárós történetet, és sokadik oldal után mág ír egy hsz-t hogy egy ismerősének a pótkulcs el volt dugva? :)

Ez fájt, ezt igazán nem érdemeltem meg. :D

én meg azt nem, hogy hol vannaka többiek?

unatkozom

hééé

Ezek után csodálkozol rajta? :D :D

Megosztás:

Gorbi! Te fent vagy youtube-on??? neked volt Ladád az astra előtt? vagy keverek valamit?

Volt Ladám, de szerintem nem én vagyok az. Ránézek!

542 találat, nem néztem át de tuti nem én vagyok.

Megosztás:

engem a waresszal :D

Neeem Nem, azt tudom. CSak azért kérdezem mert youtube-on láttam egy Zsorbi nevű F astrás gyerket aki kommentelt. Meg a honlapomon a vendégkönyvbe szintén egy Zsorbi nevű gyerek írt, és írta hogy volt Ladája az Astra előtt. Mert a honalpomon van 1 kis ladás rész is.

Volt Ladám, de szerintem nem én vagyok az. Ránézek!

542 találat, nem néztem át de tuti nem én vagyok.

akkor sose voltál az opelf.uw.hu oldalon?

Megosztás:

Neeem Nem, azt tudom. CSak azért kérdezem mert youtube-on láttam egy Zsorbi nevű F astrás gyerket aki kommentelt. Meg a honlapomon a vendégkönyvbe szintén egy Zsorbi nevű gyerek írt, és írta hogy volt Ladája az Astra előtt. Mert a honalpomon van 1 kis ladás rész is.

akkor sose voltál az opelf.uw.hu oldalon?

De jártam már ott korábban. De a Zsorbi az nem Gorbi. Egy pillanatra ezzel a Youtube-os videoval a frászt hoztad rám :D Biztos rossz a lelkiismeretem... :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.