Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

még így is sokkal erősebb az enyémtől :D

a videókártya sokat dob rajta

nekem 512vel több a memo de ennyi :)

de a videókártyám meg egy kalap ...

inkább költök az autóra:). Multkor mentem a satrunban, ott srácok nyomtak valami autós játékot...nézem...aztán így megfordult bennem hogy háh....nagyobb élvezet ettől ha csak a kocsit beindítom és hallgatom az alapjáratot. Ha meg megyek vele 1 kört..az meg már maga a mennyország

Novy! Láttam jutyúkon a videót ahol mutatod hogy milyen hangcucc van benne. az a nagy hangláda mennyibe volt??

Megosztás:

Azt hiszed? ...nem ingatlak meg ebben a hitedben. :)

Már megint mit? :D

Mijé, nem így van?! :D Pedig olyan szeretnivalóak vagyunk... :D

Bénázom, nem akarok bennehagyni sok felesleges idézést, főleg ami nem rám vonatkozik, kitörölöm és ez vagy jól sikerül vagy nem. :D

Megosztás:

Nekem meg AMD Athlon 64 X2 5200+, 4*1GB DDR2 800MHz, GeForce 8800GT 512MB DDR3 Ez még viszi egy darabig a játékokat, most még nincs vele bajom, fullon játszok mindennel, de már jövőre frissíteni kell. :D

nekem van 1 haverom ( szintén annyi idős mint én ) aki tavaly vett új gépet...asszem 300ért. De most karácsonykor újat vesz. Tán 500at tett el e-célra. Dehát neki nem számít. A3mas audival jár. konditerem a házba meg medence az udvaron.... :)

Megosztás:

nekem van 1 haverom ( szintén annyi idős mint én ) aki tavaly vett új gépet...asszem 300ért. De most karácsonykor újat vesz. Tán 500at tett el e-célra. Dehát neki nem számít. A3mas audival jár. konditerem a házba meg medence az udvaron.... :D

Én már annyi költöttem összesen gépre, hogy abból vehettem volna 2 astrát (6 év alatt)! Tavaly ezt összeraktam, majd jövőre frissítek rajta.

Megosztás:

inkább költök az autóra:). Multkor mentem a satrunban, ott srácok nyomtak valami autós játékot...nézem...aztán így megfordult bennem hogy háh....nagyobb élvezet ettől ha csak a kocsit beindítom és hallgatom az alapjáratot. Ha meg megyek vele 1 kört..az meg már maga a mennyország

Novy! Láttam jutyúkon a videót ahol mutatod hogy milyen hangcucc van benne. az a nagy hangláda mennyibe volt??

milyen nagy? :D keress visza képet most milyen van :D

az a láda semmibe se került, itthon találtam ozzá mindent.

ha megkell enni sztem olyan maximum 2000Ft a faanyag

Mijé, nem így van?! :) Pedig olyan szeretnivalóak vagyunk... :D

Bénázom, nem akarok bennehagyni sok felesleges idézést, főleg ami nem rám vonatkozik, kitörölöm és ez vagy jól sikerül vagy nem. :D

majd belejössz :D néha nekem is bekavarodik...

Nekem meg AMD Athlon 64 X2 5200+, 4*1GB DDR2 800MHz, GeForce 8800GT 512MB DDR3 Ez még viszi egy darabig a játékokat, most még nincs vele bajom, fullon játszok mindennel, de már jövőre frissíteni kell. :D

temeg bek@pod akkor :D ha ilyen géped van ;)

Megosztás:

Én már annyi költöttem összesen gépre, hogy abból vehettem volna 2 astrát (6 év alatt)! Tavaly ezt összeraktam, majd jövőre frissítek rajta.

én 2003ba vettem úgy a gépet hogy AMD athlon 1800+, Nv Gt 2 Mx400 64mb, 128 Ram.

Azóta letört 1 darab a prociból, na azt cseréltem tettem bele a 2200es Athlont, amíg sokat játszottam addig fejlesztgettem a Ramot, aztán 512nél megálltam. Télen meg bekulázott a videókártyám, így vettem bele azt ami benne van most. az Ati. 6 év alatt ennyit fejlesztettem rajta. Minden más a régi. Ja meg a monitor amit cseréltem LCD-re, illetve a tápegységet cseréltem ki egy 550esre.

milyen nagy? :) keress visza képet most milyen van :D

az a láda semmibe se került, itthon találtam ozzá mindent.

ha megkell enni sztem olyan maximum 2000Ft a faanyag

Ami még a rendszámot is rezegtette :D

Megosztás:

én 2003ba vettem úgy a gépet hogy AMD athlon 1800+, Nv Gt 2 Mx400 64mb, 128 Ram.

Azóta letört 1 darab a prociból, na azt cseréltem tettem bele a 2200es Athlont, amíg sokat játszottam addig fejlesztgettem a Ramot, aztán 512nél megálltam. Télen meg bekulázott a videókártyám, így vettem bele azt ami benne van most. az Ati. 6 év alatt ennyit fejlesztettem rajta. Minden más a régi. Ja meg a monitor amit cseréltem LCD-re, illetve a tápegységet cseréltem ki egy 550esre.

Húú... én inkább nem írom. volt olyan év, hogy kétszer raktam össze komplett gépet. Mindenki ki volt akadva, hogy minek költök ennyi pénzt rá. Összeraktam az egyiket, pár hónap múlva láttam egy újabb procit, újabb videókártyát aztán nem volt megállás.

Megosztás:

Húú... én inkább nem írom. volt olyan év, hogy kétszer raktam össze komplett gépet. Mindenki ki volt akadva, hogy minek költök ennyi pénzt rá. Összeraktam az egyiket, pár hónap múlva láttam egy újabb procit, újabb videókártyát aztán nem volt megállás.

:D Beindult a láncreakció?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.