Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 fúúúú....gyerekek..tököm tele van már komolyan. Excsajszival szakítottunk már legalább másfél 2 hónapja...Erre látom hogy hív az anyja telefonon.....a f*xom televan már...hívja az exnek az új csávóját. ne engem :D :) :D Lehet most, hogy szabad vagy, rád akar mászni! :D Lehet azt akarja, hogy adjál neki testet! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Lehet most, hogy szabad vagy, rád akar mászni! :D :) :D :D jééééézusom.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Vagy csak "Lacika! azt írja ki hogy... micsinájjak??" :D :D (legalábbis én ilyenekre emlékszem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Vagy csak "Lacika! azt írja ki hogy... micsinájjak??" :D :D (legalábbis én ilyenekre emlékszem :) ) HÁt multkor azért hívott hogy nem töltenék le neki 1 DVD-t? .... alap hogy nem. De az a legszarabb...hogy nehezen sikerül elfelejteni, meg sikerül végre továbblépni...tessék már házasodok is, erre felkaparnák a sebeket..amit nem rég kezdtek gyógyulni..Ezért vok így felhúzva amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 HÁt multkor azért hívott hogy nem töltenék le neki 1 DVD-t? .... alap hogy nem. De az a legszarabb...hogy nehezen sikerül elfelejteni, meg sikerül végre továbblépni...tessék már házasodok is, erre felkaparnák a sebeket..amit nem rég kezdtek gyógyulni..Ezért vok így felhúzva amúgy. Ezért jó hogy van egy négykerekű barátnőd is. Most lehet vele foglalkozni :D :) Gondolkozz azon hogy vele mi lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ezért jó hogy van egy négykerekű barátnőd is. Most lehet vele foglalkozni :D :D Gondolkozz azon hogy vele mi lesz :D Na igen! Az legalább nem nyavajog. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Ezért jó hogy van egy négykerekű barátnőd is. Most lehet vele foglalkozni :D :D Gondolkozz azon hogy vele mi lesz :D jaja! én is így látom a dolgot. BÁr annó...huhúúú szegénykémet meghajtottam amikor felhúzott az ex. Olyan is volt hogy miután hazajöttem megpusziltam a kormányt és annyit mondtam a kocsinak hogy: ne haragudj.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Na igen! Az legalább nem nyavajog. :P :D F.szt nem :) Szerinted miért hívják Ribinek? :D :D a hisztis rib...-ból keletkezett :D jaja! én is így látom a dolgot. BÁr annó...huhúúú szegénykémet meghajtottam amikor felhúzott az ex. Olyan is volt hogy miután hazajöttem megpusziltam a kormányt és annyit mondtam a kocsinak hogy: ne haragudj.... :D Volt már munkanap hogy miután hazaértem, én is bocsánatot kértem tőle :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 F.szt nem :) Szerinted miért hívják Ribinek? :D :D a hisztis rib...-ból keletkezett :D Volt már munkanap hogy miután hazaértem, én is bocsánatot kértem tőle :D :D :D Lali sztem arra gondolt hogy nem pofázik vissza. :D Hát előfordul az olyan. Én 1et tudok hogy nem érdemes nekem idegesen vezetni. Ez biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Lali sztem arra gondolt hogy nem pofázik vissza. :D Hát előfordul az olyan. Én 1et tudok hogy nem érdemes nekem idegesen vezetni. Ez biztos. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Lali sztem arra gondolt hogy nem pofázik vissza. :D Hát előfordul az olyan. Én 1et tudok hogy nem érdemes nekem idegesen vezetni. Ez biztos. Nem szóban. A bibi csak az hogy kiengesztelni sem szóban kell, hanem pénzben :D :D :D de (kopkop) egy jóideje nem szivatott már meg csúnyában :D Most kap egy rakás ajándékot úgyhogy ajánlom hogy viselkedjen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem szóban. A bibi csak az hogy kiengesztelni sem szóban kell, hanem pénzben :D :D :D de (kopkop) egy jóideje nem szivatott már meg csúnyában :D Most kap egy rakás ajándékot úgyhogy ajánlom hogy viselkedjen :) Hasonló cipőbe..... Bár engem nem nagyon szivatott. uccsónak nyáron a genyórátor. De előtte nem volt semmi kínja. Az én kis k*rvám. De imádom. Márcsak lenne velem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Fedezékbe!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hasonló cipőbe..... Bár engem nem nagyon szivatott. uccsónak nyáron a genyórátor. De előtte nem volt semmi kínja. Az én kis k*rvám. De imádom. Márcsak lenne velem :D :D :D Nekem van egy szép listám arról hogy mikkel szivatott már meg. Persze nem egyszerre, szépen folyamatosan, hetente-kéthetente mindig valami. Először "csak" a hűtőcsöveket kezdte el durrogtatni, aztán a komplett hűtőt is ellőtte, és már kezdte előről a csöveket amikor Pepe annyit mondott hogy kiegyenlítő tartály kupak. (740 forint. azóta semmi baja :D ) annak a mesternek aki előtte körbecserélte az összes hűtő alkatrészt ez nem jutott eszébe :D Aztán voltak az önindítós, pontosabban az ön-nemindítós vergődések, 2x csere. Az első felújított pár napon belül zárlatos lett, és nekiállt füstjeleket küldeni a kábelek szigetelésével. A kipuff. lerohadt alóla, a tankja lyukas volt (első teletankolást egyből meghálálta egy szép gázolajtócsával :D ) Egyik hátsó fékmunkahenger szétment, engedte az olaljat. Vákumcsövek is rendesek voltak. Alapjárat a felhők fölött, fékszervó a padló alatt. Előző tulaj remek pót féklámpa-megoldása miatt, először nekiállt füstölögni a hátsó oszlop (a mester benne hagyott egy szigeteletlen kábelt ami fékezésnél nekiállt sütni magát) Aztán a foglalaton a csatlakozó rendszeresen lecsúszott. Persze csak akkor amikor a rendőr nézte. Amikor mi akkor jó volt ;) végülis fül lett bilincselve, az megfogta rendesen. Egyszer a riasztó úgy gondolta hogy én nem akarok dolgozni aznap többet, és nem enged be az autóba. (hiába esik az eső, hiába van mág 4 cím aznapra) Miután kulccsal kinyitottam, szirénát kilőttem, már csak el kellett lopni a saját autómat... Nem is emlékszem miket adott még elő... jah de, kuplungbowden szakadás, kuplung nékül Lágymányosról haza keszire... (akkor apám vitte... :) ) voltak szemétségei nah :D Most nem ugrik be több, de majd ha sok időm lesz összeszedem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Fedezékbe!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Fedezékbe!!! :D http://kepfeltoltes.hu/090906/yikes_www.kepfeltoltes.hu_.gif Besza.....akarom mondani megijedtetek, mi?? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Besza.....akarom mondani megijedtetek, mi?? :D :D Nem vagy nagyon morcos. :D Biztos mindent láttál? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 :D :D Nekem van egy szép listám arról hogy mikkel szivatott már meg. Persze nem egyszerre, szépen folyamatosan, hetente-kéthetente mindig valami. Először "csak" a hűtőcsöveket kezdte el durrogtatni, aztán a komplett hűtőt is ellőtte, és már kezdte előről a csöveket amikor Pepe annyit mondott hogy kiegyenlítő tartály kupak. (740 forint. azóta semmi baja :D ) annak a mesternek aki előtte körbecserélte az összes hűtő alkatrészt ez nem jutott eszébe :D Aztán voltak az önindítós, pontosabban az ön-nemindítós vergődések, 2x csere. Az első felújított pár napon belül zárlatos lett, és nekiállt füstjeleket küldeni a kábelek szigetelésével. A kipuff. lerohadt alóla, a tankja lyukas volt (első teletankolást egyből meghálálta egy szép gázolajtócsával :D ) Egyik hátsó fékmunkahenger szétment, engedte az olaljat. Vákumcsövek is rendesek voltak. Alapjárat a felhők fölött, fékszervó a padló alatt. Előző tulaj remek pót féklámpa-megoldása miatt, először nekiállt füstölögni a hátsó oszlop (a mester benne hagyott egy szigeteletlen kábelt ami fékezésnél nekiállt sütni magát) Aztán a foglalaton a csatlakozó rendszeresen lecsúszott. Persze csak akkor amikor a rendőr nézte. Amikor mi akkor jó volt :D végülis fül lett bilincselve, az megfogta rendesen. Egyszer a riasztó úgy gondolta hogy én nem akarok dolgozni aznap többet, és nem enged be az autóba. (hiába esik az eső, hiába van mág 4 cím aznapra) Miután kulccsal kinyitottam, szirénát kilőttem, már csak el kellett lopni a saját autómat... Nem is emlékszem miket adott még elő... jah de, kuplungbowden szakadás, kuplung nékül Lágymányosról haza keszire... (akkor apám vitte... :) ) voltak szemétségei nah :D Most nem ugrik be több, de majd ha sok időm lesz összeszedem ;) Engem egyszer szivatott Gizi! Végül is ez az én bambaságom volt! Kb. 2 évvel ezelőtt ősszel kezdődött... ment közben leállt. Hazahúztuk, majd másnap beindult pöcre, jártam vele egy jó darabig, majd megint leállt. Gázolajszűrőt cseréltem, utána megint jó volt egy jó darabig. Egyik este ónos eső esett, jönnék hazafelé a hugoméktól, erre megint leállt. Másnap kicseréltem a gázolajszűrőtől az adagolóig menő csövet. Ezek után megint jó volt. Majd elkezdte megint a hülyeségét és szivatott egy párszor! Rángatott és lomha volt. De akkorra már kicseréltem mindent, nem maradt más, mint eltemettem az adagolót. Ez sz@r. Ennyi volt... Már rákészültem, hogy viszem adagolóshoz, egyik délelőtt unatkoztam, lecsavartam a gázolajszűrőhöz menő lyukascsavart, ami a tanktól megy a szűrőhöz. Tele volt trutyival. Kipucoltam, azóta hibátlanul megy. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Besza.....akarom mondani megijedtetek, mi?? :D :) dehogy... :D Én csak megijedtem a "fedezékbe" szótól, mert előtörtek belőlem a régi háborús emlékek, amikor még Vietnámba szolgáltam! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Besza.....akarom mondani megijedtetek, mi?? :D :) Ha az ember felé egy tank repül előfordul hogy elkiáltja magát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem vagy nagyon morcos. :D Biztos mindent láttál? :D :) Nem igazán vagyok. Most nem kellett sokat olvasni. :D dehogy... :D Én csak megijedtem a "fedezékbe" szótól, mert előtörtek belőlem a régi háborús emlékek, amikor még Vietnámba szolgáltam! :D ;) :P Eriggy már! Te meg a vietnámi emlékek. Mégha én meséltem volna. :D :P Ha az ember felé egy tank repül előfordul hogy elkiáltja magát ;) Hát még vezetni milyen? :D Imádtam. Csak sajnos elmúltak azok aza idők. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hening! ...és különben is mi vagyunk a kedvenceid, ugye? :) :D Unatkoznál nélkülünk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hát még vezetni milyen? :D Imádtam. Csak sajnos elmúltak azok aza idők. :) Úgy hallottam, hogy évente egyszer bárki vezethet tankot ráadásul közúton, csak fel kell menni Pestre. :D Ehe, mit találtam, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Jaj, megint elrontottam. Ki akartam venni belőle az olyat ami nem nekem szólt, de nem jött össze... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hening! ...és különben is mi vagyunk a kedvenceid, ugye? :D :D Unatkoznál nélkülünk... :D Azt hiszed? ...nem ingatlak meg ebben a hitedben. :D Úgy hallottam, hogy évente egyszer bárki vezethet tankot ráadásul közúton, csak fel kell menni Pestre. ;) ... Betonon? Pfujj. Ott csak driftelni jó vele. Az igazi amikor nyakig érő sárban nyomja az ember a susnyásban. A sár felrepül jó 20 méterre is. :) :D Jaj, megint elrontottam. Ki akartam venni belőle az olyat ami nem nekem szólt, de nem jött össze... :D Már megint mit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts